Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah végeztem Nodame Cantabilevel...tokkal vonóval (höh, ide illó szólás)
az egész sorozatról, fantasztikusan jó volt az egész történet szépen elmesélve, lassan építkezett, de nagyon jól...az elsõ sorozat után a Paris fejezet kicsit gyengébbre sikerült az elsõnél, pedig komoly probléma nem volt vele. viszont a finale valami fantasztikusan jó volt a hullámzó nodame és a döntés képtelen Chiaki (picit zavart is, hogy teljesen egyértelmû mit akar de nem mondta ki egyértelmûen) eltávolodása majd újra egymásratalálása...noda és stresemann találkozásának jelenete a vége felé egészen érzelmesre sikerült (az a rövidke pár perc)
és az elsõ évadhoz képest animációban is hatalmasat javult a sorozat, mert végre az orkesztra már nagy totálban is mozgásban volt nem csak mikor közelrõl mutogatták a hangszereket...és a zenék is kivétel nélkül jók voltak, bár nem teljesen az én stílusom...:D
és a szinkronhangokról még egy kicsit....az biztos, hogy az eredeti japán sokkal jobb, de Tokaji Csaba és Dögei Éva tökéletesen hozták a játékot...Tokaji Csaba és Seki Tomokazu hangja nagyon hasonlóak, néha aszittem, hogy a Tokajit hallom olyan volt...:DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. Megyek is haza. :))))
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
a gelbooru szerint ja

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Tiger&Bunny? :P
RelakS

Boldog születésnapot IMYke2.0.0.0!
Miután megetted a tortát, irány a fürdõ, és alvás, hogy holnap kipihent legyél az ovi ... vagy az már rég volt? <#miaz>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Hálásan köszönöm, hogy e, számomra néha napján fontos, másszor kényelmetlen napon gondoltál rám, és nem voltál rest felköszönteni.
<#worship> <#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Üdvözletes szép napot kívánok születésed évfordulójának alkalmábaól!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm. <#worship>

Boldog Szülinapot!
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship> <#vigyor2>

Lelouch
Boldog születésnapot!
IMYke2.0.0.0
Köszönöm! <#wave>

Máté94
Boldogat! :D
IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok! <#law><#worship>

LeventeV
Boldog Születésnapot Imi!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Happy Birthday .:i2k:.011 !
Translate THIS! <#alien>

@

LasDen
ó...csatlakozom....bódog születésnapot...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Boldog Szülinapot Imy! :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem így akartam írni de a FMA után a FMA:B óriási minõségbeli különbségnek tûnt a szememben. Régen láttam ilyen jól összerakott sorozatot míg az elõdje a vége felé egyre jobban szétcsúszott valamint a fõ rosszat egy lapon se lehetett emlegetni a FMA:B - rosszarcával.

Valamint a finálé is okkal grandiózusabbra sikerült míg a régi FMA-t csak még jobban elrontották a "befejezõ" filmmel.
armageddon666
Szerintem egyébként túl van hypeolva. Mármint egész jól felépített világnak tûnik, játszanék a VN-ekkel biztos jobban tetszene, de így eléggé... fura. Pláne a Tsukihimés rész. Mystical Eyes of Death Perception. :D Ami egyébként kíváncsi vagyok, hogy csak közelharci eszközzel vagy lõfegyverrel is mûködik-e. :) Utóbbi esetben elég durva. Bár egy karddal még elõbbiben is. Gondolom ezért rohangálnak csak bicskával -.-

@

Lelouch
Most csak emiatt biztos nem fogok... :D
armageddon666
hát ismerkedj meg a Nasuverse többi karakterével is!

@

Lelouch
Komolytalanság az egész. Én mondjuk nem fogom nézni, mert csak a FSN karaktereket ismerem.
Zomil
nemtudom még nem láttam, azért kérdezem :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Valami mást vártál?
Zomil
Ez a Carnival Phantasm ilyen type-moon karakterek ökörködése?

Gyõri Devi
hmmm.. egy nem is megfelelt volna XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Jakuza001
Ez amit nem csodalok, mert olyan szintet talaltqk meg ami eleg ritka.
Az pedig meg rikabb hogy el s talalak, hogy hol szujrak be. Ezt pedig a Brotherrhofnak olyan nivon talaltak meg, ami nagyon ritka.Szinte a tokeletes idozitesnel hasznaltak fel.

