Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Freezing...
ideje volt már hogy felbukkanjanak a novak....a vége nagyon drámai akart lenni....fogadok most Satella meg Kazuya a köv részben szémennek me kazuyat most megutálja, de aztán menni kell a nova ellen és akkor összeállnak és a harc hevében szépen kibékülnek és mindenki boldog.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Én most nem mondtam semmit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gurren

Lelouch
Pff, már lassan tényleg nem lehet írni ide semmit. Már az is baj, ha leírom a véleményem?
armageddon666
Döntsd el, hogy animét akarsz nézni, vagy mangákat akarsz olvasni. Az anime több szempontból az esetek nagy részében alulmúlja a mangát. Illetve inkább: az adaptáció többnyire kevésbé sikerül, mint a forrás. Szóval lehetõségeid:

a.) Mangát olvasol.
b.) Animét nézel.
c.) Megnézed az animét, és csak és kizárólag utána vágsz neki a mangának.

Viszont amennyiben a mangák irányába mész el, megkérnélek, ne ócsárold minden egyes alkalommal az anime párját 😊 tudjuk/sejtjük, hogy rosszabb, de jobban szeretek ehhez strucc szerint hozzáállni, és nem tudomást venni róla.

@

Zomil
A lényeg, h a készitök vmi tuti anyagot szivnak az biztos 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nagyszerü...az IS részre most még egy lapáttal rátett a Dragon Crisis a nekomimi-vel... 😄

De legalább Ryuji se egy béna föhös 😊

Amugy jopofa sorozat ez is, tetszik.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Ugye, hogy ugye? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Ne az anime készítõit ostorozd, ez is LN-adaptáció. 😄
Zomil
IS 09:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nah jol kezdödik, ettöl már rosszabb nem lehet xD
Laura <3 😄

Jhajjj...komolyan mindenkinek kaloz szemkötöje van?... 😄DD
Fekete nyul osztag...omg

mi a franc az a pikachu jelmez?????????

nah meg kijött belöle is a dere... 😊

Viszont Ichika egyre hülyébb vagy mi? Mintha visszafele fejlödne esküszöm 😄
Kizárt, h létezzen ilyen ember a világon 😄

Amugy igazatok volt...emiatt a rész miatt nem volt benne eddig nagyon fanservice...de most az ellötték az elmült 9 részre valot... 😄

Viszont a multkori megjegyzésemhez(h a készitök ezt az anime-t 2 sake között irják) még hozzátenném, h ennek a résznek a megirása elött még szivtak is vmi ütös anyagot...
Esküszöm...ez a sorozat egyszerüen már annyira baromság(szarnak azért nem nevezném, mert annyira azért nem rossz), hogy már jo...de tényleg, ezt a részt már élveztem...pffff...nah mind1 😄

Zomil
Huhh, hát Fractale-ban is nem kicsit rákapcsoltak 😮

Lelouch
Hûha, elég nehéz lesz végignéznem a The World God Only Knows animét, a manga után valahogy nagyon nem ütõs...
Zomil
Nah igen, madoka biztos szép kis pénzt hoz majd nekik 😊

Ruley
Nem lehetetlen hogy lesz, a 64 meglévõ fejezetbõl eddig csak 24-et adaptáltak, a SHAFT meg hajlamos mindenbõl több évadot csinálni, meg mostanában lesz is nem kevés elköltésre váró pénzük...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Kéne neki folytatás 😊
armageddon666
SoreMachi vége. Ez az utolsó rész most kellemetlenül érintett 😞 de egyébként jó volt az egész 😊 sõt, igazából az utolsó rész így egy kis pluszt is kapott, de mégis....

@

Malakai
Nem mintha egy élõszereplõs sorozatnál pihenés miatt lenne szünet. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Persze, szegény animeszereplõknek is pihenni kell... vagy várjunk csak... a tengerparti epizódok nem elég pihenés?!

