Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
hmm...nézegettem hogy milyen arcok lesznek Fiary Tailbe és nagyon úgy tûnik, hogy nemsoká beéri a sorozat a mangát....mondjuk nekem van még 2 arcom aztán leteszem egy idõre, hogy megin felgyûljenek a részek....😄
lehet rosszul látom, de manapság nem sok Natsuhoz hasonló fõszereplõvel találkozni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Azért bátorkodtam mondani neki, mert abban MAGYARUL írják ki a címeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ha már itt tartunk....magyarázza már meg valaki mer én nem értem, hogy mit akar jelenteni, hogy 'It's the only neet thing to do'......értem, csak nem értem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Viszont szabadúszóként bûnügyeket megfejteni az amúgy sem "Employment".

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
De logikailag ha egy pont is hiányzik a 3-ból, onnantól nem NEET.

@

PetruZ
A NEET-séghez kell a magas szintû oktatás hiánya is. "Not in Education, Employment, or Training"; és a rövidítés még csak nem is ázsiai találmány, hanem... angliai. 😊
armageddon666
Vagy csak beleképzelitek 😊

@

Máté94
Nekem nagyon tetszett. Az OP és ED hatalmasatt dobott rajta, de Yuka volt az, akinél elõször éreztem, hogy de meg kellene ütni. 😄
Az OP elején meg: "Meghalni, még ma..." Szépen belecsempészték. 😊
Lelouch
Clamp... Direkt néznek ki így a szereplõk.
Zomil
Blood-c sztem nemrossz, bár eddig nem sok minden történt...
viszont a karakterek megrajzolása 1-2 szereplönél eléggé...fura... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Itt ugyan többen is felejthetõnek ítélték, de nekem tetszik a No.6, csak hozza végig minimum ezt a színvonalat. Remélem jobb lesz mint a Fractal volt, pedig az is tetszett a hangulata miatt.

Zomil
jo hát ezen az alapon igen...bár igy is tulzásnak tartom neet-nek hivni...mert ez olyan mintha azzal villogna, h ö feketén dolgozik és, h ö ettöl jobb mint a többiek... 😄
szvsz akkoris picit idegesitö

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
feketemunkás, hivatalosan munkanélküli. innentõl NEET.

@

Zomil
Nemtom mi a gond a Kamisama no Memochou-val sztem jo 😊
Persze az engem is nagyon zavar, h Alice minden 2. mondatában kiemeli, h ö egy neet detektiv...ami eleve egy baromság és paradoxon, mert hát ö detektiv és a pénzt is ebböl szerzi, akkor innentöl kezdve meg már nem neet...vagy nem? 😄

Anno lehidaltam a 11Eyes elején amikor megszólal Faragó. Kár hogy maga az anime erõsen középszerû lett bár az hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szereplõk 99% -át kinyírják második felében ( Sõt egy látomásban még a Bad Endet is bemutatják amikor mindenki meghal és a világ kampó )

sokat lendített a dolgon.
LasDen
ha már Faragó gyúrúnk vazze András mondta fel a bevezetõ szöveget akkor még ennyit megtudtak volna csinálni, hogy valami magyarul értõ írja az epizódok magyar címeit és ne a google translate...😄

Seth
Miért? Olyan jól lefordították magyarra a címeket. Olyanok,mint pl
"egy lány -ban kristály"
"szíbtép fájdalom"
"válogatott-hoz kialvás"

Nincs ezekkel semmi gond 😄

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
inkább azt ne

やられたらやり返す。倍返しだ!

