Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
itt ez lett az eredménye, hogy utolérték a mangát és úgy döntöttek, hogy átemelnek dolgokat, de a többi original lesz....evvan...:D gondolom a film is néhány dolgot leszámítva original.....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
De a mostani film folytatja a történteket nem?
Szoval akár elképzelhetö, h ha a film sikeres akkor megint csinálnak egy évadot sztem :)
Vagy azt is elképzelhetönek találom, h fogják és nem megtörténté teszik az utolso 2rész eseményeit és követik a mangát :)

Amugy a Higurashi valahogy a 2. évad után nem nagyon tud érdekelni :(

Máté: nem jött ki, de ugyse fog már soha kijönni, ugyhogy inkább megnéztem angolul :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Jaj, a fényképészrõl(Tomitake Jirou) most eszembe jutott megint ez a videó. XD
Lelouch
Higurashi Kira OP

Már tényleg túlságosan átestek a ló túloldalára.<#idiota>
armageddon666
igazából önuralom kérdése az egész.

@

Lelouch
Sztori és karakter szempontból változtatások a mangához képest:
Nymph már Chaos legyõzése után egybõl visszanövesztette a szárnyait, mert Tomoki utána azonnal vállalta, hogy lesz a mestere... Ez még nem olyan vészes változtatás volt. Aztán ott van Ikaros esete, miután a kukkolós rendszerben látja Tomoki "csókját". Nem vagyok egy nagy Ikaros fan(sõt...), de ott sikerült tönkretenni egy érzelmes jelenetét. Az animében elõálltak ezzel a LOL memóriavesztéses dologgal vagy mivel, a mangában semmi ilyesmi nem volt.<#falbav> Illogikus mûdráma lett az egészbõl szvsz... Szép is lenne, ha az érzelmi túltöltödésektõl minden angelroid elkezdené elveszíteni az emlékeit. :D Bullshit... De innentõl kezdve már szinte minden anime original volt, sõt ezután jön az, ami már ellent mond a mangának. Chaos újbóli feltûnésére gondolok itt elsõsorban. Kb. egyidõben jött elõ újra a mangában is a téma, de ott teljesen másképpen történt minden, és még mindig folyamatban van. Ott úgy hozzák be újra, hogy felfalja az új vízi angelroidot, akit a Sky Master küldött, hogy kinyírja Tomokit. Nem kell mondanom, ez elég nagy powerup volt neki, de ott mégse változott felnõtté... A többit viszont hosszú lenne leírnom, meg inkább azt látni kell ami ezután történik, úgyhogy ajánlom a manga 45-47. fejezetét, azóta sajnos megint fel lett függesztve az ügye. De mivel nem esnek túl rajta, mint az animében, így szvsz ne legyen sok reményed további évad(ok)ban.
Máté94
Lelouch
Szerintem nincs bennük semmi olyan spoiler, ami a sztoriról árult volna el valamit.
IMYke2.0.0.0
Nem nagyon nagyok, de azok - fõként nekem, aki most szerzi be a raw verziókat mindkét sorozatból...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Mert ezek amúgy nagyon nagy spoilerek... XD
IMYke2.0.0.0
Nagyobb spoilereket nem tudtál volna?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
KIjött magyarul?
Zomil
Nah végre rászántam magam, h befejezzem a Forte-t...
10.rész...a tomoki rendszer...és mikor meztelenül mutogatja magát a csajoknak... :D
12.-ben meg mikor vizzé változik...meg mikor elkezd nyávogni... :D
Jo volt ismét földön fekve nevetni...

Amugy sztem nem volt rossz, sajnos nem ismerem a mangát igy nemtudom mennyire rontották el a végét :)
De számomra örök favorit marad, remélem kapunk még több évadot :)
A 12. rész végén(bd) a film elözetese volt?

Ahh de várom már a filmet...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
a szezon legjobb endingje...:D
http://www.youtube.com/v/SjTZyBOynMA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
tiszta szivás, h megint minden olyan anime ami érdekel a hét 2. felére esik...legalább szépen eloszlana és akkor lehetne nézni minden nap 1-et :)

Máté94
Mawaru Penguin Drum: WOW...
Lelouch
Ja, voltak módosítások a sorozathoz képest.
efti
sket dance megint tobb epizodos sztori :) Kisse mondjuk erdekesen allnak a zenehez, de ebben a sorozatban vegul elfer..

WWFSMD?

Zomil
ha nem tévedek ez más irányt vesz, mint a sorozat ugye?

mert majd akkor egyben megnézem az elsö meg a 2. részt :)

berlinboy6329
Nem tud vki linkelni nekem egy képet?

Egyszer láttam vhol...Ilyen posterszerûség az egész,tehát mgams a kép,erõsen deszaturált esik rajta az esõ és vmi csaj(Talán Miku,kékeszöld hajra emléxek)áll az esõben tócsában körülötte vmmi váro,és olyan magas a FOV,h látszik a talaj is meg az ég is egyszerre.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LasDen
Lesz liva action film az Afro Samuraiból...tudom sokaknak nem tetszett, de nekem bejött és RZA zenéi is nagyot dobtak rajta....:D persze Samuel Jacksonnal készül....egy Ron Pearlmant is bírnék benne.....:D

LeventeV
tudtam én, hogy mostanság kell kijöjjön :D
kösz a választ <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Holnap jön ki BD-n, de ha jól tudom, már egy ideje kint van belõle valami webrip-féleség.
LeventeV
az utolsó Break Blade movie mikor jön ki? valamikor most kéne, ha jól emlékszem.

