Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
szép és jó, de ezzel nem nagyon vagyunk elõrébb...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Hanasaku Iroha 2:

Akit esetleg érdekel, itt le van fordítva az epizód végérõl a

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
perverz írónak a mûve (mármint amennyi látszott). Nako is szerepel benne, szóval úgy tûnik tényleg nem véletlen volt a név. 😄

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Hú, gyarapszunk 😊 csak megnézem majd azt az étlapot 😄

@

Zomil
én még csak az elsö részt láttam, de sztem böven jo egy laza nem vérengzös aranyos anime-nek 😄
csajok+nekomimi...mi kell még 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Kb nekem is ezek. Báe ezt a Dog Dayst még mindig nem akarom elhinni... most tényleg ez lesz végig? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Tudom engem senki nem kérdezett, de engem ezek érdekelnek/ezeket nézem most:
Ao no Exorcist
Astarotte no Omocha!
C
Deadman Wonderland
Dog Days
Denpa Onna to Seishun Otoko
Hidan No Aria
Nichijou
Sengoku Otome
Steins;Gate

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Én eddig hétrõl hétre néztem mindenbõl az epizódokat, de ebben az évadban felosztom, hogy csak ezeket követem így:

A Channel
Ano Hi Mita Hana No Namae O Bokutachi Wa Mada Shiranai
Denpa Onna to Seishun Otoko
Dog Days
Hanasaku Iroha
Lotte No Omocha
Nichijou
Hen Zemi

Ezeket meg csak a végén egyben nézem meg:

Deadman Wonderland
Hidan No Aria
Steins;Gate
Tiger & Bunny
Sket Dance
X-Men
C

Nagy részt a slice of life-ot, komédiát, és drámát adagoltam a hetekre, az izgalmasabbakat meg egyben darálom.

efti
vegul lehet az IS jobb hasonlat, annyira nem rezeg nala a lec mint dragon crisisnel az elso epizodnal. Ebben a szezonban eddig nalam a leg dobas-eselyesebb az a Sengoku otome

Persze az is igaz, hogy meg a fele el se kezododott. Kezdem kisse ugy erezni tulvallaltam magam erre a szezonra, ha minden elindul kb 25 futo sorozatom lesz. Vagy dobnom kell majd sokat, vagy nem lesz mindrol blog bejegyzes

WWFSMD?

Zomil
kiváncsiságbol ezt is elkezdem nézni aztán a végén ugy járok, mint is-el annyira szar, h már jo... 😄

mondjuk ahogy elnézem forditoja még nem igen van

Ruley
Objektívan nincs sok érdeme, de nekem mégis azt hiszem be fog jönni, legutóbb az IS elején éreztem így. (Ha aztán ebbõl is váratlan kasszasiker lesz, megyek látnoknak)

efti
Tyu, most latom hogy mar heten vagyunk a penteki talira! Mike es Piros Mogyi kik? Csendes topic tagok, vagy kulso ismerosok?

WWFSMD?

Ha minden jól megy a néven kívül nem sok köze lessz.
efti
Astarotte no omocha: hat eleg bigyo volt, kb dragon crisis szint, jo esellyel dobos

WWFSMD?

LasDen
azon gondolkodtam, hogy ennek van-e köze a trinity soulhoz.....mer az elég gány lett....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bejelentették a Persona 4 animét!

http://www.p4a.jp

Mivel a karakterek azonosak remélhetõleg nem találnak ki valami kamusztorit mint a Persona : Trinity Soulnál hanem a játék sztoriját viszik ami véleményem szerint nagyon jó.
Lelouch
Ilyen tempóban lesz még 6-7. évad is... 😄 Vagy anime original end, de annak nem örülnék.
LasDen
hát nincs írva mennyi lesz, de én 12-re tippelek...😄
de ha így állunk akkor lesz majd egy 3. évad is...

Lelouch
Most látom, hogy ha most is csak 12-13 részes lesz az évad, még mindig nem lesz benne mindenki a legelsõ PV-bõl. No comment... 😄
LeventeV
Tokyo Magnitude 8.0 befejzeve. nálam egy kerek 10.

mikor felszálltak a teherautóra és Mari-san szaladt a táskával akkor éreztem, hogy 6. érzék szerû vége lesz, de nálam ezért kapott 10et az anime.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
world god only knows 2 jól kezdõdött....az elején az izé...mi az má summary jó volt...😄 de egybõl bele is csaptak a lecsóba...aszittem az elsõ részbe még csak feltûnik...de gyorsan el is röppent a rész...😄

Zomil
lol nagyapo feje befigyel a végén..."shine"... 😄D

LasDen
tõled nem is vártam mást...😄

Zomil
mind én voltam 😮
najo nem 😄

Máté94
Én akkor is Namida-val nézem 😄
LasDen
ma reggel olvastam...kicsit meglepõdtem...😄

én meg hadd dicsekdejek el vele....mer nem számítottam ekkora sikkerre...szal a channel fordításom 6 híján 200-an tölttöték le...míg sket dance is 60 fölött jár....én csak ilyen 20-30 számítottam esetleg...😄

IMYke2.0.0.0
Nekem tetszik az, hogy elmondják egymásról, kinek ki adja a hangját 😊))

"Kämpfer" 2. rész 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Záporoznak az új animékhez a feliratok és pont most kell tanulnom...

