Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Jo ez a sengoku otome...csak ismerni kéne hozzá japán történelmét/történelmi személyiségeit...mert ugye ez kb. annak a kifigurázása :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
pü-ben elküldtem a linket
LasDen
hát hogy lehet crossover??? mármint nem értem hogy hogy hogy lehet....értem csak nem....hun találom meg?? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nem igazán értem a kérdést. :D
LasDen
azt úgy hogy???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A Gintama ED csak júniusban fog kijönni...

És ha már egy hsz-ban említetted a Gintamát és a SD-t, jött ki egy manga crossover... :D
LasDen
én gintama ED-t várom, de nem akar megjelenni pedig úgy olvastam, hogy áprilisban lészön...

sket dan 4 szokásos....Onihimet meg egyrejobban bírom....nemtom...semmi különleges nincs karakterében de mégis más mint amit megszoktam a nõi karakterektõl....vagynemtom...

Lelouch
Visszaolvasva, ma nagyon nem megy nekem a fogalmazás. :S Az idézett hozzászólást tessék figyelmen kívül hagyni.<#zavart1>
Na de lényeg a lényeg, aki jár 4chan-ra, vagy látott pl. a Bakemonogatari, Madoka, Denpa Onna hármasból legalább kettõt, az tudja mirõl beszélek. :D
De már lehet túlragozom, poénnak szánva hoztam fel a SHAFT-head tilt témát, de úgy látszik rossz döntés volt.<#zavart2>

És hogy a triplának legyen valami értelme is, már hallgatható full-ban a Deadman Wonderland OP-ja, én személy szerint már vártam. :D

Lelouch
4chan tele volt ilyenekkel, csak nem mentettem el. :S :D
Lelouch
Még annyit tennék hozzá, hogy nem amiatt lett külön kategória a SHAFT-féle head tilt, mert csak a SHAFT használna olyat... De szerintem kár tovább magyarázkodnom. :D
Zomil
itt nem azon van a hangsuly, h van még pár anime amiben megtalálhatoak ezek, itt azon van a lényeg, h szinte az összes shaft anime-ben vannak ilyenek :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
A head tilt nem csak a hátranézésrõl szól... De amúgy se mondtam, hogy csak SHAFT animéban van ilyen.
IMYke2.0.0.0
Pictures of real life objects - lám, Yosuga no sora
Camera showing whatever instead of the characters that are talking at the moment - lám, Yosuga no Sora

S ez friss élmény, nemrég láttam a sorozatot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
tv tropes

nem olyan elhanyagolando dolog, mint hiszed :D föleg ha tv tropes-on is külön meg van emlitve:
Signature Style: Part from the studio, part from Akiyuki Shinbo, but there are a lot of those:
Unreadably Fast Text
Unmoving Plaid
Camera showing whatever instead of the characters that are talking at the moment
Pictures of real life objects
The infamous head-tilt

Ebböl a mostani denpa onna-ban is megvan jopár a elolvashatatlan szöveg hála Erio-nak és a zagyva hülyeségeknek amit mond :D
Az egy dolog, h nehéz olyan gyorsan olvasni a szöveget ahogy beszél, de én még érteni se értem :D
Ennek a sorozatnak tuti nem lennék a forditoja...

IMYke2.0.0.0
Hidd el, nem vagyok insider, nem is vágyom rá - nem lételemem az animék hasonlítgatása.

Az viszont nem kicsit meglep, hogy ennyire értetlen vagy és nem fogadod el, hogy nem csak Shaft-animében látni ilyet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Te nem érted a SHAFT-féle head tilt hírhedtségét, úgyhogy hagyjuk is inkább.
Zomil
ehhh... :DDDD
bár a madokásbol biztos lett volna jobb kép is :D

IMYke2.0.0.0
Ugye direkt nem akarsz érteni?

Ilyen visszafordulós arcot nem csak Shaft animében lehet látni.

S ehhez nem kellett ám 200 animét megnézni.

Lelouch
Ha te mondod. :D Nem sok SHAFT animét láthattál mostanában.
IMYke2.0.0.0
Ez baromság - majd' mindegyik animében van ilyen.

Lelouch
Lelouch
Head tilt?

