Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Eh. És mirõl szólna? 😊 Szép kerek történet volt, mint említettem talán a legjobb befejezéssel amit eddig láttam. Valahogy eltölt a teljességérzet most. Nem maradt semmi elvarratlan szál, hirtelen lyukakat sem találok... Code Geassnek még tetszett a befejezése, annak sem kívánok folytatást (nem is tudom, van hír a 3. évadról? :\), de ott nem éreztem annyira a teljességet 😊 Ott is volt valami "vége" érzés, de nem annyira, mint itt.

@

Máté94
Szeressük.
Kellene még egy évad... 😞
PetruZ
Az utolsó kettõnél elcseréltem, de mindegy, érteni lehet (Ritsu / Azusa = Tooru, Mugi / Nodoka = Yuuko).
BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
Yui = Run, Mio = Nagi, Ritsu = Tooru / Azusa, Mugi = Yuuko / Nodoka. 😊
efti
young animator projectbol nekem pont az ojii san no lamp jott be leginkabb 😊

ami meg az A channelt illeti, szerintem is baromira K-on-os. De vegul azt is szerettem..ennek adok meg egy ket resz eselyt es eldontom

@csocso: igen, az egy nagyon jo sztori, tobbszor megfordult mar a fejemben hogy a Girl who could leap through time-al kozos blu ray-t megveszem

WWFSMD?

armageddon666
Katanagatari vége.
Best ending ever!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt egy-két gagyibb rész benne, fõleg a vége felé, de azért sikerült átsiklanom azok felett. Végén a badass Shichika felülmúlhatatlan. A 11 szintes alázás kicsit bután hatott, de meg kellett valahogy villogtatni a Kyoutouryuu erejét 😊 Szomorú rész volt végig, aztán ending, aztán utána a kis jelenet Hitei hercegnõvel meg Shichikával 😊 Aranyos volt. Aztán:
"However, by that point you might be torn into pieces."
Hát hatalmas mosolyt csalt az arcomra 😊 Ha visszagondolok most is. 😊

@

PetruZ
Megnéztem a másik hármat is, azok azért nem olyan jók. Az elsõ, a Super Veggie Torracman a leggyengébb, utána a Kizuna. A lámpás történet egynek jó volt.
CSOCSO
Summer Wars

vegre egy anime ami bejott!!! nagyon jo!!!!!!!!!!! orom volt nezni!
Ruley
Én is ezzel értek egyet, K-on érzés nagyon megvolt, de nem azért mert a karakterek maguk megfeleltethetõek lennének, csak úgy simán az egész.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Kicsit elvesztettem fonalat a Katanagatariban így 11. részre... 😄 Jöjjön a finálé...

@

LasDen
túl csajos??? végülis seinen...szóval nemtom...😄 a Keion érzés nekem is megvolt....de hogy a neveket onnan koppintották?? ennek semmi értelme...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Ez a Wardrobe Dwellers tök jó volt, olyan kis aranyos mese, és az animáció is illett hozzá. A másik három Young Animator Project-es cuccot is muszáj lesz megnézni. 😊

Az A Channel egyelõre billeg nálam, túl csajos, vagy nem is tudom. A karakterek baromira a K-ON-os figurákról lettek lopva, még a neveik is hasonlóak, csak ezek nem zenélnek, hanem... csak úgy vannak. "High school everyday life", meglátjuk, a továbbiakban milyen lesz...
IMYke2.0.0.0
Nekem is tetszett, már az elsõ rész is.
Én viszont megvárok egy "fullos" kiadványt - BD-rõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Idõszakos BlazBlue OFF:

mûködik megint. frissíteni kellett GFWLt. valamelyik storymód lukas maradt, azt majd egyszer betömöm (leggagyibb karakteré a legszerteágazóbb legszemetebb routetal talán) most Arcade módot csinálgatom, hogy minden karakternek meglegyen az Astral Finish (olyasmi, mint a Fatality 😄). Csak annyi az akadály, hogy a könnyebben kezelhetõ karaktereknek már megvan, a többivel meg nagyon szívás. A Boss mindenhonnan kardokat lõdöz. Hátulról, elõröl, fentrõl, lentrõl... még jó, hogy nem 3Ds a játék -.- Közelrõl meg eléggé durvákat csap.

DE csak sikerült kinyírnom az "Igazság hõse" nindzsával 😄 Akinek egyébként Madao (Gintama) a hangja - hittem én, aztán most nézem, hogy mégsem... de nagyon hasonlít 😄. Van egy képessége ami megváltoztatja a háttérzenét, meg tud tõle nagyjából repülni 😄 Azzal sikerült megmenekülnöm a kardok elõl. Mondjuk egy jó kezdés kellett hozzá, hogy meglegyenek az elõfeltételei...

