Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Logikusnak logikus, de akkor is csalódás hogy ilyen könnyen ki lehet játszani. Amúgy a Kyoko mögött lévõ fa is úgymond meghalt(egybõl eltûnt az összes levele), annak meg nincs hallása. :]
Zomil
Mindenét átjárja a mágia, ezért nem mutat érzelmeket stb. Szvsz ha bemutatna(,,|,,) akkor is hasonlo hatást érne el 😄
Most logikus, ha a beszédjével öl akkor azt ki lehet védeni azzal, ha nem hallod. Ahogy az sem ártalmas, ha leir valamit 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Mondjuk az csalódás nekem, hogy Yuu szavait a dobhártya roncsolásával ki lehet játszani. Azt hittem nincs gyengepontja, ha már így be volt harangozva.
Zomil
Zombie 06: Ez a rész sem volt rossz 😊
Ayamu elmehetne texasi láncfürészesnek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
azért teszik bele, hogy használhassák a cenzúrát ^^

@

Lelouch
Apropó Hayate no Gotoku... Folytattam a 2. évadot egy rész erejéig, de huh... Most valahogy nagyon nem fekszik a humora... 😄
Lelouch
Ha jól rémlik van a Hayatéban fürdõruhás rész is, és ott nem takarnak. Egyszerûen csak poén cenzúra, mint amilyen van pl. a Zetsubou Sensei-ben. Ezen kár felháborodni sztem. 😛
IMYke2.0.0.0
Vannak helyek, ahol poénosak ezek (magát a censorshipet is parodizálják), de a többségének értelmét én sem látom. Abba is hagytam egy idõre - hangulat kell.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
De most komolyan, ha legalább a DVD kiadásból kiszednék, akkor érteném hogy kapzsik, és azért van a TV verzióban benne.

De ha csak ennyire szemérmesek, hogy tényleg nem akarják megmutatni, akkor eleve minek teszik bele azt a jelenetet?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

PetruZ
De, ilyen. És még a szöveg is tele van sípolásokkal, ahol valami márkanév, vagy más ilyesmi hangzik el. :/
IMYke2.0.0.0
Hát, remélem, hogy lesz - mert ez a DVD-kiadás, Eclipsék szerint.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
blu-ray nem is lesz?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Jópofa, humoros, de remélem, azért nem lesz tele VÉGIG ilyen censorshippel:

Hayate no Gotoku! - 01x01

Nem BD.

Zomil
Freezing: Szvsz még mindig iszonyat jo, nekem nagyon tetszik 😊

IS: omg mekkora klisé cucc még mindig... 😄
De Ichika idiotasága már annyira fájdalmas, h már csak nevetni tudok rajta 😄DD
a bajnokás elsö meccse/párositást már megse emlitem...most komolyan azért legalább kicsit lehetne kevésbé klisés a cucc 😄D

Fractale: hozzá a megszokott szinvonalat 😊

Merry: Lehet, h filler rész volt, de sztem jo volt 😊

Beelzebub: továbbra is szokraoztato

LeventeV
akkor a mangat is el kell kezdjem olvasni XD

RelakS
Nekem a manga valahogy jobban bejött. Ott nem játszanak rá ennyire szegény nagymellû csajra, bár ott is kapja az ívet XD Viszont mintha a történet folyása jobb lenne, mint az animében.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
kiss x sis-be a pisilos reszek mindent visznek ilyen teren. nem versenyezhet vele semmi 😛

LasDen
kissx meg dokuro szerintem különbözõ módon betegek...én legalábbis nem tudom összehasonlítani a kettõt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
O_o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
Kiss X Sis TV
9 reszt sikerult megnezzek most este, de mar ragad le a szemem. azt kell mondjam, hogy eletem legbetegebb animeje. meg a dokuro chant is veri bizonyos teren. holnap ahogy keltem a maradek 3 reszt is befejezem.

Jó mondjuk anno a Haibane Renmei-en is besírtam, mert olyan verzió volt amiben az angol dub volt a prios, mindíg át kellett kattintgatni japán hangsávra ... egyszerûen, bahhh. Utcáról behívott ember papírról felolvasva is kevésbé fahangon adná elõ, mint azok. Pedig az aztán pont az érzelmekrõl (is) szól.

