Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Ahhoz képest, hogy tavaly a 2. évad végén még március-áprilisról volt szó...
PetruZ
Van, de nem látványos és nem is állandó, sztem simán elviselhetõ, teljesen élvezhetõ a sztori.
LasDen
passz...nemtom...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
es van uncensored verzio belole?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
yep...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
a Nyan koi-ba van cenzura?

LasDen
"A Pony Canyon publicity representative confirmed on Twitter that Naoko Yamada announced the release date for the K-ON! film: December 3."

jövõ nyáron már lehet nézni is talán...

IMYke2.0.0.0
Most, hogy mondod... eddig nem is vettem észre :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gurren
nekem az a nyúl kell jobb szélrõl

IMYke2.0.0.0
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy az ágy feletti kép mibõl van, és mi van rá írva? (Splice c. filmben):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
bakuman manga formatuma nagyon valtozo, neha kb mintha palcikaemberek lennenek mindenfajta hatter nelkul, maskor meg olyan jol nez ki egy egy chapter, hogy az anime megirigyelhetne. Meg tudom erteni ha ez zavaro. engem is zavar.

WWFSMD?

LeventeV
kosz a valaszt <#eljen>. ha ez igaz akkor nem biztos, hogy nekiallok elolvasni. most ugyis van mit nezzek meg.

Ruley
Jaj, de sajnálom hogy eleve rühellem a manga formátumot, pedíg most úgy vevõ lennék egy Bakuman vagy egy LoveCom folytatásra is, de az én szememnek valahogy mind olyan rondák, nehezen olvashatóak, meg általában zavaróak...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Ha jól tudom......még utána is szétmennek, meg bla-bla......de lehet nincs igazam, magam nem olvastam ugye.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
jo volt bizony, raadasul innen mar tenyleg nem nagyon tudnak mas tempot megutni, minthogy ott fejezzek be az elso sorozatot ahol varhato.

ugyanakkor Manga Spoiler!
meddig tarthat majd a masodik evad? A trap vegeig? erdekes egy lezaras lenne... vagy a Tanto vegeig? az meg plane meredek lenne. Ugyanakkor a PCP kezdeteig meg rengeteg a tortenet, az biztos nem ferne el 24 epizodban sem.

Most jott ki a Ch121 is es meg mindig baromira erdekes. Masreszrol meg kisse aggaszto, egyre gyanusabb hogy egy vegtelen tortenet lesz a Bakumanbol

WWFSMD?

LeventeV
tehat meg nehezebben jonnek ossze? mert akkor kb ugy allok mint te. nekem is elveszi a kedvem tole.

LasDen
Bakuman jó volt...most nem volt semmi para a rész alatt...és még Death Note utalásokra is volt idõ....:D

Malakai
Van manga, Lovely Complex ugyanúgy a címe (Love Com-nak is írják), ha minden igaz valahol erõsen eltértek a mangától már közben is.
Tervbe van, hogy valamikor olvasom majd, bár azzal kicsit elvették a kedvem, hogy sokkal szappanosabb állítólag, több a huzavona.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
a Lovely Complexnek van valami folytatasa (akar manga formajaban)?
btw a sorozat nagyon tetszett, 10/10

Máté94
Ochinko 6: Ennyit animén még nem röhögtem! :DDD
Gyõri Devi
hát már csak én is abban reménykedek
remélem Kaijit sem basszák el majd

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen

LeventeV
neked legyen igazad. kene egy jo kis akcio anime most...

LasDen
pedig a jó alap mindegyiknél megvolt és van....még lehet x-mennél vagy pengénél akkora pálfordulás hogy mndenki csak néz...:D

LeventeV
madhouse befurdott a marvel szerzodesevel nem kicsit.
a supernatural-ra leszek kivancsi. abba meg remenykedem.

