Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
látta valaki közületek a Noir-t?

http://www.youtube.com/v/3-tkYFjZtHk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
jah láttam, hogy alig 2000-en vették...az elég siralmas....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Mivel nagyon jelentkezes es javaslatok nem voltak, ezert a kovetkezo kijelentest teszem: Holnap este 7 korultol a Crazy Cafeban sorozunk Piros Mogyival, ha van valakinek meg kedve jonni az kerem ma estig jelezze es akkor igyekszek ugy foglalni asztalt.

WWFSMD?

Lelouch
Bakemonogatari: Tsubasa Cat OP DVD-s változat

Errõl én eddig miért nem tudtam?<#gonosz1><#gonosz1>
Lelouch
Látva a DVD-BD eladásokat, nem volt kifizetõdõ a ráfordított munka és idõ mennyisége... :(
LasDen
megnéztem Redlinet....te jó ég hogy ez mekkora egy kibaszott jó film volt. egy végletekig kidolgozott gyönyörû szépen megalkotott világ egy tuskó egyszerû történettel és rengeteg látvánnyal akcióval nyakon öntött film. szinte elaléltam az élvezettõl tényleg annyira iszonyú szép volt az egész (fullhd még rátett) és a 2 verseny meg lélegzet elállítóan fantasztikusak voltak, fõleg a redline....agyam elszállt olyan jó volt...:DD
egyetlen problémám volt, hogy az ágyból nézve alig láttam a feliratot (kb 15-20%-ának a szövegrõl le is maradhattam :D), aminek szerintem fordításában is vannak turpisságai (néhol mintha rövidebbre faragták volna a mondatokat)...
de ezen túl megvagyok elégedve 111111110%-ban

igazából egy nyári hollywoodi blockbuster filmhez tudnám hasonlítani, ami kurta jó, élvezetes, de kikapcsolhatsz és csak gyönyörködni kell a látványban...:D

a madhouse ezzel visszanyerte a bizalmamat, amit korábban szépen elherdáltak...:DD

megkéne nézni a Travat is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Köszi mindenki! :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
az elsöre:
igazábol homályos, mert konkrétan sosem volt megmagyarázva...elöször is a legjobb szinkronizáciot azok mutatták akik a second impact után születtek(vagyis ök még csak fiatalok)...aztán elvileg mindegyik pilotának az anyukája kapcsolatba lépett az eva-val, rei ugyebár klon egyrészt shinji anyukájábol meg lilith-böl, ezért tud könnyen szinkronizálni a 00-val, a 01-ben shinji anyukája feloldodott, a 02-ben asuka anyukája zakkant meg, egyedül a teoriában a gond a 03-as unit-nál kezdödik, mert arra nincs utalás, h volt-e köze hozzá Toji anyukájának, bár elvileg mindenki szülöjének volt vmi köze a NERV-hez, szoval nem elképzelhetetlen
2. nah ehhez már tul régen láttam a sorozatot, h válaszolni tudjak :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

edios
sziasztok!

most néztem végig evangelion-t (end of evangelionnal), és van 2 kérdésem. (olvasgattam wiki-t, de még mindig kicsit zavaros)

1, miért csak gyerekkel tudnak szinkronizálódni az evák?
2, ha jól értem: ADAM és a lándzsa találkozása után jött létre a second impact fehér holdnál. ekkor ADAM embrió formában be lett rakva Gendo jobb kezébe. fekete holdnál tokyo alatt LILITH van, ami ha egyesül ADAMmal v angyalokkal (akik ADAM leszármazottai), létrejön a third impact. a film végén ezt akarja elõidézni Gendo, a kérdésem, hogy miért várt eddig? (és miért kellett ölni az angyalokat, ha õk is uezt az eseményt idézték volna elõ?)

remélem nem nagy butaságok :)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Zomil
Kösz mindenkinek :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Z1 multkori ismerd fel az animet a keprol feladvanyan felbatorodva ma Ghibli estet tartottam es megneztem az Ocean Waves cimu muvuket ami eleg kozepeske volt, illetve a feladvanyban szerepelt Only Yesterday cimu muvet ami viszont igen jo volt. Az utobbit csak ajanlani tudom

WWFSMD?

efti
Akarcsak legutobb fenntartom az utolso helyet a gratulaciokhoz:

Boldog szulinapot Zomil, Malakai!