Zomil
hát kb. mindenhol amerre olvasgatok mindig szinte ugyanazok a megjegyzések a shaft-ra :D

Lelouch
Na nem vártam AA-ra tovább, megnéztem a DW 2. részét. Elég nagy csalódás volt, és nem csak a kihagyott szereplõ miatt...<#sir> Hamar sikerült letörni a lelkesedésem.<#zavart2>
armageddon666
"Nem láttam még olyan sok shaft müvet...itt van ez a mostani denpa onna...hát ez is egy vérbelü shaft mü le sem tagadhatnák..."

Ha nem láttál annyit hogy ismered ennyire? :P

@

Zomil
Ehh ez az Anohana nagyon szép...és mégis szomoru :(
Kiváncsi vagyok, h esetleg majd mások is látni fogják-e Menmát...

Zomil
"Magukra a SHAFT animékre is a "szép" helyett jobb kifejezés a "más". :P"

Nem láttam még olyan sok shaft müvet, de amit olvastam rolük/amennyire ismerem az céget ez teljesen igaz :D

pl.: itt van ez a mostani denpa onna...hát ez is egy vérbelü shaft mü le sem tagadhatnák kezdve az op-val... :DDDD

Lelouch
ざわ...ざわ...

Kaiji 2 kezd végre Epic lenni. :D
Kiváncsi vagyok, most hogy fog kimászni a sz*rból Kaiji. :D
Ruley
Magukra a SHAFT animékre is a "szép" helyett jobb kifejezés a "más". :P

Bár a Madoka az még viszonylag hagyományos, magukhoz képest.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
SHAFT DVDknél a szebb helyett jobb kifejezés a másabb szerintem :)

@

LasDen
nem me volt valami amiért úgy éreztem hogy a köv részt megnézzem...:D

Lelouch
Nézz meg elõtte egy klasszikus mahou shoujo animét, azután már biztos jobbnak fog tûnni. :D
Lelouch
Biztos le leszek hurrogva, de szerintem a Yugioh DM-ben tiszta jók ezek a döntõs részek, ahol most járok. :D
Zomil
"am néztem 3. részt és unalmas volt"

akkor ez nem neked valo anime...kár eröltetni :)

Ruley
Juhé, itt a kifogás hogy még egyszer végignézzem!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
ezt értem de azt nem értem, hogy ez hogy lehet hogy épp elõtte fejezik csak be....nehogy má nincs rá idejük...
oké újdonság, de olyan érzés mintha a lost pilot epizódjából a parton a repülõ darabjai csak a dvd-re kerülnének rá.....kicsit olyan félkész érzést von maga után...

am néztem 3. részt és unalmas volt, de lesz 4. rész is....

LeventeV
értem. kösz az infót.

madokánál azért leesett az állam. van pár különmbség, szebb a BD.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Szerintem a TV-s változat is jól néz ki, csak a SHAFT szeret újdonságot nyújtani a kiadásokra.
efti
mondjuk ettol meg nem lett rosszabb a tv verzio mint volt :)

persze jobb lenne ha mar eleve ilyen lenne, de korabban is irtak hogy eppcsak elkeszultek egy egy epizoddal mire adasba kerult, ugyhogy nem csodalkozok kulonosebben a dolgon. tulkepp szep toluk hogy belefektetnek meg tobb energiat hogy a vegso kiadvany meg jobb legyen. Persze itthon, europaban, ha valaki meg is akarna venni, annak ugyis csak max dvd jut, mert minek ide a BD..

WWFSMD?

LasDen
és mér nem tudják ezt már elsõre prezentálni???

Zomil
naneee...lol azért az elsö képen baszott nagy különbség van :D

Lelouch
Madoka TV-BD változat összehasonlítás

Hát igen, a SHAFT mindig sokat dolgozik a BD-változatokon is.
Lelouch
Fényesség néhány ecchi jelenetnél. De a véres jelenetek nincsenek cenzúrázva. Szerintem kár várni BD-re, úgy tudom, hogy a Deen nem szokott semmit se változtatni a kiadásaira.
Zomil
végre anohana2 AA-n :)

LeventeV
miféle?

efti
nem erdekes, raktam fel sima mpc-t es jo :) A minden mas reinstallja bosszantobb..mindig csak utola jut eszembe hogy kene neha biztonsagi mentes a geprol :P

WWFSMD?

Lelouch
Pedig van benne cenzúra.
RelakS
MPCHC nem torzít. Ha mégis, akkor valami el van állítva.
Pl: jobb gomb videó közben -> Képméret & Képarány -> Képarány megtartása elõtt pipa van-e? Szerintem nincs.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
as
http://www.youtube.com/v/fSs6pdCSkGQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LeventeV
kösz <#eljen>