Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
új FMA:B != régi FMA, és
új FMA:B >> régi FMA

😊
armageddon666
Hellsing OVA-t úgy nézem, hogy egybe.... Na ezt már 3 résszel eljátszottam 😄 Az elsõ részt, ha az animét és a mangát is belevesszük (anime ott még hasonló, manga ugye ugyanaz) már 6-szor láttam 😄

@

armageddon666
Itsuka Tenma no Kuro Usagi?

@

armageddon666
9. jön 😊

@

Lelouch
Én többnyire nem ilyen pozitív véleményeket szoktam errõl olvasni, fõleg az LN-olvasók részérõl nem... 😄 Mondjuk azért érdekelt volna, de a stúdió még egy LN-t se dolgozott fel normálisan vagy teljesen, úgyhogy egyelõre kivárok, ezzel mi lesz.
berlinboy6329
Én nem mer' még fosminõség..Majd HD-ban..Még a 7-et se láttam mert fos az össze akármelyik 1080p-t szedem késik a hang....Majd megnézem azt az audio shiftet megy-e MPC-ben..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
Amugy csodálkozok, h senki nem irt a Hellsing 8. ovájárol...sztem jo lett 😊
Meglátszik, h más a studio, de szvsz jo munkát végeztek(bár a cgi-vel voltak gondok), egyedül azt sajnálom, h Seras keveset szerepelt 😄
Meg a vége megint szép kis cliffhanger...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Érdekes ez a Tenma anime, nem szarakodik a felvezetéssel és egyböl belecsap a sürüjébe... 😄
5. rész de már annyi minden történt, h nemtudom hova kapkodni a fejem...kiváncsi vagyok, h ezt mennyire tudja megtartani a végéig...ha ilyen marad nagyon tetszetös anime lesz a végén 😊
Tetszik amugy...érdekesen vegyiti, az ecchi-t, drámát, komolyságot, viccességet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
hányadik résznél tartasz amúgy?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Tsukuyomiban ez a Vigo nagyon félelmetes. Mármint ez a kinõ a maszk a falból dolog... Aztán most jutott eszembe, hogy mikor kicsi voltam, egyik rémálmomban volt egy nagyon hasonlóan kinézõ gonosz 😄

@

Jakuza001
Rogue Galaxybol is jo animet lehetne csinalni.

Meg is lenne hozza az ending a Dreaming way Home cimu csodalatos zenevel.

Lelouch
Shana III PV a Comicet-rõl
armageddon666
FMA - original story, kb. a világ meg a karakterek egyeznek meg. A világ is csak hasonló injkább.

FMA:B - manga-adaptáció 1-az-1-ben.

@

Zomil
vedd meg a könyveket és tutira nem fogsz unatkozni annyira leköt 😊

LeventeV
végeztem a Saikanoval. 8/10 a vége miatt, mert az nem tetszett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Függetlenség napja" érzésem volt az utolsó részben.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Jakuza001
Ugyebar mint mondtam regebben, nem akarom ujra megnezni a felujitott Fullmetal Alchemist Brotherhood-t, aztan tegnap meghallottam a soundtrackeket es azt hiszem megvaltoztatom a dontesem, amugy is regen lattam.

Raadasul kivegeztem a Game of Thrones elso evadjat (fene vigye el a keszitoket, hogy csak 10 episode van az evadban 😄), igy most unatkozom.

Zomil
Én Sno után kezdtem bele és ez is hasonlo kellemes perceket okoz...természetesen Tomoki karakterét senki nem mulja felül... 😄
De ez is sürün fekve röhögös meg aranyos sorozat nálam simán olyan 9-9,5/10 😊

Lelouch
Vagyis de, a Katteni Kaizou-ba, de az eredmény ismert... 😄
Lelouch
Lehet elkezdem az elsõ évadot belõle, mióta anno befürödtem a Seitokai Yakuindomo-val, nem kezdtem bele semmilyen vígjátékba.
Zomil
Most megtudtam 3 részt egyhuzamba nézni baka to test 2-böl...jhajjj... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 4. rész nagyon földön fetrengös volt, a beszélö "számon"-okkal 😄
de a kommentátor valami iszonyat jo... 😄
az oránál mikor mondja: katt 😄
de az 5. rész is jo, várom már a folytatást... 😄