@

armageddon666
A Pokémont csak a rakéta csapat miatt néztem... 😄

@

BEAST
Belekezdtem az Onii-chan no Koto nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! címû csodába és eddig tetszik. Már volt egy pár olyan poén ahol majdnem kiköptem a teámat. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Egynek elment, de akkor is zavart benne az a bohóc társaság akik a nagy ellenség lettek volna. 😄

Máté94
Mé, pedig nekem tetszik 😄
Már csak 5 rész és vége, legalábbis US-nek még ennyi van hátra belõle. 😄

IMYke2.0.0.0
De jó, hogy még nem néztem meg... <#wilting>

(Csak hogy a hangulatnak megfelelõen reagáljak <#hehe>)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Ez a Star Driver sem volt valami nagy szám. Végig az volt az érzésem, mintha a rakéta csapat pokémonokról mechakra váltott volna...

armageddon666
Én is nézném, ha nem viselt volna meg talán pont az emlegetett Namekes rész meg az elcseszett rám erõltetett idõbeosztás anno... 😄

btw voltak ilyen gyûjtõkártyák. Sztem még megvannak ^^

@

IMYke2.0.0.0
Nekem aztán nincs jogom kinevetni: (meglett) egyetemistákként is néztünk matinémûsorokat srácokkal, barát-csajokkal 😊

Igaz, ökörködés, beszélgetés közben.

RelakS
olvastam az elsõ mangáját, és betegre röhögtem magam rajta 😄

A DBZ-t amúgy néztük a koleszban csapatostul, amíg le nem vették a mûsorról.
Gondolj bele: Beléptél a koleszba, és 4-5 18-19 éves fickó a tv-re van ragadva, miközben SonGoku/Gohan, akárki lövöldözi az energianyaláb 😄

Armageddon:

Ja, amennyire én tudom: Szon Goku (vagy ú?) , Szon Gohan, Buruma <#idiota>, a többire nem emlékszek/magyarul láttam/hallottam

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Úristen mik meg nem maradtak benned 😄 Én csak arra emlékszem, hogy varázsfelhõ, meg hogy repült 😄 Meg hogy Songoku, és bár csak magyarul láttam, de azt Szongokunak kéne ejteni, és nem Songokunak, nem? 😄

@

IMYke2.0.0.0
Nem mondod, hogy Te végignézted azt a... azt a... asztaaa!!!

RelakS
A sárga vattacukor alatt arra gondolsz, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zseniális Teknõs adott egy felhõt Shongokunak, amit csak a becsületes, jószívû, vagy milyen jónépek ülhetnek meg? 😄 Ennek jegyében mind Teknõs, mind Bulma átesett rajta <#idiota>

BEAST
<#hehe><#eljen>

armageddon666
Dragon Ball, nem számít <#idiota>

major spoiler: 400 részen át harcolnak, ésvagy sárkánygömböt keresnek.
Addig harcolnak míg meghalnak, aztán harcolnak míg felélednek 😄😄😄😄😄😄
ja meg van egy sárga vattacukor ami tud repülni ^^ Vagy az csak a simában volt? 😄

kb. ebbõl áll a dragonball 😊 nem igazán van mit elspoilerezni belõle...

flame on

@

IMYke2.0.0.0
Nem azért... köztudottá vált rólam, hogy "spoiler-ellenes" vagyok, és rest sem vagyok ezt forszírozni.
A srácok számos alkalommal ki is akadtak rám emiatt 😊

RelakS
Mert mit írtál a DB Kai-ról? <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Én nem mondhatok semmit, rám ne nézz... 😊

RelakS
ezek vajon mennyire spoilerek? <#fejvakaras>

LeventeV
a Namekre a 19. részbe mennek, de a dermesztõvel való harc csak a 36. résztõl kezdõdik, elõtte még sárkánygömbkeresés, meg ginyu force stb.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
aki nézte dragon ball kait....melyik résztõl kezdõdik a dermesztõs namekos dolog??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
látom nem vagyok szívesen látott ember erre....megyek is akkor...😄

RelakS
Még valaki? 😄

LasDen
majd legközelebb...😄

armageddon666
(Amíg nem mondod, hogy bakagaijin, nem harap!! 😄)

@

armageddon666
A fairség érdekében

http://profwilliam.wordpress.com/

Ezt is rakd ki kérlek! 😊

@

LasDen
ó bazzeg...😄 nem is figyeltem, hogy jó-e....most elõször rontottam el...eskü...😄

RelakS
kár, hogy nem lesz ott a jelenlegi állás szerint <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Személyes találkán tarts neki egy kis IT tanfolyamot, ráférne <#hehe><#ravasz1>

RelakS
linket berakni megtanulj! 😄

kiraktam a blogokat a bannerbe 😊

LasDen
gosick 12 ilyen kis múltidézõ meg lazítós rész volt....azé a rejtvények így sem maradtak ki...gondolom következõ résztõl megin jönnek a rejtélyek...😄

armageddon666
Miben különbözik a 2 verzió?

@

LasDen
30-sai...ezt most hogy??? mindent kitarnak mindenhol cenzúra....whadda....ennek így nem sok értelme van...

Sziasztok!
Itt van még egy fandub. Szerintem ez sikerült a leggyengébben eddig, de azért felraktam hátha valakinek még is tetszik.

Bleach opening 8 version 1 hungarian fandub
http://www.youtube.com/watch?v=ngxbH_gbVm0

Bleach opening 8 version 2 hungarian fandub
http://www.youtube.com/watch?v=hy0lIbYKmvY

Kommenteljetek, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha nagyon rossz maximum újra felvesszük.
IMYke2.0.0.0
Motoka története valóban megérne egy külön misét 😊

[visual novel-hez nem volt szerencsém, és a tempós életembe egy ideig ilyenek nem is férnek bele - fõképp, ha kézbe vehetem a "The Witcher 2" példányomat! Fincsi lesz!]