Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
sushinál mibõl lehet válogatni? :D mármint idõpontok. Május elõtt kéne valamikor :) mert májusban vizsgák -.- mondjuk most is van minden szar, de azok nem olyan vészesek :D

@

Máté94
Én is úgy éreztem az utóbbi pár részben. Mondjuk nekem még lesz egy hét, mire US megcsinálja. :)
LasDen
AA-t visszalehet állítani vagy örökre így marad....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Dragon crisis 12 eleg meh volt szerintem is, eleg se fule se farka anime volt ez..

WWFSMD?

efti
1. Mikor legyen a sushi talalkozo? Nekem a jovo hetvege tuti kilove, de barmi mas az mukodhet. Szogezzuk le minnel elobb, mert ad-hoc biztos nem lesz mind az otunknek jo.

2. sok reakcio egy kupacban:

Working 2 <#eljen>

Tulragozzuk kisse a dolgot, nyilvan egyikunk sem abszolutum (kiveve talan engem...) ugyhogy mindenki a sajat velemenyet mondja nyilvan akkor is ha nem teszi hozza az elejet. (jut eszembe, multkoraban kerdezte valaki a requiem for the phantomot, ha azota belenezett kivancsi lennek a velemenyere, meg akkor is ha szerintem egy szar)

3. harmadik pont nincs

WWFSMD?

PetruZ
Az Aoi Bungaku a kevés igazán komoly tartalmú animék egyike. A '40-es, '50-es évek Japánjának tragikus sorsú (=öngyilkos...) íróitól vettek elõ ismeretlen, de valamilyen okból érdekes mûveket és ezeket dolgozták fel különbözõ stílusokban. Az anime nem egyetlen sztori, hanem több ilyen 2-4 részes kis mini-történet. A cím ("Blue Literature") ezen könyvek újrakiadásának kék színû borítója miatt van. :)
Máté94
Könyveket dolgoz fel, mindegyik más, tehát nincs összefoglaló kép a hangulatáról. :)
armageddon666
@IMY: tudnál adni valami kis leírást Aoi Bungakuról? Milyen stílus, milyen hangulat, nagyjából mirõl szól? Mintha te írtál volna a topicba elõször róla.

---

Katanagatarit befejezték a SzenesLányok!! :D

@

Máté94
<#eljen>
LasDen
az jó.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Be lett jelentve a Working!! 2. évadja.
IMYke2.0.0.0
Tévedtem... örülök neki, mert ez is mutatja, mennyire nem érdekel(t) annak a bizonyos szörnyedvénynek a története, és még a neve sem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Ku Klux Klán :)

Továbbra sem értem miért kell azt mondani rá hogy szar, és miért nem elég az, hogy nem tetszik? Szerintem igenis nem ugyanaz a kettõ és meg kell különböztetni.

@

IMYke2.0.0.0
Erre egy Bakemonogotari banner odafenn... beszarok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
LasDen baftatásának témájához:

Sosem értettem, miért érzik egyesek szinte szent kötelességüknek egy másik ember értékítéletét, annak mindenféle módszerrel való meggyõzésével, vagy erõltetésével megmásíttatni és nem elfogadni?
Engedtessék meg a szuverén fórumozónak, hogy legyen saját véleménye - ha leszaroz egy filmet az elsõ 5 perc után, nem ok nélkül teszi: levont egy következtetést, hangulati alapon, és ha kedve lesz hozzá, akkor esetleg késõbb, megnézi...
De ne legyen már véres keresztet körbehordozó Klux-Klux-klán hadjárat azért, mert valakinek akár egy máshol népszerû, másnak nagyon tetszõ (remek)mû nem jön be neki...!!!

IMYke2.0.0.0
Kira-Fansub-ék poénosak így április elsején... töltsétek le tõlük a meglepit :)

Malakai
Nem értem mit kell ennyit rágódni ezen...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem értem mit akarsz ezzel....

armageddon666
Ezt most komolyan direkt csinálod? Olyan nehéz felfogni a különbséget az "Ez szar" és az "Ez nem tetszik nekem" között?!

@

Ruley
Ami egyébként elég érthetetlen, õk az egyik legtermékenyebb kiadó, minden évadban jelen vannak, van hogy két sorozattal is, akkor most meg mit teszetoszáskodnak?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
neked nem....nekem igen...
mondtam, hogy általánosságban beszélek róla??? én végig csak a saját véleményemrõl beszéltem...nem írtam oda, de mért kell egybõl levetíteni az egészre??? :D

Lelouch
A Kizumonogatari csak 2012-ben fog megjelenni.<#szomoru1> SHAFT-ot ismerve, majd biztos csak 2013-ban adják ki BD-n, úgyhogy lehet várni bõven... :S
Lelouch
Én meg úgy látom, hogy a Bakemonogatari nem szar. Akkor most kinek van igaza? Egy "szerintem" szócska elég sokat számít véleménynyílvánításnál.
Zomil
jujj... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Commie kicsit behúzott a csõbe....elég hihetõ szöveg volt, hogy a horriblesub miatt csak hardsubot csinálnak, de mikor ez jött, akkor beugrott mivan...:D
"Here at Commie, we believe we have forsaken our roots. We will now only sub anime that pertain to communist countries as our namesake dictates."

meg ez a videó.....all hail Lenin-chan...:D
http://www.youtube.com/v/WmS6c_7H8Sk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

BEAST
Hamarosan ledarálom az Infinite Stratos-t is. :) Sajnos tényleg elég komolytalan.

