Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Ichabod Craine , hmmm, majdnem LasDen <#idiota>

@

Zomil
Ha pl. a Columbo-t vesszük ott még azt is látjuk, hogy követi el, mégis imádtam ezeket a filmeket 😊

Lasden: lol most látom, h a te nicked is a neved részleteiböl van összerakva 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
van ilyen....nekem nagyon tetszett...fõleg Ren...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Elementál Galád 1,5 rész után drop. Féltõl felfelé kerekítünk!

@

LeventeV
ertem. kosz a segitseget <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
ide is belinkelem má...nem a legjobb de ez van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
megkerdezhetem, hogy miert irtad spoilerbe a fansubber csapat nevet?

WWFSMD?

efti
ebben a mufajban az a jo, hogy az a legnagyobb meglepetes, ha a vegen a dolgok ugyanazok mint aminek az elejen latszanak. Ha meg azok is akkor is jellemzoen valami egesz mas magyarazattal mint amit az ember varna 😊

WWFSMD?

LasDen
"Dragon Ball fans have firmly buried their collective faces in their palms... a second Dragon Ball movie adaptation is apparently in the works. Known only as “Untitled Dragon Ball Reboot” so far...protagonist Son Goku will supposedly be played by Jon Foo, known for roles in a number of mid-profile action and martial arts movies.
Direction is by Takashi Yamazaki, a director with a number of Japanese movies to his name, under the auspices of Paramount Pictures for an estimated 2012 release."

OMG....

Malakai
Az OVA a mangával együtt jelenik meg és elsõsorban a manga olvasók perverzitását kívánja kielégíteni, szóval sokkal inkább random pillanatok a manga történetébõl.
A TV elméletileg sokkal egybefüggõbb, de mivel eleve se nagyon van sztori, így nem mondhatni, hogy hatalmas a különbség. 😊
Ha a cenzúráznivalót nézzük, akkor az OVA már egészen megközelíti a H-t (a manga se az, csak ecchi ha minden igaz).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Semmi?
LeventeV
mi a kulonbseg a Kiss x Sis ova es tv sorozat kozott?

IMYke2.0.0.0
Nem tudom. Én mindenesetre ezt a kiadványt szereztem be, mert nincs olyan gyors netem, hogy egy esetleges tévedés esetén pótoljak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Mondjuk lehetett már látni olyat, hogy olyanra biggyesztették az uncensored jelzõt, ami eleve soha nem volt cenzúrázva.
Az a csapat se indokolta meg, hanem ennyit írt: "Ova=H and TV=Ecchi/Borderline H" tehát a TV-hez hasonlították.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Az OVA-k többnyire a boltok polcaira kerülnek csak ki, akkor meg mi értelme lenne a cenzúrának?
IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊
Én három oldalt nézek meg azonnal, ha kell valami, csak utána az egyik nagy gyûjtõt. Így nem tudok lecsúszni a kedvenceim kiadványairól.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom, hogy mi számít igazi cenzúrának, de nézz a neten szét, a témában - a spoilertagban lévõ csapat nem véletlenül tette oda az elõtagot, szerintem.

Malakai
Az elülsõ polcokra. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Cenzúrázott OVA? Ilyenrõl se hallottam még eddig. 😄
LeventeV
pont most jutott eszembe hogy felnezzek az oldalukra es van is szep osszehasonlitas. a cenzurasba csak a kep felet eltakarjak a csirkek... LOL <#taps>
kosz az infot.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy nem latogattam eddig az oldalukat? pedig jo releasek vannak az oldalon. kosz, hogy megosztottad velem.

@LasDen: mi a kulonbseg a tv es az ova kozott? masrol szolnak?

IMYke2.0.0.0
OVA-ban is van. Legalábbis abban, amibe belenéztem.

Uncensored = SubDesu, 720

LasDen
az OVA-ba nincs ha jól tudom...TV sorozatba má van szerintem....
télleg....lehet elkezdem az OVA-t....😄

IMYke2.0.0.0
Van cenzúra, és van olyan release, amiben nincs.

