Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Zomil
nemtudom LN nem igazán tud lázba hozni, nincs hozzá hang/zene 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hát ugy tudom elég sok filler van az anime-ben
pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha jol tudom az is filler amikor elmennek nyaralni és mindenki máshogy néz ki, mint ahogy eredetileg vagy valami ilyesmi van benne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
majd máté lefordítja...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Filler?
Lelouch
Hát magyar kiadásra aztán várhatsz... XD
Zomil
és mennyi filler van benne... 😄

mondjuk engem nem zavar

Máté94
Majd ha kiadják magyarul elolvasom.
Angolul meg... hát az még odébb van.<#idiota>
Lelouch
Ha tudnád, mennyi mindent nem említ az anime az LN-bõl...
Malakai
Óvassá! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Nagyon szépen köszönöm, és az animében? <#idiota>
Malakai
Light Novel Chapter 2 Part 2

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Stiyl-nél mikor is tudjuk meg, hogy 14? Mert én errõl csak akkor hallottam, amikor itt olvastam.
LasDen
6. részig....7-8 majd február végén jön....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
tényleg amugy Samurai Girls br változat hol jár most? mennyi jött ki?

LasDen
én is csak néztem...😄D

Lelouch
LOL, Cleo a Break Blade-ben tényleg csak 12 éves?<#guluszem1><#vigyor> Ez keményebb a 14 éves Stiyl-nél is. 😄
LasDen
láttam cenzúra nélkül is....akkor is tartom véleményem....

Zomil
Pont a cenzura miatt nem volt feltünö 😄
Nézz meg egy cenzura nélküli részt ott is ugyanez a helyzet 😊

Amugy nekem tetszik...elözö résznél már kezdtem unni picit, de most ujra meghozta a hangulatot számomra 😊

LasDen
de ott nem volt ilyen feltûnõ....sekirei is hasonló volt, de az fényévekkel jobb ennél....

Zomil
Nemtudom sztem meg most nagyon jó rész volt 😊
Amugy ezt ugy irod, mintha pl. a Samurai Girls-ben nem ez lett volna csak ott volt cenzura...

LasDen
freezing szép lassan lefele viszi a szintet....annyira gáz, hogy a ruha mindig pont úgy szakad el, hogy kilóg a csöcsük teljesen....erre játszanak vagy mi a faszom??? gyorsan legyen vége azt csá....többet vártam...😞

LasDen
pontosan....😄

armageddon666
Bolygó kapitánya?

@

LasDen
mikor az emberek egyesítik erõiket, nincs legyõzhetetlen akadály...

Daell Drow
es iiigen ez volt, koszi szepen.<#worship>
armageddon666
Esetleg Spice and Wolf?

@

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Spice and Wolf?
Daell Drow
Hali, kene megint a nagy tudasotok. <#idiota>
Tv-ben latam egy jelenetet hogy egy lany atvaltozott egy nagy farkassa kb 10meteresre. ennyit lattam, nem tudjatok mi az anume cime?
LasDen
hátha érdekel valakit...nyáron indul az 5 részes Hakuouki ova, ami minden része 1-1 szereplõre koncentrál (Hijikata, Okita stb)....még lehet hogy én is megnézem....azzal nem lett volna bajom, hogy ugye bishounenek vannak benne és lányoknak készült, de a fõszereplõ csajjal nem tudtak mit csinálni....ott volt minden fontos eseménynél, de valahogy mindig csak útban volt és folyton csak vinnyogott....erõsebb lett volna a sori, ha nincs (persze ez nem lehetséges) vagy olyan szerepet kap, ami nem abból áll, hogy a harcmezõn folyton megmentik.....

LeventeV
kuldtem neked privatot, mert LeventeV csak en vagyok 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
Igen, az vagyok 😊 Mondanám, hogy RelakS csak egy van, de sajna nem igaz 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
kosz az infot.

OFF: RelakS te vagy -=RelakS=- a prohardveren?

IMYke2.0.0.0
Coalgirls már a BD vol. 3 (6. résznél) tart, a Kir-Funsub még csak a BD Vol. 2 (4. résznél).
Bár én inkább elõbbi oldalával foglalkozom többet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
kosz, akkor meg varok vele.
blu-ray megjelenes mikorra varhato?

IMYke2.0.0.0
Van - és érdemes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
a yosuga no sora-nak erdemes megvarni a blu-ray ripes ujrakiadasat? van az eredetibe valami cenzura?

LasDen
Gosick
pár részig ellesznek Viktorika anyjának tisztázásával....de a végkifejlet nem is lehet kérdéses....ahogy az se, hogy az apáca csaj rosszban sántikál....bár az elején a következtetését megint nem értem....viszont aranyos volt...kujo meg aszittem csk viccel a fogorvosos dologgal, de úgy néz ki õ is nagyobb idióta mint vártam....😄

Lelouch
Beelzebub 5. rész már egész jó volt, de a következõ rész elõzetese alapján a 6. már megint tele lesz fillerrel. :S Ez a doktorosdi nekem legalábbis nagyon nem rémlik. Még Kuniedát megvárom, aztán lehet hogy dobom az animét. :S
Zomil
Hm most nézem AA 1résszel le van maradva Gosick-al 😮
Amugy jó rész volt, bár kicsit fura, h mostmeg kicsit szerencsétlen volt a srác közben meg a 3. részben elég keménycsávonak tünt...Legalább 1fajta karakternél megmaradhatnának.

Zomil
OMG mekkora meglepi az IS-ben(NOT)....Nemtudom lesz-e egyáltalán valami olyan esemény ami picit is meglepne...
A németet meg én is utálom...Gisen sokkal jobb volt Hyakka-ba :S

BEAST
Aztán nehogy meglepjenek. 😛 Még nem tudom pontosan milyen, mondtam csak olvasgatom a postokat, de lehet lassan belekezdek és nézni is fogom. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nem hinném, hogy ilyen fordulatra számítani lehetne....

BEAST
Amilyen szépen követik a sablonokat, valószínû, hogy valami hatalmas hõstett/erõdemonstráció után õ is pironkodva fogja üldözni hõsünket. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Az ilyeneket kellene jól meg****** 😄DD
LeventeV
gyorsan megneztem a yakumo elso 3 reszet. nekem bejon ez is. nem kiemelkedo (mint a code geass) de jofele.

BEAST
-.-

Lelouch
Na hosszú kihagyás után megnéztem a Motto To Love-ru utolsó részét. Mivel már olvastam a mangát, sok meglepetés nem ért, ugyanolyan bárgyúnak tartom a befejezést mint másfél éve. 😄

Szerencsére a manga nemrég indult folytatása bõven kárpótol érte. 😄
Már van rendes, összefüggõ, érdekes sztori, az unalmas Lala-Haruna kettõs is háttérbe szorult. 😄 Ajánlom annak, akinek kicsit is tetszett a TLR, mert anime már nem nagyon lesz belõle... Elég durva fanservice van benne 😄 Sankaku-n rá lehet keresni. 😄 Remélem azért nem fogják az új törvények kikezdeni a mangát, kár lenne érte. :S
LasDen
IS megin mélyre ment....ez csaj hamisíthatatlan német...utálom is mint a szart.....még 6 részt kell kibírni....😄
(ma még gosickot megkéne nézni, de olyan szarul lettem, hogy semmi erõm hozzá)