72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Sounan Desuka?: Négy lány vetődik partra egy szigeten a semmi közepén. Egyikük nem először kerül már ilyen helyzetbe, bár túlélési módszerei időnként kiborítják és megbotránkoztatják a másik hármat...
    Ez is félhosszú epizódos, de nézhetőbb, és a trükkök hasznosak is lehetnek, ha majd egyszer fiatal középiskolás lányok társaságában vetődök partra egy lakatlan szigeten... Amúgy az a stílusú történet, ahol a japán iskolai ruházat tartóssága és örök tisztasága ismét bizonyítást nyer.
  • PetruZ
    2019., nyári szezon GO!

Tejina Senpai: Hősünk friss középiskolásként köteles klubot választani és válogatás közben véletlenül a bűvészklub teljesen tehetségtelen (de más külső adottságaiban annál "tehetségesebb") vezetőjének - és egyben a klub egyetlen tagjának - előadására néz be és a sors úgy hozza, hogy megragad a klubban...
    Félhosszú epizódok, amelyen belül is további mini-epizódok vannak. Vicceskedő boing/pantsu, de f*s. 3/10
  • PetruZ
    Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai 1x13 END: Nehéz a döntés, hogy a sokszereplős egyenletből kinek lehet drukkolni, de ha a szokványos romkom harem klisék szerint megy a dolog, akkor senki sem fog nyerni. Azért ha választani lehetne, akkor az úszócsajnak szurkolok. 5/10, októbertől jön is folytatás.
  • RelakS
    Na, erre akartam utalni én is :)
  • dave9004
    korábban nem láttam.
  • RelakS
    Az endingben. Vagy esetleg korábban is?
  • dave9004
    Egy fél pillanatra feltűnik Sora mellett.
  • RelakS
    hehe, fun fact:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem emlékszem, hogy az animében benne lenne-e, de az utolsó endingben felbukkan Suzu, a fiatal róka :)
  • RelakS
    Heh, nem tudom, mi lesz a manga vége, de az anime vége a 12. "farok" :D
    Mármint többé-kevésbé
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.06.27. 22:08:05
  • PetruZ
    Dororo 1x24 END: Ez egész jó volt, volt mögötte egy kerek, egész, jól lezárt történet, dráma, humor, és fejlődés, és az akciók is jók voltak. Viszont a minőség néhol olcsónak tűnt és a filler részek kilógtak a fő szálból, ezért csak 7/10.
  • RelakS
    Hát ez az, hogy hirtelen mintha egy csomó minden kimaradt volna az animében, és a történet végére ugrottak volna. Eleinte szinte manga fejezetről manga fejezetre meg lehetett mondani, hogy mi történik.
    Lehet, majd ezt is összevetem az animével, mint az InuYashát :D Ott aztán van baj, főleg a Kanketsu-hen első 6-7 részében
  • PetruZ
    Szerintem nem zanzásított, hiszen a manga (amennyire tudom) még hivatalosan sem tart ott, ahol a sorozat lezárult. Naprakész vagyok belőle, olvasom én is, ott kicsit másfajta ending kezd kirajzolódni.
  • RelakS
    Annyira nem tért el, inkább zanzásított szerintem.
    Most olvasom újra a mangát pont emiatt.

12 rész. Szerintem megérdemelt volna egy hosszabb évadot.
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.06.27. 17:01:16
  • Nirz
    Shield Hero is borzalmas lett, tucat isekai, MC mindenki isteniti szokásos hárem, a többi hös csak azért hogy még jobban nézzen ki MC, semmi edge az utolsó harc nevetséges, haggy mindenkit elmenni akik elözöleg végezni akartak vele, hárem end, nagyon rossz, miután tisztázodott a neve az egész meghalt teljesen de már előtte voltak gondok 5/10

És adom a kenjo no mago-t is, annyira rossz volt hogy droppoltam szintúgy a szenkot(1-3 elment) de semmi újat nem tudott mutatni később
  • cateran
    4? Bokezu vagy...az utolso reszt mar meg sem birtam nezni, de az addigiak 1/10 (a nulla is jatszik..) az az 1 pedig azert, mert nem ment el harembe....de minden mas - nalam - a "lowest of the low"
  • PetruZ
    Kenja no Mago 1x12 END: Csak az ultra-op főhősre adott reakciók miatt volt igazán érdekes (meg az utolsó részek se voltak olyan rosszak, amikor komolyabbra fordult a dolog). Nagyon félbe lett hagyva, idővel biztos lesz valami folytatása. 4/10
  • PetruZ
    Sewayaki Kitsune no Senko-san 1x12 END: Meg lehetett nézni, bár kb. a felétől már eltért a mangától és nekem úgy tűnt, original ending-et kapott (a manga még csak pedzeget egy végjátékot). 5/10
  • Prof William
    Remek kérdés. :)
  • RelakS
    Vajon ha egy anime karakter hentait néz, akkor az a számára hentai, vagy pr0n?
  • biomage
    hú lemaradtam az sznapodról? :( bocsi

Boldog születés napot :)
  • LasDen #70509
    Mindenkinek köszönöm :) mostmá nézhetek xxx-es animéket is...
  • CalebJoe
    ja közben rájöttem köszi:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az SG nem szereti, hanem a Sankaku nem engedi a közvetlen linkelést.
  • CalebJoe
    na akkor még egyszer
  • CalebJoe
    ja nem szereti az sg nem tudtam
  • RelakS
    Boldog Születést!

CalebJoe: Sankaku Complex logo? :D
    Mondjuk miután megnéztem, már nekem is csöcstenger
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.06.18. 17:31:01
  • CalebJoe
    Boldogat uram!
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot LasDen! :)
  • dregnarr1 #70501
    Spice & Wolf VR simogatás

https://www.facebook.com/RepublicOfLoliComplex/videos/366055560705656/
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2019.06.12. 21:09:54
  • RelakS
    Olyan mágus vagy, akinek a nevelésekor nem használtak gyomirtót :D
  • biomage
    de nem a yugiohból jött a név. anna sok rpgvel játszotam, és szeretem a mageket, ebböl jött a név, természetmágus, de az sok lett volna és a naturemage is, szal biomage lett.
  • IMYke2.0.0.0
  • biomage
    a legnagyobb vicc, játszatom yugioh és megvan ez a lap :D

És kösz mindenkinek :) jó nap volt
  • RelakS
    Boldog Szülinapot Biomage, ha már így utólag is :)
  • IMYke2.0.0.0
    +1

• LasDen #70494
    HBD biomage...
  • LasDen #70493

kissé szomorú vagyok, hogy ebből a Boichi mangából előbb lesz anime, mint a Sun Ken Rockból vagy a Wallmanből. Pedig az ám a minőség...
  • PetruZ
    Volt 13 epizód, 2 special (és a Petit Gargantia mellékszálak), és a két 1 órás OVA, szerintem elég jól le volt zárva.
  • Maala
    Az alap 13 epizóddal.
  • CSOCSO
    a 13 epizodjaval vagy a ketto extraval? Mar nagyon reg lattam. Nekem hianyerzetem volt utanna.Tudom, hogy nagyon szerettem volna ha folytatnak. A ketto extra OVA miatt ugyis ujra kell neznem az egeszet.