Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
nini, volt ma egy latogatom az SGrol! barki is volt remelem talalt olvasnivalot 😊

WWFSMD?

Zomil
Mint irtam, számomra pl. a Madoka klasszikusnak számit, de igy vagyok az Angel beats-el is vagy a Sora no Otoshimono. 😊
bár az utobbi inkább csak számomra nagyon kedves, de az elözö kettöt bárkinek ajánlanám, mint "klasszikus" darab 😊
Mondjuk nálam a klasszikusnak a jelentése az olyan anime-k, mint az EVA, Elfen Lied, Macross Frontier, Higurashi, stb. anime-k, remélem értitek mire gondolok... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
azt nem tudom hogy "klasszikusok" e ezek, de nekem ebbol az evadbol eddig ezek jonnek be a legjobban 😊

WWFSMD?

Lelouch
Lehet inkább át kellene magamban értékelni a "klasszikus" fogalmát, mert én nem érzem ezek közül egyikben se az átütõerõt hozzá. De jobb lenne talán megkérdeznem, mi számít akkor klasszikus darabnak a közelmúltból?<#nemtudom>
efti
Iroha szerintem nagyon eselyes, a sket dance is jonak nez ki az elso epizod alapjan es a nichijou se remenytelen. A heten indulok kozul meg a C egy elegge vart darab

off: hosszasan atdolgozott raigunos bannerem alatt irom ezt a kommentet, erre a bannerre vagyok a legbuszkebb, jonehany ora munka benne van

WWFSMD?

Zomil
Nemtom én egyet se érzek olyannak ami klasszikussá válna, mondj már példát 😊
Mondjuk az elözö szezonrol is kaptunk klasszikust a Madoka-t 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Szerintem azért ennyire nem nagy durranás ez a szezon. 😄 Vagy melyik címek esélyesek szerinted arra, hogy klasszikusok legyenek?
Ruley
IMÁDOM ezt az évadot.

Ha négy év múlva valaki rá fog nézni a mostani programra, mint én az elõbb a 2007-esre, akkor azt fogja mondani hogy: "Jé, ez hogy lehet, hogy az évtized elejének az összes klasszikusa ugyanazon a tavaszon volt felhalmozva???"

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Én is várom már, Totenkopf csinálja majd. Nagyon szeretem a feliratait.
Zomil
engem a Denpa Onna is érdekel azután a multkori op zene után... 😄

LasDen
én is várom már õket...meg a múlthéten indultakat is...😄
nálam 4 az indulók száma...😄 C-re meg Aria-ra leszek kíváncsi...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Nah holnap megint indul 3 általam várt anime, remélem nem csalodom bennük 😊

Máté94
Tiger&Bunny: kb. Rio: Rainbow Gate szint, csak ez egyel felette van. 😄
Máté94
Stein Kapuja: alázás lesz, úgy érzem. 😊
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Jaaaj, Vikike o'an ari volt abban a rózsaszín rucijában, hogy csak na! 😛
armageddon666
Meg minden karaktert loli :\ én emiatt nem néztem meg eddig.

@

efti
sky girls kisse lassan halad, de jo anime. Roviden ugy tudnam jellemezni, hogy strike witches minusz a panty shotok 😊

WWFSMD?

Zomil
"Egyébként ez a Sky Girls jónak tûnik"

ránéztem a képre és nekem is ez jutott eszembe 😄

azért mondjuk most is van ilyen böven, Madoka: aranyos mahou shujou anime belenézek... 😄

Ruley
Hehe, az jó régen volt.

Errõl úgy eszembe jutott, milyen érdekes lehetett volna akkoriban animét nézni úgy, mint most.

Rá is kerestem egy 2007-es nyári elõzetesre....

*...fodrozódás...*

Ezeket fogom ebben az évadban nézni:

Sayonara Sad Sensei - Jópofán alliterál a címe. Ennyi elég is.

Higurashi no Naku Koro ni Kai - Na VÉGRE, remélem ebben már eljutnak addig a részig is hogy lesz valami rendes magyarázat hogy most akkor mi van.

Zero No Tsukaima 2 - Ne sok háremet folytatnának az után, hogy az elsõ évad végén olyan egyértelmûen összejött a fõ pár, és ez mindent megváltoztat. Díjazom ezt a merészséget!

Code Geass - Ez jó lesz, most hogy épp vége lett a Death Note-nak, lesz mivel pótolni.

School Days - Jó, tudom, jellegtelennek tûnik, de azt írják dráma is van benne, szeretem ezeket a szép, komolykásabb romcom-okat, kell ez is a sok öldöklés közé.

*...fodrozódás...*

2011 on: Egyébként ez a Sky Girls jónak tûnik, belenézek.

Gyakrabban kéne ilyet játszanom.

piros mogyi
2007-ben még írtam is ide😊

Ne etesd a trollt!

