72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#70511 Vajon ha egy anime karakter hentait néz, akkor az a számára hentai, vagy pr0n? -
#70510 hú lemaradtam az sznapodról? :( bocsi
Boldog születés napot :) -
#70509 Mindenkinek köszönöm :) mostmá nézhetek xxx-es animéket is...
-
#70508 ja közben rájöttem köszi:) -
#70507 Nem az SG nem szereti, hanem a Sankaku nem engedi a közvetlen linkelést. -
#70506 na akkor még egyszer
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#70505 ja nem szereti az sg nem tudtam -
#70504 Boldog Születést!
CalebJoe: Sankaku Complex logo? :D
Mondjuk miután megnéztem, már nekem is csöcstenger
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.06.18. 17:31:01 -
#70503 Boldogat uram!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#70502 Boldog születésnapot LasDen! :) -
dregnarr1 #70501 Spice & Wolf VR simogatás
https://www.facebook.com/RepublicOfLoliComplex/videos/366055560705656/
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2019.06.12. 21:09:54 -
#70500 Olyan mágus vagy, akinek a nevelésekor nem használtak gyomirtót :D -
#70499 de nem a yugiohból jött a név. anna sok rpgvel játszotam, és szeretem a mageket, ebböl jött a név, természetmágus, de az sok lett volna és a naturemage is, szal biomage lett. -
#70498 -
#70497 a legnagyobb vicc, játszatom yugioh és megvan ez a lap :D
És kösz mindenkinek :) jó nap volt -
#70496 Boldog Szülinapot Biomage, ha már így utólag is :) -
#70495 +1
-
#70494 HBD biomage...
-
kissé szomorú vagyok, hogy ebből a Boichi mangából előbb lesz anime, mint a Sun Ken Rockból vagy a Wallmanből. Pedig az ám a minőség...
-
#70492 Volt 13 epizód, 2 special (és a Petit Gargantia mellékszálak), és a két 1 órás OVA, szerintem elég jól le volt zárva. -
#70491 Az alap 13 epizóddal. -
#70490 a 13 epizodjaval vagy a ketto extraval? Mar nagyon reg lattam. Nekem hianyerzetem volt utanna.Tudom, hogy nagyon szerettem volna ha folytatnak. A ketto extra OVA miatt ugyis ujra kell neznem az egeszet. -
#70489 De be lett fejezve a Gargantia. :-o -
#70488 Evek ota nem volt ilyen anime ami annyira tetszene mint a Demon Slayer. Nem mondom, hogy a legjobbak koze sorolnam de az elmult 10 evben nem igazan emlekszem olyan animera ami ennyire bejott volna. ( Talan volt 2-3 ami nagyon bejott)
Gurenn Lagann nagyon jol kezdodott de a masodik fele a shownak nem jott be annyira.
Gargantia on the Verdurous Planet vegig tetszett de csak 13 episod es ha jol emlekszem semmi nem lett befejezve ( mondjuk most, hogy meg kellett lesnem mi volt a cime pontosan, eszrevettem a wiki-n, hogy van ket OVA a 13 epizod utan)
-
#70487 én annyira nem bírom, de majd meglátjuk -
#70486 Taika Waititi rendezheti az Akira anime/manga filmváltozatát és a Warner már a bemutatót is kitűzte 2021 májusára. Sokadjára próbálják tető alá hozni a filmet, remélem, most már sikerül (és TW rendezői stílusát nagyon kedvelem).
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.05.26. 12:23:19 -
#70485 nem semmi milyen pepecs munka lehet egy-egy ilyet összehozni :) -
#70484 Nagyon komoly big respect a készítőjének, a dobozt szétlövös chibi nagyon aranyos.
