Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A CCCCP oldala meg most nekem se jön be.
A varázskörökkel nem vagyok megbékélve. Mármint imádom õket, de itt túl zsúfoltak... Vastagok a vonalak benne, és összevissza színesek, csillognak, sziporkáznak.
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
siegrain majd késõbb lesz fontos....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jók a szinkronok, nem hittem volna hogy Kugimiya Rie megint megtetszik 😄 Nagyon jó Happyként 😄 (Még Kaguraként is bírom egyébként, szóval nem utálom, csak Tsundere Loli Queenként már idegesítõ volt)
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aztán Unit 02-be hogy kerülhetett volna bele Asuka anyjának a lelke? Mi utal rá?
Egyedül Unit 01-nél áll fenn a helyzet, lévén azt konkrétan vezette Yui, és sikerült "elég jó" szinkronizációs értéket elérnie. Tulajdonképp a teste feloldódott a lelke meg bekerült az EVA-ba.
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aztán az lehet hogy csak az AT-fieldet növeli, a szinkronizációhoz viszont nem tudom mi kell 😄
@
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
hát az fsn-es rider hiányozni fog 😄
Tetszik nagyon az egész.
tökbe zárt világ. züllöt világ, meg volt az olvasás hercegnöje
Flam abban a kényszerzubbonyban...vicces volt 😄
Hát nemtudom ez a 13 rész iszonyat kevés, h vmi ütös történet alakuljon ki...félek, h mivel csak 13részes kicsit össze lesz csapva :S
viszont az OP-t nem lehet megunni, iszonyat jo!
Kicsit vegre volt alkalmam a ptw listammal foglalkozni es megneztem rola ket rovidebb darabot:
Battle Angel Alita: jofele oldschool anime, kisse ugyan nagyon tomoritettnek tunt a tortenet es bar nem tudom a manga mekkora reszet olelte fel, mert az 9 kotetes tortenet, igy is ertheto es kovetheto, sot elvezheto is volt.
Layton Kyouju to Eien no Utahime: Igazabol ez meg epp hogy csak anime, siman elmenne amerikai rajzfilmnek, de annak viszont nagyon is jo. aranyos kis detektiv tortenet, apro kis feladvanyokkal. Sajnos nem sok eselyt ad a sztori sajat elmeletek gyartasara, minten puzzle hamar megoldodik, de mivel azok erdekesek es jol kitalaltak ezert igy is elvezheto maradt. Kisse tulzasnak tunik igy utolag a 1080p hozza, mert a kepi vilaga tavolrol sem olyan huha, de nem tudtam ellenallni a szeneslanyok ilyen kiadvanyanak.
WWFSMD?
Galliarol nem hallottam, en Harc es Varazslatoztam, RPG gyujtemenyem egyik nagy buszkesege az eredeti szabalykonyv. Bar igaz azt utolag szereztem be, amikor jatszottunk, akkor egy fenymasolattal toltuk es egy darab home made D10 volt hozza, ami leginkabb 8at es 4et tudott dobni..
WWFSMD?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
WWFSMD?
Most akkor sorozat lesz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Film+ 14:15 (Asterix és Amerika) meg Retek 19:25 (Asterix és a vikingek)
Tudom, nem anime, de akkor is beteg
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Akkor most jöhet a Tachikoma, a rövidzárlatból a robot, Flubber rebülõ kis szarja (remélem a Robin Wiliams-es film ez volt), a Dredd-bõl a régi robot, a mátrixos gyûjtõ robot, az Ûrgolyhós szoknyás, R2D2, stb 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Úgy rémlik nem a gyerek a lényeg, hanem hogy mindnek van valami baja. Mind depis és zárkózott. Ugye Eva szerint minden lénynek van egy AT-fieldje. Na most minél zárkózottabb valaki, annál erõsebb lesz ez, ezért van hogy ezeket az "õrülteket" pakolták bele a gépbe 😊
Pl. mikor Dummy-val megy akkor nincs az EVA-knak AT-fieldjük.
@

Na, hány animés robotot találtok?
WWFSMD?
akármilyen gyenge is ez az elmélet, egyelõre nincs megcáfolva 😞
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!