IMYke2.0.0.0
"11eyes"-t nézd meg akkor...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
eddig nem volt jellemzõ rád...am lehet, hogy tudod mi lesz, de azért mégse ugyanaz olvasni és mozgásban látni....én a HOTD-tal voltam hasonlóan ahol az olvasás után nem sokkal jött a sorozat és szinte lefedte amit olvastam de attól még élveztem....😄

Máté94
Aham, pedig nem kéne, mert így nem lesz izgalmas, bár csak 12 fejet van, tehát az egész sorozatot nem tudom végig elõre. A kövi rész kb. hasonló kaliberû lesz, mint a mostani. Utána elvileg jönnie kell valami izginek. 😊
LasDen
tán olvasod??? 😄

Máté94
Hát, ha megnézted volna az ED-t láthatnád, hogy jön Aki és az srác. 😄
Egyébként nagyon szépen követik a mangát. 😊
LasDen
majd excelerator felkavarja az állóvizet....😄

Zomil
Kamisama dolls 2: még mindig jonak tünik, de nem igazán látom még merre megy a történet, meg kicsit olyan eseméytelennek tünik egyelöre...de remélem csak ilyan lassan beindulo anime és a végére jo lesz...csak akkor meg már megint egy anime ami az utolso pár részre lesz nagyon jo...

Zomil
Nah 2. évad jo kis tengerpartos résszel kezdödött 😊

Zomil
kabbe... 😄

amugy Baka to test-ben a kukkolonak a ruhája az a Sekirei-böl Homura-ra utalás? 😊

Ruley
Az elején én is azt hittem,

De azzal együtt hogy utána tényleg hoztak egy komplett stábot, meg minden, lehet hogy tévedtem.

A valóságban tényleg fura lenne hogy csak úgy beállítják a stábba a személyzetet, meg hogy komplett jeleneteket outsourcing-olnak egy noname írónak ok nélkül, de ez a sorozat elég naív hogy kinézzem belõle.

Valami meglepetés még lehet hogy lesz, mondjuk hogy ez a titokzatos rendezõ egy ismerõs, aki okkal támogatja õket, de max ennyi.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
de szarok ezek a magyar fordítok....folyton késnek...😄

LeWyTy
Ja akkor oks. Várok a feliratra mer magyarul értem is... mert ezt kell, hogy lehessen röhögni<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
egyrészt a 16. résznél tart a sorozat, másrészt meg tényleg csak 6 van még csak leforditva 😊

LeWyTy
Ha már itt tartunk ... én csak az elsõ 6 részt találtam meg a 26ból... (magyar feliratosan).

Van több is vagy rossz helyen kerestem?<#help>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Máté94
Nogizaka Haruka no Himitsu OP-jában is benne volt, hogy "Titok". 😛
Zomil
jo az... 😄
mondjuk kicsit valoban fura, h német, angol és magyarul van csak kiirva latin betükkel, ha jol láttam 😄

LasDen
jah...de hogy mér az rehtély...😄

Zomil
Lol jol látom, h a Matsuri endingjében, ki van irva, h hétfö magyarul? 😊

efti
Hanasaku Iroha 16
Csak nekem gyanus ez az egesz filmezosdi? Szerintem tuti atbaszas az egesz..

WWFSMD?

Máté94
A Matsuri Special-ját azért érdemes. 😄
Zomil
matsuri-t is megnézem mindenképp, de a 4perces ökörködések nem érdeklnek 😄

Máté94
Ne hagyd ki a Matsuri-t. 😊
LasDen
és az ovak meg specialok???? 😄

Zomil
Baka to test azt hiszem kap egy 10/10-et...tul nagy hülyeség ez ahhoz, h rosszabb pontot kapjon 😄
És legalább elkezdhetem a 2. évadot is 😄

IMYke2.0.0.0
Értem, ha a Kormányzó is ezt mondja, akkor biztos úgy van 😊

IMYke2.0.0.0
Én megvagyok - de nem vagyok gyakorló hívõ... sõt, majdhogynem ateista.

Lelouch

"You have corrupt DNA."
IMYke2.0.0.0
Ettõl féltem 😊))

IMYke2.0.0.0
Ööööö....

Seth
Már menthetetlen vagy 😄

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Biztos vagy te ebben?<#alien>
LasDen
és a kereszténységgel összeegyeztethetetlen...😄 még jó hogy nem vagyok megkeresztelve...😄