Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Fairy Tail - Tower of Awesome
Tudtam hogy mire megy ki az Etherion, meg hogy a Siegrain = Gerard :D Sajnálom viszont, hogy a karakter nem jó.

Most az kéne, hogy Zeref mégiscsak feléled, viszont valami más áldozatot kéne hozni.

Btw miért nem hal meg senki? -.-

@

Lelouch
Szerintem jobb, de ez elég szubjektív... :D Mindenesetre ha tetszett az anime, akkor még bõven fel nem dolgozott fejezet, amit elolvashatsz.
LeventeV
nem a Darkness miatt, csak tetszett az anime és ha a manga jobb akkor szerintem is érdemes elolvasni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Szerintem mindenképpen érdemes, de végülis nem létfontosságú a Darkness-hez...
LeventeV
akkor el kéne kezdeni a mangát is.

LasDen
szerintem nem olyan fontos...kicsit komolyabb, keményebbnek tûnne, de nem hiszem, hogy annyira kell bele, így is jó...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Engem se az elsõ sorozat gyõzött meg anno... :D Ráadásul amilyen jó adaptáció volt, teljesen az elejérõl kellett elkezdenem a mangát is, a már említett okok miatt.<#idiota>
Lelouch
Az elsõ évadban és az ovákban sokszor az volt, hogy vettek a mangából egy ötletet, és valami gagyiságot hoztak össze belõle... A történet nem ment el más irányba velük(mint írtam, a Motto vége ugyanaz mint az alapmangáé).
efti
Eleinte nagyon tetszett, de mostanra valahogy eleg tomeny onismetles szaga van. Legalabbis szamomra. De valamikor a becsulet kedveert be akarom fejezni.

WWFSMD?

LeventeV
ezek különbözõ eltérések részenként vagy a történet ment el más irányba?

armageddon666
Ha valakinek nem tetszett a To-Love-ru elsõ évadja akkor a Motto sem fog. Engem valahogy megfogtak a karakterek benne. Meg a légkör. :)

---

Fairy Tail - Tower of Paradise

Eddig nem hiányoltam a vér hiányát, de ide nagyon elkélt volna :) sõt, igazából máshova is elférnének a komolyabb sérülések ha belegondolok. Mortal Kombat style :D Na jó, nem olyan durván. De végül is varázslók, gyógyíthatóak lennének hasonló jellegû sérülések is :)

@

LeventeV
"sok dolog máshogy történt az animében(a dolgok rovására... :S)"

Lelouch
Mit? :D
Lelouch
Ki állította, hogy grandiózus a történet?
LasDen
az elsõ évadot meg ovakat láttam...nem történt semmi....szóval nem lehet egy grandiózus történet...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Te már csak tudod.
LeventeV
lespoilerezed ha megkérlek?

LasDen
mintha olyan kurva nagy története lenne az egésznek....

Lelouch
Nem tartom valószínûnek. Az alapmanga befejezése már benne volt a Motto-ban... Viszont rengeteg köztes fejezet nem lett feldolgozva(elég fontos dolgok is kimaradtak így...), illetve sok dolog máshogy történt az animében(a dolgok rovására... :S).
LeventeV
én is így voltam az elsõ évaddal. de örülök, hogy végig néztem. a 6 OVA és a Motto jobb mint az elsõ évad. szerintem adj neki egy esélyt.

efti
En nekikezdtem az elso sorozatnak, de el vagyok akadva a fele kornyeken. Valahogyan olyan sehonnan sehova onmagat ismetlo valaminek tunik. Irtak korabban, hogy a motto... sokkal jobb es a mangahoz is tobb koze, van, de nehezen szanom ra magam a folytatasra

WWFSMD?

LeventeV
várható új évad?

Lelouch
Messze nem.
LeventeV
az egész To Love-ru mangát (Darkness-en kívül) feldolgozza az anime?

