Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Mármint magyar feliratkészítõk oldalára? 😄

@

IMYke2.0.0.0
Ja... ilyen helyekre én nem járok. <#ravasz1><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én az Uraharashopra gondoltam....ami nekem ilyen....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Szerintem nem erre gondolt... 😄
IMYke2.0.0.0
Nálam is tökéletes:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Nálam nincs semmi probléma.
LasDen
aki jár US-re....csak nekem rossz az oldal??? fehér háttér...balra tolódva minden és elég követhetetlen, hogy mi mi csoda....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Sikerült eddigi életem legszarabb animéjét megnéznem, tegnap este.
Chivas 1-2-3 (Sorcerer on the Rocks).
Nem az tette nagyon rosszá a szememben, hogy 1999-es OVÁról van szó. 4/10

Ruley
Jah.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg az is tetszett, hogy maga a tény hogy lánnyal harcol, külön fel sem merült. Az átlagos shonen fõhõs azt is másodpercenként hússzor elmondta volna, hogy ez így mennyire nem lovagias.

Talán Gantán kívül csak még Touma szokott ilyen gyorsan kapni az alkalmon, hogy behorpassza az arcukat, amikor úgy dönt hogy nem ért egyet az ideológiai monológjukkal.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
télleg jó rész volt....hummingbird meggalydulása meg valahol érthetõ...
ganta most kap egy plusz pontot....
aszittem hogy miután rájön, hogy átkúrták majd elkezd magyarázni meg értetlenkedni, hogy ez hogy lehetett meg csak azér se harcolni, erre jól pofán kúrta a csajt, hogy hogy merészel ilyet...😄
azon jót nevettem, ahogy a végén bemutatott mindenkinek...😄

Lelouch
Szerintem biztos lesz még, bár nem a közeljövõben.
LasDen
tudom hogy van a junikorn...de azon túl lesz-e majd még a jövõben valami...😄 inkább csak költõi kérdés...nem kell rá válaszolni......

Lelouch
Új Gundam sorozat? Most is van, az Unicorn... Vagy mire gondolsz?<#nemtudom>
Lelouch
Deadman Wonderland 6. rész

A módosulásokon úgy látszik jobb, ha már inkább nem akadok fent... 😄 Ha félreteszem a mangás szemellenzõt, akkor egész jó epizód volt, a mangában ez az egyik kedvenc részem a mai napig... 😄
LasDen
Gándámü F91 megnézve....az elején szinte leesett az állam...pörögtek az események és én meg csak szájtátva néztem....aztán ahogy szép lassan kibontakozott a történet kicsit csitultak a dolgok, de teljesen jó volt....a végén Seabook meg tesója kicsit lelkiztek, hogy milyen szar a háború meg az õ hibája meg blabla, az nem igazán illett bele a dologba, de elfért...aztán a végén ha nem is egy 00 szerû hatalmas ramazurit csaptak, de tisztességes harcolás vút...

volt egy rész, ahol a zene nagyon hasonlított a birodalmi indulóra, azon jót derültem...😄
a remasterelés pedig nagyon jóra sikeredett...bár néhol furcsa volt a kép, de nem volt vészes.....meg volt 1-2 nagyon csúnya karakter...😄
Összegezve egy kellemes kis film volt...kicsit sajnálom, hogy nem lett folytatása mert a végén még utaltak is rá, de úgy látszik nem voltak vevõkrá az emberek....

mellesleg kíváncsi vagyok lesz-e majd új gundam sorozat....😄

Új fordítás került fel. Link az aláírásomban.
IMYke2.0.0.0
"Hyakko végignézve.

Szerintem, egyszerû-de-nagyszerû sorozat.
Az a kategória, ahol (végre) nem minden egyértelmû már az elején, és a legcukibb karaktert sem szerzi meg a végére egy srác.
A deformok is, Vivaldi (Tél), a film paródiák / utalások - Mátrix, Ringu - és a humor (legutóbb írtam ugye, ahogy Suzume "bekajál"), a fantasztikus rajz és az egyszerûsítés kellõképpen egyensúlyban tartása, a szinkron hangokkal tökéletesen szórakoztató animévé teszi.
Csak ajánlani tudom.

Ruley
Azokat arra tartalékolom ha majd <#kocsog>Ishihara<#kocsog> kinyírja az ipart, és nem lesz mást nézni. <#miaz>

Győri Devi
a Spiral Labyrinth-t és a A Hundred Billion Stars-t is láttad?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Mittomén. Reflex 'vót'...

LasDen
megkérdezem bár érzem, hogy nem kéne....ezt minek írtad spoilerbe??? 😄

IMYke2.0.0.0
Aoi Hana nem az, amit spoilerben írtál, hanem:
Két gyerekkori barátnõ elszakad egymástól, majd késõbb találkoznak - miközben szerelmek is szövõdnek, és végül egymásra találnak.[/url]

Nagyon jó sztori. Így zanzában nem jön át.

LasDen
hmm....gundamológia után lehet betámadom galaktikus hõsöket....ha nem túl régi....

Ruley
Nem annyira az a kérdés hogy ki hányat ismer, és az annyival felsõbbrendû lenne a többieknél, vagy valami, hanem hogy ezek között hány olyan van ami érdemtelenül ismeretlen, és a nagyokkal egy szinten ajánlanád.

Az Aoi Hana az jól rémlik hallomás alapján, hogy ilyen
tragikus-meghalós, vagy mással keverem?

