Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Sose, a Zero egy oktávval komolyabb volt :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Star Driver: Kagayaki no Takuto: Tetszett, jöhet a 2. évad :)
Máté94
Dog Days eddig kb. Zero no Tsukaima :)
Máté94
Deadman és Hidan no Aria 3. részek magyarul kint vannak :)
Lelouch
A hype ereje.
LeventeV
valóban. mégis nagyobb értékeléseket kapott mindkettõ, ami eléggé érthetetlen számomra <#nemtudom>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
A Naruto-Bleach kettõst nem nehéz felülmúlni. :D
LeventeV
belekezdtem a Ga Rei mangába a pénteken, és eddig nagyon leköt. 29 fejezetet olvastam el és jobban tetszik mint a naruto meg a bleach, bár lehet azért mert eddig nem mangáztam. el kéne kezdeni többet olvasni.

Lelouch
A kövi rész lehet hogy csak baromkodás lesz, de az elõzetes alapján végre visszatérnek a manga vonalához... :D Az MK5 legyõzése óta filler volt minden...
LasDen
húúú beelzebub mekkora egy szar fos idegesítõ rész volt....fujj fujj...és a köv is csak baromkodás lesz....nyeh....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A börtön fõnöke ismeri Shiro-t, az ED-ben mutatják is együtt õket. Biztos neki köszönhetõ, hogy szabadon járkálhat a börtönben.
Lelouch
Deadman Wonderland-es hozzászólásokhoz:
Ahogy elnéztem, a 3. rész már elég korrekten követte a mangát az elõzõ résszel ellentétben, ahol a versenyben is voltak érdekes módosulások. :S Viszont a késõbbi dolgok ismeretében szerintem elég furcsán alakultak a legújabb részben az események, de így volt a mangában is úgyhogy mindegy...

Shiro: Már nem kell sokat várni, hogy választ kapjatok a kérdésekre vele kapcsolatban...

"vígjátékba illõ karakterdizájn-elemek" esetleges túlzásba vitele: ez nem az a manga/anime... :]
Gyõri Devi
Engem az zavar, hogy senkisem foglalkozik azzal ,hogy mit keres ott. Még az õrök sem.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
jo ez a C...tetszik...kiváncsi vagyok mi lesz ebböl, vagy van-e vmi kapcsolat Mashu meg a csávo kecske szerü izéje között... :D

DW 02: hát érdekes, mondjuk a cenzura annyira nem vészes sztem, de ugye nem ismerem a mangát, ugyhogy az lehet véresebb :)
Mondjuk shiro nessa féle beszédstilusa csöppet zavar...de érdekel, h ki ez a csaj, az biztos, h nem sima ember, anime-knél már megtanultam, h azok a szereplök akiknek nem normális szemszine van nagy eséllyel emberfeletti képességgel birnak/nem emberek stb. :D
(mindezekhez hozzájön, h még albino is a csaj :D)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Deadman Wonderland 3

Tetszettek ezek a vígjátékba illõ karakterdizájn-elemek, meglepõek voltak az alap stílusához képest, de remélem azért nem viszik õket majd túlzásba.

:
Még amikor csak az alcímét tudtuk, már akkor mondtam, hogy az a Bakuman-ból a "Money And Intelligence"-re emlékeztet. Azóta is egyre inkább emlékeztet Tsugumi Ohba stílusára, a Death Note-ra is, meg a Bakuman-ban "szerepeltetett" összes manga ötletekre is, valahogy az egészet áthatja az a fajta intelligens kreativitás.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
miböl gondolod, h mindenki skippelte? :D
én spec. meghallgattam és jo is lenne, ha nem németül énekelnének benne... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
A Mad Hatter karaktere miatt raktam be, de úgy látom mindenki skippelte, szóval...

hupsz véletlen rossz topicba raktam! töröld kérlek!

@

LasDen
engem csak shiro miatt érdekel, hogy ki a franc és mit akar....mert most kiderült róla ez-az de közelebb nem kerltünk a megoldáshoz....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

berlinboy6329
Na Deadman Wonderland 3?

