Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasz ki van má'.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
addigra talán a 3. részt is megnézem...:
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
arra is kíváncsi leszek, hogy télleg lesz-e jövõre a shippuden...😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kaleido Star? Lehet már lejárt a vetítési joga.
Adnák inkább... huhh, hogy hívták a cirkuszost? 😄 Lehet meg kéne nézni. Kíváncsi vagyok már mi volt a kis "bohóc" szellemmel. Meg egyébként aniDBn "must see classic" tag van mellette O.o tök meglepõdtem.
@
meg az egész sorozat is jó....
PSN ID.: Beegabor
ezaz kezdõdik a Bleach 😄DDDDD
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szóval...ha senki sem szereti a bleach-t...akkor mér olyan sikeres??? 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
kis off:
vannak dolgok amiket nem értem miért születnek meg a világban... 😄
mod
ez amugy egy portal mod, ha vki nem tudja...
de...méééért... 😄
Deadman 06: Sablon parádé.
Ano Hana: Kezdünk lassulni.
C-ben remélem végén látunk pár Makroflációt. Eddig még ilyen nem volt. 😊
Számomra a DW már nem az, aminek indult és vártam. Ennek ellenére még 8/10, de a korábban írt engem bosszantó dolgok miatt még akár rage-drop is lehet belõle...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Kétharmad részen át tartó ostoba duma harc közben.
- Ooda-vissza "váltós" csajszi, miközben folyamatos a pofázás, hogy "mármindjártmost jól kinyírlak, meg leszeletellek". Korábban meg Ganta észre sem veszi, mennyire kilóg a lóláb vele. Virágokkal zsúfolt szoba a G-block közepén? Szabadon járkáló Gluttony-ripoff? Drámai vallomás után azonnal "szökjünk meg"-effekt?
- A bátyuska foglyul ejtése, összekötve kábé negyedóra ál-drámai mantrával és hülye flashback-ekkel.
- És a végén Ganta szövege az egyik legostobább és legelcsépeltebb sablon, amit valaha hallottam, a f*sz headbutt-tal együtt.
Ez meg jó<#hawaii>#hawaii>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy számomra az az igazi rejtély, hogy Minatsuki hogy öltözködik azokkal a láncokkal a kezén? 😄 Nem lehet egyszerû...