Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ezt a nem illenek bele a csatorna arculatába dolgot én is olvastam, meg hogy a mechat itthon nem szeretik az emberek....de AA-n aszonták, hogy a mûsorszerkesztõ szimplán csak nem szereti ezeket a sorozatokat azé nem lesznek....oké, baromság, de legyen...van még másik 1000 sorozat rajtuk kívül...egy Clannad, Elemental vagy éppen a Fairy Tail, ami még be is illene a never ending sorozatok közé (bár ki is emelkedik közülük)....😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(csak vicc)
Slayerst lehet megnézném magyarul megint 😊
@
Tiszta szégyen lett a csatorna.
-Az anime premierek állandóan csúsznak.
-Állandóan ígérgetnek, aztán jön a csalódás. (DBGT, D.Gray-Man "egyben leadása", stb...)
-Alig van új anime.
Már én se nézek rajta szinte semmit, csak néha hétvégenként a Verhetetlen Banzukét... 😄
Amúgy érdekes történeteket lehet hallani, állítólag azért nem vesznek meg olyan címeket, mint a Code Geass, TTGL, NGE, stb... mert nem illenek a csatorna arculatába... 😄 Egyszerûen nevetséges.
Megyek melózni, reggel majd meglesem.
csak úgy érdekességképp írtam, hogy régebben azért nem volt az, hogy az amerikai megasztárt, xfaktort meg miegymást leadták.
A Zombideszka 6 rész után erõ mélyrepülésbe kezdett a számomra de ez jobbnak tûnik és tényleg komolyabbnak. Az ending zene meg nagyon tetszik.
Mást ne mondjak: Warp
Azért a legtöbb japánnak gondot okoz az angol, fõleg ha különbséget kell tenni pl. R/L hang között. Amikor anno a Pólusba jött egy Sony küldöttség, csak este hat körül jöttek rá, hogy azok végig angolul beszéltek avagy próbáltak beszélni hozzájuk 😊
föleg mikor megkapta az ultimate mahou shoujo szerelést... 😄
amugy meg utána olvastam és egy elég érdekes részt hagytak ki...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy az okosok azt mondják, h valszeg késöbb lesz berakva flashback-ként
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az ED zene is nagyon jo 😊
Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az 1. évad már lenn is van - este már nézem.
[s mindezt imádott Elfen Lied alatt írom <#finom>#finom>]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem hiszem el, h ne lenne saját szavuk erre 😄
mert ugye az arubaito az ugye a részidös munka...nem konkrétan a német arbeit, mint munka a jelentése
Arma: shaft-ra én madoka ota figyelek és szvsz meg is érdemli, h rá legyenek izgulva az emberek 😄
Nem szimpi, hogy ennyire random minden harc, az epizód 90%-a meg gyenge slice-of-life.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(Válasz valaki olyannak menne, akihez passzol, de már nem keresem meg 😄 +-1 hsz amúgy)
@
hülye japánok és az idiota angol szavaik amiket japánositanak 😄
Lelouch: majd akkor ugrok 100%-ra ha már bejelentik, h mikor adják 😊
de hogy ejtik akkor?
hát soha nem jöttem volna rá... 😄
Úgy, mint ahogy egy csöves is NEET, pedig mondhatnánk hogy van munkája, a kéregetés-kukázás esetleg rablás, az az amit naponta csinál és megél belõle, de mégsem olyan munka mint a vállalkozás, inkább olyan pótlék, mint a Neet-detektívkedés.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Amugy oké, persze a pontok alapján neet, de pénzért dolgozik(legalábbis gondolom onnan vannak ezek a hiperszupergigaüberbrutál cuccok 😄 )
szoval végülis egy feketén dolgozo vállalkozo, ilyen alapon, azért messzebb van egy neet-töl, mint pl. a többiek(bár franc tudja, h azok honnan szedik a pénzüket, vagy alice-tol kapnak-e vmi fizetés szerüséget)
áhhh, mind1 nemtom már mit akartam mondani... 😄
WWFSMD?