A Dragon Crisis egy fokkal azért jobb és van egy pár jóféle soundtrackje is. :) Még foyltatást is elviselnék belõle, ha nem lett volna ilyen bugyuta a vége.

Lehet a Freezing lesz a következõ amibe belekezdek, abból még semmit sem láttam.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
infinite stratos...pipa
ez az uccsó nagy leszámolás egész jóra sikeredett, de közben ez a sok nyáladzás nem tetszett....aztán a végén benyögtek olyat, ami elég lehangoló volt....szal átlagos volt...

fractale...pipa
kellemes meglepetés lett...nem vártam, hogy ilyen jó lesz, de meglepett...a mátrix után érzés megvolt, de nem volt olyan sötét mint az (legalábbis csak helyenként volt komor) nem igazán jött át, hogy itt most a lét a tét...:DD

ma meg kezdõdik x-men...kíváncsian várom, hogy alulmúlja-e wolverine kalandjait....

Seth
Rohattymek<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Gyõri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Kamichu! banner alatt írok :)

Én nem ok nélkül írtam az aláírásomba azt, amit - már a tököm tele volt, hogy mindig le kellett véssem: szerintem jó, szerintem szar, szerintem ez, szerintem az...

LasDen
annyit dobálozok vele amennyit akarok...:D ha az akkor az....

Seth
Itt van, csak az elõbb rossz volt a méretezés XD
Az animefelismerõ script dolgozik XD

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Az elsõ sor SETH képére ment válaszként, amit remélem visszatesz :D
És akkor felborul látszólag a kauzalitás!! Elõbb kommenteltem a képet, minthogy feltette!

@

armageddon666
:DDD ez mókás volt :D

---

Ejj LasDen... csak arra akartalak rádöbbenteni, hogy azért mert valami nem tetszik NEKED még nem lesz rossz :) a "nekem szar" már valamivel közelebb áll a valósághoz. Ebben az is benne van persze, hogy mert nekem tetszik, attól még nem lesz jó :) Csak mostanában már kicsit sokat dobálóztál a szarral (höhö)...

@

LasDen
nem vagyok mérges.....
több kell ahhoz ennél (pl egy idióta futár)...

armageddon666
ert BAKAGAIJIN DAKARA!!!!! NE~

U MAD?

@

LasDen
majd én eldöntöm, hogy nekem mi a szar és mi nem.....nem kell segítség....

armageddon666
Nem, ez nem így mûködik :) Nem meghatározó a véleményed. Nem tetszik. Pont. Ettõl még nem lesz szar. :)

Egyszerûen azért nem tetszett, m

@

Ruley
Nekem ugyanez a "villódzó, színes-szagos" stílusú SHAFT feldolgozás csak az Ef A Tale of Memories-ban nem tetszett, talán azért mert ott ismertem az alapmûvet, és úgy éreztem hogy fölöslegesen összekutyultak egy normális romantikus drámai történetet, a Bakemonogatari-nál meg nem, és ott tetszett, egy kellemes, eredeti stílusnak tûnt.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
:DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
igen szar.....

de fejezd má be, hogy szerinted nekem mért nem tetszett.....vagy lövésed sincs???

IMYke2.0.0.0
Haragosoddá akarod tenni LasDent? :)

armageddon666
Azért mert nem tetszik, akkor már szar????

Ha nagyon érdekel azért, mert ...

@

LasDen
nem tud érdekelni, hogy ki hanyasra értékelte....azért mert nekik tetszik, akkor nekem is muszáj????

ha meg elkezdted, akkor fejezd is be a mondatot...kíváncsi vagyok miért...

armageddon666
Hát én ilyen "keményfejû" lehetek, mert nem volt ilyen hatással rám, pedig zsinórban elég sok részét néztem meg. Lehet már hozzá vagyok szokva :)

@

IMYke2.0.0.0
Az agy önkéntelenül erõlködik, amikor információk érkeznek - legyen az kép, hang, érzés (tapintás, szaglás).
A kép gerjedelmek pedig rosszabbak, hiszen másodpercenként akár harminc különbözõ képkocka is felvillanhat a képernyõn (esetünkben ez szinte meg is történik), és az agy mindezt meg is akarja "fogni", érteni.
Csak a szándékos oda-nem-nézéssel védhetõ ki a dolog. Akkor pedig nem sok értelme van nézni egy filmet, ugyebár.

Gyenge agyizom poénokat ismersz: "Mindenkinek ott fáj, ahol a leggyengébb..." például...

armageddon666
Nyilván szar a 8.50/8.70-es értékeléssekkel, meg emlékeim szerint a szezon legjobbra értékelt animéje volt :) És nem éppen mainstream stílus, szóval nem lehet ráfogni arra sem...

Esetleg azért nem tetszett, mert... na mind1 :)

@

armageddon666
"Ha az ember erõlködik..." -> nem kell.
Nem erõlködsz -> nem fájdul meg.

Nem tudok gyenge agyizom poénokat.

@

LasDen
nem emiatt nem tetszett...azé nem tetszett, mer szar volt...
evangelionba teljesen máshogy csinálták...ott nem zavart, ott jó volt....

tudatalatti üzenet....??? hagyjá má :D

IMYke2.0.0.0
A nem tetszés és a fejfájást okozás között azért vannak különbségek...