Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most az kéne, hogy Zeref mégiscsak feléled, viszont valami más áldozatot kéne hozni.
Btw miért nem hal meg senki? -.-
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
---
Fairy Tail - Tower of Paradise
Eddig nem hiányoltam a vér hiányát, de ide nagyon elkélt volna :) sõt, igazából máshova is elférnének a komolyabb sérülések ha belegondolok. Mortal Kombat style :D Na jó, nem olyan durván. De végül is varázslók, gyógyíthatóak lennének hasonló jellegû sérülések is :)
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A sorozat nem keltette fel az érdeklõdésemet annyira, hogy folyamatosan nézzem...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ráférne már a gépre egy winreinstall :S Ha már van legyen legális oprendszer rajta :D Illetve nem tudom hogy van-e. Elvileg mintha megszüntették volna az ingyenszoftvert, csak nem tudom hogy a Campus licenc vagy az MSDNAA keretében :\
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arról nem is beszélve, hogy az audiofil emberek véleménye szerint hangban is rossz választás a wmp és a winamp is (az meg fõleg). :)
kmp+10bh264: Tömörítési hibáknak tûnõ részek jelennek meg néhol.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
Én Winamp-os voltam 1997-tõl 2003-ig.
Aztán, valamelyik rendszergizdánk gépén megláttam a már akkor tuningolt
Azóta Winamp-ot nem is láttam. Komolyan. Létezik még?
@
Zenelejátszásra, 0.7-es verzió óta Foobar200.
Zenelejátszásra mit használtok, és miért jobb mint a WMP?
@
Egyébként meg helyspórolás, ennyi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
A CCCCP oldala meg most nekem se jön be.
@
A varázskörökkel nem vagyok megbékélve. Mármint imádom õket, de itt túl zsúfoltak... Vastagok a vonalak benne, és összevissza színesek, csillognak, sziporkáznak.
@