Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
hülye vagy? csak ezért vettem a gépet XD

PSN ID.: Beegabor

Gyõri Devi
csak erre vártál

やられたらやり返す。倍返しだ!

Ruley
Lehetni lehet mindenrõl beszélni, de nem tudom van-e egyáltalán más itt valaki rajtad kívül aki még ismer egyáltalán randiszimulátorokat.

Vannak a Visual Novel-ek amiket LasDen írt, de at kicsit más, azok csak változó képekbõl, zenébõl, és egy regénnyi szövegbõl állnak, nuku játékmenet, max annyi hogy 1-2 döntéssel kiválasztod melyik lány route-ját akarod elkezdeni. (Vagy még annyi sem).

És nem is mind annyira romantikus központú, a Fate/Stay Night például kõkemény fantasy, amiben szinte mellékes hogy egy-egy lány is kapcsolódik a három route-hoz, vagy az Ever 17, ahol még csak nem is mindegyik lány romantikus partner.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Seth
Hû dejó hogy nemrég szereztem be egy DSi-t :D

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
toomuch CGI :(

@

LasDen
lehet VN-rõl is írni ide...am van egy (sok) pár...School Days, Yume miru kusuri, fate/stay night és folytatásai stb....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zola2000
lehet elõvenni az emulátorokat (ha nincs a háznál gép), kijött a love plushoz egy majdnem teljes (94%os) angol ferdítés most folytatom Nene-Chan meghódításával (tisztára mint a kami nomi zo shiru sekaiban ; )
http://gbatemp.net/t272861-love-plus-english-translation-patch
tud mondani még valaki hasonló játékokat bármire amivel lehet játszani angolul is? a sakura wars so long my love is megvolt már

(tudom hogy ez anime topic, de itt talán nagyobb eséllyel van valaki aki tud ajánlani még meghát sokszor a videojáték és az anime gyakran közel járnak egymáshoz)

A

Zomil
huhu, ez a fekete lovag nagyon durva lesz :)
http://www.youtube.com/v/Y6Qu3iQ6gE0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Én mondjuk nem vagyok túlzottan oda Ayako feliratokért, de azthiszem nyaralgat vmi fõ tag náluk.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
vegetert a Tiger & Bunny, eleg fura sorozat volt, valahogy nagyon valtozo volt a minosege, neha arcszaggatoan banalis volt,maskor meg egesz erdekes temakat feszegetett. Szerintem nem hianyzik neki a masodik evad, de ugye a dvd eladasok nem engem igazolnak, ugyhogy lesz neki, ha jol ertettem a veget legalabbis.

Mas tema: Ayako eltunt a szinrol? Tobb mint egy hete nem jott ki tole semmi

WWFSMD?

Malakai
Lányoknak szóló magazinban jelent meg, gondolom ezért.
Ja és shojo ≠ romantikus. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

edios
jesszusom.. most látom wikin, hogy cowboy bebopot shojo-ként tartják számon. ez wtf?

egyik kedvenc animém, és nem véltem felfedezni benne semmi túlzott romantikát, sõt kifejezetten nem az volt a lényege, emellett sokkal inkább felnõttesebb volt, mint az animék többsége.

lehet, hogy ennyire különbözik a manga és az anime?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

BEAST
Már láttam. Tényleg érdekes volt, de eléggé rezgett a léc. :)
A sok hadakozós shounen téma után az egyensúly érdekében romantikus hétvégét tartok és újranéztem pár sorozatot. Ookami, Rosario, Yosuga no Sora, Kimikiss, Hatsukoi, Amagami. Ha nem találok valamit holnapig akkor lehet mégis nekiállok a Kimi ni Todoke-nek. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tetszik hogy végre nem abban merül ki hatalmas romantikus egymásra találása hogy végre meg merjük fogni a a csak kezét ne adj isten megcsókoljuk. :) Kellemesen meglepett anno a Yosuga. + a bonyodalmak is sokkal komolyabban benne mint az Amagamiban.

Mellesleg észrevettem hogy a Yosuga no Sora-ban a fõhõs Haruka szerepe változik a "végigjátszások" alatt.

Ahogy halad a sztori...

Kazuhánál és Akiránál még õ a fõnök. õ oldja meg a csajok gondjait és õ tesz arról hogy beleszeressenek. Naonál már csak sodródik az eseményekkel, kb semmi hatása sincs a végkifejletre. Soránál meg már teljesen passziv szinte Sora vezérli "távirányítással" a bár ott a végén több szerepe lesz mint Naonál.
LasDen
egy valaki biztos élvezi...:DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha tetszett a Amagami akkor vágj bele a Yosuga no Sora -ba. A Felépítés hasonló de sztem sokkal élvezetesebb.
Egy sima médialejátszó az ilyen mkv-t més sokáig nemfogja vinni. ajánlom hogy ha van hdmi-kábeled kösd rá valahogy a számítógépet ( vagy ha van laptopod ) a TV-re és mindent még legcifrább mkv-t is le tudod majd játszani.

Én ilyen esetben a laptopomat szoktam rákötni.
médialejátszón természetesen nem számítógépes programot kell érteni. Egy csoffadt DVB-T doboz, ami lejátszik H264-es MKV-t, AVI-t, QT-t ...

Nem tudja valaki, milyen beállításokkal készülnek az AA MKV cuccai, csak mert médialejátszó nem viszi ... és már elég régen nincs általam ismert, és frissített kódek elemzõ progi.

