Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Hi10P -rol mit kell tudni?

WWFSMD?

Zomil
Azt nem lehet gyengének találni 😄
Max. csunyábbnak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Belenéztem 1-2 helyen Evangelionba. Beleborzongtam 😄 Lehet meg kéne nézni megint, de félek, hogy az új filmek után gyengének találom. :S És akkor mellesleg csalódnék magamban -.-

@

Máté94
Mondjuk nagyon spórolnak az animációval. Sokszor nagyon látszik, hogy össze van csapva. 😊
Zomil
tetszik az anime, csak tényleg nagyon felvezetés szaga van, jo lenne ha tudnák folytatni a készitök 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Nem sokat, de majd lesz valami. Folytatás jót tenne neki. 😊
Zomil
"azt nem tudom a manga mennyire terjengõs és abból mennyit dolgoznak itt most fel."

Attol, h mondod, h 100%-ban a mangát követi még nem derül ki h mennyit dolgozott fel belöle eddig... 😄

Szvsz nemtudom mennyire lehet itt 3rész alatt bármit is csinálni...

Máté94
100%-ban a mangát követi. 😊
Malakai
Kamisama Dolls 10 — Ejj, itt is becsúszott egy low budget epizód, karakterek arca sokszor esik szét, bár láthattunk már sokkal vészesebbet. A sorozat egyébként tetszik, bár a történetnek/szezonnak nagyon felvezetés szaga van, azt nem tudom a manga mennyire terjengõs és abból mennyit dolgoznak itt most fel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
A karaktert sokszor a seiyuuval azonosítják, és a sok beteg ember nem szereti úgy fantáziálni róluk, hogy már "használtak". Ezért "second hand".

@

Zomil
Jhaaaaaaj, ez a baka to test ni 9. része annyira tipikus volt... 😄
Aki ennél már tényleg nem lehetne idiotább 😄DDDD
Meghaltam annál a résznél mikor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki meg Himeji beszélget, és akkor mondja Aki, h neki ez elég élethünek tünt,lehet h Himeji....már játszott valahol?... 😄DDDD

Hitagi tényleg fura. ráadásul hogy mosolyog már ezen a képen miközben az animban végig a jéghideg Ice Queen stílust nyomta némi trollkodó beütéssel.
Seth
Egy seiyuu-nak nem lehet magánélete ezek szerint.Úgy látszik náluk ez már erõsen az erkölcsi ízlés határain túl van.
Hirano-ról is rohadt unalmasak már a hírek, ki a 'szomat érdekel kivel kefél, felõlem egy focicsapattal is hempereghet a pályán.

PSN ID.: Beegabor

LasDen
egy kis segítséget mer ezt nem egészen értem...
szóval azunyan seiyuujérõl kikerültek képek netre, ahol a feltételezhetõ barátjával pózol és a 2ch-es idióták arról beszélnek, hogy befellegzet neki, meg hogy hiranot követi???

nem értem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Usagi Drop "spoiler" doki módra...😄D

"So here we are at the end of Usagi Drop! This is the episode where you find out that Daikichi was dead all along and is actually a ghost, that Rin kills Dumbledore, and that Kouki is Keyzer Soze. Sorry for the spoilers!"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Huhh hát a 10. Kamisama no memochou rész elég odabaszos volt...mármint váratlan...mondjuk nagyon remélem, h nem anime original cuccot kapunk, hanem követik a light novel-t
light novel spoiler:
Elég durva volt igy a rész legvégére berakni Ayaka halálát, ezért utána olvastam és elvileg nem hal meg, de komába esik és mikor felébred amnéziás lesz, valszeg erre utal Narumi mikor mondja, h elvesztették...legalábbis nagyon remélem, h az anime-ben nem hal meg :S
Nagyon hirtelen jött ez az egész...

