Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
de azért az is túlzás, hogy egyszerre két szálon fut a bleach (bount és arrancar).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
ha ezek nem lennének még annyi anime se lenne a csatornán mint most van....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
teljesen egyetértek.

Lelouch
Amúgy ha folytatják a szokásukat, hogy megveszik a Mangafan címek anime változatát, akkor valószínüleg várható a Darker than Black az Animax-ra... 😄 Kérdés, beleillik-e a csatorna arculatába.<#eplus2>
Lelouch
Nagyon gáz az egész... Amúgy szerintem hanyagolhatnák ezt a neverending témát, csak a lehetõséget veszik el más címek elõl. Sokkal választékosabb lehetne a csatorna, ha lemondanának a Naruto-Bleach kettõsrõl.
LasDen
a Banzukét én is birom....nagyon durva játékok vannak....és a kommentátorok milyen beleéléssel mondják..😄
ezt a nem illenek bele a csatorna arculatába dolgot én is olvastam, meg hogy a mechat itthon nem szeretik az emberek....de AA-n aszonták, hogy a mûsorszerkesztõ szimplán csak nem szereti ezeket a sorozatokat azé nem lesznek....oké, baromság, de legyen...van még másik 1000 sorozat rajtuk kívül...egy Clannad, Elemental vagy éppen a Fairy Tail, ami még be is illene a never ending sorozatok közé (bár ki is emelkedik közülük)....😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Nem illenek az ilyen mestermûvek a leadott szarok közé, tiszta sor .

(csak vicc)

Slayerst lehet megnézném magyarul megint 😊

@

Lelouch
Ja, már kb. 2-3 éve be lett jelentve a DBGT, aztán még mindig sehol semmi... XD
Tiszta szégyen lett a csatorna.
-Az anime premierek állandóan csúsznak.
-Állandóan ígérgetnek, aztán jön a csalódás. (DBGT, D.Gray-Man "egyben leadása", stb...)
-Alig van új anime.

Már én se nézek rajta szinte semmit, csak néha hétvégenként a Verhetetlen Banzukét... 😄
Amúgy érdekes történeteket lehet hallani, állítólag azért nem vesznek meg olyan címeket, mint a Code Geass, TTGL, NGE, stb... mert nem illenek a csatorna arculatába... 😄 Egyszerûen nevetséges.
Steins;Gate Ep16 kint van. 😊
Megyek melózni, reggel majd meglesem.

LasDen
én nem nagyon....ha lennének valami jó premierek akkor esetleg, de semmi érdekes....a DBGT érdekelne, de képtelenek megszerezni.....

LeventeV
lefekvés után 10-15 percet míg elalszok. de arra tényleg nagyon jó.
csak úgy érdekességképp írtam, hogy régebben azért nem volt az, hogy az amerikai megasztárt, xfaktort meg miegymást leadták.

Seth
Nézi még valaki az Animaxot ?

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
animax kezd megveszni. tegnap is és ma is 11 után nem mutatnak egy animét sem. ha mégis akkor annak a nagy része bleach és naruto.

Az 1-2 rész tényleg jó volt csak remélem hogy most nem fog átmenni valami 5-6 részes School Life -ba a dolog.

A Zombideszka 6 rész után erõ mélyrepülésbe kezdett a számomra de ez jobbnak tûnik és tényleg komolyabbnak. Az ending zene meg nagyon tetszik.
Ja igen, a filmnek kb. annyi köze van vagy sincs az Anime verzióhoz, mint a Gantz filmnek. Például nincs benne ilyen marhaság, hogy egy elsüllyedt csatahajóból építik. Az idegenek meg inkább hasonlítanak protosokra mint emberere, stb.

Ha már a témánál vagyunk, engem a Yamato filmben az lepett meg, hogy a hajón igen sok angol szót használnak és ki is tudják ejteni õket 😊
Mást ne mondjak: Warp

Azért a legtöbb japánnak gondot okoz az angol, fõleg ha különbséget kell tenni pl. R/L hang között. Amikor anno a Pólusba jött egy Sony küldöttség, csak este hat körül jöttek rá, hogy azok végig angolul beszéltek avagy próbáltak beszélni hozzájuk 😊

Zomil
pedig sztem vicces volt... 😄
föleg mikor megkapta az ultimate mahou shoujo szerelést... 😄

amugy meg utána olvastam és egy elég érdekes részt hagytak ki...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyjábol meg van magyarázva, h mégis hogy sikerült a dolog, ha vkit érdekel leirhatom...
amugy az okosok azt mondják, h valszeg késöbb lesz berakva flashback-ként

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Az elsõ része nem volt rossz és ha a srác nem fog mahou shoujo szerelésben rohangálni akkor nálam messze lekörözi a zombie-t. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Hm valahogy nekem Itsuka Tenma no Kuro Usagi jön be a legjobban a mostani szezonbol...mondjuk nekem már a Kore wa zombie desu ka is nagyon bejött, ez meg kicsit ahhoz hasonlo, csak komolyabb hangvétellel ami tetszik 😊
Az ED zene is nagyon jo 😊
Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk arra kiváncsi lettem volna, h mitöl élt ujra a gyerek miután 7szer meghalt...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Igen,azért írtam,hogy szép nagy az a bolygó, de az is lehet,hogy az egy bolygó alakú galaxis 😊

BEAST
Szépek benne a csillagok is 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Kicsit nagy az a a bolygó, mi a gond vele? 😄

IMYke2.0.0.0
Hopp! Az elején máris megvan az a bizonyos hiba a Mátrixban:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Úgy döntöttem, elkezdem az összes Yamato sorozat+film megtekintését, hogy aztán a nagy filmmel (2010) bezárólag befejezzem.

