Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
mivel az elsõ rész folyamán is és ebben a részben is megjelent a srác, szóval úgy gondolom hogy késõbb jobban ki lesz fejtve és akár még az utolsó részek is e körül foroghatnak...
nálam igazából így a 2. rész után magasabbra került a léc a sorozattal kapcsolatban és a nagyon jó felvezetés után valami nagyon nagyra számítok....így sajnos benne van, hogy nagy pofára esés lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Csak arra vagyok még kíváncsi hogy az elejérõl a szerelmi szállal mit akarnak kezdeni: Mert a cselekményírás szokásos formulái szerint logikus lenne hogy most aztán Ko-chan mitadisten pont abban a kisvárosban tölti a tavaszi szünetet, de az talán még jobb lenne ha csak ilyen fel-felemlegetett emlék maradna.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
nekem is nagyon tetszett...és 26 részben elég szépen kilehet bontani az egészet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Hanasaku Iroha 2: Még jobban tetszik mint az elsõ rész, és azt is jó látni, hogy az agyondicsért látványvilágot tényleg tartani tudják, nem csak az elsõ részre hajtottak, rá reklámként.

Zomil
vlc progi ftw 😛

nem voltam 7végén, azért szépen összetermeltetek 100hsz-t 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Belenéztem To-Love-Ru Darkness újabb chapterébe. És... hát ez jól néz ki nagyon 😄 Hány chapter a rendes? Lehet olvasgatom majd 😊

@

efti
Hanasaku Iroha 2: lassacskan indul tovabbra is ez a sorozat, de meg mindig tetszik

WWFSMD?

armageddon666
Semmi, azért raktam a 2 mondat közé egy üres sort. De ha már megvetted, meg ne nézd! 😄

@

efti
35USD volt, de mivel a lejatszohoz adott szoftver nem volt kepes epkezlab modon BR-t lejatszni (szaggatott) a TMT meg gond nelkul vitte ezert megvettem.

@armageddon: mi koze ennek a cccp-hez? nem mkv-rol van szo hanem a BR korongokrol a polcomon. Azokhoz nem kell ilyesmi, csak egy epkezlab lejatszo progi.

Egy szo mint szaz ami eredeti korong azt TMTn nezem, amiket meg leszedek azokra meg ott az MPC

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Megnézem magamnak azt a (Pol)PotPlayer-t... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Ha KMPlayert szereted ajánlom a PotPlayert helyette, az fejleszti, aki eredetileg a KMP-t is annó (amíg el nem került a projectrõl), hasonló is nagyon, csak jobb. 😊

A linkelt epizód feliratát viszont Chihiro is elcseszte, mivel az adott sorok zéró hosszúsággal legelejére vannak rakva. De persze KMP se jól kezeli, hisz egyszerûen egyáltalán nem kéne megjelenítenie.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
Mi? Mi? Mi?

Total Media Theater lejátszik BD-t?!

Ja, hogy 100 dodóért

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
MPCHCt próbáltad? 😊

Am fansubok mind mind CCCP packra készülnek, abban meg MPCHC van, vagy valami másik, ami nem tudom mi, de ilyen divatcucc, és nem látom miért jó 😄

@

IMYke2.0.0.0
Nekem a MPHC nem áll úgy kézre, mint a KMPlayer - utóbbiban mindent gyorsan személyre tudok szabni. Nem kell jobb sarokban matatni a Codec vezérlõk kicsi menüjében stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
ja es nem kezeli a BR lejatszot az MPC 😛

WWFSMD?

efti
Alapvetoen en is MPC parti vagyok, bar meg kell jegyezzem van egy ket film aminek a hangja elcsuszik MPCn, mikozben Total Media Theater-el meg semmi baja nincs

WWFSMD?

armageddon666
MPCHC >> *

@

Győri Devi
mpc-hc >>>>>>>>>>>>>> minden más lejátszó

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
1. KMPlayer-es vagyok

2. Chihiro bekaphatja

Ezért (a képlopás HyperSnap, ezért nem látszik rendesen, de a felirat a lényeg amúgy is):

- Sekirei_~Pure_Engagement~_10_<720p>

Semmihez nem nyúltam, csak elindítottam a filmet - tehát, semmiféle feliratsávot nem váltottam.

Érdekes módon, a számomra nem túl kedves Media Player Classis Home-al nincs a sok bizbasz, csak a szereplõ szövege...

efti
Nichijou ep2 pont olyan beteg volt mint az elso resz, azt hiszem szeretni fogom en ezt 😊

WWFSMD?

armageddon666
😄DD

@

Ruley
Pff... az egy héttel Walpurgisnacht elõtt van...

A KyoAni bezzeg nem hagyott volna ki ilyen ziccert.

Máté94
Ez csak a szereplõk bemutatása volt elvileg. De én se tudom hova tenni, de furcsaságnak elmegy. 😄
LasDen
kb én is így érzetem...😄

efti
Oretachi ni Tsubasa wa Nai 01... mi akar ez lenni? egy marek tok kulonbozo stilusu valami volt az elso resz. Kivancsi leszek valahol osszeernek e. Az endinggel meg vegkepp nem tudtam mit kezdeni

WWFSMD?