Lelouch
TWGOK OVA: Megnéztem ezzel a 4chan-os felirattal. Kap tõlem egy 8-ast jó szívvel, úgy hogy a manga ide vonatkozó része nálam 10/10-es volt. A rant-tól most inkább megkímélek mindenkit. :D
BEAST
Végre megnéztem az Amagami SS-t és tetszett. Fõleg, hogy ennyi féle történetet sikerült összezsúfolniuk 25 részbe és meglepõen jó volt még így is. Ezek után már végképp kétlem, hogy valaha is eljutok a Kimi ni Todoke megnézéséig, pedig már lassan egy éve halogatom. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
jo anime(és a forditás is :P ), nem olyan hüdenagy szám, de elég kellemes ahhoz, h 1szer megnézze az ember :)
bár itt is sajnos érvénybelép az ami a legtöbb anime-nel, h az utolso 2-3 rész a legjobb...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
az is :D

LeWyTy
Kinézetre rohadtul tetszetõs <#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
nem rossz...bár több az ecchi mint az akció.....:DD
és én fordítottam :DDD

LeWyTy
ez jó?
http://www.youtube.com/v/4r6HUlG478M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
AZ op alapján elég jó az 1részre jutó bugyivillantások aránya<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

IMYke2.0.0.0
Á, megnyugtató, hogy csak oldal karbantartás volt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Már megint... "Aya Hirano Can’t Keep Her Hands Off Her Pussy"
Jajmá!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Gazdaságosabb tömörítés valamivel nagyobb cpu használatért cserébe, ez lenne röviden.
Amit Imi is beidézett angolul:

Without going into encoder speak, 10-bit h264 can achieve a same level of quality as 8-bit h264, but at a lower filesize.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Érdemes átfutni az általam linkelt PDF-eket...

RelakS
ezt így hirtelen most nem értem. 8-ról 10 bitre váltáskor _csökken_ a fájlméret? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Basszus, a "yousei-raws" oldal sem mûködik már... =:(

Malakai
Én speciel remélem, hogy idõvel általánosan áttérnek 10bit-re (és késõbb mégjobbra) a subberek, hosszútávon rengeteg helyspórolás, ha a mostani állományaimra ránézek durván 200GB-ot spórolnék, ha minden 10bit-en lenne.

Az, hogyha a gépnek túl nagy plussz terhelés azt megértem, hogy probléma, de õszintén, nem szimpi amikor az "emiatt nem állítgatok" hozzáállásnak adnak hangot az emberek, persze elsõsorban az nem, amikor a subberek és általuk látogatott fórumokon teszik.

Régen ugyanez volt az ogm containerrel is, mire sikerült beleverni az emberekbe, hogy a számítógépen rendes lejátszót használjanak addigra már jött is a váltás (mkv, mp4).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gyõri Devi
most az a +50mega részenként engem annyira nem zavar mint egyeseket hogy vmit ami megfelelõen mûködik elállítgassak csak egy kettõ sorozat kedvéért vagy subber csapatért

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Amúgy a Nutbladder 8 bitesben is kiadja a Kaiji részeket.
Malakai
Igaz amíg most Lelouch nem említette, csak a beállításról volt szó mint probléma, terhelésrõl nem...
Én spec különösebb terheléskülönbséget nem vettem észre, de igaz nem is régi gépen szoktam nézegetni az animéket, tehát nem tudhatom.
Azért szerintem próbáld meg megcsinálni ahelyett, hogy az elõtt morogsz mielõtt sikerült volna beüzemelni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gyõri Devi
egyszer bekell állítani a gépet... általában pont laptopon nézem és örülök h lejátssza dxva segítségével és ez még jobban megterheli a gépet...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Én úgy frissítettem, hogy az elõzõt letöröltem elõtte. Én is a Kaiji-val teszteltem le, és nekem viszi rendesen, csak a processzort egy kicsit jobban terheli.
Malakai
Szerintem inkább örülni kéne, hogy van fejlõdés, jaj egyszer be kell állítani a gépen, na bumm, amennyire tudom itt senki sem pc-analfabéta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gyõri Devi
én még vmikor simán lefrissítettem szal nem szedtem le a korábbit a feltevés elõtt csak ráraktam és nem játssza le a 10bites mkvt... ez a kaijinál volt ahol a sorozat felénél eldöntötték h más kódolás lesz ami elég nagy balfaszság sztem, jah és még írtak egy oldalas mit kell beállítanit hogy tényleg lejátssza a szuper jó 10bitet... jah kúrvajó

Lelouch
Úgy értem, egy codec frissítés úgyse árthat.
Lelouch
Próbáld ki.
Zomil
lol most nézem a #49000 mekkora ték volt már :D

efti
take <#idiota>

WWFSMD?

efti
es arra az nem igaz amit a linkben amit irtam irtak?

"Grab the latest CCCP and use the player that comes with it (CCCP will dither everything down to 8 bit before rendering."

WWFSMD?

Lelouch
Már van épkézláb megoldás, a legújabb CCCP.
efti
ugy erzem nem kis simitasa a hatranyoknak, hogy "not widely supported" tegnap elolvastam egy how-to-t hogy hogyan kell mpchc-t es madVR-t osszehozni es elbaszottabb ugy mint egy oracle install, pedig mar az utobbi is siralmas. Asszem en meg varok a dologgal amig nem lesz epkezlababb megoldas

@imy: koszi a leirasokat, ennyire reszletes anyagot magamtol nem talaltam a dologrol.

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Ezt kell tudni
Meg ezt
Meg ezt

Összefoglalva:

Advantages
Without going into encoder speak, 10-bit h264 can achieve a same level of quality as 8-bit h264, but at a lower filesize.

Disadvantages
10-bit h264 is not widely supported yet.

efti
elfogadva :)

WWFSMD?

LeventeV
Efti küldtem neked friend requestet MAL-on, Levi90 néven.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0