Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Itazura na Kiss, Lovely Complex
Lelouch
Midori no Hibi
LeventeV
tegnap este megneztem a Special A utolso 12 reszet.

nagyon tetszett, 10/10

A befejezese kulonosen tetszett. szep kerek tortenet volt, a hozza illo lezarassal. mindenki osszejott azzal akivel ossze kellett jojjon. megkaptam a rendes BEFEJEZEST amit ebben a mufajban nem nagyon szokas megadni, a Nogizaka Haruka no Himitsu volt ezen kivul az egyetlen amit lattam es lezartak a szerelmi szalat.

tudtok mondani meg olyan animet amiben lezarjak a szerelmi szalat? megjott most a kedvem az ilyenekhez :P

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Köszi. Remélem, az animében inkább csak humorfaktor, semmint szereplõ :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
A Star Driver-bõl van.
IMYke2.0.0.0
Mi az a sárga kutya a Coalgirls honlapon...? Nem kicsit csúnya a bannerben :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

LasDen
szerintem Aoi nem lesz a limiterje.....mivel az izé nélkül is tudja csinálni, így õk anélkül lesznek partnerek....de aztán majd egyszer...:D
monjuk ebben a részben nem volt, de az elõzõekben, hogy mivel õ az érinthetetlen ezé Aoi direktbe fogdosta mindig....olyan mesterséges helyzetek voltak direkt csak erre kihegyezve a dolgot....azok nem tetszettek...:D
meg milyen kis tahó már a srác...lát egy naplót és egybõl elolvasná....de szar....
meg ez a 4:3 is....teljesen illogikus...nem értem miben létét.....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
szerintem az elõzõ jobb volt...és a következõ is jobbnak néz ki :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Triplepost fuckyeah.....
Szoval amugy elgondolkodtam, h azok a sorozatok amiktöl egyáltalán nem vártam el, h igy ledöbbentsenek azoknak pont sikerült: Fractale és a Madoka Magica....

Igazábol szvsz az utobbi idök egyik legjobb szezonja ez...legalábbis számomra :)

Mondjuk a dragon crisis-el nemtudom mi a helyzet, mert ahhoz az elsö rész ota nem jött forditás.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
WOW Fractale durva volt :OOOO

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Merry ismét jó volt várom a kövektezö részt! :)

LasDen
matrix 7.0....

Ruley
Hüh. Fractale 3. rész.

Hát ez minimum egy Madoka Magica szintû fordulat volt. Három részen keresztül a Rakéta Csapat üldözi a Flúgos Lányt és a Kalandokba Belecsöppent Fiút, aztán egyszer csak gépfegyverek, terrortámadás, vér, kupac hulla.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
én már az már mikor megláttam az elsö képeket és a nekromata Saber-es filingje miatt tudtam, h kötelezö lesz nézni :D

Amugy Freezing ismét iszonyat jó volt...bár mostmár tényleg végre a korlátozoja lehetne aztán jöhetne a lényeg :D

LasDen
há világbéke van, na....:D

Lelouch
Ja, ott is volt már.<#idiota>
LasDen
a virágos Gundam már a 2. évad ED-ben is volt nem??? :D

Lelouch
Én csak a jó OP és a 4chan hatására lestem bele, de eddig nekem is kellemes meglepetés, mert amúgy nem igazán terveztem nézni... :D
Lelouch
Óriásliliom az ûrben, ezüst Setsuna, virágba borult Gundam, stb...
"Kicsit" túlzásba estek már. :D
LasDen
tán nem tetszett az ezüst Setsuna??? :D

Lelouch
Na közben befejeztem a moviet... A végére inkább nem mondok semmit... :D
Zomil
zombie még mindig hatalmas...ahogy jengáznak.... :DDDD
és legalább valami történet szerüség is van :)
ez a 25perc egy pillanat alatt elrepül és szinte végig lehet nevetni rajta :D