Lelouch
Az elsõ filmmel ellentétben??? Amúgy ez értelemszerûen az elsõ folytatása lesz.
És az elsõ filmmel ellentétben lesz köze a Frontier sorozathoz?

Malakai
Kamisama Dolls :: 3Ez a csaj tényleg baromi irritáló, remélem Aki megöli >D persze úgyse fogja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Október 20-án jön ki BD-n a 2. Macross Frontier movie.
Plusz úgy néz ki, a Hunter x Hunter animéhez végre újra készül folytatás. Remélem igaz a hír, mert a mangához nem szívesen kezdenék hozzá az igénytelen art miatt, pedig a sztori folytatása érdekelne.
armageddon666
Szar lesz, és mégis sikeres. :(

@

LasDen
"The Innovation Network Corporation of Japan (INCJ) is setting up a new company to plan and produce Japanese anime and films, then distribute them internationally. The company's purpose is to identify works and ideas with potential, sell the rights for film adaptations, and produce film or anime adaptations for some of the works. The company also aims to boost the world competitiveness of Japanese anime and films.

The new company will recruit experts from Hollywood and seek their expertise in production and distribution. It will also co-produce films and anime with Hollywood partners, aiming to produce about 10 box-office hits in its first five years.

INCJ will invest about 5 billion yen (about US$63.48 million) into the new company, which could be set up as early as this summer."

Érdekes....

Lelouch
TWGOK x To LOVE-Ru OP
Szerintem nem rossz. :]
Zomil
s;g-s sztem nincs, ugyhogy nem hiszem, h gond lenne :)

LasDen
kamisama dolls 3. rész korrekt volt, de megin volt 1-2 indexes jelenet...:D meg a végén az a szemüveges csaj nagyon idegesített...gondoltam elõször, de aztán rájöttem, hogy nem a karakterrel van a baj (azzal is részben :D) hanem hogy az én személyiségemmel össze nem illõ ez a fajta kiváncsiskodó minden lében kanál dolog...ezzé irritált a csaj..:D

stein...:D....tudom van 5 raklap banner, de ezt nem bírtam megállni....:D

Zomil
lol :D
csávo ugy néz ki, mint Zuzo a tini ninja teknöcökböl... :D

LasDen
http://www.youtube.com/v/Kp0aXNollkc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

RelakS
Jókívánságokat köszönöm, nyaralni voltam, ezért a fáziskésés :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Beelzebub: Ezek a filler betétek nagyon szánalmasak tudnak lenni. De úgy látom még mindig rá tudnak tenni egy lapáttal az egészre a következõ mahou shoujo-s résszel.<#falbav><#vigyor>
LeventeV
RTL az inuyasha-val elmehet a francba.
hogy az animax megveszi a bleach-et meg a narutót még érthetõ, mert nagyon réteganimét nem adhatnak, mert számít azért nekik is a nézettség, az tény, hogy túlzásba viszik, mert ebbõl a két animébõl áll az esti kínálat fele. de azt, hogy american idol meg hasonlók mennek rajta azt nem tudom megemészteni.

Lelouch
Igaz, de még így is, az eddigi 220+169 rész helyett azért biztos sikerült volna venni pár másik animét. :) Persze a minõség helyett inkább az olcsóbb és egyszerûbb megoldást választják általában, mint az látható a Marvel adaptációkból is.
Malakai
Pedig de, olcsóbb ugyanannyi részre megvenni a licenset egy dologra, mint sok különbözõre.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Én csak arra akartam kilyukadni, hogy az ilyen neverending animék nélkül változatosabb is lehetne most a csatorna kínálata. De jah, már késõ abbahagyni õket...
Amúgy az RTL se büszkélkedhet, le van szinkronizálva végig az Inuyasha már jóideje, de se levetíteni nem akarják, se átadni az Animax-nak a jogokat.
Zomil
Ao no Exorcist megint jo volt :)

Sacred Seven 02: nemtom...sztem egynek elmegy...klisés...de nézhetö :)

LasDen
de másfelõl nézve a részükrõl hülyeség lett volna a blícst narutot nem megvenni, hisz népszerûek meg minden....logikus döntés volt...
lehet vettek volna mást, de ezt már nem fogjuk megtudni...:D

Lelouch
Mert a Bleach és Naruto részekre szánt pénzbõl nem tellett volna másra? De ha már a pénznél tartunk, az FMA: Brotherhood se lehett olcsó mulatság, akkor kezdték adni, amikor még Japánban is nagyban ment.
Malakai
$

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Miért nem?
LasDen
hát én valahogy nem tartom elképzelhetõnek....

Lelouch
Miért? Ha nem vennék ezeket az 50 rész feletti csomagokat belõlük, már lenne helyettük minimum 4-5 másik anime a kínálatban.
LasDen
há mer nincs semmi amit adhatnának....nem sokára 2 blícs meg 2 naruto nap lesz, a többit meg kitölti az american idol....:D