Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam igazából így a 2. rész után magasabbra került a léc a sorozattal kapcsolatban és a nagyon jó felvezetés után valami nagyon nagyra számítok....így sajnos benne van, hogy nagy pofára esés lesz 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem voltam 7végén, azért szépen összetermeltetek 100hsz-t 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
@armageddon: mi koze ennek a cccp-hez? nem mkv-rol van szo hanem a BR korongokrol a polcomon. Azokhoz nem kell ilyesmi, csak egy epkezlab lejatszo progi.
Egy szo mint szaz ami eredeti korong azt TMTn nezem, amiket meg leszedek azokra meg ott az MPC
WWFSMD?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A linkelt epizód feliratát viszont Chihiro is elcseszte, mivel az adott sorok zéró hosszúsággal legelejére vannak rakva. De persze KMP se jól kezeli, hisz egyszerûen egyáltalán nem kéne megjelenítenie.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Total Media Theater lejátszik BD-t?!
Ja, hogy 100 dodóért
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Am fansubok mind mind CCCP packra készülnek, abban meg MPCHC van, vagy valami másik, ami nem tudom mi, de ilyen divatcucc, és nem látom miért jó 😄
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
WWFSMD?
やられたらやり返す。倍返しだ!
2. Chihiro bekaphatja
Ezért (a képlopás HyperSnap, ezért nem látszik rendesen, de a felirat a lényeg amúgy is):
Semmihez nem nyúltam, csak elindítottam a filmet - tehát, semmiféle feliratsávot nem váltottam.
Érdekes módon, a számomra nem túl kedves Media Player Classis Home-al nincs a sok bizbasz, csak a szereplõ szövege...
WWFSMD?
A KyoAni bezzeg nem hagyott volna ki ilyen ziccert.
WWFSMD?
@
@
Fogalmam sincs miért, de szeretem azt a trilógiát.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Togame meghalt
Emonzaemon meghalt
Sabi meghalt
A havasi lány segít a templomban, a kendós lány vezeti a dojot-t. A kalóz nem érdekel senkit.
Marad Hitei hercegnõ, és Shichika. Elõbbi Togamét helyettesítheti, de az eseményeket inkább Shichika vihetné. De ki is õ? Aki megszerezte a 11 kardot, majd zsinórban összetörte õket a 12. karddal együtt. Elõtte persze pár száz szamurájon átsétált. Olyanokat gyõzött le, mint Sabi vagy Emonzaemon. Aki számított, és kihívást jelenthetett mind halott. Nincs ellenfele. A nyugat meg csak ugye "100 év múlva fog jönni", az már nem az õ bajuk lesz 😊
@