Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
US
Zomil
ki forditja még?
most jutott eszembe, h erre nem kérdeztem rá 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
jah az....v1-ként van jelölve...de azok nem a BR-hez vannak idõzítve szóval azokhoz szerintem kell állítani...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Akkor Te azt csináltad (AA), amiben archívumonként 1 rész feliratai vannak?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
jah én csináltam...de amit korábban írtál azt nem én csináltam...😄

az angol subról meg annyit hogy azt preferálom jobban mert az elõbb megvan mint a magyar....de régebbi sorozatoknál meg van amikor magyarral nézem....ha olyan verziót szedtem le, amihez passzol akkoor azzal lesem meg, de ha igazítani kéne akkor nincs kedvem tökölni vele és nézem angollal....😄

de pl most deadman wonderland, kék ördögüzõ meg x-ment magyarral néztem mer korábban nem volt idõm és addig meg kijött a magyar is...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Ruley copy-paste hozzám, annyi, hogy nálam 6 éve a nyelvvizsgának. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Még tanulom 😄
Máté94
Hát, mert magyarul jobban átjön. 😊)
Ruley
Szerintem én is csak annyira tudok angolul mint ti ( 5 éve középfokúztam, azóta csak filmekbõl meg interneten fejlõdtem belõle).

Viszont nekem valahogy a gondolkodásmódomból adódik hogy inkább zavar a magyar felirat mint hogy könnyebb lenne, ha magyarul nézek valamit, mindig belefeledkezek hogy a japán-angol-magyar fordítási szálat megpróbáljam visszagöngyölíteni, és nem tudok figyelni a cselekményre.

Például most a héten is írtam, hogy "Jé, van magyar fordítás a Katawa Shoujo elsõ fejezetéhez", bele is néztem, csak mert magyar VN-t még úgyse láttam, de kb. öt perc után átkapcsoltam angol szövegre mikor kíváncsi lettem hogy mit takar az hogy "Gyakorlatilag fejenként véreztek mindketten" (Egyébként azt hogy "they practically had two hemorrages apiece")

Aztán nem is kapcsoltam vissza.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Euro B2 angol ami kb. seggtörlésre jó, mert egyrészt a követelménye is kicsi, másrészt elvárt minimum mindenhol. Ez a papír. Egyébként szerintem volt mikor C1 is meglehetett volna, de még ez sem feltétlen jelenti, hogy valaki jól tud angolul. Szerintem. Ellenben animék feliratait, wikit, meg mindenfélét megértek általában. Esetenként viszont van, hogy egy tök egyszerû szó vagy szófordulat nem jut eszembe. Társalgás szinten ötletem sincs milyen lehet 😊 Kiejtésem szörnyû 😄

@

LeventeV
érteni értem a románt, probléma akkor van amikor beszélni kéne, fõleg, hogy a nyelvtanuk szöges ellentéte a miénknek, a magyarok román oktatása meg egy nagy nulla... de román társaságban elképesztõen jó hallgatóság vagyok 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Ajjaj - gondolom, szívsz is emiatt. <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
én jobban beszélek angolul mint románul, ami tekintve, hogy romániában élek nem túl jó dolog 😛

IMYke2.0.0.0
Majdnem copy+paste:

Középfokú nyelvvizsgám van angolból (szóbelire tojtam elmenni).
Az más kérdés, hogy nekem sokkal kényelmesebb magyarul olvasni a szöveget annak ellenére, hogy angolul is gond nélkül megértem, de magyarul valahogy nekem jobban átjön (több idõm van elgondolkodni rajta, ha egybõl értem), ez van 😊

Emellett: mostanában egyedül a Sekirei-hez kerestem és töltöttem feliratot, mert - emlékeim szerint - LasDen csinálta.
Amúgy meg, csak angolul nézem az animéket. Erõltetem a gyors olvasás-értést. S mivel egyedül nézem, nem vagyok rest (ha nem értek valamit elsõre) visszapörgetni és meghallgatva megrágni a mondatokat.

