Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Szerintem nagyon jó volt.
OP miatt teljességgel jár majd neki a 10-es. 😄
Lelouch
Nyugalom. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igaz, máshogy mint vártad,
de lesznek fejlemények ilyen téren is.
BEAST
Köszönöm. 😊 Pedig így egy harmatgyenge "rom" és egy átlagos "com" lesz belõle, de majd meglátjuk. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Én olvasom a mangát. Az elsõ évad végén
az nem Elsie testvére, hanem a körzetfõnök Hakua, Elsie egykori osztálytársa volt.

További spoiler a várakozásaiddal kapcsolatban, ha esetleg érdekelne:
Több és mélyebb Elsie arc nem igazán lesz, max. pár momentum. De igazából az alkotótól Hakua behozatala is gátolja Keima és Elsie kapcsolatának mélyülését... 😄 Elsie testvére meg még a mangában se mutatkozott. Összességében ne várj túl sok változást Keima és Elsie kapcsolatától.
BEAST
Hiába imádja a 2D lányokat, a "célpontjaival" szemben mégis képes volt igazi érzelmeket produkálni... bármennyire próbálta ráerõltetett munkának beállítani az egészet amit tervszerûen el is végez.
Elsea-val viszont nem volt ilyen. Az egész évadban úgy éreztem mintha csak egy eszköz lenne ami érzékeli és beazonosítja a szökött lelkeket. Nagyon aranyos és imádni való, de én azt reméltem, ha csak egy kicsit is, de közelebb kerül Keima-hoz.

Nem tudom a manga hol tart, vagy mi történt benne eddig, de az elsõ évad végén gondolom az emlegetett testvért láthattuk. Remélem ez valami olyasmit jelent, hogy több és "mélyebb" Elsea arc következik.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Elsea-Keima történés? Milyen téren? 😊
BEAST
Kami nomi zo Shiru Sekai - Eh... amilyen jól indult, legalább annyira csalódtam a végére. Remélem a második évadban kicsit több Elsea - Keima történés lesz. -.-

IMYke2.0.0.0
Nálunk már virágzik a cseresznyefa 😊

Kötekedõknek:

Korr.: Nálunk virágzik a cseresznyefa.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
remélem US forditásra nem kell sokat várni 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
steins gate....fasza volt...az hogy szép már az elõzetesekbõl kiderült, de nagyon jó volt az elsõ rész....a karakterek, a bevezetés teljesen jó...várom többit....ez az õrült doktor szerencsére nem azaz idegesítõ fajta a sok hülyeségével...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
jonak tünik 😊

Megnéztem a Dog Days 1. részét...tetszik 😄
Mondjuk kicsit vicces, h háboru, mint sima verseny és senki nem sérül meg, de a föszereplö legalább nem az a nyávogos fajta...na meg csajok aranyos fülekkel/farokkal? jöhet... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Jakuza001
Eh, kicsit nem vagyok es az aalatt a par nap alatt tobb mint 700 hozzaszolas. Tudjatok ezt a sok maszlagot ki olvassa vegig. 😄

LeventeV
kösz a választ.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
A Deadman Wonderland még jó lesz szvsz. Bár sok múlik azon, hogy milyen cenzúrát fognak alkalmazni...
efti
Sengoku Otome: Momoiro Paradox elso resz...hat ummm....egyenlore dobas eselyes

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Áááá... <#hehe><#hehe><#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Győri Devi
én azt hittem hogy azt czvel írják: viczes

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Te is fiam, Brutus?

Vicces...

efti
ami vitces az a madoka, csak kell meg bele "h" is 😄

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Az engem is izgatna.

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm, mondd, hogy csak poénkodni akartál ezzel!: "Mondjuk a loli szövege vitces volt."
<#merges2><#wilting>

Győri Devi
még mindig nézem a legend of the galactic herot 😄
mostaniakból? Kaiji meg Moshidora (baseball anime XD) biztos de van még vmi jó?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Seth
Régieket 😄

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
az utóbbi pár napban nem követtem az anime frontot... mit kell nézni? 😄

Zomil
Nemtudom, én valami központi történetnek is örülnék ha lenne, persze semmi komoly 😊

efti
en bizom benne hogy az utobbi. Elferne egy ilyen sorozat mostansag

WWFSMD?

