Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
TÉK
Az a románc is... dzsízász.
//Mondjuk, egyedül a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Túl steril volt. Emlékeim szerint.
//Szerk.: talán mondanom sem kell --- a főszereplő fiú miatt. De legalább itt nem tinédzserek váltották meg a világot, még ha a rajzolás azt is sugallta.
Emlékeim szerint, mindegyik szereplő 20 feletti. A csajszi biztosan.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.17. 21:08:49
Nem kizárt, hogy rossz passzban voltam, de...
Ezer helyen láttam már azt az animét amiben autóversenyeznek, mert mindig csinálnak belőle valami memét vagy coubot. Most már nem bírtam ki és utánanéztem, hogy mi az. Mit gondoltok az Initial D-ről? Nagyon jónak tűnik.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.07.15. 10:00:24
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(RelakS)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.15. 08:40:08
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Grand Blue: Kb. mint az Amanchu, csak úgy 4-5 évvel idősebben, egyetemista korban, és shonen stílusban. Fiúk, lányok vegyesen, tenger, merülés, hajókázás, pia, őrültségek... Nem bejövős ez sem.
Yuragi-sou no Yuuna-san: Hősünk vándorló exorcista, aki ökleivel püföli el a rendetlen szellemeket. Útja során eljut egy onsen faluba, ahol az olcsó fogadó a hírnevét az ott "élő" kísértet miatt kapta. Mivel sokan félnek a helytől, csak az excentrikus alakok maradnak meg a falai között. Term. mind csupa nő a szokásos klisék szerinti eloszlásban... Harem komédia, ez se nyert.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.07.14. 18:44:03
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- Tensei Shitara Slime Datta Ken - Halála után hősünk egy fantasy világban találja magát, ahol egy slime formájában kell élnie az életét. Szerencséjére neki is megvannak a maga csalásai, szóval nem tapossa el az első ellenfele. 😊
- Kekkon Yubiwa Monogatari - A főszereplő egyszer csak azon kapja magát, hogy élete nagy szerelme épp hazatérni készül egy másik világba és mivel nem tervezte, hogy lemond róla ezért követi őt a portálon keresztül. Az új világban úgy adódik, hogy ő lesz a "gyűrűk ura" amihez a gyűrűket birtokló hercegnők bizalmát kell megszereznie.
- Genjitsushugisha no Oukokukaizouki - Ez kivételesen nem éppen egy harcos fantasy manga, itt a hős a 21. századi tudásával próbál javítani egy fantasy középkori birodalom életén. Ezt olyan jól csinálja, hogy a király inkább lemond a trónjáról a javára, majd a
De mostanában már tényleg annyi van, hogy kb hetente/havonta változik épp mi a top3 😄
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2018.07.13. 16:30:58
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként ha már isekai, szerintem a top 3 manga a témában most (a más jellegű, nálam magasan top favorit Youjo Senki-t és a szintén nagyon eltérő Nobunaga no Chef-et leszámítva):
- Isekai Tensei Soudouki: Az MC hármas személyiségű, bár csak az egyik (az evilági) domináns ebből, mindenesetre elég tökös legény kúl pówerek nélkül is. Már van egy ígérete egy királyi hercegnőre és a korábbi nevelőnőjét is feleségül akarja venni, és ahogy áll most a helyzet, lehet, még egy másik ország hercegnője is összejön neki politikailag. 😊 A sztori ennek ellenére sem a különféle nagyerejű dolgok egymásra hajigálásából és háremből áll, és bár rendelkezik (a két plusz lélek révén) modern tech és középkori hadvezetési ismeretekkel is, eddig elkerülte a szokásos csapdákat. Nem mellesleg akciódús és vicces is.
- Gal Tensei - Isekai Seikatsu Maji Darui: Három (inkább két és fél, mert az egyik nem annyira) síkhülye gyaru egy mágikus fantasy világon, ahol a power leveljük a twitteres követőik folyton változó számától függ... Semmihez nem értenek, kettő még mindig nem fogja fel, hogy egy másik világon vannak, ennek ellenére mindig jól jönnek ki a dolgokból, az olvasó meg egyszerre fogja a fejét sírva és röhögi szét magát azon, amiket csinálnak.
- Kamitachi ni Hirowareta Otoko: Ezt nehezebb volt eldönteni a sok 6 pontos közül, de végül ezt választottam, mert aranyos. Bár a főhős egy kisfiú képében reinkarnálódik (de emlékei jóformán nincsenek a múltjáról) és vannak cheat képességei, nagyon szerény és segítőkész, természetesen viselkedik mindenkivel. Eleinte egyedül él a vadonban, ahol a nyálkák (slime) és egyfajta specializált túlélő mágia mestere lesz, de nemrég rátalált egy kedves (és gazdag...) család, akik (majdnem...) mind el vannak ájulva a képességeitől és csatlakozik hozzájuk.
(Hasonló a Honzuki no Gekokujou is, de abban a kislánynak még képességei sincsenek, csak emlékei, és teljesen reális a felvázolt, mágia nélküli középkor, ami minden modern tech-et piszok nehézzé tesz megvalósítani - nem is sikerült még semmi sem.)
Nem akartam én itt korábban nagyon oltogatni a sorozatot, mert az eleje miatt én megadtam neki a jó pontszámot, illetve voltak nagyon jó momentumai végig, de nagyjából úgy vagyok vele, mint a Twin Peaks-el.
Ott is nagyon élveztem az első évadot, de még a másodikat is, amikor elkezdtem a harmadikat azt is nagyon élveztem, aztán eljött a vége és hiába a 3 jó évad amit tökre élveztem, a merőleges ellentétét tudnám már csak leírni az egészről.
Mondjuk én azért annyira nem utáltam csak csalódás volt a kezdeti részek után, én pl nem éreztem, hogy a sorozatban van 13 résztől több.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
(az egész vég fassság volt)
Mármint Emilia? Emlékeim szerint a sorozat végén, amikor Subaru szerelmet vallott neki megint miután megmentette, ő csak bőgött és valami olyasmit mondott, hogy nem tudja mit kellene válaszolnia rá, mert nem voltak neki ilyen érzései még.
My streams: https://beam.pro/oriic
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Aztán persze jött a lejtő, meg a süllyesztő.
Meglehetősen átlátszó a dolog. 😞