Coalgirls, és Doki - mindkettõ BD-rip

LeventeV
kiss x sis-be van cenzura? es ha igen akkor van olyan release (brrip vagy hasonlo) amiben nincs?

armageddon666
Misaka misaka wa misaka misaka

@

LasDen
végre egy igazán jó beelzebub rész....nem volt hangosan röhögõs de igazán élveztem...remélem többi is ilyen lesz mosmá...és végre 1 áramütés sem volt.....😄

Lelouch
Nincs benne semmi nagy spoiler, de ha jobban érzed magad tõle, akkor töröld...
RelakS
done...

és vajon amire válaszoltál? (nem láttam a zanimét, szal...)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
húúú basszus tényleg...törölheted, mert azé spoiler....így ébredés után kiment a fejembõl...bocsánat...😄

RelakS
ez mennyire is spoiler?

Megint olyan törölgethetnékem kezd lenni...

mint pl a sok Misaka, bárki is legyen az, már lehet, hogy szpojler 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
A Railgun OVA-t láttad már? 😄 Ott van Kuroko. 😄 Meg ha az US folytatja az Index-et, akkor
rögtön a következõ arc-ban õ lesz a középpontban.
Zomil
Nemgond, ha fillerrel töltik fel csak legyen minél több Kuroko benne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
A Railgun anime 17 fejezetet dolgozott fel a mangából, és ez is csak a level upper arc-ot takarja le... Most jár a manga a 38. fejezetnél, ahol pont befejezõdött az Accelerator elleni harc, úgyhogy tényleg nincs túl sok feldolgoznivaló. 13 részhez szerintem ez sok, 24 részhez meg kevés, de a következõ arc ki tudja mikor fejezõdne be, majd fillerel feltöltik megint az évadot.
Lelouch
Ááá, csak 4chan-ról meg innen-onnan tájékozódom. 😄 Én is a magyar feliratra várok.
Zomil
akkor te nézed most az Index II-öt? 😊
Eddig milyen?
Ha jol tudom 24részes lesz szoval nemsokára vége, remélem akkor már tényleg elkezdik nyomatni a forditást 😛

Lelouch
Melyik MISAKA? 😄 Amúgy komolyabban csak a legutóbbi 2 részben lettek elõvéve a Misaka nõvérek, Last Order és társai... Bár 6-7. rész környékén is feltûntek egy kicsit.
Zomil
még csak ott? :S

Nekem akkor is Kuroko a kedvencem nála jobb karakter nincs 😄

Lelouch
Már nemsokára véget ér ott is az Imouto/Accelerator arc, úgyhogy olyan sokat nem kell várni már szerintem. Ha nagyon akarják, kb. õsszel már indulhatna újabb évad.
LasDen
akkor nem mostanában lesz....

Lelouch
Van anyag bõven? Még csak ott jár a manga, hogy Accelerator ellen nyomják...
LasDen
snnyira nem voltam oda érte...de Uiharu miatt majd megnézem ha lesz...meg akkor már talán lesz MISAKA...a Railgunba õt vártam végig...😄

Máté94
Remélem.
Lelouch
Indexbõl rengeteg feldolgoznivaló van még, nincs szükség fillerezni...
A Railgun van tele fillerrel. Elvileg ami a level upper arc után van, az minden filler.
Zomil
elvileg anyag van hozzá böven 😊

LasDen
lesz olyan???

Máté94
Majd Railgun II-ben lesz megint. Remélem lesz. 😊
Zomil
jó kérdés én eddig 5részt láttam, mert addig van leforditva, eddig kb. 1szer szerepelt 😄

LasDen
index II-be van sok MISAKA??? õt bírtam az elsõben is a legjobban....😄

Máté94
Én olvasnám õket, de csak is magyarul. Úgy jobban átjön.
Vagy lehet majd ha jobb lesz az angol szókincsem. ^^
Zomil
akkor hülye vagyok 😄
télleg nincs benne filler?

akkor railgun-ban lenne? lehet azzal keverem