Egyébként én fordítom Ricz-éknek a 30-sai no Hoken Taiiku-t ha érdekel valakit.
Zomil
jájj... 😄D
olvasnom kéne a mangát... 😄

Jofej szülök amugy, h csak ugy eltünnek 😄
akkor a szülöknél kb. ugyanaz a helyzet, mint Sohara és Tomoki esetében csak a nemek felcserélödnek... 😄D

Lelouch
Végre van angol fordítás a legújabb SnO manga fejezethez. 😄 A múltkor említettem, hogy feltûntek Tomoki szülei(akkor még csak RAW volt), akit érdekelne itt egy kis spoiler
azért nem szerepeltek eddig, mert anno csak úgy otthagyták Tomokit a 10. születésnapján, ugyanis elmentek világkörüli útra. 😄 Azóta még csak most tértek vissza elõször... XD A nagypapi családi ágáról az anyuka származik, Tomoyo, aki olyan mint egy idõsebb Tomoko... Hát igen, az alma nem esik messze a fájától. XD Tomoki faterja meg kb. egy Sugata-klón, aki Sohara karatemozdulatát használja Tomoyo kordában tartására. x_x
IMYke2.0.0.0
Én is imádom a KMPlayer-nél az egérgörgõs megoldás, annak programozásait. Mivel 5 gombos egerem van, talán ecsetelnem sem kell, még kényelmesebb...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Hol van méretmegtartó zoom?

Egyébként azért kell nekem minden ilyen apróság, mert én nem nézek fullscreen-ben filmet, csak jó nagyra kihúzott ablakban, és ha nézem, nem akarok elõrehajolni egy 623 tagból álló billentyûkombót benyomni, ha egérrel két kattintással meg van.
Zomil
Biztato, lehet akkor megnézem 😊
Szerdán amugy megint indul pár anime ami érdekel, szoval várom már.

LasDen
2 rész alapján eddig egész jó....a 2. részben Scott vergõdése nem tetszett, de amúgy egész jó volt....nézhetõnek néz ki eddig....de Beast kinézetével még mindig nem vagyok megbarátkozva...

Zomil
X-men milyen? ez is ilyen értékelhetetlen izé, mint a vasember és farkas(egyiket sem láttam csak olvasottak alapján) vagy ezt esetleg érdemes nézni?

armageddon666
Mindet tudja. Kivéve talán a jobb OSD-t, de az szubjektív 😊

@

LeventeV
kösz a gyors választ <#eljen>

Ruley
Nem, nem, és semmi cenzúrázni való sincs benne.

LeventeV
a Bakumanba van cenzúra? érdemes megvárni a BR-t ha jön egyáltalán?

Győri Devi
az elsõ kapásból van benne...
a gyorsítást nem vágom minek (biztos jó lehet chipmunks-t hallgatni)... custom keybindeg vannak benne...
a többi meg kinézeti dolog ami tök mind1 megint mert nem a lejátszót nézi az ember (fõleg fullscreenben nem)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

PetruZ
Például aspect ratio-t megtartó lejátszóablak nagyítás. Customizálható státuszjelzõ. Léptetõnyilak, lejátszási sebesség állítása. Jobb OSD. Léptethetõ egér funkciók. Ablakszél-snap. Ilyesmik. 😊
armageddon666
Mit tud a Zoom, amit az MPCHC nem, és szükséged van rá?

@

Zomil
Én még mindig azt mondom, h a leirás alapján annak inkább hentai-nak kellene lennie, csak a készitök eltévesztették a müfajt... 😄

Beelze 12. rész jopofa volt 😊

Ruley
Télnyleg valahogy a mûfajban megszokottnál lassabban halad, ráadásul tök hiába, mert az elsõ epizódnak így is is annál a résznél lett vége mint az összes többinek, amikor valaki azt kiabálja visszhangozva hogy "MIVAAAN???" 😛

Egyébként tûrhetõ, tetszett ahogy az ecchit keverték a moéval, meg hogy nem volt kiugró cenzúra.

Zomil
Jujj ez a Kämpfer ova nagyon sulyos volt fanservice szempontjábol... 😄
Nem is értem minek néztem meg a történetet ugyis csak a másik rész fogja elöre vinni...

Zomil
Huhh hát ez a Steins;Gate nem lesz egyszerü ezzel az idökavarással...de tetszik 😄

LasDen
astarotte no omocha....ez nem olyan lett mint gondoltam....inkább dög unalom....kuka....

PetruZ
Az MPC-HC szerintem egy fapados gagyi egy jó pár máshoz képest. 😊 Tudom, mert most kénytelen vagyok azt használni, mint egyetlen normális és mûködõ W7/x64 lejátszót, de korábban Zoom-ot használtam, az nagyon jó volt, nagyon megszerettem egy csomó hasznos funkcióját (most viszont nem akar jól menni, nem ismeri fel a telepített x64-es codec-eket).
Máté94
Hana-Saku Iroha 01: Visszakézbõl pofon, a kurvaanyját 😄D
Lelouch
162 fejezet