LasDen
1. nem igazán...legalábbis azok a színészek, akik erre szakosodtak...egyedüli kivétel talán a Transformers...😄
2. Valahol lennie kell 😄
3. Ha minden igaz lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gantz (2011) Ep1-et nézve három kérdésem van:
1.) Az angolok/amerikaiak TÉNYLEG nem tudnak szinkronizálni?
2.) Hol van ebbõl JAPÁN hangsávos verzió?
3.) Lesz e belõle a közeljövõben magyar felirat?

efti
akkor plane 😞

WWFSMD?

LasDen
csak nálad, mer nálam korrekten megy....részeket beírta és más részei is bejönnek....

efti
MAL nagyon haldoklik 😞

hagyjam, hogy nem jegyzi meg a menezett animeket, de mar az is nagy szo kezd lenni ha egyalaltan bejon barmely aloldala...

WWFSMD?

LeventeV
<#worship>

LasDen
beelzebub még a végén teljesen jó sorozat lesz....ez a mostani rész is fasza volt...😄

csocso14
Nézet menü-felirat idõzítõ menüpont vagy a CTRL + 6

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

LeventeV
media player classic home cinemaba, hogy lehet a feliratot kesleltetni, vagy siettetni?

Lelouch
Én még elnézném egy darabig a mangát simán, úgyhogy inkább húzzák csak nyugodtan... 😄
LasDen
tudom....😞
jó is meg minden, de akkor is húzzák a dolgot nagyon.....jó lenne már látni, hogy az animeval szemben milyen befejezést szánnak neki...😄

Zomil
Pedig jó lenne a Soul eater-böl is egy FMA:B szerü felolgozás 😊

Lelouch
Ahogy most áll a manga, arra még várhatsz elég sokat... 😄
LasDen
én azt se bánnám, ha befejezõdne lassan....😄

Lelouch
Inkább jönne dupla fejezet a simából... 😄
LasDen
ez a Soul Eater Not nagyon gáz....ez a 2. fejezet nagyon rossz volt...már az elsõ se volt egy veretes valami, de ez azt is alulmúlta....így eddig nagyon felesleges az egész....mintha csak mégtöbb pénzt akarnának kisajtolni belõle...

Zomil
gonosz vagy... 😄

Lelouch: de én pont ezeket akarom nézni, angolul meg én nem szeretem 😊
tudom mindenki leszarja de néha jo ide "sirni" 😄

Lelouch
Nézd angolul õket, vagy keress mást... 😄
IMYke2.0.0.0
K-ON! Movie dátum
The movie is now officially dated as opening on the 3rd of December 2011

LasDen
ezt kapod amié ementé...😄

Zomil
Nah végre itthon 😊
Jo volt ez a kis "pihi", cserébe most kaptam egy adag izomlázat 😄

Viszont most szomoru lettem, gondoltam egész estés anime nézés lesz, erre US semmit nem termelt, még a multheti Madoka részt sem csinálták meg :S
AA is csak egy Fractale-t dobott ki sehol Level-e vagy Zomie 😞(

Máté94
Akkor szerintem is nagyon jó volt, csak féltem, hogy majd valaki jól lehúzza, így visszafogottan értékeltem. 😄D
efti
En is lattam, szerintem nagyon jo volt, nagyon jo sztorival, csak baromi lassan jottek ki a feiratok hozza..

WWFSMD?

LeventeV
ok, akkor megy ptw-be.

Máté94
Én láttam.
Tetszett, fõleg az OP miatt néztem. A történet szerintem átlagos és nézhetõ. 😊
Egy próbát megér.
LeventeV
a Senkou no Night Raid-et latta valaki kozuletek? erdemes megnezni?

LeventeV
kosz a valaszt.

Ruley
Madoka Magica Speculah

Egyébként az a másik speculah, meg amit még három-négy résszel ezelõtt találtam, hogy
a mintázata alapján az elsõ rész elején látott boszorkány az Sayaka lesz,
az egyre valószínûbbnek tûnik.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Seth
Iria talán

PSN ID.: Beegabor