LeventeV
ha van jó magyar felirat akkor azt preferálom, ezzel is támogatva a munkájukat ha már rászánták az idõt, hogy megcsinálják. de ha rossz a minõsége vagy ha egyáltalán nem készült magyar felirat akkor jöhet az angol.

Zomil
Középfoku nyelvvizsgám van angolbol, meg németböl... 😄
Az más kérdés, h nekem sokkal kényelmesebb magyarul olvasni a szöveget annak ellenére, h angolul is gond nélkül megértem, de magyarul valahogy nekem jobban átjön(több idöm van elgondolkodni rajta, ha egyböl értem 😄), ez van 😊

Dog Days 3: számomra ez is az egyik kedvenc a szezonbol, mondjuk most nem sok minden történt, de cserébe ey elég alapos magyarázatot kapunk a szabályokrol stb. az egész világrol, ami az anime-k esetében elég ritka, ezért ez a rész is elég érdekes volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Na, akkor most mindenki vallja meg tisztességesen, mennyire tud írni, olvasni, beszélni angolul!
Mert már követhetetlen, hogy ki miért nem néz vagy néz angol feliratos verziókat... <#hehe>

Lelouch

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért nem nézed meg akkor angolul te is?
Máté94
A jó édes *****, hogy ti már láttátok 😄
Győri Devi
gg 600mega körüli releasei is már trollkodás...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
C-nek az a szerencséje, hogy nem egyszerû kártyázós anime....szerintem jó lesz ez, csak a gyerek ne lenne ennyire fasz...😄

armageddon666
-vel nézd! hajlamos trollkodni, meg vannak idiótaságai. Meg a TS verzió yesynél nagyon jó képminõségû 😊

@

LasDen
AnoHana 2. rész jó volt, de talán egy kicsit gyorsan halad....és a szomorú hangulat is eltûnt a 2. felére.....
gondolom szép lassan majd mindenki látni fogja és ahogy összegyûlik a nagy csapat a kérése valóra válik és el fog tûnni......

Ruley
EPIIIIIKUUUUUUSSSSS!!!!!!!

Sõt, ezt kapd ki:

Emlékeztek amikor panaszkodtam hogy miért hagyták ki a ziccert hogy egy hét múlva, Walpurgisnacht alatt fejezzék be a sorozatot?

Csak most esett le ahogy olvastam... NAGYPÉNTEK VAN!!!

(Japán idõ szerint már tegnap este is az volt)

Zomil
Ha angol akkor gg, ha pedig magyar sub kell akkor US-en van 10. részig egyelöre.

Zomil
jujjj...mik vannak madoka wikin 😄

Summary

The universe was put in jeopardy, destroyed and remade into something better through the power of raging lesbianism.

miii 😄

csak az nézze meg ezt a linket aki már látta a sorozatot végig:

http://wiki.puella-magi.net/File:HiymV.jpg (nem is rakom linkbe nehogy véletlen valaki rákkatintson)

"is that a goddam soul gem on jesus's chest"
ez is miii... 😄

amugy Haruhizmus után most jöhet a Madokaizmus... 😄

Seth
Annyira dícsérik mindenhol.Nekiállok asszem a hosszú hétvégén,Milyen subbal ajánlatos nézni?

PSN ID.: Beegabor

LasDen
hidan no aria....dobom...ez így nagyon nem kell....😄

Zomil
WOW...Madoka...wow...huhhh, hát ez 11/10 😄
kb. év legjobb anime-je 😊

Most ugye Madoka kb. istenné vált és a mahou shoujo-knak nem kell többé boszivá válnia...kyuubey-t is ugy néz ki, h már nem utálják annyira... 😄
Viszont igy, h nincsenek boszik megjelentek a démonok...mondjuk azt nem nagyon értettem, h ezek a démonok miböl lesznek? gondolom ezek már nem az emberekböl születnek, mert ugye mostmár a mahou shoujo-knak csak simán eltünik a soul gem-jük, ha kimerülnek. Aztán a démonokkal meg Homura számol le.