LasDen
azt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
õõõ... vagy a szusi, vagy hallgatag fórum olvasók

piros mogyin mondjuk meglepõdtem, mert itt végképp nem láttam O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
en raneztem, de igy se derult ki zsamomra sok. Jo belinkelted a ket usert, de oket az anime vagy a sushi erdekli?

WWFSMD?

Zomil
nem a 3.-at? 😊

Lelouch
Kaiji 2 OP-ja jóféle, ez már illik a hangulathoz az endinggel ellentétben. 😄
LasDen
huhúú...mikor már éppen történt volna valami Steins Gate-ben véget ér....ejj....várom 2. részt...

RelakS
Kivétel erõsíti a szabályt <#vigyor1>

szóval elb@xtam 😄

armageddon666
[ Letöltõhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]

Cáfolva!

@

RelakS
ja, amit szögletes zárójelbe rakok, az link 😊

armageddon666
Ja hogy az egy link!

@

RelakS
A postot megnézted a linkben?

Mike
piros mogyi

armageddon666
És ki a két új jelentkezõ? 😄

@

RelakS
látom, azért valaki rá-ránéz a kiemelt postra 😄

armageddon666
Mert angoltudás szerintem marhára nem elég hozzá. Többi skillem meg nem feltétlen van meg 😊 Illetve idõm sem nagyon van.

@

BEAST
Ez a Yumekui Merry elég bleh anime volt. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
A Gosick 12. részét nézve ahogy esni kezdett benne az esõ, itt nekem is elkezdett zuhogni az ablak alatt, és amikor Victorique mondta hogy "elállt az elsõ", abban a másodpercben itt is elállt, mintha elzárták volna a csapot.

Zomil
Dog Days 02: nagyon jopofa sorozat, igy 2rész alapján kellöen aranyos, látványos 😊
Kiváncsi vagyok mondjuk, h miröl fog szolni a történet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
talán arrol, h megprobálják hazajuttatni a gyereket

IMYke2.0.0.0
Tegnap este megnéztem - sokadik alkalommal - a Ghost in the Shell 2: Innocence-t. ❤️xR>, angol.
Kíváncsiságból ránéztem a magyar feliratra... nem kellett volna...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Győri Devi
mér nem fordítod te le?

btw hogy vagyunk 7en péntekre??

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
Az még egy dolog, h durciznak, mert más is forditja, de pl. US trollsubnak nevezi, ha valami ismeretlenebb csapat forditja azt amit ök is... 😄

LasDen
én eddig 1 részt láttam belõle....félre is raktam nemhogy még fordíccsam.....d

armageddon666
Amennyit tudok róla, szerintem tetszene neked. A koherens tartalom hiánya szerintem nem lenne mellbevágó probléma fogyasztói részrõl, de gondolom ez sokkal inkább elvi akadály, hogy nem adsz ki félmunkát 😊

@

armageddon666
Nyilvánvalóan nem nekem kell 😄 A bemásolt bejegyzéssel még egy kicsit meghalt a remény...

@

IMYke2.0.0.0
Ha ismerném a sorozatot, akkor szívesen befejezném - de egyrészt nincs is meg, másrészt, még egyetlen részt sem láttam belõle: nem lenne koherens a tartalom.

Máté94
zsoca az szokott ilyeneket csinálni. 😊
Én egyébként, ha Tiger & Bunny-t senki se fogja vinni, most hogy Redemption visszalépet, kiegészítésként lehet elvinném, de várok még, hát ha lecsap rá valaki. 😊
Lelouch
Már nem vagy annyira a magyar feliratok ellen? 😄
armageddon666

Szal szeretném közzétenni, hogy fansubból most enyhén sok volt nekem. Miért is? Mert már megint lassan minden projektemet fordítja valaki más. Jó, nem mindet, de a Beck Live Actiont, a Rainbowt és a Tamayurát igen. Ez így most bõven kibassza nálam a biztosítékot, hogy rá se nézzek egy fordítanivalóra se...
+ Szeretném megtudni szerintetek érdemes ezeket tovább csinálni? Egyedül fordítok basszus kulcs T_T

Jajj szegényke, megszakad a szívem... Remélem legalább lány :\
De ezt félretéve... "Felfüggesztett", szóval továbbra is:
Valakinek nincs kedve? 😄 Mert röhej ez a magyar scene. Itt azért sír, mert más fordítja, feltételezem a másik meg hasonló okok miatt sír... És így nem halad senki, de legalább mindenki durcizik!

@

Máté94
Animany majd csinálja. Türelem. 😄
armageddon666
Valaki aki csinál feliratokat nem szeretné
Rainbow-t lefordítani? Legalább a 13. résztõl, addig állítólag van felirat 😊

@