Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjött TV szóval örömboldogság viszont amikor laptoppal összekötöm ( elsõre sikerült nem is volt baj ) akkor bármilyen animot/filmet játszok le recsegés hallatszik. De csak akkor ha hang is van. Ha zenét játszok le ezt nem tapasztalom. Mi lehet baj szerintetek?
IMYke2.0.0.0
Akkor csak Neked, még egyszer: 0.5 MBit... 2,644 kb-os fájl, teljes méretben beszúrva... közel fél percig tartott, míg betöltõdött miatt az oldal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Lelouch
Szerintem viszont jó kis szezon lesz. Ami már biztos nálam: Hunter x Hunter, Fate/Zero, Persona 4, Mirai Nikki, Shana... Nem is rossz, fõleg hogy szezononként 3 újdonságnál mostanában nem is nagyon néztem többet. 😄
IMYke2.0.0.0
3 sorozat / 3 OVA / 2 movie érdekel majd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Még nagyobb méretût nem találtál... <#vigyor5>

LasDen
elég szutyok egy felhozatal....sok néznivaló nem lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
LeventeV
meghoztad a kedvem hozzá. ptw listámban már benne volt, lehet a héten megnézem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Shikit hajnali 3ig néztem 😄 Hát ez nagyon komoly lett a végére... Elején csodálkoztam a magas értékelésen, most már értem 😊 most egy ûr tátong. Kettõ vagy három anime van a gépemen, de egyikhez sincs nagyon kedvem :\

@

efti
igen, koszi, arra gondoltam. megkaptam mar a valaszt privben is

WWFSMD?

Máté94
Szívesen látnék több ilyent. 😄
Ubunchu-ból is lehetne animét csinálni. 😄
Új fordítás az oldalamon. Link az aláírásomban meg a topic fejlécében.
LasDen
ez baj....jövõ nyáron/õsszel bemutatják+1 év mire kijön....jaaajj nekem....addigra meghalok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Idén már úgyse lesz.
LasDen
csak úgy...valami fesztiválon rajzolta Hideaki Anno....szép meg minden, de én egy megjelenési dátumnak jobban örülnék már...😄

efti
volt egy oldal, csak sajnos a mindenfele ujrainstallok kozben elveszett a bookmark hozza, aminek valami nagyon kis felrevezeto neve volt es borzaszto egyszeru felepites mellett volt ott mindenfele anime zenei. A cimoldalon is valami olyasmi volt, hogy "nincs itt semmi csak..."

Ha megvan valakinek a cime akkor ide vagy privbe elkuldi? elore is koszi

WWFSMD?

No.6 - Ep.5.
Anno tetszett a nyitó rész eleje, hogy halljuk az elõadást arról nincs is lélek, miközben a fõszereplõ álmát látjuk. Annál meglepõbb volt, hogy a kiscsaj aki azt az elõadást tartotta itt egy lélekrõl szóló verset írt. Szeretem a lassú nyugis hangulatos animét, mint a Time of Eve, de egy picit azért beindulhatna ez is végre. 😊

LasDen
pedig szerintem jól küldte...😄 de kíváncsi leszek mi lesz...csak ne befolyásolja hogy mikor lesz...😄

Lelouch
Ahogy olvasom, elég sokan követelik a leváltását... Én is kiváncsi vagyok, mi lesz.
LeventeV
akkor a mozi blu-ray kiadása kb 1 év múlva esedékes. 3. évadnak meg örülnék.

LasDen
hát az se lenne rossz...😄 mondjuk kíváncsi lennék, hogy Haruhi hangja maradna-e mert úgy tudom, hogy Hirano Aya mélyre ásta magát...😄

Lelouch
De remélhetõleg a további K-on folytatás elõtt visszatérnek kicsit a Haruhi-hoz is. 😄
LasDen
télen lesz mozi....
de mivel a manga is folytatódik így erõsen elõfordulhat egy újabb évad a jövõben....

LeventeV
Az jó hír. Sorozat, film vagy ova?

Lelouch
Lesz.
LeventeV
Befejeztem a K-on!!-t. nagyon tetszett ez az évad is. Sawa-chan sensei most is nagyon jó volt.
valami folytatás lesz?

Lelouch
Szerintem az a leggyorsabb, ha leszeded magadnak a feliratos videót. 😄 Szívesen segítenék, de magyar felirat hiányában én még nem szereztem be.
IMYke2.0.0.0
Pestinek mondod, hol folyik a Lánchíd 😊

Mivel, nekem a RAW verzió van meg az 5. részbõl, így ahhoz nincs felirat.
Viszonty a T.Melon-féle ugye tartalmazza ... és azt kérem, akinek utóbbi megvan, hogy operálja ki nekem az ANGOL-t 😊

Máté94
mkvmerge
IMYke2.0.0.0
Srácok! Ha megvan valakinek ez: Black Lagoon: Roberta's Blood Trail - 5 A finom dinnye csapattól, az kioperálná nekem belõle az angol feliratozást, és feltenné valahová?

Nekem a "nyers" verzió van meg.

IMYke2.0.0.0
Még nem láttam :_(

RelakS
Tsukuyomi - moon phase megvan? 😊

Aranyos kis vámpír, a napot sem feltétlenül bírja, ilyesmi 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Na, akkor egyszer kap tõlem esélyt.
Jól sejtetted, a mai "trendy" vámpírságtól kapok már hányingert.

armageddon666
Ez egész klasszikus felfogású vámpírosdi 😊 Szal nem olyan amit manapság tolnak, aminek kb. annyi köze van a vámpírokhoz, hogy nagy a szemfoguk és szeretik a vért.

@

IMYke2.0.0.0
Nekem már a tö... hátam tele van a vámpír témával. Már utálom.

armageddon666
Ez a Shiki rohadt jó O.o most jön majd a 20.5-dik rész...

egyébként szimpatizálok a vámpírokkal xD ... mint általában

@

Izé. Ötödik rész. Már késõ van 😄

Hatodik részig kint van a fordítás. Vagy meg lehet várni az egészet egyben.

RelakS
humiariból

armageddon666
Ez a Shiki amilyen gyengén indult olyan jó lett a 14. részre 😄 mondjuk továbbra is kicsit furcsa a design.

@

Máté94
Azért mert az akkori google translate nem volt olyan fejlett. 😄
LeventeV
lol 😄

Lelouch
Ez nem igaz, a múltkori félrefordított mondatot amit beraktam, a google translate helyesen fordította le. 😄
Lelouch
Az a vicc, hogy van lektor is. 😄
RelakS
majdnem Aishiteruze Baby 😄

PetruZ
Upsz, ezt muszáj lesz megnézni. 😊
LeventeV
Ebbe van valami, de akkor is, nem látják, hogy nincs értelme a mondatnak? Vagy nincs lektor a csapatban?

Máté94
Én mondtam anno, google translate az egész. 😊
Seth
nyóóóóc <#idiota>

PSN ID.: Beegabor