Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
<#eljen><#eljen><#eljen>

@

Zomil
omg... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Még ezt ajánlom figyelmetekbe. (8. rész spoiler).

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
szóval akkor ez az albinó izé egy köcsög??? hmm...már az elsõ pillanattól unszimpatikus és gyanús volt....

viszont xamd jó...nagyon jól adagolják a sztorit szépen felépítve és kellemes az egész...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
ez csodás 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
szerintem azért, mert sokan hotlinket nyomkodtak ide róla a bélyegkép helyett, és ez elzabálta a sávszélességét.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Touma<#hawaii>
Ruley
Hmm, mér' nem jó itt az imageshack?

Ruley
Ajánlom figyelmedbe ezt a Danboruu pool-t "Everybody hates kyuubee"

Örök kedvenc:

LasDen
ez a fractale rész jó volt...de néha olyan unalmas párbeszédek vannak.....
de legalább beindult valami....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
kosz a valaszt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Madoka ep6

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most már nagyon utálom Kyuubeyt...

@

Lelouch
Plusz a sima Kanon 13 részes, a remake meg 24.
IMYke2.0.0.0
Nincs baj az eredetivel sem - sõt, hangulatos (belenézés alapján).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
ertem.
akkor a remake-nel maradok.

IMYke2.0.0.0
Én a teljes "Tales of..." szériára gyúrok ezzel. Mindjárt végzek is az alapsorozattal.
Kellemes fantasy környezet, kellõ humor, fanservice, és - lehet röhögni - feszültség ahhoz, hogy várjam, mi lesz a vége.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Na jó, ez így egynapos mulatság lesz -.-

@

Máté94
Sasameki Koto: jót lehet rajta aludni, de önmagában szép történet, csak nagyon hiányzott valami a végérõl 😞
csókjelenet
Zomil
Igazábol Kyubey-t már önmagában az az állando :3 fej teszi "félelmetessé" 😄

Innentöl amugy csak jobb lesz a sorozat 😛

Zomil
lol az a fej... 😄
btw ez is felkerült a ptw-re 😛

armageddon666
Madoka
Még csak 4. résznél vagyok. Ez a Kyuubey tuti gonosz... már elsõ pillanattól kezdve így érzek.

A fejleharapós rész sajnos el volt spoilerve, bár nem tudtam kinek, illetve mikor, illetve hogy. A megvalósítás jó volt, még így is át tudtam érezni... illetve utólag egy kis élménybeszámoló még durvábbá tette. Ugye nem egybõl változott vissza a ruhája. Akkor még lehet hogy élt.............

Kanon 2006 (vagy 9?) és szebb és jobb.

@

LeventeV
a Kanonbol keszult valami remake verzio is? ha igen akor miben kulonbozik?

IMYke2.0.0.0
Tales of Eternia 6. epizód - ebben a verzióban 08:40-tõl 08:52-ig.

😊))))))))))

Ruley
Azért ez mégis csak slice of life, kár minden epizódban fordulatokat meg pörgõ eseményeket várni.

LasDen
ez a bakuman rész teljesen felesleges volt....tiszta idõhúzás....oké az eleje még elment, de aztán már csak felesleges blabla....😄

Zomil
laposodott? sztem a 8. rész eléggé sokkolo volt 😄

efti
ott tenyleg meg fog lepodni. Mas kerdes hogy utanna egy kicsit laposodott a Madoka a 7-8 resszel, de most a 9nel ismet belehuztak a joba.

WWFSMD?

Lelouch
OMG, ez az új Beyblade addig volt jó, míg el nem kezdett kibontakozni a fõsztori. XD
Zomil
Jo nem teljesen, de az elsö 2rész simán elrémiszthet egy anime-zöt 😊

Lelouch
"sûrûn": TLR-nál fõleg azért írtam, hogy pár embert hátha a manga olvasására ösztönzök vele. 😄 Beelzebub-nál meg csak azért panaszkodtam, mert már az elsõ részek szét voltak nyújtva fillerekkel(Studio Pierrot szintûekkel, Bleach-nél neked se jöttek be 😛), de amúgy simán élvezhetõnek tartom az animét, fõleg mióta feltûnt Kunieda. 😄