Lelouch
Én nem hiszem, hogy nagyon megrázná, ha lecserélnék.
PetruZ
Legfeljebb lefekszik a stúdió felével is, és meg van oldva. :]
Zomil
sztem meg igenis fontos 😊
pl. szinkronizált sorozatoknál is gyülölöm, ha lecserélik a szinkronszinészt...ez kb. ugyanaz...de remélem azért, h mire oda jut a studio, h uj részeket készitsen addigra megint lehet ö Haruhi hangja 😊

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon is komoly baj -> szívesen vennék cuccokat Japánban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
A baj csak az, hogy nem te veszed a Haruhi-s cuccokat Japánban... 😄
IMYke2.0.0.0
Szerintem: nem fontos, hogy annyira rettentõen hasonlítson az eredetihez.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Most meg is hallgattam újra milyen, nála hasonlóbbat nem nagyon lehetne találni... 😄
LasDen
Ueda Kana (Tohsaka Rin)???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
*Kugimiya...
Lelouch
Ilyen elven Kumimiya Rie is jó lenne, csak kb. semennyire se hasonlítana az eredeti hanghoz.
Zomil
Jah Yuri hangja jo lenne, amugyis mindig haruhi jutott rola az eszembe 😄

IMYke2.0.0.0
Nekem bejön a hangja. S tekintve, hogy tetszõlegesen képes (kell legyen, hisz feladata) a hangszínét változtatni...

Szerintem, kellõen karakteres hangja lenne Haruhinak (is).

Lelouch
Háát, hallottam már jópár szerepben, de nem hinném, hogy õ lenne a megfelelõ megoldás... 😄 De persze volt már pár meglepetésben részem, mint pl. a Toyosaki Aki féle Kunieda... 😄
IMYke2.0.0.0
Vagy ott van a Nazuka Kaori - aki a "Kämpfer"-ben Shizuku Sangou hangját adta.

Lelouch
Yuri hangja az Angel Beats-bõl? Vagy Nomizu Iori esetleg... 😄
Lelouch
Nekem nem hiányozna.
armageddon666
Van egy seiyuu akinek tökre olyan a hangja mint Hiranonak. Anno említést is tett valaki róla a topicban. Talán pont én 😄

@

armageddon666
Uhh elképzeltem Kuroko hangjával xD trauma!
(Nagyon bírom a hangját, minél többet hallom annál inkább 😊 de Haruhihoz... neeee)

@

Zomil
sztem legyen Kuroko hangja, csak a te kedvedért, mert annyira szereted... 😄

LasDen
én Ryugannal néztem eddig aztán 50-nél megálltam és elõször folytatni akartam, de gondoltam 20 (vagy 30?) rész lenne csak a megállásig, akkor meg hadd menjen...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ez a Tsukuyomi nagyon más egyelõre mint amire számítottam. Igazából jobb 😄

Meg belepörgettem Fairy Tail elsõ részébe... hát lesz mit nézni 😄

Kugimiya Rie macskaszerepben
Aztán Hirano Ayan meglepõdtem, nem tudtam hogy õ is játszik benne 😊

Kyuubi-t nézem, képminõség elég gáz (talán túlélesített?) de belefér. Most van így 48 részem, aztán maximum váltok.

@

LasDen
idolnak kb megszünt lenni mikor ott hagyta az ügynökséget, de szerepei még vannak (Fairy tail, nichijou, nora) szóval nem lehetetlen, hogy marad haruhinak, bár én a cserére fogadnék...😄

és ha lecserélnék, ki lenne a legalkalmasabb??? 😄

armageddon666
Ok, szüntessék meg az "idol" státuszát, de maradjon seiyuu 😄

@

Lelouch
Egy "idolnak" azért nem így kellene viselkedni... 😄 Így csak a rajongóit fordítja maga ellen.
Lelouch
Több mint felével... 😄
LasDen
a Keion film a specialben beszélt angliai utazásukról fog szólni....úgy érzem nem sok zenélés lesz benne....

Zomil
attol, h a nevét tudom, miért keresnék hozzá kapcsolodo bulvár hireket? 😄

z1
Hirano Aya nevét azért illik tudni <#wilting>

Zomil
én nemtom azért kérdem...nem követem nyomon az ilyen hireket... 😄

LasDen
szerintem az hogy lefeküdt a bandájával nem egy égbe kiáltó bûn...a többi meg....