Egyébként meg ha már a noname saját magam által elõbb megadott definicióját használom, akkor részemrõl még a Legend of the Galactic Heroes is az, ami igaz hogy közismert klasszikus, és a MAL egyik legmagasabbra értékelt animéje, ehhez képest innen asszem csak én és Devi láttuk, szóval ebben a helyzetben tényleg felsõbbrendû vagyok nálatok. <#mf1><#mf2>

LasDen
ez a gundam wing ha ilyen jó lesz végig nem fog sokáig kitartani....😄
mondjuk érdekes, hogy a 00-hoz képest (jó más univerzum de akkor is) itt a kölkök nem ismerek egymást....😄

IMYke2.0.0.0
Ízlések és pofonok...
Én például behányok a mecha's only animéktõl...

IMYke2.0.0.0
Most lett vége a Hyakko 9. részének - Suzume körútját végigröhögtem.

Rég szórakoztam ilyen jól.

Máté94
Én láttam Aoi Hana-t, de szerintem borzalmas volt. Nekem túl sok volt a nyál benne. 😊
RelakS
Aishiteruze Baby nagyon aranyos, a mangájának meg még rendes befejezése is van

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
szerintem mindenkinek vannak olyan animei amiket kis tarsasagunkbol csak o latott. Egyszer meglestem a MALos listakat akiknel tudtam es hiaba van nem egy tag 200+ befejezett sorozatnal nagyon kicsi a kozos metszete a listaknak. Meg persze legtobb szo az aktualisan futo animekrol esik..

WWFSMD?

Győri Devi
túl sok ilyen "noname" van a listámon ami tetszett hogy soroljam 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Részemrõl nem verseny - egyszerûen közöltem, mi az, amit mástól még nem olvastam említés szintjén sem .
Nekem a Shinigami is tetszett.

efti
Az aoi hana nagyon jo kis anime volt, az a vizfestek szeru abrazolas nekem borzasztoan bejott. Amugy azon keves anime egyike aminek a mangajat is olvastam vagy olvasom.
A Shinigami no ballad is erdekes valami volt, de attol annyira nem estem hanyatt.

Amugy most azon versenyzunk hogy mik a pop animek is mik nem? o.O;

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom, mennyire noname, de még senki sem dicsekedett, hogy látta, én pedig megnéztem õket:
- Aoi Hana
- Aishiteruze Baby
- Shinigami no Ballad

Malakai
Én arra simán nem vérként tekintek, abban a harcban inkább az zavart...
...hogy hülyén volt elvágva a második fele.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
ja, a cenzura valoban kisse fura benne

WWFSMD?

berlinboy6329
Elkapta Bleach-fertõzés a 6. részt..Fekete vér?😞

Az nagyon rossz volt...
Bezzeg leszakadt kezeket meg mutatnak rendesen

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

efti
C 2-6 epizodok befejezve. Az elso epizod alapjan nagyon tartottam valami elb****tt kartyazos animeben, de egyaltalan nem banto benne a figth, hatarozottan pozitiv csalodas ert

WWFSMD?

zola2000
A hunter x hunter nonamenek számit, az az egyik kedvencem, a másik a detective conan, az nem noname, viszont mintha valamiért innen nem sokaknak jönne be ... na mind1.

A

efti
Ujabb, remelem joideig utolso windows reinstall utan vagyok. Valamilyen egyuttallas miatt epp mukodik is az MPC HC, ugyanakkor most valamiert azt csinalta a "C" masodik es harmadik epizodjanak megnezese kozben 1-2 alkalommal, hogy kb 1 masodpercet ugrott a kep. Ha van aki GGvel nezi az meg tudja erositeni (vagy cafolni) hogy a file ilyen, vagy nalam tortenik valami?

WWFSMD?

Lelouch
Én lettem kiütve. 😄 Amúgy a Nyan Koi!-t innen tuti többen látták már, mint 2-3 fõ, így ez már kiesik a kategóriából.
Az én jelöltem a Hunter x Hunter, szerintem innen még senki se látta rajtam kívül... 😄
Zomil
innen sztem max a Fight Ippatsu! Juuden-Chan!! mondhato valamennyire no-name-nek...
talán még a Nyan Koi! belefér a kategoriába 😊
nemhiszem, h más az lenne a listámrol

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hoppá kiütöttem vkit, sry 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
A k-on-t én végig se néztem, valahogy olyan érdektelen volt számomra.
LeventeV
tokyo magnitude játszik, vagy az nem elég noname.

mondjuk még van 2 anime ami itt nem közönségkedvenc de nekem bejöttek: School Days és Devil May Cry (ez is olyan tipikus hétvégi lazuláshoz nagyon jó).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
hát õõõ nemtom....
Yakitate japan
Sora no manimani
giant killing
she and her cat

esetleg....nemtom....😄

LeventeV
"laza napokra tökéletesebbet nem tudok elképzelni" - ezzel tökéletesen egyetértek. olyasmi mint a samurai girls volt nekem vasárnap. nagyon jól esett.

LeventeV
nem, sõt.

Zomil
zene <3 😊

LasDen
mahou shoujo madoka magica (igen) amv.....vannak benne spoilerek (bár szerintem nem gáz) szóval 18 éven felüliek csak szülõi engedéllyel nézhetik....

am 4. rész a sok szentimentális okossággal béna volt....a vége viszont jó volt...szép lassan majd csak a végére érek...😄