Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Tudatalatti üzenetek... Nem azért vannak hogy kimagozd mi van ott, hanem hogy eljusson a tudatalattidba. És általában ugyanaz van rájuk írva ami épp történik. Szerintem jó effekt, már Evangelionban is tetszett... Nem szeretitek, ne nézzetek SHAFT mûveket (meg néhány Gainaxot is kerüljetek el). Ha ennyi miatt nem tetszik egy anime...

@

IMYke2.0.0.0
Jó ötlet, csak egy nagy tükröt kell tartani a monitor oldalához 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
LOLmá, AA-n április 1-i meglepetés várt 😊

PSN ID.: Beegabor

LasDen
infinite stratos is most ért véget...hasonló...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Igen. Valami hasonló témájút kell keresnem. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
S a legrosszabb, hogy össze-vissza villódznak, színesen-szagosan.
Ha az ember erõlködik, hogy elolvassa. felfogja õket - én így tettem -, akkor gyakorlatilag fejfájást okoz egy idõ után.
<#levele>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ha lényegtelen és nem tesz hozzá semmit a történethez, akkor nincs értelme bevágni õket...csak idegesítik az embert és amúgy is olvashatatlanul gyorsan jelennek meg és tûnnek el....ennyi erõvel egy kacsa is repkedhetne a szereplõk elõtt 5 percenként....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Nem kötelezõ elolvasni. Igazából általában feliratok.

@

IMYke2.0.0.0
"idegesitenek a bevagott szovegek" - azok engem is, és én 3 rész után tettem félre.

CSOCSO
Bakemonogatari

ez wtf??
gyonyoru de ket resz utan feladtam, mivel szinte alig ertem mi van. idegesitenek a bevagott szovegek...
LasDen
már be is daráltad??? 😄

BEAST
Kár a Dragon Crisis-ért. Érdekes anime lehetett volna belõle, de így csak egyszer nézõs marad. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jakuza001
Witch Blade vegere ertem. A tortenet csillagos otos. Az inditasa a sorozatnak s, bar voltak reszek, ahol laposodott kicsit, de sehol nem esett nagyon a nivo, igy nem volt veszes, mert a tortenet vitte magaval az egesz sorozatot, amiben amugy is voltak kifejezetten jo reszek.

Jobb volt a mostani atlagnal, azt kell mondjam. Sot, nekem kifejezetten tetszett.

LasDen
akkor deddóamanó vonderlandót is több évadosra tervezik...😄

kami nomi meg majd 2 szezononként kap egy évadot...aztán majd csak...😄

Lelouch
A manga a 43. fejezetnél jár, és mivel a fejezetek terjedelme alapján várható szerintem egy 1 fejezet=1 anime rész tempó, így elég kevés ez a 12 rész... Remélem minél hamarabb jön majd egy második évad.
Bár a Manglobe-nál maradva, itt még mindig jobb a helyzet, mint a Kami Nomi-nál, ahol kb. 115 fejezetbõl feldolgoztak 17-et az elsõ évadban...<#zavart2> Most meg már a 137. fejezetnél jár a mangája, szerintem kinéz majd egy anime original befejezés, mert ilyen tempóban sose fogják beérni.
berlinboy6329
Nem tom hogy gondolták ezt a 12 rész..mi fér bele 12 részbe?semmi.Hacsak nem saját kreálmány..v rövid manga...Ez meg 8 kötetes,kitudja hány fejezet van kötetenként hány oldallal,nem olvasom.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
ja hogy ez egy nyári anime...jolvan 😊

LeventeV: igen nekem is nagyon tetszett, rengeteg anime-re/mangára hajazo kamerabeállitás stb. volt benne. Jah és végre egy film ahol van MECHA és nem ilyen exoskeleton hanem kimondott mecha... 😊 Nagyon bejött az a rész...aztán elgondolkodtam, h nincs egy film se amiben ilyen kimondott mecha lenne legfeljebb exoskeletonok, mint alienben. A zenékröl ne is beszéljünk...iszonyat jo zenéket raktak bele...pl. az elején a sweet deams-töl felállt a ször a hátamon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ez akár az index is lehetne e két dolog alapján...😄

am most jól csõbe húztak....A channel webripet töltöttem le erre kiderült csak áprilisi tréfa....szemetek...😄 mondjuk gyanús volt a dolog, hogy nagyon kicsi a fájl....nem volt szép...😄

Máté94
Egy loli, és egy néha-néha beszólogató srác, na? 😊
LeventeV
én is tegnap néztem meg az unokatesómmal a filmet. nekünk is tetszett, és mi is azt beszéltük, hogy van egy kis animés beütése és pont azért tetszett.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
hogymi?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Ja olvastam, a 13. fejezetig, aztán az anime javára félreraktam. De úgy látszik baklövés volt, mert csak 12 részes lesz az anime, azaz túl sok újdonság nem lesz számomra.<#wow3>
Lelouch
Van benne harc bõven, de nem csak annyiból áll... 😄
Máté94
Dantalian no Shoka / Bibliotheca Mystica de Dantalian = Gosick

