Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sztori viszont mostantól akár jobb is lehet majd az animében, mint a mangában, kiváncsian várom mi lesz...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem volt rossz de szerintem nem is volt annyira jo, hogy a kiemelt kategoriaba keruljon.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hát ez teljesen kész, amúgy is átment már "hárem" sorozatba, mert mindenki Okabet szeretné szeretni, de ez a szenvedés a randitervezéssel ... ááááá. Meg megy az osztás a Tsundere és Okabe között rendesen. Operation Valkyr
Nem túl bíztató, de legalább kiderült, hogy nem lett elfelejtve teljesen az anime folytatása.
Lasden: <#eljen>#eljen> 😊
a második évadban szerintem a fuwa-fuwánál is jobban sikerült zenék vannak.
És egyébként is, a tancinéni zenéi khíííírály! 😄
Más.
Egy ideje már olvasom a Mardock Scramble címû mangát. Kellemes cyberpunk mûnek tûnik deami meglepett hogy most fog megjelenni belõle egy anime film ebben a hónapban. Kíváncsi leszek követik e a mangát bár elég fura hogy fõhõsnõ hosszú haját ilyen rövid frizurára cserélték.
Mellelseg az is azok közé mangák közé tartozik amelyekrõl kb utoljára gondoltam volna hogy meganimésítik.
És persze nem utolsósorban csak most vettem észre hogy a fejlécbe többek között az én blogom is felkerült. Kösz szépen modok!
Na jo nem az egeszet, csak azt a kb masfel ket percet amirol sikerult akkor tabot talaljak. Azota megvan a teljes dalos tab is, de meg nem szantam ra magam, hogy azt is megtanuljam..
WWFSMD?
En gyakorlatilag csak tevere kotve hasznalom az ld750em es teljesen jo. Ugyanakkor, most hogy mar meglehetosen eldontotted mit fogsz venni megkerdeznem, hogy ha ennyire nem monitornak veszed, akkor miert nem plazma?
/OFF
WWFSMD?
http://joarban.hu/index.php?id=le32d550&kat=lcd_televizio
Na de most mar inkabb vedd meg, mert mar tobbet van megemlitve itt a TV, mint az Animek.
Mivel arra fogom a legkevesebbet használni azzal nem lesz baj. (Max Sportanimék.)
Ps3-ra + Filmnézésre + Laptoppal összekötve anme/HD anime mkv-k (ilyen cifra, felirat+ karaokés mkv-k is) nézésére akarom használni.
TV-ben már szinte csak az ismeretterjesztõ csatornákat + Comedy Centralt nézem oda meg nem nagy minõség kell. Legrosszabb esetben ha nézhetetlen lenne ( bár erre sztem kicsi az esély.) majd letorrentezem a Family Guyt meg a társait és azt is nézem HD-ben.
miért dobtad? annyira nem jött be?
efti: ahhoz képest tényleg nem sokat zenélnek benne.
Nem véletlen a leutánzása.
S ez is fantasztikus:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy én mindkettõt dobtam anno, pedig ez elég ritka nálam. 😄
24p-t tudja tehat az sem lehet gond a filmnezesnel. De a sportkozvetiteseknel ill normal TVzesnel lehet, de az abbol fakadhat, hogy 50Hzes a TV, igy lehet nemi utanhuzas gyors mozgasnal.
Ha jól megy akkor számítógépen nem is igen néznék animot ha ez már meglenne.
Mellesleg vélemények a TV-re kötött gépen át történõ animézésrõl?
WWFSMD?
valkyria chronicles-bõl is megnztem 15 részt. ez is nagyon tetszik, 10/10. az anime csak megerõsített abban, hogy a játékot nagyon sûrgõsen be kell szerezni.
végkövetkeztetés kb: sasmsung c650 ha van rá keret a 100 hz miatt, ellenkezõ esetben d550.
"Bevállalom" akkor ezt. Aszem ha mázlim lesz akkor pont ennyi fog összejönni. Csak el ne adják addig.
Azt mondom ha nem tudod megvenni a 32c650-t, akkor se vedd meg ezt a Philipset, ha nincs eleg penz ra, es mindenaron 50Hz-est akarsz, akkor inkabb vedd meg a Samsung 32c530-t,32c550-t a tavalyi modelekbol, vagy a 32d550-t az ideibol.
Bar en mint mondtam nem vennem meg ezeket az 50Hz-eseket mar.
http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/philips-32pfl3605h-full-hd-lcd-televizio-32-81cm-9541.html
Errõl mi a véleményetek? Kb ennyi pénzem van rá. Megéri vagy hasonló árban van e jobb? Van esetleg valakinek ilyen?
Amikor eldõlt, akkor pedig a jobb oldalára tette, így a kard meg sem mozdult.
A hasi vágás - amire a végén mondja is, hogy egy hegyi medvével küzdéskor sokkal nagyobb sebet is kapott már - pedig már az elején is látszott, hogy nem komoly.
Meg kell mondjam, azért én is néztem, mint a luki nyúl, de a stáblista végignézése, a monumentális zene meghallgatása után visszanéztem az ominózus jelenetet és már nem is volt "annyira" furcsa.
Az Extended verzió néhány kisebb jelenettel, hosszabb snittekkel lehet csak hosszabb, meg pár mondattal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.