Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egész sorozatról, fantasztikusan jó volt az egész történet szépen elmesélve, lassan építkezett, de nagyon jól...az elsõ sorozat után a Paris fejezet kicsit gyengébbre sikerült az elsõnél, pedig komoly probléma nem volt vele. viszont a finale valami fantasztikusan jó volt a hullámzó nodame és a döntés képtelen Chiaki (picit zavart is, hogy teljesen egyértelmû mit akar de nem mondta ki egyértelmûen) eltávolodása majd újra egymásratalálása...noda és stresemann találkozásának jelenete a vége felé egészen érzelmesre sikerült (az a rövidke pár perc)
és az elsõ évadhoz képest animációban is hatalmasat javult a sorozat, mert végre az orkesztra már nagy totálban is mozgásban volt nem csak mikor közelrõl mutogatták a hangszereket...és a zenék is kivétel nélkül jók voltak, bár nem teljesen az én stílusom...:D
és a szinkronhangokról még egy kicsit....az biztos, hogy az eredeti japán sokkal jobb, de Tokaji Csaba és Dögei Éva tökéletesen hozták a játékot...Tokaji Csaba és Seki Tomokazu hangja nagyon hasonlóak, néha aszittem, hogy a Tokajit hallom olyan volt...:DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miután megetted a tortát, irány a fürdõ, és alvás, hogy holnap kipihent legyél az ovi ... vagy az már rég volt? <#miaz>#miaz>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
<#worship>#worship> <#buck>#buck>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Valamint a finálé is okkal grandiózusabbra sikerült míg a régi FMA-t csak még jobban elrontották a "befejezõ" filmmel.
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az pedig meg rikabb hogy el s talalak, hogy hol szujrak be. Ezt pedig a Brotherrhofnak olyan nivon talaltak meg, ami nagyon ritka.Szinte a tokeletes idozitesnel hasznaltak fel.
やられたらやり返す。倍返しだ!
A Buriki art miatt lehet akármilyen a sztori, én akkor is nézni fogom...<#hawaii>#hawaii>
-Prof William
Lehet rosszul értelmeztem :)
Egyébként elég sokan.
@
Jo volt szerintem is az elso FMA, raadasul mint irtam nem attol lesz jo egy anime mert koveti az animet, hanem magatol.
De nem akartam megnezni a masikat, mert nem szeretem az ismetlodeseket, mar pedig a ket sorozatban rengeteg azonos megkozelites van, hiszen egy tortenetbol taplalkozik.
Felaldozni valamit, egy nemes celert, mikozben tobbet veszithetunk.
Vegig ezen a szalon mozog a ket tortenet, ami ertheto, ezert nem akartam megnezni a felujitott valtozatot.
De amikor meghallottam a soundtrackjait az ujnak ledobbentem rendesen, olyan minoseget kepvisel az elso reszben volt belole boven, mint pl a main theme, a laws of alchemy vagy eppen a nagyon jo helyre beszurt Lapis Philosophorum.
Amikor megneztem a Brotherhood elso reszet szinte ledobbentem ezek miatt, annyira minosegi munka volt es nagyon jol megtalaltak, hogy hol kell az epozidba illeszteniuk.
Innyenc vagyok es az igenyeimet, szinte 100%-osan kielegitettek, azt kell mondjam.
Az elso resz mindenkepen a mestermu kategoriaba sorolando.
@
A Brotherhood viszont nagyon jó.
meg arrol, h te Tsukuyomi beszámolot tartasz, meg a szokásos heti anime beirások :)
Többi nem maradt meg / nem érintett. Többiek majd beszámolnak róla :D
@
elore is koszi
WWFSMD?
link akik a fatal fake játékokat csinálták(fsn verekedök játékok) uj játékon dolgoznak :)
elvileg ebben már a zero mestererek és szolgák is benne lesznek meg rpg szerü fejlödés
#48290: igen az :)