Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor lehet félre értettem, mert úgy gondoltam, hogy ez jelzi, hogy Menmát Yukiatsu õlte meg. De akkor tudjuk, hogy csak "cosplayelt". 😄
Ruley
AnoHana3:

Emlékeztetõül itt vannak mégegyszer a képek:
Spoiler 1 Spoiler 2

Nem csak az órán, de az arcának a vonalán, meg a testalkatán is látszik hogy õ az, meg egyébként is, láttuk hogy Menma ruháját õ tartja magánál.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Jó volt az, ennyi belefér. xD
Én örültem, hogy végre láthatom õket. 😊
Zomil
Hotd OVA szvsz elég értékelhetetlen... 😄
De remélem a végén egy 2. évadra utalnak.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Ez lemaradt:
De Saber benne van, ugyhogy mindenképp nézös... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
kiváncsian várom, csak nemtudom mennyire lehet ugy élvezni, h tudom mi történik a végén 😄

IMYke2.0.0.0
Mindig tudsz meglepetéseket okozni <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Októberben indul a Fate/zero anime.
Zomil
az szép 😄

Tinman
400 db filmem van :-)
Ebbõl kb. olyan 40-50 anime :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem is tudtam, hogy animét is gyûjtesz/öttél 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Cowboy Bebop díszdoboz 5 DVD-s, perfekt állapotban, ha valakit érdekel dobjon egy p.ü.-t... elõször titeket kérdezlek meg, aztán megy fel a Vaterára.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

armageddon666
Szerintem nézz bele, és döntsd el magad. Én nem venném meg.

@

Zomil
Hm mondjuk igazad van 😊

Amit meg az utolso bekezdésben irtál én is vmi olyasmit képzelek el...

de amugyis lesz elöbb utobb bizonyiték,mert menma kapcsolatban van a környezetével, nem nyul át a tárgyakon, hanem mindent meg tud fogni és a többieket is meg tudja érinteni...szoval elvileg bizonyitékot nem lesz nehéz szerezni...

Malakai
AnoHana3
Egy Menma, csak amit Jinta lát.

Akit Poppo látott az Yukiatsu volt beöltözve, az óra alapján ez közel 100%.

Yukiatsu meg valószinüleg nem látott semmit, de be kellett szálnia a "játékba"; Egyszerûen már feltételezni sem bírja, hogy Jinta látja Menmát, õ meg nem, még akkor is ha Jinta csak képzelõdik. Én legalábbis így gondolom.

Jelen állás alapján szerintem nem volt gyilkosság, csak Jinta és Anjou vádolja saját magát. Bár a hidas dolog sem hangzik hülyeségnek, talán adna is egy alapot Yukiatsu megszállotságának, de annak még lehet egyéb alapja is, amirõl még nem tudunk.

Azt el tudom képzelni, hogy lesz itt még valami csúnyább bekattanása Yukiatsunak, fõleg, ha valamiféle bizonyítéka lesz Jintának, hogy õ látja Menma szellemét.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
most mire mondod, h 1van? 😄

LasDen
mirõl beszélsz?? nem ölt meg senki senkit....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
csak 1 van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Én arra vagyok kíváncsi, hogy ténylek Yukiatsu ölte e meg Menmát, amit teljesen kizártnak tartok, mert látszik, hogy szerelmes volt belé. Az órával kapcsolatban de Tsuroko karján is van óra, és Anaru-jén is, bár az nem olyan. Szerintem ha gyilkosról van szó akkor Tsuroko. De, olyat is el tudok képzelni, hogy Menma, Yukiatsu, és Tsuroko mentek egy hídon, az beszakadt a két lány alatt, és Yukiatsunak választania kellett közülük.
Zomil
Anohana 03:
nagyon ugy néz ki, h mindenki más menmát lát...érdekes... 😊
mondjuk kiváncsi vagyok, h mindegyiknek ugyanazt a kivánságot kell teljesiteni vagy mind-mind külön kivánság

Zomil
pedig sztem pont, h az op-ja jo... 😄
majd meglesem vmikor 😄

Máté94
Én az OP-ig bírtam és töröltem. Mintha nem is lett volna. 😄
Zomil
Ezt a Dororon Enma-kun Meeramera-t nézi valaki? OP alapján elég betegnek tünik... 😄