Várjuk. 😄
LasDen
namajd lelouch megmongya az okosat...õ biztos olvassa a mangát...😄

Zomil
hát én a manga leirását elolvastam és nagyon nem ugy néz ki, h csak annyirol lenne szo 😊

LasDen
várom...😄 jónak néz ki...bár remélem nem csak annyi lesz, hogy le kell gyõznie a nehezebbnél nehezebb ellenfeleket...😄

deddóamanó vonderlandó....😄

Lelouch
Máté94
Tetsz!
Zomil
Egy kis off:
Tegnap megnéztem a Sucker Punch-ot és egész film alatt olyan érzésem volt, mintha Synder kicsit tul sok mangát/anime-t nézett volna... 😄
Amugy jo film volt nekem tetszett.

LasDen
"This year's eighth issue of Square Enix's Young Gangan magazine is announcing that a Summer 2011 live-action television adaptation and a 2012 film adaptation of the Arakawa under the bridge manga has been green-lit.
the television drama and film are part of the same live-action effort."

érdekes lesz az biztos...😄

LasDen
mintha egy 3-4 éves gyerek énekelné.....

Zomil
Én végighallgattam...nem mnodanám, h szar, de érdekes, valahogy ez a hangsáv olyan mintha héliumot szivott volna a csaj... 😄

Lelouch
Kiváncsi leszek majd az OP-animációra. 😄
IMYke2.0.0.0
38 mp ment belõle... ezzel vallatni lehet.

Zomil
Denpa Onna to Seishun Otoko op-je...érdekes... 😄

Zomil
Angel Beats is sztem emlitésre mélto 😊
Macross Frontier, esetleg Tengen-Toppa, ha netán láttad a haruhi sorozatot és tetszett akkor Suzumiya Haruhi no Shoushitsu, Soul Eater is jo bár nem tudom tetszene-e, Sora no Otoshimono ha valami valami vicces sorozat érdekel, még vicces ecchi hárem kategoriában Sekirei, Nyan koi is jo.

szerk.: természetesen a hsz elküldése után egy angel beats banner jött be... 😄

Seth
Én már meguntam úgy a 10. résztõl felfelé. Persze azért nézem ,de legjobbaktól nagyon messze van😊

Ruley
Ja, az is.

Meg most hétvégén ér véget a Bakuman, az is az elmúlt év legjobbjai közé tartozott.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Seth
Baccano 😊

CSOCSO
koszonom!!! valaki mas tudna meg mondani vmi jo animet? legutcso ket anime ami tetszett: claymore es eureka7
LeventeV
nagy álmatlanságom közepette (amirõl a horkolós szobatársunk tehet) nekikezdtem a Nana-nak. nem mai darab, de valahogy kimaradt mostanáig. 4 részt néztem meg, de eddig nagyon tetszik.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
lol ennek van full verzioja? 😄
(kicsit spoileres igazábol csak egy zene)

Zomil
Nem zavar 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ez azért eddig is sejthetö volt, nagypapi ha jol emlékszem az összes nöt meg akarta dugni a világon v vmi ilyesmi... 😄

Lelouch
Nem tudom zavar-e a spoiler, annyit azért elárulhatok hogy a perverzség úgy látszik a nagypapi ágáról családi vonás... 😄
Zomil
Mindenképp ird majd le, ha kijött a 10. rész 😊
lol...tomoki szüleire kiváncsi vagyok, meg hogy mit szolak ennyi csajhoz 😄

áááá, inkább egy ujabb évadot adnának ki most nyáron, ehelyett kapunk egy filmet amire ugyis fél évet kell várnunk mire megnézhetjük 😞

Lelouch
SnO:
Az utolsó jelenet után már elárulhatom, hogy Chaos következõ feltûnése már teljes egészében anime original lesz. A mangában is kb. a Fortéval egyidõben hozták be megint, de ott teljesen máshogy alakulnak a dolgok. Ha érdekel majd leírhatom a mangás változat jelenlegi állását... Egy cliffhanger után most ott is meg lett szakítva megint, de nem bánkódom mert volt helyette most egy Astraea x Tomoki fejezet, meg Tomoki szülei is feltûntek... XD
Zomil
áh azt kihagytam, h természetesen az is hozzátett, h benne volt a sorozatbol a kedvenc zeném SnOF-ben... 😄
amikor a hajorol beugrik a vizbe arra gondolok 😊

😄DDD

Zomil
Beelze 10: beteg volt... 😄

SnOF 9: ez hozta a formáját...ismét egy sirva röhögös rész...ezek a fesztiválok nagyon betegek... 😄