Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Én azt nem ismerem, de Kuroko-t igen, ha abban is olyan jo volt, akkor megérdemli 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Az Ookami-san narrátor hangja tényleg ennyire tetszett mindenkinek rajtam kívül? <#fejvakaras>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Best Lead Actor Award
Award for best leading performances from an actor during the year
"None applicable"

nincs 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
LasDen nem másolta ki, de persze van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
yay, Kuroko hangja ftw 😄
mondjuk az fura, h Best Lead Actor Award nincs 😮

Zomil
nem sok spoiler volt benne... 😄

Máté94
Én majd csak akkor olvasom el, ha AA csinált feliratot, mert futottam bele olyan spoiler-be, ami a sorozat végén lévõ halálesetre utalt :S
Ezért nem szeretem az ilyeneket elolvasni, mert ki tudja mit írnak benne. 😊
LasDen
5th Annual Seiyuu Awards:

Best Lead Actress Award
Toyosaki Aki - Hirawasa Yui (Keion)

Best Supporting Actor Award
Nobuhiko Okamoto - Usui Takumi (Kaichou wa Maid-sama!) , Nizuma Eiji (Bakuman), Accelerator (Toaru Majutsu no Index II)

Kazuya Nakai - Hijikata Toshiro (Gintama), Saldeath (One Piece)

Best Supporting Actress Award
Satomi Arai - Shirai Kuroko (Toaru Kagaku no Railgun), Narrator (Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi)

Kanae Itou - Elsea (The World God Only Knows), Nagatsuki Sanae (Shinryaku! Ika Musume)

Best New Actor Award
Kouki Uchiyama - Links Banagher (Mobile Suit Gundam UC), Yuuki Natsuno (Shiki)

Best New Actress Award
Hisako Kanemoto - Ika Musume (Shinryaku! Ika Musume), Sorami Kanata (So-Ra-No-Wo-To)

és a többi...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
ez tipikus megoldás a horror/thriller filmekben... 😄
szoval semmi meglepö 😊

Máté94
Victorique már megint megoldott mindent egy szemrebbenés nélkül? 😄
Malakai
Van itt aki olvassa a Sekirei mangát? A stage 3 befejezõdött ott már?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
ez a gosick rész picit agyamra ment....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
persze...hallasz valamit a sötétben, akkor menni kell és megnézni mi az....
aztán meg az a hülye picsa....ott a zsaru, de ahelyett, hogy kimenne inkább bújkál....eszem faszom megáll....

Zombie...ugye még lesz egy OVA nyáron...viszont a light novel 2009-ben indult...a manga meg 2010-ben...úgyhogy szerintem várni kell vele, hogy lesz-e 2. évad...bár nemtom mennyit dolgozott fel a sorozat a novelbõl....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
A fogadtatás alapján biztos lesz, ha van hozzá anyag. 😊
Zomil
Hát igen jo lenne ebböl is 2. évad...szivesen elnézegetek ilyen idiotaságokat 😄

Lelouch
Zombie 7-8.
Ezt a házasságos vonalat jó ötlet volt behozni. XD És úgy látszik feltûnt személyesen is a másik zombi... Kár hogy már nincs sok hátra, szívesen elnéznék majd egy második évadot. 😄 Mindenesetre a maradék pár részben remélem Saras is jut majd egy kicsivel több szerephez... 😊
Lelouch
Passz, engem nem igazán érdekelt az AF, bõven elég volt a GT agymenése anno...
Ja ez igaz. Nem igazán tûnt fel hogy a megszabadítottakkal lenne bármi baj. Fõleg még hogy be is veszik a maszlagot. Hiába no az animehõsök legendásan hiszékenyek...
LeventeV
tudom, de hogy halad? adnak meg ki? es honnan lehet beszerezni?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Csak rajongói munka.
LeventeV
kis off: a dragon ball af mangarol mit lehet tudni?

Lelouch

#41762 Fail...<#zavart1>
Lelouch
Attól, hogy a Gundam-ban ilyen kiemelkedõ a fontossága, azért még más mûvekben is ugyanúgy megvan a saját szerepe. Én eddig sose voltam úgy a robotokkal, "mintha ott se lennének"...
Lelouch
armageddon666
szal Macross lehet Macross nélkül, az egy ûrváros/hajó/bázis, úgy hívnák mondjuk, hogy....Robotech.
De Gundam Gundam nélkül?!

@

armageddon666
Átértékelem magamban a Macrosst, lehet mégsem annyira Az a mecha...