Elég epic volt mikor megjelent Homura körül az a rengeteg rakétavetö... 😄
Mondjuk a végén a jelenetet nem nagyon értettem...hogy ott a sivatagban mászkál Homura és démonokat öldös...nah mind1(mindenesetre az alapján a szárny alapján elég nagy hatalomra tehetett szert ö is) 😄

Hatalmas anime volt, szép grafikával, nagyszerü zenével...egy darabig biztos nem fogom elfelejteni.

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom. Nálam (itt) ezek futnak most is:
- Avast v5.0 Free
- Microsoft Security Essentials
- Spyware Doctor

Nem volt rinya, vagy csendben tették a dolgukat - mert elsõ dolgom az ilyesfajta riasztásokat automatikusra állítani.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, megnézem.

Zomil
lol...trollkodik a ... 😄

legutolso hirük hidan no aria 2. sub és a hir alján ez a szöveg: "umad, madokafags?"

meh... 😄

LasDen
blue exorcist...sima shounen fightnak néz ki a dolog....de talán nem lesz rossz...bár annyira nem fogott meg.....

Lelouch
Jobb stúdiót vártam ehhez a mangához, így jelentõsen csökkentek az elvárásaim. Egyelõre annyiban reménykedem, hogy mellõzik ezt a rémes CGI-t, amit Deus-nál használtak, már a Gai-Rei:Zero-ban se nézett ki jól.
LasDen
steins gate alakul rendesen....😄
azt hittem nem találnak majd semmit a SERN-nél, de úgy néz ki mégis folyik ott valami csúnyaság...😄 figyelemre méltó...😄

Ruley
Az miért baj? Olyan rosssz volt a pilot?

Máté94
Várható volt, és várjuk. 😊
Lelouch
Sajnos ugyanaz a stúdió fogja csinálni, mint a pilot epizódot. :S Lehet elõtte inkább mégis végigolvasom nyáron a mangát.
Zomil
megnézhetjük 😄
de ugyanilyen blogspot-os oldalra kérem szépen 😊

armageddon666
mert mi helyezi a random blogspotos oldalt a vírusok fölé? most csináljak egyet tele mindenféle malwarerel és linkeljem? De aztán lenyomod a vírusirtót a sikít, hisz csak egy random blogspotos oldal.

@

Zomil
nem, de nem is ugy, h egy random blogspot-os odlalrol csak ugy felkuszik a gépedre a virus 😄

armageddon666
Persze, hisz a backdoor vírusok, trójai gecik, veszélyes scriptek azok mind nagy villogó bannerekben jönnek. Nyilvánvaló, én kérek elnézést.

Persze lehet hogy az avast! menstruál, elõfordult már. De nem ér annyit a nem is tudom mit tartalmazó oldal 😊

@

Zomil
egy blogra+sima képekre ugrik az avast? ejha 😄

armageddon666
avast! sikít trojan miatt, mint a 6 éves kislányok pedobear miatt

@

Zomil
Madoka-t ma adták? nemtom gg hogy dolgozik(nem nagyon szoktam a külföldiek sebességét nézni) nem tudjátok mikorra várhato? 😛

Zomil
szedd le US-röl, náluk a bd verzioval van fennt videos kiadáshoz 😊

Ruley
Banzai!

Épp el akartam kezdeni a mangát, de akkor nem fogom.

LasDen
"According to Kadokawa, a TV anime of manga Mirai Nikki was announced to start this autumn. The final 12th volume of the manga will be released on April 26th. An 8 min long pilot anime has been bundled with the 11th volume published last December."

ha Deus jobban lesz megcsinálva akkor jöhet.....a mangát akkor nem folytatom....😄

LasDen
Yakuindomo OVA....hozta a formát...borultam a sok hülyeségen...😄

IMYke2.0.0.0
Sekirei ~Pure Engagement~ magyar felirata*** mûködik a polished és a Doki verziókkal is?
Vagy készüljek az idõzítéses problémára?

*** = Sekirei Pure Engagement 01-13