Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
A Channel: K-ON!
Zomil
Huhuh, ez a Denpa nem egy egyszerü eset...de tetszik... :D
Nem semmi, h a Shaft miket tud csinálni(tudom, h light novel alapján készült, de akkor is)...

Exorcist: egész kellemes anime tetszik :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Akit érdekel totenkopf kidobta az elsö Denpa részt :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
RelakSszal énekelhetnétek Death Metal duettet :D

@

LasDen
ha már fordítom majd gondoltam megnézem...de ûristen....shaft borulás meglesz az látszik...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
amugy hallgatva több számot is annak ellenére, h nem szeretem a hörgös metált ez egyre jobban tetszik... :D

efti
ez a terkep nagyon jo :) Bar hogy a folk metal es a viking metal kozott nincs semmilyen vonal az kisse furcsa, de ezen tul nehezen tudnek belekotni

WWFSMD?

Zomil
off:
ismerem viszonylag jol a metal tipusokat :)
ez ilyen melodic death metal, mint ahogy irtad is, és a death metal valoban csak azért van rajta, mert hörgös...nem a zenével van a bajom hanem a hörgéssel ami kb. minden death metal-ra és annak alfajaira jellemzö(ezeket a számokat addig jo hallgatni amig el nem kezdenek énekelni benne... :D)
amugy akit érdekel a téma itt egy nagyszerü "térkép" :)

efti
OFF

Ez igazabol nem death metal. Szerintem eleg meredek elnevezesbeli hiba hogy a dallamos death metal arra engedne kovetkeztetni, hogy a death metal ilyen csak nem dallamos, vagy nem ennyire. A Death Metal olyan egyszeru mint a bot (talin adtam is elo death metal notat :D ) A dallamos death igazabol a torzitott hangon kivul mindenben mas

ON

WWFSMD?

Zomil
ha szeretném a death metal-t akkor még tetszene is...mondjuk igy is tetszik valamennyire, csak a hörgös metál már nem az én izlésem...de amugy semmi gond nincs ezzel :)

amugy az énekesnek meg jo hangja van, csak ne hörgés lenne mellé :)

efti
Muhaha, szerintem hatalmas otlet

WWFSMD?

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
mit kell ezen nézni? gondolom nem az énekli aki a képen van :D

Imy: mi ebben a szomoru? :DDDD

Lelouch
LasDen
ezért utálom mikor itthon van apám (persze nagyrész örülök neki, de na)....nincs idõm semmire....nemtudok fordítani, animézni semmit se csinálni, mer mindig kitalál nekem valamit vagy valahova menni kell és csinálni-csinálni-csinálni......báh.....:((:DD
most is nem láttam még exorcist elsõ, beelzebub 13., deadman wond elsõ, iroha 3. és world god 2. részt....:(((

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Elég jó lesz ez, érzem. :)
Máté94
Ao no Exorcist AA-n! :)
IMYke2.0.0.0
Számomra ez inkább szomorú.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lelouch
Katte ni Kaizou OVA OP

Kár, hogy csak 3 részes lesz, ha lesz olyan jó mint a Zetsubou Sensei akkor több részt is el tudnék viselni. Az art szerencsére nagyon hasonló, bírom ezt a stílust.
PetruZ
Az újak közül eddig:
- A C jó volt, bár a fõbb harcok... hátizé... kissé pokémonosak...
:/ De a sztori egyelõre érdekes.
- Astarotte No Omocha: A tízéves loli szukkubusznak meg kell
tenulnia, hogy ki kell szívnia egy férfi... ööö... "szubsztanciáját",
mert csak így maradhat életben. De Astarotte utálja a hímeket, és nem
akar közönséges vámpírokból, vérfarkasokból, vagy egyéb fantasy
lényekbõl háremet alakítani. Ekkor váratlanul kinyílik a Nagy Világfa
kapuja és a Földrõl érkezik egy fiatal srác... Lol(i). :)
- Denpa Onna To Seishun Otoko: Hát ööö... ezt nehéz leírni, és az
anidb-s ismertetõ kicsit spoileres is. Van benne egy jó adag Arakawa
Under The Bridge, az kétségtelen (az is Shaft cucc), nézõs lehet.
- Hidan No Aria: Lehet, hogy tucat love story lesz
belõle, de a "Butei" fõiskolai koncept mindenképpen dob rajta, kábé
olyan, mintha a Toradora-t keresztezték volna a Black
Lagoon-nal. Önmagában mindkettõ jó volt, de egybekutyulva...
hát, meglátjuk. :)
- Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai: Fene tudja, mi lesz belõle, elsõre azért nem volt rossz, bár hamar leesett, hogy "bibis" a kiscsaj...
Zomil
<#sir>