LeventeV
Mahou Shoujo Madoka Magica

Szeretek mindent ami idõutazással, párhuzamos dimenzióval vagy az emberiség fejlõdésével kapcsolatos (jelen esetben, hogy pszichopata földönkívülieknek köszönhetjük, hogy ott tartunk ahol). A mahou shoujok létrejöttének oka, hogy energiaforrásként szolgálnak, a harcok keménysége meg úgy az egész, nagy újdonság volt nekem. Egyáltalán nem erre számítottam mikor elkezdtem nézni.
A furcsa képi világot nem tudtam megszeretni, bár a Bakemonogatarihoz képest egész visszafogott volt 😄.
Ami még tetszett az animében az a zene. Az ending nagyon illik hozzá és a harcok alatt is jó számok mennek.
Összességében élveztem és nagyon jól szórakoztam egész végig, szerintem ez egy jó anime.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
nekem nagyon teszett. Az elso perctol imadtam, nem csoda, hogy kb egy hetig birtam visszatartani, hogy ne kezdjem el a mangat. Az anime a manga pont azt a reszet dolgozta fel ami igazan jo, tulajdonkepp nem is lenne baj ha a 10 evvel kesobbi sztoribol nem lenne anime.

amit es ahogy az anime lefedett az szerintem tokeletes volt, meg annak ellenere is hogy az epizodok kozul nem egy egesz kotetnyi tortenetet dolgoz fel. Szerintem a szezon legjobbja volt, sot nalam megerdemelt egy 10est is, bar meg lehet lefokozom 9re.

WWFSMD?

LasDen
usagi dropnak vége...hát igazából nem hagyott nagy nyomott bennem ez a 11 rész...se nem jó se nem rossz...úgy van és kész...a rész végén egy kis lezárás szerûség de semmi xtra...

Lelouch
Belenéztem a KamiNomi OVA RAW-ba. Sajnos ismét csalódnom kellett. Ha lesz anime folytatás, én csak akkor leszek rá vevõ, ha nem a Manglobe csinálja...
Zomil
humiaribol 😊

efti
nyilvan csak egy resze ferne fel. Probaltam magamtol megcsinalni szamos egyszerusitessel es Mashiro helyett Eiji-vel egesz turhetoen nezett ki nagyban, te kicsiben nem volt jo. Ilyen volt

WWFSMD?

armageddon666
😄 ez nagyon kellemes volt 😄 és nem idézte fel a többi részt... illetve csak a kellemeseket 😊

@

armageddon666
szerintem ez rá sem férhetne a logóra 😄

@

RelakS
ez kemény XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
en multkor beprobaltam oket, de nem jott be amit csinaltak. Persze panasz nincs, megiscsak onkentesen es ingyen csinaljak.

Ennek a tukorkepebol szerettem volna logot csinaltatni ugy, hogy Mashiro tolla irja at efti feliratot. De a vegeredmeny kb ertelmezhetetlen volt.

WWFSMD?

LasDen
egyszer volt hogy kértem, de napokig semmi éleet jel...

sket dance meg végre elõrukkolt valami fasza történettel...bár ez se lesz hosszú, de fene bánja...Sugita lepett meg leginkább, a 2. felében teljesen másmilyen volt mint eddig és ez tök tetszett...várom a köv részt...😄D

LeventeV
mondjuk a nagyobb mozgás is 2-3 ember ha van új kérés 😊

LeventeV
igen, de délután van nagyobb mozgás.
te adtad az ötletet az "Ismerd fel a képrõl az animét" topikba betett képpel 😄

LasDen
fasza lett...
de az a topik még mûködik??? 😄

LeventeV
kösz. a mûhelyben dobták össze <#idiota>
ez a kép az alapja.

Máté94
<#eljen>
efti
A night raid jo tortenet, nekem tetszett, sajnos meglehetosen kis erdeklodest mutattak iranta a fordito csapatok, nagynehezen 4 kulonbozo csapattol sikerult osszeszednem az epizodokat. Ha van belole valami jofele batch, az erdekelne.