LeventeV
<#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
"The official website of the Puella Magi Madoka Magica television anime series announced on Sunday that the anime will resume with its 11th and 12th episodes — the final scheduled episodes — on April 21."

armageddon666
😄😄😄 Katanagatari után marha jó a BlazBlue Hakumennel 😄 ugyanúgy mondja a támadások neveit, meg a "képernyõre való kiírás" is megjelenik valamilyen formában 😊 szal menõ 😄

@

efti
Tiger & bunny 01 .....hat ez eleg fura egy valami volt.

WWFSMD?

Lelouch
Lol, most olvastam hogy a 12. rész végi elõzetes már a 9. rész végén ott volt eredetileg, és tényleg... 😄 Csak be lett szúrva pár filler epizód még, hogy késõbbre tolódjon az a rész, ami miatt fel lett függesztve, és ezért járhatott le ilyen hamar a felfüggesztés idõtartama.
Lelouch
A hírek nem arról szóltak hogy folytatás lesz. 😊
armageddon666
Nem követtem a híreket, annyi volt még anno, hogy bejelentették a Code Geass folytatását. De úgy voltam vele, hogy ignore 😊

@

LasDen
nemtom szerintem jó volt az elõzõ rész.....😄

Lelouch
Code Geass 3. évad? 😄 Olyan nem lesz. Lesz majd a Boukoku no Akito, de még nincs megjelenési dátum. Meg lehet hogy majd az elõzmény mangából is csinálnak animét, ami az Edo-korban játszódik, de ott csak C.C. van az eddig megismert gárdából.
Lelouch
Már az elõzõ rész is sz*r volt. 😄 A 12.-et még nem láttam, de az elõzetes alapján a 13. is filler lesz. Kiváncsi vagyok mikor fogják már végre folytatni a sztorit...
LasDen
beelzebub elég fos volt most....voltak jó jelenetek, de ennyi....mondjuk az ending utáni jelent az kész volt...😄D

IMYke2.0.0.0
Na, a Matrix-okba minden évben egyszer-egyszer belenézek.
Fogalmam sincs miért, de szeretem azt a trilógiát.

armageddon666
"-be akartam tenni.

@

PetruZ
"I know kung-fu!", hogy egy klasszikust idézzek. 😛
LasDen
Nah 1 hét lement és 9 sorozat indult el eddig...ebbõl 2 sorozat (30-sai, sengoku otome) tart a kuka felé....egész jó arány...😄 még 9 sorozat vár inulásra a jövõ héten...abból is 2-re számítok, hogy dobós lesz...😄D

IMYke2.0.0.0
Nekem is nagyon tetszett. <#eljen>

LasDen
ez még mindig nem magyarázza hogy neveiket onnan koppintották...😄 az hogy a karakterek hasonlók...hát istenem...nem most fordul elõ ilyen elõször...😄

Hixer
én is mikor hozzájutottam internethez végignéztem eredetiben a sima DB-t, majd a Zed-et, majd a GT-t... sztem még máig is egyedi stílusú faja sorozat

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Nem rossz, tele volt jó karakterekkel (nagyi pl.) és ötletekkel, de néhány erõltetett dolog miatt még sem olyan jó. Például mi a ráknak kéne valakinek profi kung-fu harcosnak lennie ahhoz, hogy egy virtuális világban is az legyen? Viszont az ilyen kis részletek tetszettek, mint amikor a pro-gamer srác beszólt, hogy CRT monitor kell a jobb reakció idõ miatt 😊

Máté94
Nem feléledt, hanem az 1 évben történt olyan felesleges eseményeket mutatnák be, amiket az eredetiben nem mutattak. 😄
armageddon666
Levezetésnek hallgasd az OSTt 😄 Mondjuk mivel egy évet ölel fel kb. a sorozat, így van hely ilyen spinoffoknak visszamenõleg. Esetleg be lehetne mutatni a Sabis harcot is... de tényleg kell ez?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Furcsa hatást keltenének a feléledt szereplõk 😊

@

Máté94
Spin-off slice of life. Ahol éppen senki sem a kardokért megy, hanem épp nyugi van. Ilyen kis levezetés. 😊
armageddon666
Na de tényleg, hogy folytatnád? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maniwa Corps kihalt
Togame meghalt
Emonzaemon meghalt
Sabi meghalt
A havasi lány segít a templomban, a kendós lány vezeti a dojot-t. A kalóz nem érdekel senkit.

Marad Hitei hercegnõ, és Shichika. Elõbbi Togamét helyettesítheti, de az eseményeket inkább Shichika vihetné. De ki is õ? Aki megszerezte a 11 kardot, majd zsinórban összetörte õket a 12. karddal együtt. Elõtte persze pár száz szamurájon átsétált. Olyanokat gyõzött le, mint Sabi vagy Emonzaemon. Aki számított, és kihívást jelenthetett mind halott. Nincs ellenfele. A nyugat meg csak ugye "100 év múlva fog jönni", az már nem az õ bajuk lesz 😊

@

Máté94
Slice of life Katanagatari 😄
efti
jut eszembe K-on!! rol:

WWFSMD?