LasDen
látom túl vagy a phantom lordn.....a legjobb...bár a fighting fest is jó...:DD

armageddon666
Gondoltam hogy Tsukuyomi közben belenézek kicsit Fairy Tailsbe, de olyan gyorsan követik egymást a jobbnál jobb Arcok, hogy nem bírom letenni :D

@

Zomil
MSDNAA tuti hogy van :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Ez a dal jó...
A sorozat nem keltette fel az érdeklõdésemet annyira, hogy folyamatosan nézzem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Lehet hogy erre gondolok. Hát igazából nem sokat vesztek vele ha kipróbálom :)

http://www.youtube.com/v/1ezJiOgU7J4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ráférne már a gépre egy winreinstall :S Ha már van legyen legális oprendszer rajta :D Illetve nem tudom hogy van-e. Elvileg mintha megszüntették volna az ingyenszoftvert, csak nem tudom hogy a Campus licenc vagy az MSDNAA keretében :\

@

LasDen
mediamonkey....bár lehet cserélek majd....

Zomil
én már csak ilyen maradi vagyok, h winamp-ot használok, bár mp3-hoz böven jo az is sztem, különbség max flac-nál vehetö észre a különbözö lejátszoknál

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Nalam gepen winamp, telefonon mortplayer

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, erre gondolsz (kép bal oldala):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
És foobarban is van olyan médiatár mint WMPben?

@

Malakai
Foobar egyszerû felület, semmi csicsa, de ha az kell arra vannak pluginok, sõt sokféle egyéb plugin is van, amikkel meg ki lehet egészíteni a funkcionalitást, pl én a telóról vezérlem a másik szobából. :)
Arról nem is beszélve, hogy az audiofil emberek véleménye szerint hangban is rossz választás a wmp és a winamp is (az meg fõleg). :)

kmp+10bh264: Tömörítési hibáknak tûnõ részek jelennek meg néhol.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Hát most LAN-on haverom arról tolta a zenét, szóval vagy régi verzió, vagy létezik még. De a WinAmp sose jött be. Egyszer talán leszedtem, de valahogy nem tetszett a felülete így töröltem.

@

IMYke2.0.0.0
Fogalmam sincs.
Én Winamp-os voltam 1997-tõl 2003-ig.
Aztán, valamelyik rendszergizdánk gépén megláttam a már akkor tuningolt Foobar2000-est, elolvastam pár dolgot róla, és beleszerettem.
Azóta Winamp-ot nem is láttam. Komolyan. Létezik még?

armageddon666
Mármint sokan szidják, én meg régóta használom, és semmi bajom nem volt még vele.

@

armageddon666
és miért éri meg lecserélni a WMPt? <#miaz>

@

IMYke2.0.0.0
Foobar2000...

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom, jó ideje nem néztem animét - de amit már 10 bittel kódolt a CG, és bele-bele néztem, az hibátlan volt.

Zenelejátszásra, 0.7-es verzió óta Foobar200.

armageddon666
Múltkor volt vita codecekrõl meg lejátszókról.
Zenelejátszásra mit használtok, és miért jobb mint a WMP?

@

Malakai
KMP szerintem hibákkal teli játsza le, PotPlayer is csak egy viszonylag friss verziótól játsza zaj nélkül.
Egyébként meg helyspórolás, ennyi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Tudom, mondtad anno, én meg mondtam hogy nem baj mert szeretem :) Ellenben mégis amik vannak rondák :( ami szomorú

@

IMYke2.0.0.0
Engem nem izgat a 10 bites macera - otthon gond nélkül viszi az "elavult" KMPlayer is.

Lelouch
CCCP... Én is csak tegnapelõtt frissítettem, hogy ki tudjam próbálni ezt a hi10p-t.
Lelouch
Ez mondjuk az anime hibája, a mangában nincsenek varázskörök.

A CCCCP oldala meg most nekem se jön be.
armageddon666
cccp oldala nektek sem jön be? frissítenem kéne a 2 éves packot -.-" de így nehéz :\

@

armageddon666
Objektíven nézve nem nagy eresztés, de valahogy mégis tetszik :)

A varázskörökkel nem vagyok megbékélve. Mármint imádom õket, de itt túl zsúfoltak... Vastagok a vonalak benne, és összevissza színesek, csillognak, sziporkáznak.

@

Lelouch
Úgy látszik csak én nem tartom innen sokra a Fairy Tail-t. :D