Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar feliratot nem is kerestem hozzá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Remélem jó lesz....😄
Engem peldaul teljesen hidegen hagynak, mint mar parszor leirtam a mangak, szamomra az a lenyeg, hogy maga az anime jo legyen, hiszen vegul is az a lenyeg hogy jol szorakozzal rajta, nem pedig az hogy hasonlitgassam es vizslassam, mi a kulonbseg a manga es az anime tortenete kozott. 😄
A Tenma is nagyon jo volt! 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Negimának megint nem sok köze lesz a mangához, egy alternatív lezárása lesz a történetnek.<#falbav>#falbav> Én meg itt már vártam néhány jól meganimált harcot, az elõzetes alapján feleslegesen.
Amugy szerintem az inverter tulterhelodik es attol van a zugo hang, sajnos az inverterrel neha a Samsungnal szoktak problemak lenni, na meg a tapegysegevel, addig orulj amig csak zugas gondjaid vannak. 😄
A tobbit az UPCtol kerdezd meg. 😄
Reszletezem is ha kell.
MPC-HCnak mar van olyan beallitasa,a subtitles/misc menunel, hogy megadhato, hogy a kulso feliratok legyenek az alapertelmezettek, a hangsavnal meg az amugy is hasznalt Haali splitter beallitasainal, megadhato az options/language priority menunel a preferalt nemzet nyelve, tehat annak a hangsavja fog lejatszasra kerulni. Ide mondjuk beirod, hogy jpn es a japan nyelv lesz az alapertelmezett, meg akkor is haz mkv elso adatfolyamja mondjuk az angol nyelv es ezt amugy regebben kezzel kellett allitgani.
Ez kifejezetten jol jon, amikor sorozatot nez valaki. Kinyitja a konyvtarat, visszafele kijeloli a megnezendo filmeket mondjuk 10-1 es akkor a sorrend az elso filmtol kezdodik es onnantol nem kell semmit csinalni meg a reszek valtasakor sem, mert a felirat igy magyar lesz es a nyelv pedig a kivalasztott japan.
Ha egyeb kerdes van a lejatszasrol TVkrol, nyugodtan lehet kerdezni. 😄DD
am én most kapcsoltam össze a tévém meg a gépem (mennyire más hd tvn nézni a hd cuccokat OO) és gyorsba megnéztem hogy vannak a feliratok animéknél és nálam megjeleníti a feliratokat....legalábbis ha az mkv-ba csomagoltról van szó, mert máshogy még nem néztem.....😄
De hogy az animerol is meseljunk van Persona anime, a 2008-as 26 reszes Persona Trinity Soul, ami ha jol emlekszem a PES3 utan jatszodik talan 5-10 evvel ? Tehat azt, megnezheted hogy kapjal valami vizualis megerositest, mirol is szol. Sot van meg 1997-es manga is ami lenyegeben az alapokat vazolja fel. (Mondjuk en nem szeretem a mangat, valami rejtelyes oknal fogva 😄)
De visszaterve a Persona Trinity Soulra itt az openingje:
やられたらやり返す。倍返しだ!
meg tetszik, h mindegyik kakashi-nak más hangja van 😊
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
WWFSMD?
monitorként is használtam már és annak is jo 😊
De ha már ennyi szaki van itt akkor lenne egy kérdésem: müholdas upc adásunk van az adapterröl scart-al megy át a jel...és a tv néha zug(amikor laptoprol használom akkor soha) és leginkább akkor, ha sok a fehér szin...ha jol sejtem ez ugye a scart miatt van? Lehet upc-töl olyan adaptert kérni amiböl hdmi kimenet jön ki?
Astarotte meg sztem is kellemes anime, jopofa kedvelhetö karakterekkel, bár a vége annyira nem tetszett, de jo volt😊
Remélem nem a "Legtöbbször felrobbanó TV" díját nyerte el.
Más ha már anime topicban vagyunk. Az Astarotte no Omocha meglepõen kellemes így 5 rész után. + a 5-ik rész elejére egyáltalán nem számítottam. Ez jó pont.
Mondjuk ilyenkor a polcok ill raktarak kiuriteskor olcsobban hozzajuthat az ember, de sajnos mar nem sokaig mert itt vannak az ujabb modelek es azt akarjak eladni az aruhazak/arusok.
Mindenesetre az 50Hzes TVk mar nem a megcelzott kategoria nem szabad megvenni oket, mert ilyen erovel akkor meglehet venni a 67 ezerert a 350est is, csak utana megbanja az ember, mert inkabb az atveres kategoria mint minosegi TV. A C650el mindekeppen elegedett lesz mert nincs jobb ebben az olcso kategoriaban.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/samsung-le-32c650-lcd-televizio.html
Talán pont ezt amit ajánlottál.
Amugy pl a Samsung ill LG szamozas jol erzekelteti a minosegi valtozasokat a TVn.
4es szeria a legalso kategoria, 5-os a kozep also kategoria, 6-os kozep-felso kategoria es igy tovabb.
Vagom hogy nincs nagy kereted a TV-re, gondoltam a hozzaszolasaidbol, de ha 94-ert vennel TV-t akkor mar nem lehet tetel egy sokkal jobb tv-re a +5-6 ezer.
Higyj nekem, ha jot akarsz akkor a LE32c650-et veszed es meg akkor is elegedett lennel, ha mar lett volna elotte mar LCD TVd.