Az 1. évad már lenn is van - este már nézem.

[s mindezt imádott Elfen Lied alatt írom <#finom>]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tudják õk rendesen is ejteni hidd el.

Zomil
jo persze ezt tudom...csak akkoris... 😄

LasDen
japánok erõsen odavannak az amcsi kultúráért (vagy valami ilyesmi) így az angol szavak is beolvadnak a nyelvbe....ugyanez itthon is megfigyelhetõ.....

Zomil
jah...van olyan is nekik...csak ez a számon...olyan...nemtom 😄
nem hiszem el, h ne lenne saját szavuk erre 😄
mert ugye az arubaito az ugye a részidös munka...nem konkrétan a német arbeit, mint munka a jelentése

Arma: shaft-ra én madoka ota figyelek és szvsz meg is érdemli, h rá legyenek izgulva az emberek 😄

Zomil
nekem is ez a bajom vele...jo lenne, de a rész 3/4-e iskolai élet, majd után a kötelezö epizod vége elötti harc...semmi logikát nem látok benne

Malakai
Blood-C :: 2
Nem szimpi, hogy ennyire random minden harc, az epizód 90%-a meg gyenge slice-of-life.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
SHAFTra valahogy nagyon rá vannak izgulva az emberek, nagyon bele tudnak nyúlni a jóba 😊 Denpa Onnáról meg szépeket hallottam. Biztos lesz 2. évad. Addigra megnézem az elsõt is 😛

(Válasz valaki olyannak menne, akihez passzol, de már nem keresem meg 😄 +-1 hsz amúgy)

@

Máté94
Nem japánosítják, így tudják kimondani. Van német is Arbeit - "árubájto" - munka. 😄
Zomil
hm, jo igy hogy leirtad, már nekem is egyértelmü, de ne tudd meg mennyit agyaltam rajta, h mi a francot mondhatnak japánul...fail... 😄
hülye japánok és az idiota angol szavaik amiket japánositanak 😄

Lelouch: majd akkor ugrok 100%-ra ha már bejelentik, h mikor adják 😊

Lelouch
Szerintem meg már 100% hogy lesz, jövõ tavaszi szezonra saccolom.
LasDen
Számon...szerintem tök egyértelmû....😄

Zomil
omg... 😄
de hogy ejtik akkor?
hát soha nem jöttem volna rá... 😄

LasDen
a Summon-ra gondolsz??? mert akkor azt mondják...😄

LeventeV
Amatsukit kezdtem el a tegnap, eddig 7 részt néztem meg, de valahogy nem köt le. pedig szeretem a múlt Japánjában játszódó animéket, csak ez valahogy nem az igazi.

Zomil
Ugy tudom, h egyrészt az eladások se voltak nagyon gázok(sajnos kiemelkedöek se) és a Shaft amugy is most tömve van pénzzel(hála a madokának), szoval sztem 90% egy 2. évad 😊

Zomil
Baka to test-ben mint mondanak mindig idézésnél? Mert probálok nagyon figyelni, de nem értem sosem tisztán :S

Lelouch
Denpa Onna: Végig kellemes idõtöltés volt, remélem nem kell sokat várni a 2. évadra.<#vigyor0>
Ruley
Azon van itt a hangsúly szerintem, hogy a munkaerõpiacon nem jelennek meg, a vállalkozó meg valahogy mégis csak igen.

Úgy, mint ahogy egy csöves is NEET, pedig mondhatnánk hogy van munkája, a kéregetés-kukázás esetleg rablás, az az amit naponta csinál és megél belõle, de mégsem olyan munka mint a vállalkozás, inkább olyan pótlék, mint a Neet-detektívkedés.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Nem biztos hogy értem a kérdést, de ugye az a szójáték megvan, hogy "It's the only NEAT thing to do." ?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
hm...mit inditottam el... 😄
Amugy oké, persze a pontok alapján neet, de pénzért dolgozik(legalábbis gondolom onnan vannak ezek a hiperszupergigaüberbrutál cuccok 😄 )
szoval végülis egy feketén dolgozo vállalkozo, ilyen alapon, azért messzebb van egy neet-töl, mint pl. a többiek(bár franc tudja, h azok honnan szedik a pénzüket, vagy alice-tol kapnak-e vmi fizetés szerüséget)
áhhh, mind1 nemtom már mit akartam mondani... 😄

armageddon666
Ezt mondtam mikor elõször felmerült a NEET nyomozó.

@

efti
Ha már itt tartunk a neet fogalmaba a vallalkozok hogy fernek bele? Nem alkalmazottak. Tulkepp Alice sem az, ugyhogy vegul csak neet 😊

WWFSMD?

PetruZ
Nem, a "NEET -> to neet" kapcsolatra utaltam.
PetruZ
Melyik az a pont? Kiskorú, nincs még felsõfokúja (de láthatóan egyéb suliba sem jár), nem alkalmazott, hanem szabadúszó (!= employment), és gyakornoki állása sincs.
IMYke2.0.0.0
A jerk szót ízlelgetted? 😊

PetruZ
Munkanélküli vagy, nincs pénz egyetemre, fõsulira, nem alkalmaznak sehol, mert papíron alulképzett vagy és emiatt a gyakornoki állások is kiesnek, tehát "az egyedüli dolog, amit megtehetsz, hogy..." Nem igazán tudnék most magyar szót mondani egy angol betûszóra, amibõl ige lett. 😊