Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
szerintem ongyilkos leszek, olyan forever alone erzes van most bennem...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Nem láttad?!?!
Tesó, azonnal dobsz félre minden szir-szart, és nekiülsz! Az a bizonyos megtekintési sorrend nem véletlenül lett többször beszúrva 😊
Most, ha majd megnézed, véged lesz, mint a botnak... eddig rosszul voltál, mi lesz ezután?! 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
ahogy mondod... FOREVER ALONE <#rinya>

a moviet meg nem lattam. az osszefoglalja a sorozatot vagy van meg valami benne.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ két percben benne van minden. S ezt csak utólag érzi az ember, a 2 sorozat és a film után.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
na most kibirtam az openingig. haladok de meg mindig faj <#rinya>

IMYke2.0.0.0
A 'Clannad' OST-t imádom.
Nekem a film kell ahhoz, hogy könny gyûljön a szemembe. De akkor elég fél másodperc is. <#hehe>

IMYke2.0.0.0
01x01 - 00:37-tõl - Nekem itt szorul el a szívem. 01:27-tõl meg egyenesen kellemes borzongás fut végig rajtam. MINDEN alkalommal.

efti
En valamivel tovabb, de nem sokkal..

Imyke ezzel edz es mar a masfel percen is tul van esetenkent

WWFSMD?

LeventeV
10 masodpercet birtam... elszorult a szivem. meg tul elenkek a clannaddal kapcsolatos emlekeim <#rinya>

IMYke2.0.0.0
Nálam a Clannad endingje szokott szólni, gépkikapcsolás elõtt, amikor cihelõdök.
Youtube, az ending videó.

LeventeV
en a Bleachnek az epic zeneit szoktam futyulni favagas kozbe.<#idiota>

Győri Devi
vasalás közben Color Rangers indulót énekeltem az már beteges? 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ruley
Kimi ni todoke

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem kimondottan jól halad, abban tényleg Chizurunak van igaza hogy a lényeget maguknak kell kimondaniuk, egyébként meg azt leszámítva annyiban segítettek amennyire csak lehetett, Kurumi, Ryuu, de még Pin is elég komoly tippeket adtak mindkettõjüknek hogy "ott csesztétek el amikor megpróbáltatok rébuszokban szerelmet vallani, idióták!"

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Győri Devi
Én most Pinen basztam fel nagyon az agyam direkt szopatja Kazehayat, Kent meg megkapta a magáét bitchslap yeah. Nah de következõ részben érzem az erõt hogy lesz haladás.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
szerintem valojaban tovabbra sem tisztazott hogy ki is a jogtulajdonos

Kimi ni todoke rant:

viszont az eheti Kimi ni Todokeban sem tortent semmi 😛 Az elso sorozat valahonnan valahova tartott, szepen aprankent dolgozva fel a temat. Ebben a sorozatban ugyanaz a felreertes megy korbe korbe es mindenki csak odaig jut, hogy "kazehaya likes you" mire sadako "no, its not that kind of like" es SENKI nem mondja azt hogy "de b+, de"

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Európában nem is lesz kapható?

efti
No, ahogy varhato volt kaptam emailt az Amazon-tol, hogy a megrendelt 5cm per second-om varhato megjeleneset toroltek, ha majd tudjak hogy mikor is jelenik meg tenyleg, akkor irnak 😛

tul szep lett volna ahhoz hogy igaz legyen

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Kira beindult, mint az úthenger - mindennap érdemes felnézni az oldalára.

PetruZ
Yeah! Nem volt top-sorozat, de mindkét évad tetszett, volt valami különös hangulata (meg a "macskának" is voltak jó szövegei 😊 ). A 2. évad vége meg eleve folytatásért kiáltott
amikor a csajjal ketten elindultak a hegyekbe
.
IMYke2.0.0.0
No, akkor lassan érik a teljes sorozat megnézése, végre.

efti
natsume <#eljen>

WWFSMD?

