Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ahogy elnéztem, a 3. rész már elég korrekten követte a mangát az elõzõ résszel ellentétben, ahol a versenyben is voltak érdekes módosulások. :S Viszont a késõbbi dolgok ismeretében szerintem elég furcsán alakultak a legújabb részben az események, de így volt a mangában is úgyhogy mindegy...
Shiro: Már nem kell sokat várni, hogy választ kapjatok a kérdésekre vele kapcsolatban...
"vígjátékba illõ karakterdizájn-elemek" esetleges túlzásba vitele: ez nem az a manga/anime... :]
やられたらやり返す。倍返しだ!
DW 02: hát érdekes, mondjuk a cenzura annyira nem vészes sztem, de ugye nem ismerem a mangát, ugyhogy az lehet véresebb :)
Mondjuk shiro nessa féle beszédstilusa csöppet zavar...de érdekel, h ki ez a csaj, az biztos, h nem sima ember, anime-knél már megtanultam, h azok a szereplök akiknek nem normális szemszine van nagy eséllyel emberfeletti képességgel birnak/nem emberek stb. :D
(mindezekhez hozzájön, h még albino is a csaj :D)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tetszettek ezek a vígjátékba illõ karakterdizájn-elemek, meglepõek voltak az alap stílusához képest, de remélem azért nem viszik õket majd túlzásba.
Még amikor csak az alcímét tudtuk, már akkor mondtam, hogy az a Bakuman-ból a "Money And Intelligence"-re emlékeztet. Azóta is egyre inkább emlékeztet Tsugumi Ohba stílusára, a Death Note-ra is, meg a Bakuman-ban "szerepeltetett" összes manga ötletekre is, valahogy az egészet áthatja az a fajta intelligens kreativitás.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
én spec. meghallgattam és jo is lenne, ha nem németül énekelnének benne... :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hupsz véletlen rossz topicba raktam! töröld kérlek!
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Manga ismerete nélkül is zsír szerintem...De ha tom,h a mangája sokkal állatabb,és ez is az lehetett volna,akkor sajnálom az egészet.H nem azt kaptam,amit eredetileg kaphattam volna. :C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
@
Malakai: én eddig csak 2ben láttam, C és Ao no Exorcist :)
Mondjuk amikor a C-s mad hatter-t meglátom vmiért Jhonny Depp-ként képzelem el egy live action-ben... :D
Számomra legalábbis nagyon Depp-es ugy az egész karakter :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mármint azt akarom mondani, h a manga sokkal jobb :D
(nem olvastam, de mindenhol ez a vélemény)
WWFSMD?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Meg azt a bizonyos Vihar Juditot, aki valószínûleg a tanárom volt az ELO-nál
Ha értesz, akkor end.of.téma. :) Bocsi, csak már kikívánkozott. Egyébként AoiAnimén gyakran szokott lenni hír vidéki rendezvényekrõl, sõt.
@
4 vagy 5 kulonbozo kepbol van osszevagdosva, de valoban nem sikerult valami hu de jora. Ha tul gaz torolheto reszemrol. Ez a masik valamivel jobban sikerult, de ezt nem biztos hogy akkor beraktam.

WWFSMD?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@
Vagy például ott a Seniorképzés. Mikor legyen? Hmm, péntek ideális lenne, mert ott a hétvége. De neeem, mert szegény vidékieknek haza kell menniük ugye már pénteken, mert azt muszáj. :)
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Pesten vagy? Igen.
30 perccel elõbb kell elindulnod egy budapesti programra? Nagy kaland.
Próbáld meg ezt vidékrõl... máris nem kettõs mércérõl fogsz beszélni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
やられたらやり返す。倍返しだ!