Zomil
Unatkoztam ezért megnéztem a Nichijou 1. részét...hát...még nem tudtam eldönteni, h tetszik-e ez a perckenént van valami random baromság dolog... 😄
Itt lesz valami összefüggö történet is vagy csak ilyen hülyeségekböl fog állni végig? 😄

Malakai
29 chapter eddig + extrák.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
a Highschool of the Dead manga hogy áll? hány kötet jelent meg eddig? és az angol verziót honnan tudom beszerezni? nekikezdenék, a magyar részek már megvannak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
Ez igy tenyleg nagyon ott volt. Ha minden resz ennyire csavaros lett volna az valoban jobb lett volna, de rossznak igy se mondanam a sorozatot

WWFSMD?

RelakS
kicsit fura, ahogy Chidori üldözi Starkot XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

berlinboy6329
WTF?Vhogy nem ezt váratm😮

Aszittem úgy durva,h nyomasztó v vmi,de így...Ennek mi értelme volt?😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
Megumi? Én inkább Stark hangjával nem vagyok kibékülve...

LasDen
igen azt én is éreztem...fekete ernõ nem csinálta olyan átéléssel....,
de Megumi hangja se tetszett....elfelejtettem hogy ís híjják a csajt, de túl fiatalos hozzá....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
RelakS
hmm... érdekes, hogy az opening meg ending inkább az amcsi sorozatokra hajaz a vasemberben 😊

Viszont mintha a szinkron nem lett volna olyan beleéléssel csinálva, mint a filmeké

berlinboy6329
ED?Én még rawot se találok belõle nem h endinget..Honnan van?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
nna, ájronmen

Zomil
jo sorozat, csak lehetne még jobb, ha néhány dolog nem ugy lenne benne ahogy 😊

Most kezdtem el nézni a Gosick-ot és egyelõre nagyon tetszik. A grafika csodálatos, de ezt már a Bones stúdiótól már megszokhattuk. Az elsõ három résznek teljesen olyan hangulata volt, mint Agatha Christie Tíz kicsi négerjének. Remélem a többi rész is hasonlóan jó lesz.

Lenne viszont egy kérdésem. Az Aoi Bungaku címû animébõl az opening theme (az a zene, ami az alatt megy mikor az a férfi felvázolja az író mûvét) nincs meg valakinek? Annyira tetszik , de nem találtam se youtube-on se más oldalakon.

Lelouch
Kaiji 2 ED-je elég durva képileg... :S 😄 Azt hiszem elég volt egyszer végignézni. XD
És ez már a part3 elejéhez kapcsolódik, remélem ez azt jelenti hogy majd lesz 3. évad is... 😄
Máté94
Engem meg mindig érdekel. 😄
Zomil
vmi megmagyarázhatatlan oknál fogva engem érdekel... 😄

Lelouch
Éppen most akartam megnézni én is, nekem se jön be.
RelakS
másnak sem jön be az Animaxon a mûsorrend?

Lelouch
Lesz majd valami Deltora is, ami elsõre érdekesnek tûnt, viszont az értékelése már eléggé lehangoló. 😄
LasDen
am ma este kezdõdik Vasember az animaxon...Fekete Ernõ hangjával ha valakinek számít...😄

Lelouch
Denpa Onna to Seishun Otoko PV

Ha már volt itt az OP is... Amúgy ezt se fogom nézni... 😄
Ruley
Ez az Ore-tachi ni Tsubasa wa Nai fura volt. Valahogy olyan mintha egy tucatnyi író egymásnak adta tovább folytatásra a szöveget, de úgy hogy csak az elõzõ jelenet utolsó mondatát szabad elolvasniuk, és onnan kell folytatniuk.

Egyébként annyira nem tetszett, a poénok kiszámíthatóak voltak. Mondjuk a loli szövege vitces volt.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X