WWFSMD?

Ajaj ha nem javul meg pár napon belül a végén kénytelen leszek kijönni a pincébõl. :)
Seth
Pro-Tipp: Sedth(vagyhogyishíjják) biztos nyaralni ment és nem akarta hogy eldurvuljon a helyzet amíg távol van.

PSN ID.: Beegabor

Nem tujátok mi lett lohere.net-el? Vagy 2 napja nem jön be.
RelakS
Malakai, Zomil,

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Durva, hogy Kaiji eddig milyen ötletekkel állt elõ a bog legyõzése érdekében... :D Mondjuk nem árt elolvasni hozzá a manga vonatkozó részeit is, hogy minden teljesen világos legyen.
Zomil
kösz köszi :)

biomage
Boldog Születésnapot Malakai és Zomil :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
háppi bõszdéj tú dö tú jáng meen, malakai und zomil....

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Zomil és Malakai!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Boldog Születésnapot Malakai! :)

A többieknek meg köszi :)

Malakai
Boldog születésnapi évfordulót, Zomil!

Többieknek meg köszi! :)

Seitokai Yakuindomo-nak én csak az elejét láttam, de én is azok közé tartozok, akiknek nem jött be a humora, bár megõriztem, várakozik, hogy újra nekiüljek befogadóképesebb kedvemben. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
végig olyan poénok vannak benne mint az avataron, beteg volt az a jelenet. nekem tetszett <#idiota>.

Lelouch
Szerintem nem, de én a kisebbséghez tartozom látszólag... :D
Máté94
Boldog Születésnapot Zomil és Malakai! ^^
Zomil
Köszi :)
(az anime nevet is :))

amugy jo anime? :)

Lelouch
És tényleg... :S :D Boldog születésnapot kívánok Zomilnak is... :D
LeventeV
ez Seitokai Yakuindomo 100%. nemrég láttam.

LeventeV
Boldog Születésnapot Zomil és Malakai!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is.

LasDen
ez még mindig nem mûködik...:DD

Malakai
Seitokai Yakuindomo szerintem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil

LasDen
nincs kép sehogy se...szal nemtom..:D

Zomil
Ez miböl van? AA-n láttam valaki avararjában :D

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen srácok! <#worship><#wink>

BEAST
Boldog születésnapot!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

biomage
BSZN :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Jakuza001
Addigra en mar majdnem 5x...
Huzz inkabb bele a csajozasba, amig megteheted, amugy is kell az utanpotlas magyaritas teren. :D

IMYke2.0.0.0
3 év és én is 40 éves leszek... :(

Jakuza001
Fiatalsag,bolondsag. :D

IMYke2.0.0.0
Sosem késõ. Köszönöm szépen. <#worship>

efti

WWFSMD?

armageddon666
volt róla szó? :D

@

efti
Senki nem reagalt semmit igazan. Piros mogyival beszeltunk rola hogy akkor is kene egyet sorozni ha senki mast nem erdekel a dolog, de vegul semmi konkretabban nem egyeztunk meg. En 2kor zarom a nagykatai irodat penteken (epp ott helyettesitek csutortok pentek) mire onnan hazaverekedem magam, aztan meg beBKVzok kerepesrol addigra kb 5. Onnantol kezdve reszemrol lehet barmi. Szombaton meg akar korabbantol is.

WWFSMD?

RelakS
megvagyhadnagy

animés gyûléssel mi van? Elnapolva? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
Utolsok kozt, de boldog szuletesnapot Imy!

WWFSMD?