Hype tema: Nekem eddig a hypeolt animek kozul kifejezett csalodas volt a Baccano, a Durararararararara es persze nagyon nepszeru az index is pedig szerintem bunrossz. Voltak olyan hype darabok amik szerintem kb az atlagost utottek meg, de annak nem voltak rosszak, pl Haruhi. de voltak azert nagyon pozitiv csalodasaim is, pl az Eden of the Easttol meglehetosen tartottam amikor belekezdtem, azota meg mar tobbszor elmelaztam rajta, hogy megvegyem a BReket. Lehet karacsonyra meglepem magam veluk.

@Levente: Az uj logod nagyon jo!

WWFSMD?

Zomil
omg micsoda beteg zenét raktak mind2 trailer alá 😄

Hitagi rövid haja meg nem tetszik 😞

Lelouch
Jó berakom, de túl sokat ne várj... 😄
Nisemonogatari
A lényeg képekben.
Kizumonogatari

Kizu-ban remélem Kiss-shot hangja nem Hirano Aya lesz, szerintem nem nagyon illene hozzá... 😄
Zomil
és mi akadályoz meg, h berakd ezeket a trailereket? 😛

Amugy meg igy már értem, akkor a Kizumonogatari meg Shinobu-re öszpontosit leginkább gondolom 😊
Mind a 2-öt nagyon várom már.

amugy sajnos hiába kerestem semmi jo oldalt nem találtam ahol le van irva, h melyik monogatari miröl szol... 😞

Lelouch
A Kizumonogatari a Bakemonogatari elõzménye, a Nise pedig a folytatása... Ebben Araragi húgai kerülnek majd reflektorfénybe.
Amúgy láttam a trailert, és úgy látszik már most lesz rövid hajú Senjougahara és Hanekawa... Hát nem mondanám hogy jól áll nekik a rövid, nehéz lesz megszokni.
Kizumonogatari trailer is jött ki, de néhány bevágáson kívül túl sok új nincs benne.
Zomil
sorrendben a Bakemonogatari után nem a Kizumonogatari jön? és csak utána a Nisemonogatari? Bár lehet már keverem, mert annyi ilyen monogatari van 😄

Ez amugy miröl szol, mert probáltam nézni a wiki-t, de ott nincs szépen összeszedve tömören, h melyik monogatariban miröl van szo :S

Szerk: természetesen igy is örülök neki, mert nagyon jo sorozat 😊

Lelouch
A múltkor írtam, hogy valami ilyen bejelentést várok, úgyhogy örülök. 😄 Az mondjuk érdekes, hogy még a Kizumonogatari elõtt lesz, de nem mintha bánnám.<#vigyor>
Lelouch
At the live conference on Niconico Live, Nisio Isin's light novel "Nisemonogatari" was announced to get a TV anime adaptation. It will be aired from January 2012.

Staff
Director: Shinbo Akiyuki
Character Design: Watanabe Akio
Production Studio: Shaft
IMYke2.0.0.0
Hú de jó volt ezt újralátni - Becsiccsentett Nagisa jelenet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
akkor végülis ugyanarra gondoltunk?

"legrosszabb esetbe valami hentait bevállal...😄" - ez jó volt 😄

Lelouch
Csak arra, hogy nálam a képi világhoz nem csupán a bevágott képek tartoznak. De a Madokás példával már tárgytalan.
Lelouch
A Fairy Tail-ben amúgyis ott van még.
LasDen

LasDen
sankaku 2ch-lel együtt hülye....de szerintem ha nem csinál semmi hülyeséget hirano, akko 1-1,5 de legfeljebb 2 és kap valamit...legrosszabb esetbe valami hentait bevállal...😄

IMYke2.0.0.0
"Senkou no Night Raid" - jóféle cucc?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
...nem biztos, hogy 2012-ben nem kap majd valamit

IMYke2.0.0.0
Kissé túlzásnak érzem a 'leírást': Aya Hirano finished as a seiyuu

Azért, mert 2011-ben nem lesz szinkron-szerepe még nem biztos, hogy 2012-ben kap valamit...

Zomil
Pont ez a képi világ teszi különlegessé az anime-t 😊
Meg rengeteg utalás apro dolgok el vannak dugva ezekben a részekben, érdemes olvasgatni a wiki-t...eszméletlen milyen jol felépitették az anime-t.