Zomil
#48303+#48304+#48305 :D

Zomil
hát igen, nem kicsit látszik h ugyanaz a karakter dizájner, mint a denpa onna-nál :D

Gyõri Devi
volt vmi érdekes a héten?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
http://www.youtube.com/v/C6583l2t-Lk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A Buriki art miatt lehet akármilyen a sztori, én akkor is nézni fogom...<#hawaii>
armageddon666
Óó, most belehallgattam az OSTbe. Újranézném érzés :S

@

armageddon666
"...szóval képen köptek minket valami idióta összegányolt sztorival."
-Prof William

Lehet rosszul értelmeztem :)
Egyébként elég sokan.

@

Jakuza001
Ki szolta le az elso FMA-t ?
Jo volt szerintem is az elso FMA, raadasul mint irtam nem attol lesz jo egy anime mert koveti az animet, hanem magatol.
De nem akartam megnezni a masikat, mert nem szeretem az ismetlodeseket, mar pedig a ket sorozatban rengeteg azonos megkozelites van, hiszen egy tortenetbol taplalkozik.

Felaldozni valamit, egy nemes celert, mikozben tobbet veszithetunk.
Vegig ezen a szalon mozog a ket tortenet, ami ertheto, ezert nem akartam megnezni a felujitott valtozatot.
De amikor meghallottam a soundtrackjait az ujnak ledobbentem rendesen, olyan minoseget kepvisel az elso reszben volt belole boven, mint pl a main theme, a laws of alchemy vagy eppen a nagyon jo helyre beszurt Lapis Philosophorum.

Amikor megneztem a Brotherhood elso reszet szinte ledobbentem ezek miatt, annyira minosegi munka volt es nagyon jol megtalaltak, hogy hol kell az epozidba illeszteniuk.

Innyenc vagyok es az igenyeimet, szinte 100%-osan kielegitettek, azt kell mondjam.
Az elso resz mindenkepen a mestermu kategoriaba sorolando.

armageddon666
Szerintem méltatlanul van leszólva az elsõ FMA... Tetszett a párhuzamos világosdi, meg hogy a Homonculus a felélesztett rokon (még ha itt voltak is problémáim).

@

Valamint a Brotherhood fényévekkel jobb mint a másik sorozat. Ott még nagyon nem bírták kivárni hogy haladjon a manga szóval képen köptek minket valami idióta összegányolt sztorival.

A Brotherhood viszont nagyon jó.
Lelouch
+ a legfrissebb õszi anime lista
Zomil
nagyon másrol nem volt szo... :D

meg arrol, h te Tsukuyomi beszámolot tartasz, meg a szokásos heti anime beirások :)

armageddon666
A leglényegesebb: Mondj Hirano Aya-t helyettesítõ seiyuut Haruhi szerepére!

Többi nem maradt meg / nem érintett. Többiek majd beszámolnak róla :D

@

efti
Valaki osszefoglalja nekem a szerda ota tortenteket, most ertem haza csehorszagbol Brutal Assaultrol, hulla faradt vagyok es van vagy 10 kulonfele epizod elmaradasom..

elore is koszi

WWFSMD?

LasDen
Amagami SS kap majd egy 2. évadot...

LeventeV
vagy az új Bleach játék.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Ja hogy ez ilyen mászkálós-verekedõs, mint DMC... oké.

@

armageddon666
Egy verekedõsbe minek az rpg szerû fejlõdés? :\

@

Zomil
off:
link akik a fatal fake játékokat csinálták(fsn verekedök játékok) uj játékon dolgoznak :)
elvileg ebben már a zero mestererek és szolgák is benne lesznek meg rpg szerü fejlödés

armageddon666
Tsukuyomi 12 -.- definition of low-budget

@

Lelouch
Az LN-t se dicsérik annyira... :D
Zomil
Mivel nem olvasom az LN-t igy fogalmam sincs az milyen, az anime tetszik :D

#48290: igen az :)

IMYke2.0.0.0