Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Hmmm, holnapután bukok egy vizsgát, van másfél napom felkészülni egy másikra, aztán kevesebb mint egy hetem Legendás Orosz Lászlóra. Szerintem nem jó a péntek 😄 (am mindenbõl van pót, de mégis...)

@

efti
egyik sem hangzik epp tul biztonsagosnak 😊

WWFSMD?

RelakS
nem robbanTás biztonság, hanem robbanás biztonság 😄
Nem mindegy, hogy robbantasz, és húzódj fedezékbe, vagy olajfinomítóban ne gyújts rá 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
de azt irtam, de a lustaság néha feljebb kerekedik... 😄
ne keress benne logikát...majd elolvasom vmikor, mert igazábol érdekel 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Nem azt írtad anno, hogy nem zavarnak a spoilerek? 😄
Zomil
azt már nem akarom 😄
bár lehet már olvastam régebben...mind1...egyelöre US-re várok(hahaha) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Olvasd el a leírást, és meglátod miért raktam spoilerbe.
Zomil
micsoda spoiler... 😄
hogy olvastál egy leirást... 😄

Ruley
Vagy az hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végig a legjelentéktelenebbnek tûnõ látogató az igazi beépített, klasszikus tündérmese módra: szerencséd hogy öreganyádnak szólítottál, jótett helyébe jót várj, stb.

Minden esetre nagyon felpörgött erre a részre, már azt hinné az ember hogy évad-végi tetõpont van. Mindenki rohan, ED zenébe lógó zárójelenet, epikus.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

efti
robbantani nem biztonsagos 😊

Hanasaku Iroha 8:
szerintem az lesz a szal vege, hogy kiderul, hogy tobb beepitett latogato is van es mivel nem kiveteleznek senkivel ezert jo pontokat kapnak

WWFSMD?

RelakS
kéne készülni robbanásbiztonság technikára 😄

Szart sem tudok, és hó végén vizsga <#idiota>

Lelouch
Nekem amúgy nincs különösebb bajom Toumával, csak azt nem szeretem, mikor elkezd moralizálni... 😄
Major LN-spoiler:
Eléggé le is hangolt, amikor MAL-on olvastam a New Testament leírását.
LasDen
nem is azt mondtam hogy nálad, csak mondtam, hogy akkor kellene....mer nekem 19.30-kor van utoljára busom haza...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
regebben ment volna, de ide kerepesre annyira nem javasolm...meg itt aztan nem is egyedul elek... Szombat kora delutan?

WWFSMD?

LasDen
na mondjuk nekem akkor szállás is kell másnapig...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Pentek 7 ora? Kinek menne?

WWFSMD?

LasDen
én mennék ha mostanába lönne...

mellesleg lehet nekem is logót kéne újítani...😄

efti
Koszonom szepen 😊

Ha josz topic talira es persze ha lesz is, mert ugy tunik nem nagy ra a jelentkezes, akkor a dij termeszetesen jar

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Ja, a képek neked mentek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Fejbõl idéztem, nem tudom mekkora a VIP-méret:

és a 2.:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
nah igen, de nem is mondtam, h azért tökös mert lányokat is pofán ver... 😄
szimplán tökös...meg ugye az apácákat se kimélte...de azok meg is érdemelték... 😄

Lelouch
Attól még nem tökös dolog lányokat pofán verni. 😄
Zomil
hát nemtom, de sztem te se nézted volna el amiket az apácák csináltak... 😊

efti
logot mar probaltam masikat csinalni, de nem igazan sikerult ertelmezhetove tenni ekkora meretben, maradt a jolbevalt.. De ha valaki osszedob egy bakumanos logot az a kovetkezo topic talalkozon vendegem egy tetszoleges italra 😊

WWFSMD?

Lelouch
Az Index-ben senki se kíméli a lányokat.
armageddon666
"tökös"
"lányokat is pofánver"

:\

@

Ruley
animecalendar szerint vasárnap este tízkor megy, vagyis az átlagosnál valamivel tényleg korábban, de azért nem annyira.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
Akkor jöhet a nagyobb logó, a más színû fejléc... 😄

efti
igazabol nem terveztem, de egy masik topicban elb....rontottam egy linket es ki akartam javitani, ugyhogy vegul csak tamogattam kicsit az SGt

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Te ezt mutattad: klikk

Ez pedig ugye a "Darker Than Black"-ben van, és "Somie" 😊

De ezek a filmcímek is megérnek egy misét 😊))

Futari Ecchi 01x01

Győri Devi
"edit: leesett..."
látom valaki megteheti hogy már vip legyen XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

RelakS
És a SENYO, amit korábban mutattam? 😄

LasDen
ez a hanasaku iroha japánba fõmüsör idõbe megy, hogy ilyenkor kerül fel????

Zomil
nemtom nekem tetszik Touma karaktere...nem az a tipikus állandoan siros fajta...ö legalább tökös hös aki akár lányokat is pofánver ha kell... 😄

efti
SOMY?

edit: leesett...

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
A "SOMY" jobban tetszett 😊)))

Darker Than Black - 01x01 -

Lelouch
Toumának azért legalább vannak mindig jó pillanatai, Indexnek meg semmi...
efti
tiltakozom, Index max bosszanto, Touma a legrosszabb karakter az onfelaldozas maniajaval

WWFSMD?

Lelouch
Index az Index legrosszabb karaktere. 😄 Még jó, hogy nem õ a tényleges fõszereplõ.
Zomil
és még harap is... 😄

LasDen
ez az Index olyan mint egy állat...mindig figyelni kell rá, mert ha egy pillanatra szem elõl téveszted elkoborol meg felfordulást csinál....stresszes dolog vigyázni rá.....és még idióta is...😄
Index II 3. része után vontam le ezt a konklúziót...😄

PetruZ
Ahogy olvasom az infókat, nem az, de nem lett volna rossz ötlet. 😛
Zomil
lol az mekkora lenne... 😄

Zomil
nálam sincs gond :S

PetruZ
A Hidan no Aria 6-ban Kinji azt motyogja magában, hogy
a kettõs személyisége nem pszichikai reakció, hanem öröklött képesség. Van itt már annyiféle 4. generációs karakter, valahogy már hiányzott, hogy õ nem az. Vajon Jekyll/Hyde-leszármazott lesz belõle?
<#buck>
IMYke2.0.0.0
Nincs mit. <#buck>

armageddon666
Thx.

@

IMYke2.0.0.0
Coalgirls.

armageddon666
Shikibõl van már BDRip? Kitõl?

@

IMYke2.0.0.0
Így van. <#nyes>