Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
akkor majd megnézem 😊

Lelouch: a készitö le se tagadhatná, h elötte a Denpa Onna-t csinálta 😄
Amugy lehet belelesek majd, mert a Denpa Onna grafikája is nagyon szép volt(talán még a történet is egész jo lesz...)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nem rossz...szépen elindítja a sorozatot és elég sok akció van benne és a történet is korrektnek tûnik....jó..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Megint lesz egy halom sorozat amire várhatok. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Láttam AA-n meg US-en Towa no Quon-t...ez milyen? látta már vki?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
zola2000
jó, baromságra mit vártál?

A

Zomil
Höhö:
"In the staff commentary of Mahou Shoujo Madoka★Magica Blu-ray vol.6, Urobuchi Gen has announced that he is working on the next work of madoka.

Urobuchi: It's been quite short since I began to work in the anime industry, but I was fortunate that the producers of Madoka let me do in my own way. In order to show my gratitude to the staff, I'm struggling to work out ideas of the next "thing". I think I can announce it someday.
Yuki Aoi: Second season? Second season?
Urobuchi: I'm twisting my brain now.
Yuki Aoi: There could be a parallel world or a different ending?
Urobuchi: Possible. We won't let Madoka go. "

Lelouch
Kiváncsi leszek a fogadtatására. Szerintem írtó gyenge a sorozat, már amennyit láttam belõle. Azért a nosztalgia kedvéért belenézek majd a szinkron miatt.
Seth
Ez most komoly? Nem bírtad megállni, muszáj volt neked is mondani valami eszméletlen baromságot,mert leszóltam "A JÁTÉKOT"?

PSN ID.: Beegabor

LasDen
este 21.15-kor animaxon indul a sokáig húzódó Dragon Ball GT....1-2 hang kivételével minden szinkronhang visszatér....😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zola2000
En meg a call of dutyt probaltam ki es borzalmas, nem akarok annak a norveg sracnak a sorsara jutni aki bekattant es megolt 80 embert (ez kb ilyen szintu hozzaszolas volt)

A

zola2000
Mondjuk PFPre ... Azaz pspre ^^ ami hiresebbrol hallottam az AKB1/48 if I loved an idol de az nem tudok rola hogy lenne angolul, mondjuk talan nyugton ez a legeslegkevesbe nepszeru japan stilus.

A

zola2000
Az csak egy hulye marketingfogas volt, jo penzt kapott az illeto a konamitol.

A

edios
"Sad Romance" from Over the Green Fields OST. Some say it also appeared in Final Fantasy IX, titled "Sad Violin"

+

"Sad Romance - Thao Nguyen Xanh - Over the Green Fields OST"

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Seth
Nekem a Final Fantasy X-bõl ismerõs, de csak a legeleje

LeWyTy
Megõrülök!!! ezt melyik animében hallhattam?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RelakS
?

Angol kollégának mit tanítottunk meg?
Kinyitja a szekrényt, amiben a megfigyelõ rendszerek vannak? (nem kémkedés, gázturbina 😄 )

"Mi ez a szar?!"

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
"mi volt a elsõ magyar szó?".

nekem az volt

"bazd meg!!"

😄D

edios
most szépen leültem és végigolvastam az egészet. 1-2 helyen lehetett mosolyogni, de egész érthetõen ír. (helyesírás meg nem érdekel)

szép teljesítmény, és a blog is érdekes volt<#eljen>
(ha van még ilyen jellegû, akkor jöhet😛)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Malakai
Szóval nem mondtam, hogy hagyományos, csak ragutól mégtávolabb van. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Azért gond, mert náluk valami köztes van 😄

@

A Translate ennél sokkal rosszabb dolgokat hozna ki, próbáld ki pl. Tama japán nyelvû blogján. Garantáltan negyed annyira sem lesz érthetõ. És még is csak gond a japánoknak az R és L hang, mert a múltkor vita tárgya volt itt. 😊

Seth
Megkóstolta a rizsfelfújtat és kimenekült az országból 😄

armageddon666
Hát még idén, de ha belenézel az elejébe is, nem sûrûn postolt 😊

@

Zomil
Én is igy vagyok vele. 😊
Vicces(és egyben tiszteletre mélto) igy olvasni, ahogy valaki probál ezen az elég bonyolult nyelven blogot vezetni. Mert ugye a mi nyelvünk egyáltalán nem egyszerü összehasonlitva mondjuk egy angollal/némettel 😊

