Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Vannak a Visual Novel-ek amiket LasDen írt, de at kicsit más, azok csak változó képekbõl, zenébõl, és egy regénnyi szövegbõl állnak, nuku játékmenet, max annyi hogy 1-2 döntéssel kiválasztod melyik lány route-ját akarod elkezdeni. (Vagy még annyi sem).
És nem is mind annyira romantikus központú, a Fate/Stay Night például kõkemény fantasy, amiben szinte mellékes hogy egy-egy lány is kapcsolódik a három route-hoz, vagy az Ever 17, ahol még csak nem is mindegyik lány romantikus partner.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://gbatemp.net/t272861-love-plus-english-translation-patch
tud mondani még valaki hasonló játékokat bármire amivel lehet játszani angolul is? a sakura wars so long my love is megvolt már
(tudom hogy ez anime topic, de itt talán nagyobb eséllyel van valaki aki tud ajánlani még meghát sokszor a videojáték és az anime gyakran közel járnak egymáshoz)
A
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mas tema: Ayako eltunt a szinrol? Tobb mint egy hete nem jott ki tole semmi
WWFSMD?
Ja és shojo ≠ romantikus. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
egyik kedvenc animém, és nem véltem felfedezni benne semmi túlzott romantikát, sõt kifejezetten nem az volt a lényege, emellett sokkal inkább felnõttesebb volt, mint az animék többsége.
lehet, hogy ennyire különbözik a manga és az anime?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A sok hadakozós shounen téma után az egyensúly érdekében romantikus hétvégét tartok és újranéztem pár sorozatot. Ookami, Rosario, Yosuga no Sora, Kimikiss, Hatsukoi, Amagami. Ha nem találok valamit holnapig akkor lehet mégis nekiállok a Kimi ni Todoke-nek. :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mellesleg észrevettem hogy a Yosuga no Sora-ban a fõhõs Haruka szerepe változik a "végigjátszások" alatt.
Ahogy halad a sztori...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én ilyen esetben a laptopomat szoktam rákötni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bár itt is sajnos érvénybelép az ami a legtöbb anime-nel, h az utolso 2-3 rész a legjobb...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
AZ op alapján elég jó az 1részre jutó bugyivillantások aránya<#banplz>#banplz>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jajmá!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amit Imi is beidézett angolul:
Without going into encoder speak, 10-bit h264 can achieve a same level of quality as 8-bit h264, but at a lower filesize.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az, hogyha a gépnek túl nagy plussz terhelés azt megértem, hogy probléma, de õszintén, nem szimpi amikor az "emiatt nem állítgatok" hozzáállásnak adnak hangot az emberek, persze elsõsorban az nem, amikor a subberek és általuk látogatott fórumokon teszik.
Régen ugyanez volt az ogm containerrel is, mire sikerült beleverni az emberekbe, hogy a számítógépen rendes lejátszót használjanak addigra már jött is a váltás (mkv, mp4).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
Én spec különösebb terheléskülönbséget nem vettem észre, de igaz nem is régi gépen szoktam nézegetni az animéket, tehát nem tudhatom.
Azért szerintem próbáld meg megcsinálni ahelyett, hogy az elõtt morogsz mielõtt sikerült volna beüzemelni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Grab the latest CCCP and use the player that comes with it (CCCP will dither everything down to 8 bit before rendering."
WWFSMD?
@imy: koszi a leirasokat, ennyire reszletes anyagot magamtol nem talaltam a dologrol.
WWFSMD?
Meg ezt
Meg ezt
Összefoglalva:
Advantages
Without going into encoder speak, 10-bit h264 can achieve a same level of quality as 8-bit h264, but at a lower filesize.
Disadvantages
10-bit h264 is not widely supported yet.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0