Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szoval akár elképzelhetö, h ha a film sikeres akkor megint csinálnak egy évadot sztem :)
Vagy azt is elképzelhetönek találom, h fogják és nem megtörténté teszik az utolso 2rész eseményeit és követik a mangát :)
Amugy a Higurashi valahogy a 2. évad után nem nagyon tud érdekelni :(
Máté: nem jött ki, de ugyse fog már soha kijönni, ugyhogy inkább megnéztem angolul :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10.rész...a tomoki rendszer...és mikor meztelenül mutogatja magát a csajoknak... :D
12.-ben meg mikor vizzé változik...meg mikor elkezd nyávogni... :D
Jo volt ismét földön fekve nevetni...
Amugy sztem nem volt rossz, sajnos nem ismerem a mangát igy nemtudom mennyire rontották el a végét :)
De számomra örök favorit marad, remélem kapunk még több évadot :)
A 12. rész végén(bd) a film elözetese volt?
Ahh de várom már a filmet...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
mert majd akkor egyben megnézem az elsö meg a 2. részt :)
Egyszer láttam vhol...Ilyen posterszerûség az egész,tehát mgams a kép,erõsen deszaturált esik rajta az esõ és vmi csaj(Talán Miku,kékeszöld hajra emléxek)áll az esõben tócsában körülötte vmmi váro,és olyan magas a FOV,h látszik a talaj is meg az ég is egyszerre.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
kösz a választ <#eljen>#eljen>
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Plusz úgy néz ki, a Hunter x Hunter animéhez végre újra készül folytatás. Remélem igaz a hír, mert a mangához nem szívesen kezdenék hozzá az igénytelen art miatt, pedig a sztori folytatása érdekelne.
The new company will recruit experts from Hollywood and seek their expertise in production and distribution. It will also co-produce films and anime with Hollywood partners, aiming to produce about 10 box-office hits in its first five years.
INCJ will invest about 5 billion yen (about US$63.48 million) into the new company, which could be set up as early as this summer."
Érdekes....
stein...:D....tudom van 5 raklap banner, de ezt nem bírtam megállni....:D
csávo ugy néz ki, mint Zuzo a tini ninja teknöcökböl... :D
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
hogy az animax megveszi a bleach-et meg a narutót még érthetõ, mert nagyon réteganimét nem adhatnak, mert számít azért nekik is a nézettség, az tény, hogy túlzásba viszik, mert ebbõl a két animébõl áll az esti kínálat fele. de azt, hogy american idol meg hasonlók mennek rajta azt nem tudom megemészteni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy az RTL se büszkélkedhet, le van szinkronizálva végig az Inuyasha már jóideje, de se levetíteni nem akarják, se átadni az Animax-nak a jogokat.
Sacred Seven 02: nemtom...sztem egynek elmegy...klisés...de nézhetö :)
lehet vettek volna mást, de ezt már nem fogjuk megtudni...:D