Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem ennyire telepakolni a szobát már nem a normális kategória és már akkor is így láttam mielõtt az anyukáról tudtunk volna, persze egyedül önmagában ez még nem egy szadista pszichót vizionál. 😊 Meg ahogy írtam, így egybõl mutatni a sebeit és traumáról beszélni egy idegennel meg aztán fõleg fura, igazából akkor lett igazán gyanús és ugrott be, hogy õ lehet az az OP-ból.
Nade mostmár csak magamat ismételgetem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Ganta is egy nyámnyila alak, mégis sikerült legyõznie Crow-ot, aki azért elég nagyágyúnak számít a DW-ben... 😄 Most egy gyámoltalan kislánynak is összejöhetett ugyanilyen gyõzelem párszor... 😄 2-3 gyõzelembõl meg már össze lehet hozni egy ilyen virágokkal teli szobát... Azt meg nem feltétlenül tartanám megrögzöttnek, hogy valaki ennyire szereti a virágokat. Az animéban lehet erre utal az anyuka virágmentõ akciója a flashbackben, de a mangában Minatsuki anyja csak simán elmenekült. A sebhelymutogatás meg trauma kibeszélés ezután bõven belefér... 😄 Bár ez is kimaradt természetesen az animébõl... Mint ahogy az elsõ találkozása Gantával, amikor még másik 3 deadman társaságában elment szomszédlátogatóba bemutatkozni. Ott is ugyanolyan szende volt, pedig akkor még Crow büntetõjátéka se ment le, azaz nem volt oka színészkedni... Engem simán meggyõzött. 😄 Ilyen durva személyiségváltozásra legalábbis egyáltalán nem számítottam... 😄
Malakai
Szerintem eleve is gyanús volt, na de mindegy, leírtam szerintem miért. 😊
Ja és nekem eddig úgy tûnt, hogy Ganta egyedi eset azzal, hogy a Red Man így átadta neki a képességet. Én spec arra számítok, hogy lesz 1-2 eset (Shiro, esetleg a Red Man?) akik kísérletezés folytán kapták a többieknek meg természetesen (Red Hole vagy mijaszösz incidens okán) alakult ki és mindegyikben közös lesz az agresszivitás, némi pszichózis, ami feltétele is, hogy létrejöjjön bennük a képesség. De ez csak ami nekem ezalapján lejött, lehet elsiklottam valami felett, meg nem olvastam se mangát, nem néztem utána se a sztorinak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Ezeket szerintem már csak te magyarázod bele. :p Ganta is ártatlan mégis oda került. Teljesen hihetõ, hogy vannak mások is akik valamilyen különleges tulajdonságuk miatt hasonló helyzetbe kerültek.
Szerintem jól játszotta a kis ártatlant a lány. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Ha hihetõbbé csinálják, akkor se hiszem el, felismertem az OP-ból, ahogy írtam.
Ha új lenne a blokkban, azt nem felejtették volna el a tudtunkra adni, viszont ha nem az és volt már harca akkor valószinûtlen a viselkedése.
Meg voltak egyebek, de az már lehet csak belelátom, minthogy Gantának nem esik le, hogy a szoba nem szépen dekorált, hanem megrögzötten telepakolt. Ráadásul honnan van neki ennyi cucca a szobában? Azt jelenti, hogy sok kesse van, vagyis nyert már pár harcot vélhetõleg. Vagy az, hogy egybõl az elméletileg traumatikus multját megosztja, közben pedig levetkõzik, mutogatni a sebeit, aha.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Én a mangában totál elhittem, csak a menekülõs jelenetnél kezdtem el sejteni, hogy valami nem oké. 😄 Bár ott nem ott találkoztak elõször, mint az animéban, így elég csalóka lehet... Amúgy kiváncsi lennék, hogy te mibõl jöttél rá az átverésre... 😄
Malakai
Deadman Wonderland 6
A csajszi játékát ki hiszi el itt? Még akkor se, ha nem lenne ott az openingben azzal a fejjel. 😊

Ao no Exorcist 6 - Jópofa MoW és végre Yukio is kimozdul egy pillanatra a csodafiú pozícióból. 😊 Csak kár, hogy ez is megmarad tucatsorozatnak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Dragon Ball-paródia? Részleteznéd? 😄
PetruZ
Sztem nagyon rossz rész volt (DW6), átment valami Dragonball-paródiába az egész, Ganta meg nem csak picsog, hanem idióta is. 😞
armageddon666
Ááááh ez a preview 😄 Kíváncsi vagyok hány részes lesz. Szeretném egyben megnézni :S

@

Lelouch
Jah, akkor mindegy. 😄 Azért kösz.
armageddon666
A szöveg más... és hanyadik részeknek 😄
Pl. a harmada az kb. 1-az-1-ben a Shiroyasha Koutan 😄 Mondjuk utána más a szöveg.

@

Lelouch
Hanyadik résznek felel meg? Mert most kezdtem el folytatni a 29. résztõl, és azért HD-ban csak jobb nézni amit lehet... 😄
armageddon666
De HD az a recap!! 😄

@

LasDen
gintama szemét mód már most recapot nyomott...bár jó volt attól még...😄 viszont jövõ héten kezdõdik a Kabukicho arc.....jó lesz ez 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Azért azt nem mondanám, hogy végigsírta a részeket... 😄 Amúgy meg teljesen érthetõ a viselkedése, 14 évesen engem is megviselnének ezek a dolgok.
IMYke2.0.0.0
Szívesen. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
köszöntem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
lol... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Parancsolj a PSD: Speedyshare

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
ha megnézed a linkbe is igy raktam én ugy gondoltam amikor ide sg-re flash tag-ek közé berakod 😊

Lelouch: hát eddig kb. az összes részt... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666

Höhöhö

@

LasDen
nem kellett volna...tudok én magamnak csinálni ha kell...😄 de ha már van, akkor a gintamasat vinném....😄

armageddon666
Nem csak a Sony. Gintamás jelenetek is alig találni, az meg TV Tokyo asszem 😊

@

Na, ezt elég gyorsan törölték. Úgy látom a Sony nagyon aktív ezügyben mostanság 😞
Nem lenne gáz, ha itthon azt a sok cuccot be is mutattnák.

