Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Engem a "Kore wa Zombie desu ka?" és az "Oniichan no Koto" helye keserít kicsit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
itto....D én is szoktam örülni mikor látom, hogy hozzászóltak, de aztán kiderül, hogy csak zomil volt....😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Hat ez a 30-sai no Hoken Taiiku eleg ....fura volt....a cenzuraja meg minden hataron tultesz, idonkent konkretan csak abbol all a kep

WWFSMD?

efti
Az enyem itt van, Lasdene merre?

WWFSMD?

Zomil
add meg a blogod cimét néha Lasden blogjára is oda dörpölök vmit 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Ehh basszus, mindig ugy megorulok amikor kommentet kepok a blogomon, azt persze megint kiderult, hogy csak spam 😞

WWFSMD?

Zomil
Huhh Freezing utolso része azért odatette magát 😊
Nekem amugy összességében tetszett a sorozat volt 1-2 unalmasabb rész, de tetszett.
Remélem jön majd a 2. évad.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
jah értem....nem figyeltem....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ez ilyen költõi kérdés akart lenni. Arra utaltam vele, hogy HÛDEJÓL NÉZ KI!

@

efti
Koszi megvan. Gyeplabda uto

WWFSMD?

LasDen
sorozat....

armageddon666
Ez film lesz? O.o mert nagyon az a minõség sugárzik róla 😄

@

efti
Ez? Nem hinnem. De fogalmam sincs mi lehet...

WWFSMD?

LasDen
sétabot?? 😄

efti
viszont mi az az uto amit a lany hasznal?

WWFSMD?

Jaja a kis chibi sztorik valójában Nogisaka Motoka végigjátszását adják ki. Motokának meg a nimfománia a fõ jellemzõje. 😊
LasDen
jah nekem is tetszett....és AA-n írták, hogy a mangakája a gintamánál volt asszisztens....úgyhogy csak jó lehet....😄D

efti
Durarararararara nalam nem valt be, de a Sket Dance az elso epizod alapjan tetszik eddig

WWFSMD?

LasDen
nem ám...😄

RelakS
Ácsi!!44

Az IS alatt végig az Infinite Stratosról volt szó, nem pedig az I''s-rõl? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Ebben a sorozatban még nem is kellett gondolkodni. 😄
Zomil
Beléptem a topikba...megláttam a listát...ezen fetrengek már 1perce...jesszusom... 😄

IS nálam már annyira klisés szar volt, h egyszerüen tetszett... 😄
A föszereplö leirhatatlan balfaszsága csak rátett egy lapáttal...
Irtam korábban, h kb. a sorozat felétöl erösen olyan érzésem volt, h a készitök/irok, egy sake fölött egy kocsmában találták ki a történetét és egy szalvétára irták a vázlatot... 😄
De tényleg és a legnevetségesebb, h annyira átesett a lo tulso oldalára, h nem tudtam utálni és tetszett... 😄

efti
Shouwa monogatari-t senki nem forditja? Epp csak raw-ot talaltam belole, de en azzal nem megyek sokra 😞

WWFSMD?

Malakai
Már annyira halmozta a kliséket, hogy nem lehet csak írói inkompetenciára fogni, hanem szándékosság sejlik fel, viszont ha ez "kifigurázás" akart lenni, akkor nem sikerült átütõre.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Elfogadom. Ha tudtad igy nezni akkor lehet hogy masnak tunt. Nekem nem ment

WWFSMD?

BEAST
Sose! Az IS egyáltalán nem ilyen. A Dragon Crisis valóban átlagos anime volt, de az IS már olyan szinten halmozta a kliséket, hogy már már az egész mûfaj kifigurázásának is elment. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Malakai
Egy epizódot kivéve sok cenzúra nem kellett bele.
Úgytûnik a mecha+hárem pénzügyileg (továbbra is) nyerõ párosítás.

Jó indulattal közepesnek értékeltem én is...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
cenzúramentes volt....😄
30.000 embernek szimplán átmosták az agyát...😄

armageddon666
De majd 30000en másképp érezhettek 😄 Vagy csak sok volt a cenzúra?

@

LasDen
IS teljesen érthetetlen....Levele meg valahol érthetõ, de azé ez elég kevéske....sok hülye is helyett vette volna inkább azt...inkább megéri...😄

Máté94
Laura-t azért bírtam, nagyon tetszett a karakter design-ja 😊
efti
Latom nem csak en ereztem igy 😄

WWFSMD?

efti
Az IS? Szerintem vegtelenul atlagos volt. Ugyanolyan volt mint az osszes tobbi ugyanilyen harem anime. Kb egy kalap a dragon crisissel

WWFSMD?

Ruley
Nem.

Tûrhetõ volt, de csak mint egy hárem sorozat a sok közül, ránézésre a Dragon Crisis-el egy szinten, ezért is érthetetlen.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Egyértelmû nem. 😄
Ruley
Úgy tudom még nem jelent meg, de az elõrendelések alapján epikus, Bakemonogatari-kaliberû, 60 000 példány fölötti sikerre lehet számítani.

armageddon666
És volt is olyan jó?

@

LeventeV
miután kisült a polip ráreszeled, ráolvad.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ruley
Magyarázat képpen itt egy lista hogy a számok mekkora sikert jelentenek.

A "Manabi line" az az ami fölött valószínüleg visszahozták az árukat.

Az Infinite Stratos hatalmas iker lett, nagyobb mint amire a mûfaja, a studió profilja, és a költségvetése alapján számítani lehetett. (kb. /Haruhi/K-On! nagyságrendû siker.

efti
erdekes egy lista. Madoka hogyhogy nincs rajta? Nem jelent meg vagy nem veszik?

WWFSMD?

Máté94
IS 😄DD
armageddon666
sajt mindenek felett.
a polipba hogy tegyek sajtot? 😄

@

Lelouch
Eladások az elõzõ szezon animéibõl:

29,368 1 March 30 Infinite Stratos vol. 1 DVD + BD
6,708 2 March 2 Kimi ni Todoke vol. 1 DVD
5,738 1 March 30 Freezing vol. 1 DVD + BD
4,846 3 March 16 Yumekui Merry vol. 1 DVD + BD
3,954 2 March 25 Kore wa Zombie desu ka? vol. 1 DVD + BD
3,766 1 March 23 Starry Sky vol. 1 DVD
======= Manabi Line =======
2,575 2 March 9 Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! vol. 1 BD (DVD 4/6)
1,896 1 February 23 Level E vol. 1 DVD
562 1 March 9 Dragon Crisis vol. 1 DVD + BD

Azért elgondolkodtató a lista... 😄
Győri Devi
nem csináltál polipot??? kick ban ignore

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Én most hosszában vágtam fel virsliket, sajtot tettem bele, és úgy sütöttem meg. Mellé sült bacon 😊 finom volt 😄

@

LasDen
"ügyesen" - nálam itt bukott a dolog...😄

LeventeV
nem nehéz megcsinálni. ügyesen belevágsz egy Y gormát az aljába, vagy egy + formát ha 4 "szirmot" akarsz és sütéskor szépen kiválik.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
ez virsli, bevagdosva 😉

Jópofa, ha magad akarod elkészíteni 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
inkább várok még vele....😄