A KamiNomi, háát... Nem is tudom, olyan semmilyen az anime... A poénok is erõltetettnek tûnnek egy kicsit, vagy nem jönnek át megfelelõen... Azért pl. egy Sora no Otoshimono-nál sikerül úgy áthozni a poénokat, hogy szét tudjam röhögni az agyam... 😄 Valahogy nem sikerült olyan hatásosra, magával ragadóra adaptálni szvsz... Valahogy nem csodálom így, hogy a legutóbb kiadott BD se fogyott olyan jól.
armageddon666
Ilyen egy tipikus Mahou Shoujo anime?!

@

Zomil
Viccelsz? Az elsö 2 rész tipikus mahou shouju anime...majd a 3. részben koppansz egyet 😄

Máté: Nem tudom igazábol, h merre akarna haladni a történet...valahogy nem látom a fö történeti szálat, ezért nem is igazán tudom megmondani, h össze van-e csapva...Mondjuk tény, h mostmár valami föbb szálat behozhatnának, mert lassan vége az anime-nek.

Lelouch
Azt nem olvasom, az animét se láttam.
Malakai
Nem a te beszélgetésed kapcsán kérdeztem, nem kell elébe menni a dolgoknak! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Ha olvassa is, most irreleváns (már ha emiatt hoztad fel), legalábbis nem rémlik, hogy azt viszonyította volna az animéhez.

@

armageddon666
Ez a 3 sûrûn jött, ezért olyan, mintha... 😊
Egyébként speciel KamiNomival mi bajod van? Az anime szerintem kifejezetten jó, mangát csak azért nem olvasom, mert nem szokásom (Rosariot kezdtem el, azt is a Ghoulos kép miatt).

@

Malakai
Sekirei manga, azt nem olvasod véletlen? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Zomil, csak én érzem úgy, hogy Dragon Crisis egy kicsit össze van csapva?
Ha nem menne el folyton a hárem irányba, akkor sokkal izgalmasabb lehetne, mert van benne ráció. Vagy csak én érzem így? 😊
Lelouch
Én csak azt nem értem, mi az hogy minden animénél beírom? Kb. 3-nál említettem meg a mangát mostanában, TLR, Beelzebub meg a KamiNomi esetében... De igazán elégedetlen csak a KamiNomi-val vagyok, mert ha az animét láttam volna elõször belõle, biztos nem vágtam volna bele a mangába.
armageddon666
Azt mondod lesz ez még jobb is? *,*

@

LasDen
lehet...de nincs kedvem....majd valamikor talán....de nem fûzök hozzá sok reményt....

Zomil
Csak tovább kéne nézned... 😊

LasDen
2 rész után nem vagyok elájulva....tudom a mindenható shaft csinálja, de attól még nem fogott meg....

armageddon666
Neked nem tetszik a Madoka? O.o

@

armageddon666
Az általános reggeli kötekedésemért, nem a konkrét esetért.

@

LasDen
mesteri egy....hát szóval nem...😄

IMYke2.0.0.0
Miért kérsz elnézést? Szerintem igazad van.

armageddon666
Madoka elsõ részt megnéztem. Na mikor nem tudtam, hogy mit akarok nézni, mihez van kedvem... hát erre gondoltam! Mesteri elsõ rész volt. Mesteri elsõ 3 perc! A hangulat, a stílus, a grafika, a zene, a hangok, mind mind nagyszerûek 😄 És ezt akarják törölni?!

@

armageddon666
Sejtettem, hogy így megy át, de azért reméltem, hogy hátha nem....
Egyszerûen nem látom értelmét beírni minden animénél, hogy a manga mennyivel jobb. Ez eléggé általános dolog. De végül is írd... amíg nem azt csinálod, hogy "nézz mangát, mert az sokkal jobb, és az anime szar, mert manga überalles" addig tulajdonképpen nem zavar.

Ébredés után szokásom kötekedésnek vehetõ, esetekben kötekedõs kommenteket írnom. Elnézést érte.

@

Lelouch
Igaz, csak most felrémlett a múltkori hayatés eset. 😄