Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruley
HorribleSubs:

Naoya: But the princess is still pretty young. I'd be...
Judit: To extract lifeseed from someone, you start by sucking it from their lips.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
De azt mondta, hogy a szájával, és nem csókra gondolt.😄
Gondolom nekik az "életnedv" és a nyál ugyanaz. 😊
Zomil
én ugy értettem, h szájával csinálja...nem a száján át... 😄

Amugy omg...beteg egy anime ez az Astorette...annál a tejes résznél kicsit kiakadtam...aztán meg az sms... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
A második epizódban mondta valamelyik hogy kezdetnek szájon át is ki lehet szívni azt az "életnedvet", szóval vagy én emlékszek rosszul valamire biológia óráról, vagy nem is egyértelmûen a spermának felel meg, hanem csak úgy általánosan egy szexualitáshoz kötõdõ mágikus fogalom.

Egyébként meg csak azt mondták hogy a következõ években kell elkezdenie gyûjteni, szóval azért nem hentai mert végeredményben senki senkinek a semmijét nem fogja kiszívni benne.

LasDen
az elsõ részbõl ítélve darth vader fekete sugarakat fog a jelentre bocsátani....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Tényleg inkább az a kérdés, hogy hogyan fogják cenzúrázni...<#szomoru1>
LasDen
90% hogy ezt cenzúrázzák....😄

sket dance meg folytatja a megkezdett sort.....de lassan jöhetne valami összefüggõ arc...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A következõ Deadman Wonderland részben kiváncsi vagyok ez benne lesz-e.(18+) Ha ki lesz vágva, vagy cenzúrázzák akkor inkább én is megvárom a BD-t.
Lelouch
Succubus-ról jut eszembe. Van RAW a legújabb R+V fejezetbõl, jó lesz. 😄
Máté94
Hát nekem eddig Steins;Gate, C, AnoHana, HanaSaku Iroha nagyon el van találva, Nichijou, Exorcist... és még sokan 😄
armageddon666
Én nem néztem bele a többibe, de kétlem hogy Gintamát felül lehet múlni 😄 Mármint majd biztosan, lévén hosszú sorozat... de ez egy igen erõs kezdés volt 😊

@

Zomil
ezt sztem mindenki kitalálta volna... 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nálam eddig Gintama viszi a prímet....aztán Hanasaku és AnoHana....

armageddon666
Hát a succubus nem is puszilkodásból nyeri az erejét 😛

@

Zomil
számomra a top a mostani szezonbol: steains;gate eddig abszolulut kedvenc pedig csak 1részt láttam 😄
aztán még kedvenc Aria és Denpa 😄

de igazábol a többi is tetszik amit nézek 😊

BEAST
Nekem eddig nagyon tetszik az eddigi felhozatal. Hidan no Aria, Deadman Wonderland, Ao no Exorcist amik a leginkább, de a Denpa Onna, Astarotte és a Dog Days is elmennek. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
A Deadman Wonderland és az Ao no Exorcist tetszett eddig a legjobban ebbõl a tavaszi évadból. Kaszaközelben a SKET Dance van az elsõ rész alapján, eléggé érdektelennek tûnik számomra (és ha már ilyen stílus, akkor inkább Ookami-san, esetleg Seitokai no Ichizon). A többi 6-8, amit kinéztem magamnak, még simán nézhetõ, akad köztük jobb-rosszabb.
Zomil
ehhh 😄
ezért nézek este anime-ket, akkor már nem tudnak basztatni 😄

LasDen
nah legalább a halottember csodaországot sikerült megnéznem...5 perce megy mikor jön apám, hogy segíteni kéne...de örültem....aztán még boltba is elküldött.....mért pont akkor jutott eszébe??? mintha kivárta volna....😄

Zomil
igen, ez volt a leirásában is ami ide néha be volt rakva táblázaton...már akkor is kérdeztem, h ez miért nem hentai... 😄

PetruZ
Én is így értettem a szövegbõl. Hát, érdekes lesz... bár biztos megoldják vhogy. 😊
Máté94
"Asztal ott e?" no Omocha:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spermát kell szívni ahhoz, hogy életben maradjon? :S
IMYke2.0.0.0
A-- A-- Abban is :_)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
a horrorfilmekben? 😮

