Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Gosick 06: Victorique nagyon aranyos :) és nem szereti a fejre pöcit :D

Merry: huhh, ez még mindig nagyon jo, és Merry egyre aranyosabb :DDD
Chaser karaktere meg nagyon tetszik, akik olvasták a mangát azt irták, csak még jobb lesz :)

Dragon Crisis 05: Sztem jó ez :) Talán még jobban is tetszik, mint az IS.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Egy nem tul hosszu mangabol raadasul, ugyhogy aligha van esely arra, hogy 12-13 resznel hosszabb legyen

WWFSMD?

Zomil
áháááááá :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
A Level E anime egy 1995-ös mangából készül.
Zomil
En meg nem értem miröl van szo... :D
most Máté hsz-e hogy jön ahhoz, h a Level-e jo volt? :D

LasDen
máté azokat nem nézi így nem tudja...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Miért ne tudtak volna?
Máté94
1995-be is tudtak a japánok akkor. :D
efti
Level E meg mindig baromi jo, nem tudom meg hany reszes ez az arc, de remelem a sorozat maga legalabb 25 reszes lesz es mind ennyire jo..

WWFSMD?

LasDen
Zombie odapörkölt rendesen...:D
annyit daraboltak mint más egy egész télen...:D én biztos az uccsó életénél is felaprítottam volna és megy a kályhába....aztán dai-senseit is utána küldöm....ez a fekete köd meg nagyon vagány...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ha már felhoztad az US-t. Negima manga 90. fejezetében néztem egyet, hogy a takoyaki vizes lufinak lett fordítva.<#nevetes1>
Lelouch
"Mondjuk te konkrétan a félreforditárol beszélsz...de honnan tudod, h nem a magyarban van jol forditva, ha nem tudsz japánul? :) (ha tudsz akkor bocsi)"

Nem kell ehhez japán tudás... Ha az angol szöveg odaillõ és érthetõvé teszi a dolgokat, míg a magyar nem odaillõ, vagy semmi értelme nincs, akkor mirõl beszélünk, ha nem félrefordításról?
+ Néha még tök egyszerû kifejezések is olyan gagyin vannak lefordítva, hogy az már nekem is fáj, pedig én aztán nem vagyok egy nyelvprofesszor.
Zomil
Mert pl. azt tudom, h FFnF elég jol vágja a japánt :)
És US is elég szinvonalas forditásokat produkál :)

Ahogy angolban is van olyan fordito csapat amelyik trehány munkát végez ugyanigy magyarban is igy van.

Zomil
Mintha angolban nem lennének félreforditások...Attol, h egy magyar mondat hülyén hangzik, még nem biztos, h a magyar forditás a szar, simán lehet, h már az angol mondat is egy faszság :D
Japánt meg még ugysem értem(még), szoval ha értelmes a magyar mondat nem igazán tünik fel, ha valami rosszul van forditva :)
Szvsz ha már az angol is egy forditás akkor már tök mind1, ha még1szer átvan forditva :D
Mondjuk te konkrétan a félreforditárol beszélsz...de honnan tudod, h nem a magyarban van jol forditva, ha nem tudsz japánul? :) (ha tudsz akkor bocsi)

Máté94
Yumekui Merry: Yuukai Mistielteinn - Mistielteinn a láncfûrész Zombie-ban, Kujo a Gosick-ban és Freezing-ben. Mi van ezzel a szezonnal? :DD
Lelouch
Csak ne lennének félrefordítások. Pl. most is nézem a Kenichi-t, de olykor olyan furcsa dolgok vannak a magyar feliratban... Ilyenkor jobban átjön angolul... :D
Zomil
nekem megfelelö, de a magyar felirattal jobban átjön :)

Máté94
Mitsudomoe Z: Legjobb! :DDD
efti
indexbe kell is a sok fanservice. Szerintem legalabbis sokkal shounen-ebb mint a railgun volt.

WWFSMD?

armageddon666
NOIRban melyik rész a pattogatott kukoricás? Illetve mikor egy házat támadnak meg. Valahol az eleje felé vannak. Így nem spoiler, de aki látta annak talán beugrik mire gondolok :D

Salva Nos ment alatta

@

Ruley
Viszont (az anime legalábbis) legtöbbször méltósággal kezeli a témát, nem csak úgy hogy "nesze itt egy 12 évesrõl egy panty shot, kellemes maszturbálást", hanem azt a részét is hogy ezek egyébként eléggé elcseszett környezetben felnövõ lányok, és bár vannak komikusabb, vagy akár erotikusabb pillanatok is benne, legalább annyi van, amiben ez drámai módon jelenik meg.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Sajnos rosszul tudod...<#sir><#vigyor>
LasDen
jah...akkor passz...:D

Lelouch
A 2. évad nem US-projekt.
LasDen
még decemberbe olvastam asszem, hogy a félbehagyott projektekhez is hozzáfognak majd újra, hogy ne legyenek...úgyhogy lehet lesz folytatása...:D

armageddon666
lehet.... lehet.... fõleg hogy tudtommal neked megfelelõ az angol tudásod...

@

Lelouch
Legalább az Index lesz majd folytatva. Én pl. a Hayate no Gotoku 2. évadjánál már több mint egy éve várok a magyar feliratra... Lehet jobban járnék, ha angolul folytatnám.<#idiota>
LasDen
ez nagyon nem tetszett....

RelakS
igen... ritka beteg egy sorozat :D A mangája még betegebb <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Mármint 12 and under szerintem a fókuszban levõ szereplõk többsége :D ez beteg, erre nincs mentség xD

ok... rajzolt.

@

armageddon666
Ezt pedofilok nézik :C

@

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Bah, de jó lenne, ha US folytatná már :)

Ruley
Hát legalábbis az elmúlt pár részben nagyon belehúztak.

Ez az elõbbi kép például az eddigi évtized egyik legnagyobb pantyshot-ja volt.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Auren
A Fairy Tail ost-je nagyon vad :D

LasDen én is sokszor jártam már így.

I am the bone of my Sword.

Lelouch
AZ Index II-ben több a fanservice, mint a Railgun-ban... :D
LasDen
MISAKA....:D

egyre erõsebb a késztetés hogy nézzem index II-t....de ha most elkezdeném úgy járnék mint keionnal...azt hittem az 5-6 rész ami hátra van lemegy addig míg én megnézem az elõtte lévõket....hát tévedtem...úgyhogy ki kell bírni az uccsó részig...:D

IMYke2.0.0.0
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan klasszikus lett nálam is <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Elõtte Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan-t nézd meg, mert onnan van. :)
Daell Drow
pi piru piru piru pipiru<#idiota>
Aszem ezt is felirom a megnezendo animek listajara.
Máté94
Gosick 6: Victorique-->Moetorique(ejtsd: "moetorika")

<#idiota>
LasDen
"Gintama television anime's return is scheduled for Monday, April 4 at 6:00 p.m. "

Erre a napra várok már mióta....meg hogy végre kijöjjön a sub a moviehoz....:D

LeventeV
befejeztem a Shinrei Tantei Yakumo-t. nekem tetszett, nagyon jol szorakoztam rajta <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Mostani Beelzebub rész jó volt :)

BEAST
jah ez jó volt :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
omg :DDDD

LasDen
hát ezen a jeleneten szakadtam....:D
http://www.youtube.com/v/UQqG8OzWTNk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
még az egyik középsuliban ilyen névvel csináltak logint szerverre...:D

Zomil
nub vagy...inkább az AMV-n nézd meg a nevet :D

Máté94
Két magyar nevet rejtettünk el ebben: LasDen