Lelouch, ugye tudod, hogy Frontierben asszem 2 Macross volt 😄 De lehet, hogy csak egy. Az átváltozós repülõ-mechák azok Valkyrie-k 😊 Illetve a legelsõ Macrossban asszem csak egy van, és jah, fontos szerepe van: azon élnek, azzal utaznak, talán még harcolnak is 😄 De azért a Gundam az kicsit más... A Gundam mindig felülemelkedik a többin, a Gundamban hinni kell, a Gundam már szinte élõ 😊

@

Jakuza001
Te tenyleg ennyire ertettlen vagy ? Igen mintha nem is lennenek. Nincs hangsulyos szerepuk, nincs rajuk iranyulo allando magasztalas stb, de meg az atalakulasuk sem extramutatvanynak van kikialtva a tortenetben.

Ezt ilyen nehez felfogni ?

Lelouch
Mintha nem is lennének? Attól hogy nem olyan Gundam-szerû szupertáp megy a harcokban, attól még fontos szerepük van a Frontier-ban is a csatákban...
Lelouch
Lehet hogy szemét, de tényleg van slice of life mechával. 😄
kép1
kép2
Jakuza001
Szerinted en ? 😄

Ezt nevezem en hagyomanyos mechas animenek. Super modba transformalnak kihangsulyozva ezt a reszt etc. Ezert irtam, hogy a Macross Frontier-t, nem vehetjuk a hagyomanyos mecha animek koze, mert ott mintha nem is lennenek, ugy vannak a tortenetbe beleimplementalva.

IMYke2.0.0.0
Na, ez az ami nem az én stílusom: ezt a mechát utálom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Speciel van kb 2, az sem tulhangsulyozva, egyszeruen csak ugy mellekesen tortenik.
Es nem a robotok kore epul a tortenet valoban ahogy mondod, de ellenben kozel sem ugy van az amit allitasz a masodik reszeben az allitasodnak, a Gundammal es a tobbi szemettel. 😄

Lelouch
Macross Frontier-ban speciel van átalakulás. 😊 De azt meg még mindig nem értem, miért épül jobban a robotok köré a történet a Gundam-ban, mint máshol. Ott is ugyanúgy csak harci eszközök a robotok, nem mecha slice of life, vagy mecha hárem megy bennük, de nem is élõ mechák a szereplõi<#wow2>

#41710: Én ezzel értek egyet, és ezzel együtt vállalom azt is, hogy a vakok táborát gyarapítsam. 😊
Jakuza001
En meg azt mondom nem az es vita lezarva. Nezd meg a Gundamot es rajossz.
Atalakulas hypemegaszuper mod stb.
Itt ilyenrol szo nincs, inkabb hasonlitanak urrepuloknek a gepek es nem is a robotok kore epul a tortenet. Aki nem veszi ezt eszre az vak, mar pardon.

efti
amennyire jo volt eddig a yumekui merry, annyira szar volt a mostani epizod

Az persze okes, hogy a kis bohoc demon minden hulyeseget osszehord, de az hogy ok el is hiszik az a marhasag. Ha csak azokat vesszuk akiket a sorozat eleje ota szabaditottak meg a demonaiktol, egyikuknek sem lett tole utanna baja. De meg ha ketelkednek is, nincs mas dolguk mint megkeresni egyet.

WWFSMD?

Zomil
Niku 😊

Lelouch
Mask Donalds...<#nevetes1>
Győri Devi
keresõbe beirod odaugrik

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
armageddon666
EZÉRT LAPOZTAM VISSZA?!

@

Lelouch
Zomil
ez már ki lett tárgyalva, h a banner értelmezi miröl irkálunk és olyan bannereket rak be direkt, emellett még gondolatolvaso is 😄

armageddon666
most már nem is érdekel az anime... <#gonosz3>

@

LeventeV
es nem egy Gundam Seed mecha jott be bannerba? hihetetlen.
felvetunk egy temat erre a banner: Challenge accepted

LasDen
akkó nem...

Lelouch
Szerintem nagyon nem... Most képzeld el, hogy pl. a Black Lagoon-ban vízipisztollyal lövöldöznek... Na ez kb. olyan kategória. 😄
Lelouch
Ja, és a mangához képest annál a jelenetnél kimaradt a panty shot is.<#whatever><#vigyor>
LasDen
tökmindegy...😄

LeventeV
kezdek osszezavarodni.

Lelouch
A Beelzebub 8. részében miért lett az airsoft fegyverbõl vízipisztoly?<#falbav> Ez most olyan nevetséges cenzúra, mint ami a 4Kids-es One Piece-ben van. 😄
Zomil
Minden mecha mecha, de nem minden mecha mecha... <#banplz>