<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Látni - csak az már nem 12-es karikás 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
azért ekkorákat egy filmben nem sürün látni 😄

IMYke2.0.0.0
Én mell fetisiszta vagyok. 😊 De a tõgyek már engem is zavarnak - filmen és élõben egyaránt. <#nyes>

Lelouch
Szerintem nincs baj a nagyobb mellekkel se, de azért egy határt már tényleg nem kellene átlépni. 😄
Zomil
Astorette felkerült US-re, megnézem... 😄

Imy: ez már csak a zene miatt is jo amv... 😄
megkéne néznem már ezt is 😊

IMYke2.0.0.0
Bizony. Tök jó lenne, ha olyan mellekkel operálnának, mint mondjuk a "Claymore"-ban:

Zomil
szegényeknek nem fájdul meg a hátuk akkora mellekkel? 😄
sött még harcolni is tudnak... 😄

BEAST
Már nagyon unalmas ez az állandó gigantikus mell mánia amit egyre több helyen erõltetnek. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Jaj, azok a dinnyék... 😞

Seth
Má megint csak a csöcsök 😊

PSN ID.: Beegabor

LasDen
ez beteg lesz....😄

Zomil
Deadman Wonderland: jonak tünik...Hanazawa Kana meg nem kicsit felkapott mostanában, kb. minden 2. anime-ben az ö hangját hallom 😄
és ebben az anime-ben, kb. egy-az-egyben a Fractale-os Nessa hangstilusát hozza...

juuuj...ez a Nichijou nagyon beteg... 😄

Ruley
A Hen Zemi-t 2 rész után dobtam.

Azt hittem perverziók terén nekem már nem tudnak újat mutatni, de ez UNDORÍTÓ.

Máté94
Freezing: Ebbõl folytatás lesz 😊
Máté94
Én meg hozzá a fordítást... 😄
Zomil
Most jut eszembe holnap Madoka dupla rész...omg...már várom nagyon 😊

Lelouch
Na megnéztem az elsõ DW részt. Néhány dolgot hiányoltam a mangából, de amúgy nagyon tetszett. 😊
Zomil
hát ha igazak a hirek akkor mostmár uj projectet nem is fognak felvenni...legalább befejezik a többit 😊

LasDen
pont most van nagy vita AA-n, hogy US kezd nagyon ellaposodni és sok fordító félbehagyja dolgait meg ilyenek...😄

Máté94
Lényegtelen, egyik sem a sok idejérõl híres. 😊
Egyenlõre nekem nagyon szúrja a szemet a cirkusz, de ha már nem volt mit kitalálni... 😄
Lelouch
Komolytalannak tartod a cirkuszos környezetet? :] Majd meg fogsz lepõdni... :]
Az Index II-t meg nem Russel fordítja, hanem Albel.<#alien2>
Máté94
Tiger&Bunny: Hmm..., érdekes alap, de ez a 3.-dik szörnyû sablon volt. Kotetsu meg ezzel a gyerekes viselkedésével... Kijárna neki egy pofon. 😄
Lelouch
Deadman-t meg is lesem. 😄

Amúgy a Steins;Gate-t nem csak egy csapat fordítja.
Máté94
Deadmen nekem kicsit még kusza. Ez a cirkuszosdi valamiért komolytalanná teszi.
Igen, Stein-t a legjobbak fordítják, de pont õk azok akiknek a legkevesebb az idejük rá. Ugye Russel viszi Index II-õt is. 😊

Nichijou!!^^
Zomil
Deadman Wonderland AA-n 😊

kis sirás:
brühühü, nem hiszem el, h mindig ahhoz a sorozathoz készül a leglassabban felirat ami a legjobban érdekelne... 😄
(jelen esetben Steins;Gate)
Természetesen kb. ez az egyetlen anime amit csak 1csapat fordit 😄
/sirás off

szerk.: Nichijou 3. rész is kinnt van rfs-en 😊

Máté94
Mind kettõ jó 😄