RelakS
Szerintem Hazuki a Tsukuyomi ~Moon Phase~-bõl, amint püföli a barátját (a nevére már nem emlékszek 😄 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Ez mibõl van? 😊
Máté94
<#eljen>
LeventeV
3000 forint volt. megérné beszerezni? valaki olvasta közületek, vagy esetleg megvan neki otthon?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Végre Anohana 3 AA-n 😊

Lelouch
Original English-language manga
LeventeV
mi az az OEL?
pl ez
az egyik könyvesboltban láttam ma. elgondolkodtam azon, hogy megveszem.

LeventeV
szivesen <#eljen><#vigyor0>

armageddon666
Köszi 😊

@

LeventeV
ha akarod akkor bemásolhatod a topikba is.

LeventeV
nem spoileres, inkább ismertetõ jellegû. elolvashatod nyugodtan.

Lelouch
KamiNomi II: hát nem lett pótolva ez a jelenet, így a jelentéskészítõ résznek lõttek. :S
LasDen
sablonos....nemtom.....vannak sokkal rosszabbak....

armageddon666
nem tudom miért privátban írtál róla, de most nem merem megnézni 😄 spoileres?

@

Máté94
Nekem az eddigi részek szörnyen sablonosak voltak. :/
LasDen
majd 200 fejezet van a mangából..szóval akár az is lehet....
borzasztó, beelze kategória....??? sokkal jobb annál...😄

Máté94
Szerintem borzasztó.... legalábbis eddig. Belze kategória. Remélem nem mever ending lesz. 😊
Zomil
Sket dance 03: jo kis sorozat, semmi komoly, de elszorakoztat 😊
Köszi a feliratot Lasden 😊

LeventeV
nekem is nagyon bejött az anime, nem is volt kérdés, hogy ennek a történetnek látni akarom a folytatását, fõleg az utolsó jelenet után. a mangával kerekebb lett az egész történet. szerintem tegyél vele egy próbát, mert van olyan jó a manga mint az anime.

armageddon666
Van olyan jó a manga, mint az anime? 😄 Mert az valami hihetetlenül bejött.

@

Malakai
Exorcist 3 - Yukio meglepõen unszimpatikus lett egy rész alatt, jee. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
DW 03: nah egyre izgibb 😊

Aria 03: lehet, h egy klisés izé, de nekem vmiért bejön 😄

Ao no Exorcist 03: nemrossz...

Beelze 15: az elkerülhetetlen strandos jelenet 😄

Máté94
Nekem is, pedig az elsõ résznél nagyon nem tetszett 😊
OP is tetszik 😊
LeventeV
"1-2 kép még elfért volna a végére a lezáráshoz" - most látom, hogy van extra az utolsó fejezethez, úgyhogy nem szóltam semmit 😛

LeventeV
befejeztem a Ga Rei mangát. kicsit érzõdik a gyors lezárás, de így is jó volt, nagyon tetszett bár kicsit szomorú vagyok, hogy vége. az egész univerzum bejött, kezdve a Ga Rei Zero-val (ott jó volt, hogy az elsõ részben már egybõl a közepébe vágtak, így a lazább részeket is nagyobb kiváncsísággal néztem). az elsõ arc nagyon jó volt szépen kerekedett és jó volt a lezárása. a második kicsit bonyolultabb volt de nekem így is tetszett. <#eljen>

összességében nálam 10/10 vagy inkább 9.9/10... 1-2 kép még elfért volna a végére a lezáráshoz, vegülis az egész manga befejezõdött. nem tökéletes a manga, de engem annyira megfogott, hogy nem tudok nem szubiektíven osztályozni, az meg külön dícséret, hogy így le tudott kötni erre a hétvégére.

kicsit durva volt azért lenyomni ma 28 fejezetet... az egyik FFFUUU-s képregényt jobbról balra kezdtem el olvasni 😄

Zomil
nem láttam az emlitett sorozatot, de nekem a dog days bejön 😊

Máté94
Jó lesz az egy negyednek is 😄