Máté94
Közben kapod a körmöst, és szíjat hasítok a hátadból.
RelakS
mosolygós arc

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
igenis...kukoricára és térdeljek? :DDDD

efti
hu micsoda lavinat inditottam el, pedig ha valaki itt nem tud japanul az en vagyok..

WWFSMD?

Máté94
Szégyelljed el magad ott a sarokban össze kuporodva.
LasDen
keménykedsz me tucc valamit??? :D

Zomil
nem :(
tudom...szar szemét szar alak vagyok, h ilyet nem tudok... :D

Máté94
Nem tudod, hogy az "egao" mosolyt jelent? -.-"
Zomil
áhá szoval weaboo-skodtál... :D

efti
ha jol tudom mosolyt jelent japanul. Az indexben mindig mindenki csak vigyorgott, azert akasztottam ra, osszeszedve minden japantudasom :)

WWFSMD?

Zomil
"egao" az mi? :D

efti
Ao no exorcist 1: hatooooo....remelem nem index stilusu egao fesztival lesz..

WWFSMD?

Zomil
#44124 ezt hallgasd loopolva... :D

armageddon666
Azóta hallgatom loopolva :D

@

armageddon666
Már lennvan :) majd megnézem. Most openinget hallgatom :D Meg néha megnézem :D Eszméletlen hangulat. Olyan jó érzés, mikor egy hosszú minõségi valami folytatódik :)

@

LasDen
délután jött ki a mai rész...:DD

Lelouch
Már kint a 3. is.
armageddon666
3. rész, vagy valami máshol nézed és még csak 2.? :D

@

LasDen
gintama mekkora király volt megin...::D

Lelouch
Szerinted ha a 2. évad következõ része miatt folytatom angolul a KamiNomi-t, akkor még fogok itt várni a magyar feliratra? :D

Amúgy 10. részig már megnéztem Naruto-Sennin-féle felirattal, de az olyan amilyen...
Máté94
US csinálgatja az elsõt és ígérték csinálni fogják a II-at. :)
efti
ghost hound? nekem az nagyon tetszett, jol atgondolt, kerek, erdekes tortenet szerintem mindenkepp adj meg neki par epizod lehetoseget. Persze izlesek es pofonok, csak a magam neveben nyilatkozhatok, de szerintem ritka jo anime

WWFSMD?

LeventeV
Ghost hound elsõ két részét néztem meg ma. hát nem erre számítottam. eddig nem jön be. nézzem tovább, lesz ez jobb is? mert ha nem akkor vagy hold vagy drop lesz belõle.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
WAT? :D
Máté94
Az majd csak akkor lesz ha US végez az elsõvel. :)
Lelouch
Na jó, nem várok tovább a magyar feliratra, hanem nézem angolul a KamiNomi-t. Muszáj felzárkóznom, mert a 2. évadban már jön Hakua.<#hawaii>
armageddon666
Panty & Stocking masterpiece

@

Ruley
Az animét írták meg elsõnek, de az az alapján írt manga elõbb került forgalomba.

Nem ritka dolog hogy így alakul, pl. a Panty and Stocking, az Angel Beats, vagy a Fractale mangája is hónapokkal elõbb startolt, de mégis csak a fõ anime kiegészítõ adaptációjaként szokás kezelni, elvégre magukat a történeteket is az anime stábja írja, ilyenkor a mangaka az aki csak másol.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X