LasDen
rég volt már a 2. évad...ilyenekre már nem emlékszem...:D

Lelouch
Szerintem is elég jelentéktelen volt ez az egyoldalú valami Feldt részérõl, plusz elég erõltetett is.
Nena meghalt a 2. évadban, õ nem lehetett... :D Meg õ nem is volt ilyen észkombájn... :D
LasDen
elõször csak néztem, hogy milyen szerelmi szál...de aztán beugrott...elég jelentéktelen szerintem...
Én aszittem hogy ez a Milna csaj a Trinity...legalábbis eddig abban a hitben voltam...:D

Lelouch
Gundam 00 movie 20 perccel a vége elõtt:
Nagyon gagyi ez a szerelmi szál Feldt és Setsuna között. :D
Ja és ki ez a Mina nevû tudós csaj, aki úgy néz ki mint Nena Trinity, és a hangja is ugyanaz mint neki?(Kugimiya Rie)
IMYke2.0.0.0
SQL adatbázis hiba nálam is.

LasDen
AA csak nálam nem megy most??? :D

Zomil
Attol még a tényen nem változtat, h AA azért nem gagyi forditásokat csinál :)

armageddon666
Ja mondjuk akartam mondani, hogy az a Shin Nanashi, meg Okinawa... hát, eléggé... nemtom, túl menõ? :D Szal nem tipikus japán név, hanem valami hõs japán név :D Shin Nanashi... És pont Okinawa? :D

@

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Hmm, akkor tévedtem. :D
IMYke2.0.0.0
Hm - ez meglep.
Bár, neten tényleg mindenki az lehet, ami akar, vagy amit nem szégyell.

Lelouch
Te kérted.
De AA-n a támogatásnál is ki van írva a neve.
Máté94
Ne trollkodj, hanem bizonyítsd az ellenkezõjét! :D
Lelouch
Mibõl gondolod, hogy ez a valódi neve? :D
Máté94
LasDen
he???

Máté94
Hát a Shin Nanasi név ezt sugallja, nem?<#idiota>
LasDen
akkó legyé az...:D

Máté94
Én valahol megértem.
Pl: Gosick elsõ részében amikor mondja, hogy 'arukigasuya' amikor sétál a többi gyerek között, magyarul elég hosszan van fordítva: "De könnyû itt sétálni" vagy valami ilyesmi.

Gondolom nem tudják másképp fordítani, mert nem lehet. :D
De én már szerintem nagyon jó lektor lehetnék. Legalábbis úgy érzem.
LasDen
mondatvégit én nem szoktam nézni...nekem inkább még helyesírás meg magyartalan mondatok tûntek fel....de attól függetlenül jó munkát végeznek...
mondjuk én is a legtöbbet angollal nézem, de van amikor valamiér egy sorozatot (ha van) magyarral nézem végig....van hogy már elegem van az idegen szöveg olvasásából.....:D

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül :)
Én a mondatvégi írásjelein akadtam ki a legtöbbször, meg a szórenden.

LasDen
japán származású?? O_O ezt nem is tuttam...de a nyelvtana amúgy nem a legjobb....:D

IMYke2.0.0.0
40484...
Amióta felléptem (csatlakoztam) az oldalra tudom, és ha valamit nem találok, ott nézem meg elõször, feliratot meg csak onnan.

armageddon666
Hmm. Szóval nem kettõs ferdítésrõl van szó azt mondod? :D

@

armageddon666
Mármint? :D Ha csinálsz te egy subot valamihez, amit nem láttam, akkor megnézem azzal :D Addig viszont maradok a megbízható(bb) angol nyelvû suboknál.

@

Máté94
Azért AA a legjobb feliratokat csinálja, lévén, hogy FFnF japán származású, és tud is japánul. :D
IMYke2.0.0.0
A válogatós mindeneteket! Ha van, az a baj, ha nincs akkor az.