-
#70483 https://www.sankakucomplex.com/2019/05/21/sket-dance-creators-stop-motion-figure-videos-astound/
Mindegyik nagyot üt! -
#70482 Vegre beolvasott mindenkinek de akkor sem erzem, hogy nagyon rosszul erzik magukat emiatt a tobbiek. Szar volt az utolso resz az biztos. De kivancsi leszek mi lesz mert vegre beolvasott mindenkinek es nem ugyan az megy tovabb mint eddig. Legalabbis remelem. -
Nirz #70481 A legutóbbi rész 19. borzalmas,csak erős idegzetüeknek, egy zs kategóriás shounen szintjére süllyedt az egész :S -
#70480 Ilyen amikor azt hiszik, hogy szórakoztató ha önismétlésekbe megy át egy történet. :( -
#70479 talán végre túl vannak rajta. de jah unalmassá vált. -
Malachit #70478 One punch Man?
https://media.giphy.com/media/xT0BKiwgIPGShJNi0g/giphy.gif
(Jobban nem sikerült megoldanom a beszúrást. :/ ) -
#70477 Elég hamar dobtam, baromira zavart az az egybites gondolkodás, amit te is leírtál. -
Prof William #70476 A Shieldben engem egy idő után nagyon zavart hogy...
Random hős feltűnik:
- Shield Hero! Most megfizetsz a bűneidért amiért...
- Már vagy ezerszer elmondtam, hogy nem én voltam az!
- Hazudsz! Elraboltad XY-t is!
- Nem is rabolt el! Saját akaratomból mentem vele.
- Te jó ég! A gonosz Shield Hero kimosta az agyad! Ne fél én megmentelek! Készülj a HALÁLRA!
És komolyan MINDEN KIBSZOTT ALKALOMMAL ez megy.
A többi hősnél még nem hordott nagyobb idiótát a hátán a föld-. Kb olyanok mint a Rakétacspat. Pár részeként feltűnnek, megvádolják a főhőst valamivel, majd az egyértelmű tények ellenére sem hiszik el, hogy ez kamu. Megtámadják, majd vesztenek. Aztán majd fél óra múlva újra próbálkoznak. -
#70475 Black Coverre gondoltam ( uvoltozos anime)
Szerintem a Promised Neverland is csalodas volt. Valami durvabb dologra vartam. -
#70474 Ami a demon slayerben tetszik az maga a raj stilus. A vizes kardozos art is nagyon cool. Nem az a tipikus felchargolom magam meg vilagit mindenem es en vagyok a kamehame es pukk ugyis mindig erosebb leszek.
Ezenkivul maga a karakter is bejon. A csaj nekem egy kicsit claymore-os. Kivancsi leszek mit hoznak ki belole. Kozel nem olyan idegesito shounen mint a masik anime amiben a fohosunk tobbet uvolt mint levegot vesz.
Rising Shieldnel meg elegem van a szenvedesbol, hogy sosem birja meg kb nem is probalja magat megmagyarazni az ember. Ezenkivul nemsok olyan dolgo tortenik ami ertelmes. Az elejen erdekelt mi lesz de kb a legutobbi t-rex es resz meg a KFC farmos resz ultra gagyi volt -
Nirz #70473 Mi a bajod a Shieldel?
A demon slayer nekem nagyon az a tipikus shounen kategória(WSJ), hős családját megölik, találkozik a jövöbeli riválissal, elkezd edzeni és egyik legerősebb tanitvány lesz, meg erősebb kell legyek hogy családom meg védjem stb, sok a klisé és nincs meg bennem az a érzés, hogy ezt látnom kell hogy mi történik legközelebb
A drámai flashbacknek se vagyok a hive, kinyirunk egy démont aztán egy jelenet a múltjából amivel a sajnálatomat akarják elnyerni
A legrosszabb rész talán a belső monológok ahol részletesen mindent a néző szájába rágnak a lehető legegyértelműbb dolgokat is amit tényleg ki nem állhatok. Az mc orditása amúgy Astát juttatja eszembe xddd
A vizuális effektek tényleg jók és látszik hogy költségvetés van mögötte de történet szempontjából nekem nagyon nem adja és elég lassúnak is éreztem az egészet, nem hiszem hogy ebből valaha is lesz vmi több. -
#70472 A tegnap legjobb ajándéka ez a hír: jön a Non Non Biyori 3. évad!