Ruley
Japánul nem tudok, de ez a kifejezés egy 4-chan eredetû mém, szóval nem elrontották, csak jópofizni akartak.

armageddon666
Ez a Madhouse egyre szarabbakat csinál O.o
Minek erõltetik az adaptációkat?... mindenki csinálja amihez ért...
btw Prof X == Patrick Stewart ^^

@

LasDen
ettõl remélek valamit, mer farkas meg vasember leszerepeltek....persze ezek után nem sokat várok...de talán jobb lesz, mert itt több fõszereplõ lesz és talán lesz valaki, aki elviszit a hátán a sorozatot....Penge után meg lehetne Deadpool anime...jó kis kiszólásokkal Isihara hülyeségeihez...:D
0:22-nél Küklopsz a szemüvege nélkül akár Light is lehetne...:D
http://www.youtube.com/v/cGszNZIKpH4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

armageddon666
Metr Gintamát még a japánok sem értik, nem hogy az amatõr fordítók :D profi fordítóknak meg nincs megfelelõ háttérismeretük....

@

Malakai
Movie-k esetén egyáltalán nem szokatlan ez szerintem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
sírni tudnék....miért...miért pont ezt hanyagolják...annyi más sorozat van, amit hanyagolhatnának...mér pont ezt??? mééééér......:(

Lelouch
Nem csodálom, a mangát is nagyon lassan fordítják.
LasDen
komolyan bassza meg az ûristen...valakik nagyon nem akarják, hogy a gintama moviehoz elkészüljön a sub....reményekdtem hogy 2 héten belül már csak meglesz, de ahogy a dolgok állnak ezek majd csak valamikor márciusban lesznek szerintem kész....:(

Máté94
Ikoku Meiro no Croisée: Nekem megtetszett PV alapján, egy könnyed sorozatnak tûnik. :)
Gyõri Devi
annyira nem gáz, mert legalább olyan volt a spoiler hogy ösztönöz a manga elolvasására majd :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
jah. Az pelvic bone...

@

Máté94
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Itt valamit csúnyán félrefordítottak. :D
efti
yumekui merryhez:

japanul tudoknak kerdes:

tenyleg ezt mondja itt???

WWFSMD?

efti
jott ma ki uj Hourou Musuko chapter is :)

Manga Spoiler (sorry meg 1x a multkoriert Devi)
Erdekes dolgo ez, Annaval ismet kialakuloban van valami, vagy en ertem felre?

WWFSMD?

Máté94
Látszott az elõzetesbõl is.
Szerintem jó, hogy van egy filler.
Kawanami-san bikiniben. *.*
efti
yumekui merry elegge filler volt :(

pedig eddig nagyon jok voltak a reszek

WWFSMD?

Máté94
Hát mer' itt cenzúra van. :D
LasDen
freezing spoiler mindent visz...:D

Máté94
IS:Ichika mellé nem ártana egy "igazi" srác is.
Freezing:Jó lesz, várom a kövi részt. ^^
efti
Madoka

kisse talan tulzasba vittek a reszben a lelek tema miatti szenvedest. Eddig azt se tudtak hogy egyaltalan van nekik. Most meg tudjak hogy ott van abban a bogyeszben. Nem tok mindegy? Max azert lenne esszeru aggodni, hogy nem tarthatjak nagyobb biztonsagban, mert nem mehetnek tole tul messze

WWFSMD?

LasDen
nah alvás elõtt jó nagy csõdületet okoztam....
a lényeg, hogy ez nem spoiler....arra gondoltam amit más is írt, hogy a VN másik befejezése nekem jobban tetszett mint amit az animeban választottak...ha ez is spoiler akkor aggyatok egy pisztolyt....

armageddon666
Amellett érvelek, hogy nem feltétlen fog meghalni az összes kedvenc szereplõje a végén Imykének, hanem megannyi más jelentése is lehet itt a rossz jelzõnek.

@

Malakai
Folyton ez a minõség szó kerül mostanában elõ és nem is teszemazt az animáció részletessége kapcsán... Baromi szubjektív egy történet megítélése.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
"rossz befejezés nem feltétlen érzelmi szinten rossz, lehet szó minõségrõl is."

Ezt nem fordítva gondoltad? Mármint pont amellett érvelsz hogy nem feltétlen rossz minõségû a befejezés, csak éppen nem az amelyik LasDen-nek tetszik.

armageddon666
Mármint hogy a Visual Novel A, B, C, D, E befejezésébõl pont a C-t választották, mikor a B, vagy éppen a D sokkal jobban tetszett volna az embereknek?
Személy szerint az E befejezés a legjobb.

rossz befejezés nem feltétlen érzelmi szinten rossz, lehet szó minõségrõl is. Nem X csajjal jön össze, hanem mondjuk hárem befejezés. Vagy Nice Boat :D

@