Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Meglehet belelesek 😊

WWFSMD?

Győri Devi
igen ch 46=utolsó epizód asszem mehet az olvasás 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
Anime Start/End Chapter
Starts at Vol 1, Chapter 1
Ends at Vol 11, Chapter 46
és most a vol 13nál vannak szal megy tovább mangaupdates szerint(persze ha a 2. évadot is beleveszik ebbe)

やられたらやり返す。倍返しだ!

efti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na igen, itt valik csak igazan erdekesse ket ember tortenete, de tartok tole ezt mar nem fogjuk ismerni, hacsak a manga nem megy/ment ennel tovabb. Tud valaki errol valamit? A manga elvileg meg "publishing"..

WWFSMD?

Győri Devi
pár részt azért még eltudnék viselni mikor már együtt vannak

やられたらやり返す。倍返しだ!

efti
Kimi ni todoke utolso ket epizodja kellemes volt

A 11en nagyon jokat lehetett nevetni nem egy alkalommal, a 12 inkabb csak elvarrta a szalakat

WWFSMD?

Máté94
Jaaaaa, azt hittem Houro Muskora gondolsz. 😄
Lelouch
Az SnO: Forte-t? 😮
Máté94
Nem, AA-val...
Lelouch
Megnézted angolul?
Máté94
Szerinted hol tartok...:/
Lelouch
Majd inkább akkor, ha már láttad a 10. részt...
RelakS
inkább rakjál képet 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Attól függetlenül leírhatod, én kíváncsi vagyok rá. 😄
Máté94
Ennyire nem vagyok tájékozott. 😄
Lelouch
Kár, hogy a 10. rész vége bullshit... :S Bár aki nem ismeri a mangát, azt úgyse nagyon fogja bosszantani...
efti
A BD verzioig akkor ez volt az utolso resz ugye? Ott lesz majd csak rendes ep11? Csak mer MAL szerint meg "airing" a statusza

WWFSMD?

Máté94
Már láttam. 😊
Várom a 10. részt nagyon! 😄
Zomil
jujuj, SnOF 9. animany-n 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
töröltem a felesleges postot, és most írtam egy másik feleslegest 😉

Zomil
jah hogy japán film... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Link helyesbítés:

A TVtropes szerint a mozdulat japánul és franciául is létezik, de francia nevére rákeresve a youtube-on, úgy látom hogy ott sem nyújtják ki hozzá a nyelvüket.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
Always San Chome no Yuhi....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
lehet, h a kérdöjel nem egyértelmü...melyik filmben láttad? 😄

LasDen
lehet...de nincs kedvem..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
ideje újra megnézni 😊 Kár, hogy a régi szinkronos verziót még a VHS-rõl töröltem... rávettem a speciális változatot, és annak már szarabb szinkronja volt :S

Aliens-rõl beszélünk, erre a bannerben ott volt egy akkora Gundam, mintha a Sulaco elejét láttuk volna 😄

LasDen
maga a jelenetre emlékszem de ez a dolog egyáltalán nem rémlik...😄

RelakS
Az új fordításban sajnos "Nézz a szemembe" van a helyén.

Mikor kikel a szakasz a frigóból, és asszem Hudson panaszkodik, hogy egy kissé hideg a padló.

Seth: ja, de a szemét lehúzza 😄

Seth
De ott nem ölti ki a nyelvét 😊

PSN ID.: Beegabor

LasDen
én nem emlékszem ilyenre....😄

RelakS
pedig benne van a Bolygó neve: Halál-ban is 😄
"Nyald ki a szemfenekem" <#idiota>

LasDen
jah...a 13...vagy mondhatjuk, hogy a specials 2. része....amelyik tetszik...😄

armageddon666
De ez nem érdekes, mert THORA már rég kiadta, és >> <*>

😊)

illetve ez az Oreimo ez új rész?

@

IMYke2.0.0.0
Csak szólok, ehhez ráadásul nem is japán filmet kellett megnézni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
?? 😄

LasDen
soha nem gondoltam volna, hogy ezt az arckifejezést animén kívül egy élõszereplõs filmben is viszontlátni fogom....😄D

IMYke2.0.0.0
Coalgirls: Evangelion 2.22

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Wandering Son: Ez a Doi egy kibaszott nagy troll...
LasDen
ez talán nem spoiler....😄
nem volt rossz rész oreimo, de nem teccik, hogy kuroneko van a középpontban...

LeventeV
na vége lett a db kai-nak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Mennek a nindzsák! 😊

Seth
Pantyshot !!

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Ha valaki le meri lõni az "Oreno Imouto 01x13" rész spoilerjeit, azt fénypostával küldött nindzsával üldöztetem kifulladásig!

IMYke2.0.0.0
Végre-végre!
A Coalgirls lecserélte az undorító sárga lényes bannerjét! 😊)))

Zomil
Level E 03: beteg volt 😄

Gosick 10: huhh olyan régen volt már a 9. rész, h alig emlékeztem rá... 😄
Amugy jo rész volt...a felügyelöt meg birom 😄
Nagyon örülök, h 24részes, annyira jo egy kis változatosság, h nem japánban játszodik, hanem egy ilyen kitalált francia államban ráadásul igy az 1. és 2. vh között, leginkább ez teszi különlegessé ezt az anime-t 😊

Ruley
OreImo (a.k.a.: Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai)

Bakemonogatari

Durarara!!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
A Fullmetal Alchemist: Brotherhood eléggé kiemelkedõ darab az elmúlt pár évet nézve.
CSOCSO
van valami mostani zsir anime? az utobbi 2-3 evben keszult valami jo?
johet a lista... lehet barmi... euroke 7 vagy akar love hina tipusu csak jo legyen
Gosick ep 10 - Heh, a végén a felügyelõ még szimpatikus arc lesz? No az kizárt, de most valahogy egy fokkal kevésbé utálom 😄