IMYke2.0.0.0
Ezek csak lowpoly minták. Ha kellenek, PS-sel megcsinálom.

IMYke2.0.0.0
Code Geass:

Gintama:

Lelouch
Mikor sírta végig?
IMYke2.0.0.0

Zomil
egy vicces jelenet a hidan no aria 6. részéböl(vagyis spoileres aki ugy gondolja)
csak ez a 15-20másodperc a lényeg... 😄
Ezt a jelenetet vagy 10szer megnéztem annyira tetszet... 😄
itt

aki tudja, h kell ide beszurni ugy, h ne kezdje az elejéröl, hanem x idötöl, ne tartsa magában 😊

Zomil
Deadman wonderland 06: egész jo rész volt és ganta most legalább nem végig sirta az egész részt... 😄

LasDen
végre vége ennek az apáca shownak mer már nagyon elegem volt a bamba képükbõl....
kurva jó lenne ez az index csak kurva idegesítõek tudnak lenni a karakterek, így csak jó....vagy nemtom...😄

Zomil
Siii 06: jo is lett volna a rész...ha a harcot végig mutatják....de persze a rizsa fontosabb, mint a harc...meh...

Aria 06: nagyon tetszik az op még mindig 😊
omg mennyi leszármazott van itt...rátaláltam egy aria wiki-re....
mass spoiler...vagy nem is tudom mi...
jesszusom lesz itt még Jeanne d'Arc leszármazott is.....neeee...most nézem, h a tanár aki az elején magyarázott meg dracula leszármoazottja...lol...
ha ez még nem elég a sniperes csaj dzsingisz kán leszármazottja...

akit érdekel itt a wiki...
uristen az a jelenet amikor kihuzza Kinji a bugyis fiokot...hát leestem a székröl a jelenet alá betolt zenétöl... 😄
sztem jo rész volt, egyre jobban tetszik a sorozat részröl-részre
OP/ED zenék meg iszonyat jok 😊

BEAST
SEED elõtti Gundamok annyira nem érdekelnek, de lehet egyszer rá leszek kényszeredve. 😄 Amúgy biztos nem láttam mindent, de MAL keresés alapján semmit sem találtam ami hirtelen érdekelt volna.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nehogy má ne legyen semmilyen akció sorozat....??? annyit nem láthattá...nézzé gundamot..😄

BEAST
Hátõõ, kb ettõl a szezontól. 😄D

Dog Days, Ao no Exorcist, Hidan no Aria, Astarotte's Toy, Deadman Wonderland. Ezekbe kezdtem bele, mert már nagyon nem volt olyan ami érdekelt volna a ptw listámról. De nem jó ez így, le kell szoknom errõl amíg még tehetem. 😛

pontosabban akció témában nem volt több, de hegyekben áll a romcom... többek közt a Kimi ni todoke-be sem kezdtem bele igazán 😄

LasDen
mióta nézel te futó sorozatokat??? 😄

BEAST
Én az elõzõ rész után valami akcióra számítottam. Jöhetne már valami nagyobb kihívás a sátánporontynak. Amúgy nem volt rossz. 😊

LasDen
jah nekem is tetszett....az elsõ 2 részen sikerült átverekedni magam, azok nem voltak túl jók, de aztán sokat javult a sorozat....nekem tetszik...😄

Kék Örödgüzõ megint jó volt. Kicsit lazább rész volt talán, de tetszett.
Csajkommandón meg behaltam. Meg végre kiderült, hogy a zseni öcsike is fél valamitõl 😄

Zomil
😄DDDDDDDDDDD

LasDen
1. nem gondoltam volna, hogy a római keresztény egyházban minden apáca ilyen jól néz ki
2. nem gondoltam volna, hogy a római keresztény egyházban az apácák ilyen lengén öltöznek
3. nem gondoltam volna, hogy a római keresztény egyházban minden apáca õrült...

RelakS
nna, az meg negyedév vége, és lehet, hogy sok lesz a túlóra, meg a hajszolás (utóbbi így is sok, de az már más téma)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Egyszer majd elnézek én is, de most nem igazán alkalmas 😊

Zomil
nemtom mikor lesz a következö de mostmár mennem kell nekem is... 😊

LasDen
nekem 120 km-t utazni is kell meg a városban...😄

armageddon666
júni 9tõl érek rá.
júni 22 kiesik.

@

armageddon666
7-10k ?????????????

@

LasDen
ha ketten lennénk csak akkor inkább visszakozom és megvárom, míg többen összegyûlünk....
ne értsd félre nem miattad.....takarékossági okai vannak....mert 1 ember miatt nem akarok 7-10 000 forintot kiadni aztán néhány héttel késõbb újra....

efti
ugy tunik ezek szerint Lasdennel sorozunk egyet nemhivatalosan ketten?

Azert junius vegen tartsunk rendes osszeroffenest, ha jol sejtem a vizsgaidoszak a vizsgazosoknak addigra veget er, nem?

WWFSMD?