Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a végén sem lett kimondva.
//"hogy a célközönség mindig validálni tudja, hogy ez még mindig egy hozzá hasonlóról szól."
Nem ok nélkül ('átlagos') tinik a főszereplők is... 99%-ban az animékben. (Mangát, LN-t nem olvasok)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.13. 10:22:57
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem nem az azonosuláson van a hangsúly, hanem, hogy felismerjék a rájuk jellemző jellemvonásokat az adott MC-n egy olyan helyzetbe, amibe ők soha nem kerülhetnek.
A "szánalmas" jellemvonás szükséges, hogy a célközönség mindig validálni tudja, hogy ez még mindig egy hozzá hasonlóról szól.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Subaru is loser volt, aki az új világban friss lappal kezdhetett, de loser maradt -- holott, a halál utáni új élet esélyt adott neki minduntalan. Ahogy őszintén, azért amilyen valójában szerették, de a majom a "legszebb" csajra hajtott (tipikus, IRL hozzáállás).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2018.07.13. 09:46:50
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak ennél rosszabb sorozatok is amik sokkal jobb főszereplővel rendelkeztek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egy, a történelmi forrásokon alapuló manga feldolgozása. Jóféle historikus akció-dráma sok paradicsomlével. 😊
Történelem spoiler:
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.07.11. 21:31:10
Jó sorozatoknál nem szeretek 1 hetet várni a részre,
Boku no hero-nál is így akartam de egy random youtube videóban találkoztam a you say run ost-vel és elbuktam 😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Jashin-chan Dropkick: Itt öt lány van: a loli boszorkány a láncfűrészével és szadista hajlamaival; a regenerálódó skorpiódémon, akit megidézett és aki meg akarja őt ölni, de mindig ráfarag; a kissé paranoiás angyal, akinek eltűnt a glóriája és igazából csak bosszantásból van meghívva vacsorára; valamint egy bikadémon és egy medúza, akikről még nem sokat tudni. Így telnek napjaik békében, boldogságban... ja, nem. 😊
Valamiért volt egy olyan előérzetem, hogy ez lesz az új Binbougamiga!, de messze van attól a szinttől. Kicsit túlzásba vitték a viccesre vett kegyetlenkedéseket és véres részeket. Pár részt még adok neki.

Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria: Hősünk most nem egy másik világba, hanem a múltba, valamikor a földi bronzkorba kerül, ahol napelemmel működő okostelefonjával "csalva" (nem csak a wikipédia, hanem bizonyos feltételekkel a hazatelefonálás is működik...) egy kis klán pátriárkája lesz és a korhoz illő technológiai újításaival naggyá teszi őket... Klisés ecchi harem isekai, de a bronzkor ad valamennyi egyediséget és némi történelmi-katonai vetülete is van.
Planet With: Erről már írtam a manga kapcsán (és az anime kb. 2-3 részen belül le is fogja hagyni). Aki most mechás stuffot keres, nem hiszem, hogy jobbat talál ennél. Felrúgja a kliséket, kellően misztikus és érdekes, és semmi sem az, aminek látszik.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.07.08. 05:32:00
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.07.08. 05:03:41
Satsuriku no Tenshi: Pszicho-thriller egy különös labirintusba szorult lányról, ahol az őt üldöző sorozatgyilkos talán a szabadulása útját is jelentheti... Nem igazán kedvelem ezt a műfajt, nem fog meg, úgyhogy ennyi elég is volt.
Chio-chan no Tsuugakuro: Chio-chan útja minden reggel az iskolába kész kaland, akár útlezárással találkozik (amikor éppen késésben van), vagy amikor az iskola egyik büszkesége, a népszerű futóbajnok szólítja meg. Chio-chan egyébként egy meglehetősen zárkózott és szociális kihívásokkal küszködő ultra-gémer, aki a világ sok aspektusát a játékokban tapasztaltak szerint éli meg... Pont most volt róla szó, mintha Tomokót látnám, csak normálisabb kivitelben. 😊 Vicces, jópofa eddig, tele játék utalásokkal (az első részben pl. Assassin's Creed és talán Rainbow Six volt).
Eddig az Island meg az Isekai voltak még elfogadhatóak. Oszt ennyi...
Számomra érdekesebb otaku lány, mint Kirino volt az Oreimo-ban, például. (Mondjuk, Kuronekót azé' kicsit jobban kedvelem még).
Banana Fish: Nagyon amerikás, nagyon bűnözős-maffiózós, ahol egy új, mindennél veszélyesebb és furcsább drog felbukkanása okoz galibát, és már az elejétől fogva elhallgatásokkal mesterségesen túl van komplikálva. Ez sem tetszett, kasza.
Shichisei no Subaru: LN feldolgozás ez is, egy fantasy MMO-ról, ahol ha meghalsz, törlődik az account-od is. A hősök egy híres csapatot alkotnak, akik egyszer nagyon falatba harapnak, mint amivel elbírnának... Sajnos igen gyenge ez is, kuka.
Sajnos igen gyengén indul ez a szezon... vagy én lettem válogatósabb? Remélem azért lesz valami újdonság, ami nézhető...
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.07.05. 22:01:24
Nekem azért lett aktuális a rákeresés a 2. évad esetleges készültére, mert tegnap este hangulatba kerülve 4 részt végignéztem és rég röhögtem ennyit, szinte folyamatosan... <#vigyor3>#vigyor3>
//Fantasztikus görbe tükör az egész sorozat.
//Szerk.: Annak idején nekem 8/10-et ért a 12+1 rész.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.05. 21:53:06