Manga ismerete nélkül is zsír szerintem...De ha tom,h a mangája sokkal állatabb,és ez is az lehetett volna,akkor sajnálom az egészet.H nem azt kaptam,amit eredetileg kaphattam volna. :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Máté94
: Hogy lehet valami ilyen jó? :DD
RelakS
rossz topik?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Aszongyátok medhetter?

http://www.youtube.com/v/EzkJYoyHqdI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

@

LasDen
mer nagy a hasonlóság a burton féle mad hatter és ez a karakter között...:D

Zomil
ropogos C 03 AA-n :P

Malakai: én eddig csak 2ben láttam, C és Ao no Exorcist :)

Mondjuk amikor a C-s mad hatter-t meglátom vmiért Jhonny Depp-ként képzelem el egy live action-ben... :D
Számomra legalábbis nagyon Depp-es ugy az egész karakter :)

Malakai
Ao no Exorcist 2 - Miért kell mostanában mindenbe berakni egy idióta bohócfigurát valamilyen fõnöknek, általában cilinderrel és röhögõgörcsökkel?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
én még mindig az AA-s feliratra várok....nemtom mé...:D

Zomil
a mangához képest sajnos nem undarrated :(
mármint azt akarom mondani, h a manga sokkal jobb :D
(nem olvastam, de mindenhol ez a vélemény)

LeventeV
King of Thorn: kifejezetten jó vol. jobb szórakozást el se tudtam volna képzelni ezen a felhõs szombat délutánon. MAL-on szerintem egy kicsit underrated :(

Lelouch
Viszont az OP után az ending is megtekinthetõ már, elég komoly... :D
LasDen
bázé....keresgéltem mindenfele katte ni kaizout erre most látom hogy 25-én lesz csak....pedig ápr 27-rõl vút szó...:D

RelakS
Isten az égben... az kutya volt? XD

efti
addigis itt van ugyanez a kutyat meg a kislanyt lekapcsolva

WWFSMD?

efti
sajnos az automatikus forma felismeres tavolrol sem tokeletes, eggerrel meg nem tudtam ennyire se epkezlab modon korbevagni. Ha megvagyok a koltozessel, akkor lehet atdolgozom, most hogy mar van rajztablam a gephez

WWFSMD?

LeventeV
uraharáék késztettek.

RelakS
én csak a copfos kislány hiányzó körvonalán döbbentem meg egy kicsit :)

RelakS
ja, legalább a kimonókat szemügyre kéne venni

Meg azt a bizonyos Vihar Juditot, aki valószínûleg a tanárom volt az ELO-nál

armageddon666
Ha nem raktad be nem is baj, mivel elírtad a nevét :D

A Paintes vicces :D

@

armageddon666
Nem, nem vagyok az az én szopok szopjon más is típus. Például jó megoldás lenne, ha a pestieknek péntekre beteszik ezt a képzést. Csak hát az valamiért nem jó gondolom, mert különben már megvalósították volna... De egyébként jobb az, ha a helybeliekkel basznak ki a vidékiek miatt? :)

Ha értesz, akkor end.of.téma. :) Bocsi, csak már kikívánkozott. Egyébként AoiAnimén gyakran szokott lenni hír vidéki rendezvényekrõl, sõt.

@

efti
Ez a kerdeses darab?

4 vagy 5 kulonbozo kepbol van osszevagdosva, de valoban nem sikerult valami hu de jora. Ha tul gaz torolheto reszemrol. Ez a masik valamivel jobban sikerult, de ezt nem biztos hogy akkor beraktam.

WWFSMD?

LeventeV
a King of Thorn-hoz készült magyar felirat?

IMYke2.0.0.0
Értelek - de azt azért sem várhatod el, hogy pont a vidéki tanulókkal basszanak ki a helybeliek miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Én eggyel. De ugye az a 30 perc mit számít, úgyhogy ugyanott vagyunk <#wave>

@

armageddon666
Nem, csak mikor a programok nagy része éjfélkor kezd, és másnap 8ra be kéne menni, akkor azért nem elhanyagolható az a két órával kevesebb alvás (sõt, éjszakaival még szemetebb) a kolisokkal szemben.

Vagy például ott a Seniorképzés. Mikor legyen? Hmm, péntek ideális lenne, mert ott a hétvége. De neeem, mert szegény vidékieknek haza kell menniük ugye már pénteken, mert azt muszáj. :)

@

BEAST
Naja én legalább 1,5-2 órával indulok mindenhova. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
miért lenne az?
Pesten vagy? Igen.
30 perccel elõbb kell elindulnod egy budapesti programra? Nagy kaland.

Próbáld meg ezt vidékrõl... máris nem kettõs mércérõl fogsz beszélni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Ja hogy kettõs mérce?

@

Gyõri Devi
holnap mész rá?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

RelakS
nekem is lehet, hogy a robbanásbiztos tréningre kéne készülni, de lexarom <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Engedd meg, hogy kollektíve sajnáljunk, hogy 30 perccel elõbb kell elindulnod valahová... :)

BEAST
:o