Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
En epp csak nekikezdtem, nemreg toltam egy ilyet es nagyon finom volt 😊

WWFSMD?

LeventeV
abba kéne hagyjam az ivást

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
Szusizós anime találkozó a Bambuszligetben.

Lista:
Efti
Armageddon
Gyõri Devi
Z1
Mike
Piros Mogyi
RelakS

Akkor a létszám végleges, 7-en leszünk, mint a gonoszok.

Lesz 50 szusis hajó, amint majd szépen megosztozunk 😊
Jelenleg 8450/7=1200 pénz a beugró, ha jól számolok.

Idõpont:
Április 15, 18:00.
A Bambuszliget weblapja, tessék nyálat csorgatni

A tatamis szoba megerõsítve, de azzal a feltétellel, hogy 15-ig nem jelentkezik arra a napra 15-20 fõs banda, akinek már össze kellene a két szobát nyitni. Eddig ilyen jelentkezésrõl nem tudok, 7 fõt meg talán már csak nem dobnak ki a 10 fõs szobából 😊

(Módosítva: ㋃㏬ 19:42)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Szerintem a SHAFT-os Shinbou-ra utal. 😄
efti
szerintem mindegy ki az a shinobo, nem eleg ha csak anyit tudunk rola, hogy nem talalja a gyogyszereit es a fentiek alapjan a gainaxra gyanakszik?

WWFSMD?

armageddon666
Shinbo-t ismerni kéne, vagy az csak a kommentelõ neve? utóbbi esetben nem üt, egyébként meg ki az a Shinbo?

@

Lelouch
LasDen
nem egyszerû...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
<#wilting>

Gainax, én így szeretlek!

@

efti
ez a comment:

Dear Gainax,
Give my drugs back!
Love, Shinbo.

2 perce ezen rohogok 😄

WWFSMD?

Zomil
elég ütös anyagot szivhattak...beteg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nem is értem miért nem igy müködik a dolog...sokkal egsszerübb lenne kezelni.most meg lehet vadászni, h vajon épp melyik a legfrissebb :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Ne

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Gainax agymenés

Durva lenne ebbõl egy sorozat. XD
LasDen
ennyi...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Katanagatari 5

"Cheerio!" 😄DDD

@

Ruley
Az a baj az évad-listákkal, hogy ezek a kép formátumúak folyton elavulnak, a frissíthetõek meg mind blogokon vannak, ahol az író vagy sértegeti a leírásban a neki nem tetszõt, vagy meg se említi.

Egy Wiki formátumú oldalon jobban mûködnének. Megyek is, megpróbálom rádumálni a TV Tropes wikit, hogy vezessenek be egy ilyen funkciót.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

efti
pedig azon is ott van, felulrol aharmadik sor jobbrol a masodik.

Amugy emiatt feleslges aggodni. En legalabbis azt szoktam csinalni, hogy a TT-n valami ep01-et latok akkor ranezek MALon hogy mi az 😊 Igy szokott persze mindig tobb mint eleg animem lenni minden szezonra..

WWFSMD?

LeventeV
kösz, nekem a 4.0 volt meg de azon nem láttam az Irohát.
mindig bennem van az ideg, hogy valamit kihagyok.

LasDen
kihagyható....nem sokat veszt az ember...in medias res alapon belevág egybõl a levesbe szóval semmi komoly...

efti
gag anime, kb szerintem barmelyik epizod kihagyhato lesz, bar persze poen mulhat epp rajta..

WWFSMD?

armageddon666
A 0-dik rész azon kívül, hogy (szerinted) szar, kihagyható? mármint elvonatkoztatva az élménytõl 😄 a rendes elsõ rész mennyire hagyja figyelmen kívül?

@

efti
Nichijou 1 befejezve. A 0-as resz utan azon gondolkodtam kell e ez a sorozat nekem vagy sem, de ez az epizod meggyozott rola hogy kell 😊 Utolagos koszonet erte annak aki irta, hogy jobb a rendes elso resz. Mondjuk hogy a blogomban hogy fogok errol postot irni meg nem tudom..

