Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---
Tököm tele van, hogy egyetemen a vidéki kolisok segge van kinyalva és aki nem a campus mellett lakik 15-20 percre annak kb. reménytelen a részvétel akármilyen programon.
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy ki követte el azt a Dennou Coli bannert, amit mintha csak painttel csináltak volna?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(\__/) ( X.x) ( } . { )
azt is sérelmeztem, hogy viktorika se halad semerre mert személyisége semmit nem változott az idõvel...de úgy látszik ebben a részben minden megváltozott mert most az apró gyengesége után nem rúgott bele kujoban, hanem úgy maradt...:D
horrible megin alkotott....ore-tachiról lehagyták a feliratot...:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Az is lehet, hogy olyan lesz mint a Rei, 1-2 fanservice epizóddal, meg 2-3 komollyal.
Vagy ahogy mondtam, lehet hogy csak a fanservice részére koncentráltak. Az elsõ évadból is össze lehetne rakni egy hasonló trailert.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Tudod, Higurashi.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
kicsit összezavarodtam....most nyáron indul majd az usagi drop anim sorozat meg lesz majd Live Action film is a mangából???

(\__/) ( X.x) ( } . { )
kíváncsi vagyok, hogy az uccsó részt kiszínesítették-e....:D
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
köv tali conon? :D
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ao no Exorcist: B+, milyen név az már, hogy Mephisto Pheles?! Továbbra is nagyon tetszik, bár az alapsztori kezd nagyon ismerõssé válni.
Deadman Wonderland: Kár, hogy a 2. részben a korábban már jelzett "érdekesebb" jeleneteket cenzúrázták azzal a hülye kifényesítéssel, no de majd megnézzük BD-n újra.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ezt meg muszáj beszurnom, Victorique már-már tuul aranyos... :D
szerk: kaptok még 1 ED2 full-t is :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Május 14-én 14 órakor egy nyilvános beszélgetésre hívtak meg a Mondoconra Magyar Anime nyitózenék témában.
http://www.mondocon.hu/index_cosplay.php?id=62&id=12
Helyszín: Hungexpo, K épület 2. emelet
Az eddig elkészített fandubjaimról lesz szó illetve amiket még a jövõben tervezek csinálni.
Gyertek el ha többet szeretnétek tudni arról hogyan készítem munkáimat és ha ez nem elég még van egy két meglepetésem amit ott fogok napvilág elé tárni.
byebye
AA-t idézve: "tsundere gothloli megapack"... :D
やられたらやり返す。倍返しだ!
A Denpa Onna-ból még egy másabb head tilt példának:1.
2.
De amúgy már meme lett belõle, utána lehet nézni ha érdekel...
...aztán továbbolvastam...
Akkor mirõl szól ez a head tilt? :)
@