Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
További spoiler a várakozásaiddal kapcsolatban, ha esetleg érdekelne:
Elsea-val viszont nem volt ilyen. Az egész évadban úgy éreztem mintha csak egy eszköz lenne ami érzékeli és beazonosítja a szökött lelkeket. Nagyon aranyos és imádni való, de én azt reméltem, ha csak egy kicsit is, de közelebb kerül Keima-hoz.
Nem tudom a manga hol tart, vagy mi történt benne eddig, de az elsõ évad végén gondolom az emlegetett testvért láthattuk. Remélem ez valami olyasmit jelent, hogy több és "mélyebb" Elsea arc következik.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kötekedõknek:
Korr.: Nálunk virágzik a cseresznyefa.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megnéztem a Dog Days 1. részét...tetszik 😄
Mondjuk kicsit vicces, h háboru, mint sima verseny és senki nem sérül meg, de a föszereplö legalább nem az a nyávogos fajta...na meg csajok aranyos fülekkel/farokkal? jöhet... 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Vicces...
<#merges2>#merges2><#wilting>#wilting>
mostaniakból? Kaiji meg Moshidora (baseball anime XD) biztos de van még vmi jó?
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Itt lesz valami összefüggö történet is vagy csak ilyen hülyeségekböl fog állni végig? 😄
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
WWFSMD?
Aszittem úgy durva,h nyomasztó v vmi,de így...Ennek mi értelme volt?😮
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
de Megumi hangja se tetszett....elfelejtettem hogy ís híjják a csajt, de túl fiatalos hozzá....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Viszont mintha a szinkron nem lett volna olyan beleéléssel csinálva, mint a filmeké
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lenne viszont egy kérdésem. Az Aoi Bungaku címû animébõl az opening theme (az a zene, ami az alatt megy mikor az a férfi felvázolja az író mûvét) nincs meg valakinek? Annyira tetszik , de nem találtam se youtube-on se más oldalakon.
Egyébként annyira nem tetszett, a poénok kiszámíthatóak voltak. Mondjuk a loli szövege vitces volt.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X