WWFSMD?

efti
sg.hu anime topic 😊

azt hiszem ez a legfrissebb

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Meghalt Saya, a cosplayer. <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
nem láttam a plakátokon. mondjatok légyszi egy olyan oldalt amit rendszeresen frissítenek és megtudom, hogy milyen animék jelentek meg az adott szezonban.

armageddon666
Hát remélem tetszeni fog 😊

@

IMYke2.0.0.0
Akarom - de csak annak tudatában, hogy miután ledaráltam a sorozatot (még a Yosuga van terítéken), akkor jöhet azonnal a film is. Persze, utóbbi csak 1080-ban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Igen, az tagadhatatlan elony, hogy varhatoan le is lesz zarva a tortenet valamilyen modon es nem csak abbahagyva lesz. Ami a kulsot illeti nagyon nem tudok hozzaszolni, manga teren meglehetosen muveletlen vagyok

WWFSMD?

Ruley
A C még nem kezdõdött el, de a trailer meg a leírás alapján leginkább valami shonen akciónak tûnik, a gazdasági válsággal mint témával...

Ruley
Viszont az anime 26 részes lesz, szóval kellemes kerek történetre számíthatunk.

Meg szerintem a kinézete is szebb így, mint ha shoujo mangából lenne áthozva, azok mindig olyan csúnyán stilizáltak.

efti
Iroha is original? 😞 neki akartam allni a manganak...

WWFSMD?

efti
tiger & bunny-nak neki merjek allni commie-val vajon? Eddig mindig az lett belole, hogy feltavon felreraktak a projekteket, vagy csak nekialltak heten tuli kesessel megjelenni...

WWFSMD?

LasDen
tegnap volt az elsõ rész...nagyon szép és érdekesnek is látszik...😄

LeventeV
tavaszi vagy nyári szezonba jön?

LasDen
am Gintama' Opening és Ending hatalmas lett...fõleg ending valami rohadt jó....😄DD

LasDen
Iroha - 16 éves csajt az anyja lepasszolja a vidéken élõ nagyinak, mert õ éppen elmenekül a barátjával....aztán Ohana megtudja mily kemény kell dolgoznia hogy ott maradhasson a nagyanyja fogadójában....szal kellemesnek igérkezõ slice of life....

Máté94
Ezeket mind nézni fogom. 😊
armageddon666
Illetve errõl jut eszembe a Madoka: Na ezért nem nézek futó animét. Elkezdem, és egy hétre rá stoppolják.

@

armageddon666
C mirõl szól?
Meg ez az Iroha mi? 😄

@

armageddon666
Ripet? Jól asszem 😞 Egyébként te nézed?

@

Zomil
Nah kiváncsian várom 😊

LasDen
visszatért..igen...annyi várakozás után végre megin képernyõn a GINTAMA....fuck yea...kurva nagy rész volt....jöjjön a többi...😄DD

Ruley
Sok az eredeti anime ebben az évadban: C, Iroha, Dog Days, Tiger & Bunny, Ano Hi Mita

Ruley
Ja, és most látom hogy eredeti anime, vagyis a jövõben még normális tempóra, és befejezésre is számíthatunk.

Ruley
Dog Days elsõ része is érdekesen indul, az egyébként oltári nagy klisé alapfelállást két érdekességgel is feldobták:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik az ahogy a fantasy birodalmak közötti háború lényegében egy sportesemény, és senki nem sérül meg, a másik meg az ahogy a fõszereplõ tényleg egy talpraesett fiú (no pun intended), nem az a teszetosza balek aki aztán véletlenül megmenti a helyzetet.

Már a megidézése utáni percben is (még mielõtt tudta volna hogy milyen háború is ez), kb. egybõl így reagált hogy:

"Segíts megmenteni a népünket!"
"Ööö.. Rendicsek! Hol a kardom?"

Lelouch
Kicsit utánaolvastam az LN-nek, és én már most nagyon várom az S3-t... 😄 Bár sanszos, hogy elõtte még jön a Railgun 2...
LasDen
én írtam, de írtam is, hogy ez drámai vonalon mozog....a lényeg, hogy engem nagyon megfogott....várom a továbbiakat....😄

#43589: akkor jól láttam én, hogy az a rózsaszín hajú csaj nem volt még....de a rész után azon gondolkoztam, hogy ha most megvolt a fanservice rész, akkor lehet, hogy az ova már a 2. évadnak készíti majd elõ a terepet.....

Lelouch
Már most is van elég anyag a Zombie LN-bõl egy 2. évadhoz... Egy jövõbeli új karaktert már mutattak is az utolsó részben, meglepne ha ezek után nem jönne következõ évad.
BEAST
Tetszett az Index második évada. Szerepelt mindenki akit az elsõben megszerettem és a legtöbben úgy viselkedtek ahogy kellett. Accelerator sokkal gagyibb volt, de õt amúgy sem bírom.
A vége lehetett volna jobb, de jöhetne valami folytatás.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."