Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2. sok reakcio egy kupacban:
Working 2 <#eljen>#eljen>
Tulragozzuk kisse a dolgot, nyilvan egyikunk sem abszolutum (kiveve talan engem...) ugyhogy mindenki a sajat velemenyet mondja nyilvan akkor is ha nem teszi hozza az elejet. (jut eszembe, multkoraban kerdezte valaki a requiem for the phantomot, ha azota belenezett kivancsi lennek a velemenyere, meg akkor is ha szerintem egy szar)
3. harmadik pont nincs
WWFSMD?
---
Katanagatarit befejezték a SzenesLányok!! :D
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Továbbra sem értem miért kell azt mondani rá hogy szar, és miért nem elég az, hogy nem tetszik? Szerintem igenis nem ugyanaz a kettõ és meg kell különböztetni.
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sosem értettem, miért érzik egyesek szinte szent kötelességüknek egy másik ember értékítéletét, annak mindenféle módszerrel való meggyõzésével, vagy erõltetésével megmásíttatni és nem elfogadni?
Engedtessék meg a szuverén fórumozónak, hogy legyen saját véleménye - ha leszaroz egy filmet az elsõ 5 perc után, nem ok nélkül teszi: levont egy következtetést, hangulati alapon, és ha kedve lesz hozzá, akkor esetleg késõbb, megnézi...
De ne legyen már véres keresztet körbehordozó Klux-Klux-klán hadjárat azért, mert valakinek akár egy máshol népszerû, másnak nagyon tetszõ (remek)mû nem jön be neki...!!!
@
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
mondtam, hogy általánosságban beszélek róla??? én végig csak a saját véleményemrõl beszéltem...nem írtam oda, de mért kell egybõl levetíteni az egészre??? :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Here at Commie, we believe we have forsaken our roots. We will now only sub anime that pertain to communist countries as our namesake dictates."
meg ez a videó.....all hail Lenin-chan...:D
A Dragon Crisis egy fokkal azért jobb és van egy pár jóféle soundtrackje is. :) Még foyltatást is elviselnék belõle, ha nem lett volna ilyen bugyuta a vége.
Lehet a Freezing lesz a következõ amibe belekezdek, abból még semmit sem láttam.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ez az uccsó nagy leszámolás egész jóra sikeredett, de közben ez a sok nyáladzás nem tetszett....aztán a végén benyögtek olyat, ami elég lehangoló volt....szal átlagos volt...
fractale...pipa
kellemes meglepetés lett...nem vártam, hogy ilyen jó lesz, de meglepett...a mátrix után érzés megvolt, de nem volt olyan sötét mint az (legalábbis csak helyenként volt komor) nem igazán jött át, hogy itt most a lét a tét...:DD
ma meg kezdõdik x-men...kíváncsian várom, hogy alulmúlja-e wolverine kalandjait....
やられたらやり返す。倍返しだ!
Én nem ok nélkül írtam az aláírásomba azt, amit - már a tököm tele volt, hogy mindig le kellett véssem: szerintem jó, szerintem szar, szerintem ez, szerintem az...
Az animefelismerõ script dolgozik XD

PSN ID.: Beegabor
És akkor felborul látszólag a kauzalitás!! Elõbb kommenteltem a képet, minthogy feltette!
@
---
Ejj LasDen... csak arra akartalak rádöbbenteni, hogy azért mert valami nem tetszik NEKED még nem lesz rossz :) a "nekem szar" már valamivel közelebb áll a valósághoz. Ebben az is benne van persze, hogy mert nekem tetszik, attól még nem lesz jó :) Csak mostanában már kicsit sokat dobálóztál a szarral (höhö)...
@
több kell ahhoz ennél
Egyszerûen azért nem tetszett, m
@
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de fejezd má be, hogy szerinted nekem mért nem tetszett.....vagy lövésed sincs???
ha meg elkezdted, akkor fejezd is be a mondatot...kíváncsi vagyok miért...
@
A kép gerjedelmek pedig rosszabbak, hiszen másodpercenként akár harminc különbözõ képkocka is felvillanhat a képernyõn (esetünkben ez szinte meg is történik), és az agy mindezt meg is akarja "fogni", érteni.
Csak a szándékos oda-nem-nézéssel védhetõ ki a dolog. Akkor pedig nem sok értelme van nézni egy filmet, ugyebár.
Gyenge agyizom poénokat ismersz: "Mindenkinek ott fáj, ahol a leggyengébb..." például...
Esetleg azért nem tetszett, mert... na mind1 :)
@
Nem erõlködsz -> nem fájdul meg.
Nem tudok gyenge agyizom poénokat.
@
evangelionba teljesen máshogy csinálták...ott nem zavart, ott jó volt....
tudatalatti üzenet....??? hagyjá má :D
U MAD?