Máté94
Natsume 3. évad!!!!!! ^^
És Ika-Musume 2. évad is lesz! 😄D
LasDen
jaaaah...jó....én a nem köszt egybe olvastam...elõször nem láttam a pontot köztük....aszittem valami bajod van vele...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
ahogy seth is irta meg nem lattam. ment ptw-be. kosz 😊

LasDen
én csak olvastam, hogy miben más ez a lezárás, de nekem ez jobban tetszik talán mint az elõzõ....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Kijött az Ore no Imouto 12 - True Route... 360p, nincs még belõle jobb, mert weben adták le, BD majd lesz valamikor.
Seth
Azt még nem látta

PSN ID.: Beegabor

LasDen
naaah....mi a baj a középsõvel???

LeventeV
elsot, utolsot lattam, kozepsot nem. kosz.

LasDen
én még mondanék egy...
Toradorat, Saikanot és Ef-a tale of memoriest...😄

LeventeV
lol <#idiota>

de ezer koszonet erte <#eljen><#worship>

Lelouch
LeventeV
nemreg megneztem a Special A-t es akkor kerdeztem toletek, hogy tudtok-e meg ajanlani olyan animeket amikbe osszejonnek a vegere, es nem marad nyitot a befejezes. ptw-be beraktam ezeket az animeket, es a Lovely Complexet meg is neztem. de a tobbire mar nem emlekszem. kisegitenetek megegyszer? kosz elore is.

LasDen
Ah my goddess kap egy új OVA-t szeptemberre.....

Ruley
Egyébként talán több stúdió is kipróbálhatná ezt mint a Level E-vel, hogy elõkotornak valami régi mangát még azelõttrõl hogy a mai formulák berögzõdtek volna.

Eredetiség, erõfeszítés nélkül.

Csak talán legközelebb figyelhetnének hogy a fél cselekmény ne olyan NES-korszakbeli játékokat figurázzon ki amik ma már kegyetlenül retrónak hatnak.

Ruley
Szerintem ez még a legkevésbé idegesítõ fajta reklám, elvégre ha már úgyis plakátok lennének a háttérben, akkor inkább ezek, mint hogy csak emiatt kamu címeket találjanak ki.

Egyébként tényleg nem volt jó rész. Nem volt vicces.

LeventeV
Kiss x Sis ova 100szor perverzebb mint a tv sorozat... te jo eg <#wow1><#law><#szeret><#idiota>

LasDen
nem volt rossz, voltak jó pillanatai de nekem már elég volt...😄

efti
megvolt nalam is a mostani Level E. En mondjuk sajnalom hogy vege a color ranger arc-nak, ezen az epizodon is tok jokat derultem, remelem a kovetkezo meg elborultabb lesz

WWFSMD?

LasDen
azé csak sikerült megnézni zombiet....de lemgyek hídba bazzeg, hogy miket szednek még elõ...végképp teljes borulás ez a sorozat...az OVA után még egy sorozat elférne....😄

Malakai
Pedig csak Chu Bra-val egyezik a stúdió.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
mostani onikoto eleg beteg volt meg sajat magahoz kepest. Raadasul tele volt arcba maszo reklamokkal. Mindenhol kissxsis, chu bra, kodomo no jikan és yosuga no sora plakatok voltak

(remelem nem minosul a fenti spoilernek)

WWFSMD?

efti
par hete ugyanezt csinalta a level e-vel..

utanna meg kepes volt ugy felrakni a feliratost, hogy nem csinalt belole v2-t

WWFSMD?

LasDen
végre vége a color rangers fasságnak...remélem jövõ héten valami értelmesebb lesz level e-ben....

Zombinál horrible hogy a faszba volt képes lehagyni a feliratot??? ezt nem értem....😄

RelakS
はいポヨ。

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Látom, most jársz poyo-nál...<#vigyor>
LasDen
shafttal shefteltem
puellat néztem...nem volt rossz....😄 bár a mahou shoujo elemek megvannak, ami attól még zavar....de nézhetõnek tûnik....

RelakS
jó, hogy mondod, elkezdtem behozni a lemaradást, ideje ma is egy részt elolvasni 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Ahhoz képest, hogy tavaly még félve kezdtem bele a Negima mangába az alaphelyzet miatt, mostanára már abszolút kedvenccé nõtte ki magát nálam<#eljen><#hawaii>
Jobban megérdemelné a reflektorfényt, mint az ilyen Naruto, Bleach-féle szennyek.
Zomil
A fás dologban igazad van és valoban lehetne nehezebb kijátszani 😊
De nem hiszem h csak ennyi lenne a hatalma, majd kiderül

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"