@

Malakai
Vagyis néha befigyel azért 1-1 hét szünet. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Jolvan akkor 😛

Ruley: vazze az a Kyubey fej a logodban... 😄

Ruley
Miért lenne szünet? Ami egy 24 részes évadnak van kiírva, az mindig egyben szokott lemenni...

Lelouch
Szerintem simán fog folytatódni.
Zomil
Amugy Gosick ugyebár 24részes lesz...az most folytatodni fog a köv. szezonban vagy szünet lesz?

Máté94
Már láttam. 😊
Zomil
US-en dupla dragon crisis 😊

Zomil
Az valahogy lemaradt 😊

Lelouch
Úgy tudod? Hiszen most írtam be hogy hol jár az anime az LN-hez képest.<#ijedt> Most januárban jött ki a 7. volume, június elején már jön a nyolcadik , az elsõ évad meg kb. a 3. volume eseményeivel fog záródni.
armageddon666
de az.

@

Zomil
Wiki-röl, hogy ne csak a levegöbe beszéljek:
"It is an original story anime from which three manga spin-off series are planned"

Zomil
A manga utána jött -.-

efti
Megy ez nekunk 😄

WWFSMD?

Zomil
Nah szoval összefoglalva, mert kicsit már összekevertem a dolgokat 😄

Madoka eredeti shaft mü, és nem hinném, h lesz 2. évad.

Zombie: én is vágom, h LN-böl csinálják, de ugy tudom nem sokkal jár elörébb, mert nem rég indult az sem.

Zomil
De...és én a madoka-rol beszéltem... 😄

az más kérdés, h a zombie-ra ment a válasz és azt nem néztem 😄

LasDen
amúgy a madoka sem eredeti sztori...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Mi a Kore wa Zombie-ra gondoltunk... 😊
efti
en is ugy tudom hogy original story a Madoka

WWFSMD?

LasDen
nagyon rossz helyrõl szeded az infõidat, mer nem elõször nézted ezt be...😄

Lelouch
LN-bõl csinálják... Most jött ki nemrég a 7. volume, az anime most a 2.-nál jár elvileg.
Zomil
inkább 5letre gondolsz nem? 😊
mert anyag nem igazán van hozzá ugy, h eredeti a mü 😄

Lelouch
4chan alapján még egy 2. évadra tuti lenne most elég anyag.
Zomil
Runáknak hivják öket és eléggé durva, h mik vannak leirva ezekkel 😊
Mondjuk a rajongoknak kb. 2-3 részig tartott megfejteni és azt is csak véletlenül, mert vki rátalált egy Faust sorra ami alapján stimmelt 😊

Ruley
Egyébként érdemes ott az oldal végén megnézni a fordításokat, hogy eddig milyen szövegek voltak a sorozatban.

Például le van az összes boszorkány neve is írva, meg mindenféle hihetetlenül elvont utalások.

Máté94
OFF:
armageddon666
Aztakurva 😄 <3 SHAFT

@

Máté94
Ja 😄DD
Köszi!
Ruley
Az nem Kyubey neve, hanem Ruley neve. 😛

Ezek azok a betûk amik a háttérben szerepeltek a sorozatban, rajongók dekódolták.

http://wiki.puella-magi.net/Deciphering_the_runes

armageddon666
Na elkezdtem tölteni Madokát...
Nem befejezett, nem-DVD SHAFT anime... yee 😄 remélem ez így nem félkész 😊

@

Máté94
Hol találtad meg Kyubey nevét, így leírva?
Kíváncsi vagyok milyen nyelven van írva, vagy csak kitalált betûk?
armageddon666
Kuroko? 😄 Persze 😄

@

Malakai
Oh, alvás kéne, nem olvastam el, láttam a fejlécét és nem néztem tovább (mert egyébként nem különösebben érdekel 😊...
Hát tényleg fura dolog.

(\__/) ( X.x) ( } . { )