Mondjuk ahogy elnézem már nem igazán megy a blog(régen volt uj bejegyzés)

armageddon666
Mosolygás alatt szerintem senki nem gúnyos "kinevetést" ért 😊 Engem speciel örömmel töltött el, ahogy próbálkozik a nyelvvel, és ezért mosolyogtam 😄

@

armageddon666
Nekem azok a részek tetszenek ahol az L-R-t meg az F-H-t keveri 😄

@

IMYke2.0.0.0
Elõször azt hittem, egy vicc a japanmagyar blog...
Aztán, végigolvasva a japán tejberizs receptjét, rájöttem, ez nem viccel.
Nem volt kedvem mosolyogni 😊

Viszont, akaratereje az van. Vagy jól használja a Translate Google-t (esetleg mindkettõ).

A szép magyar elbeszélõ nyelv labirintusában el lehet tévedni - még egy itthon születettnek is, nemhogy egy idegenajkúnak, aki méltat minket arra, hogy megtanulja a szép nyelvünket.

Több cikket nem olvastam/ok el, de érdekes volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Amugy jopofa blog vicces olvasni ahogy egy külföldi tört magyarral irkál 😄
"Angriába" szövegnél meg nagyot vigyorogtam 😄

Zomil
nemtduom, de én még nem láttam tejberizsben hagymát 😄
meg tojást se...és petrezselymet se 😊

armageddon666
Hát ahogy elnéztem õ az édes tejberizzsel volt úgy hogy WHAT? 😄

@

Malakai
Csirkét azért írtam, mert az van a szövegben is.
De szerintem ez nagyon távol áll attól, mindegy. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Seth
azt írtam raguféle, az állaga, íze, hasonló lehet így az összetevõk alapján minusz a hús (ami egyébként bármilyen hús lehet,nem csak csirke)

Malakai
Ez mitõl lesz ragu?
Nem csirkét rak bele, hanem csak leveskockát, abban fõzi a rizst sima víz helyett, meg tesz bele hagymát, ami megint tök normális.
Én egyedül petrezselymet hagynám ki.

A blog pedig nemrossz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Hmmm tejberizs, lehet "gyorsan" összedobok valamit 😄 Amúgy érdekes blog, egy két bejegyzésen jót mosolyogtam. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Japán tejberizs recept.. ha valaki érdekli

Rizs, Csirke leves kocka, Tej, Ujhagyma, Tojás, Só, Petrezselyem

WHAT???? EZ már inkább valami ragufélére hasonlítana

armageddon666
Lelouch
A Manglobe mindenbe belebukik, nem ebbõl kell kiindulni... A DW-t is ha mondjuk a Bones csinálta volna, szvsz hozott volna minimum +5000-es BD eladást, mert az alapanyag nem annyira fos, sõt meglehetõsen népszerû a manga Japánban. Szerintem a KamiNomi is jobban szerepelne egy másik stúdiónál, fõleg ha jobban adaptálnák mint a Manglobe. A bukás egyik okát abban látom, hogy nem sikerült eleget tenni a manga olvasók elvárásainak, és mivel így egy óriási vásárló réteg szinte teljesen kiesik, nem csoda hogy ilyen kevesen veszik. Pedig ha a 100 ezer körüli kötet eladásokat nézve néhány ezer rajongót sikerült volna meggyõzni arra, hogy érdemes megvenni az animét, akkor már alapból más lenne a helyzet... Fõleg hogy már az elsõ évad elõtt be lett jelentve, hogy az eladásoktól függ a folytatás, és így is alig vették.
LasDen
és melyiknek kellene egy ilyen pénznyelõ....?? mert ezzel a 2 évaddal sem volt baj, de akiknek kéne, azok nem vevõk rá....nem hiszem hogy stúduóváltás sokat segítene...persze nekünk jó mer +1 évad.....

Lelouch
Ott van még az OVA is akkor. De itt tényleg érdemes belenézni a mangába, mert kb. ezután kezd beindulni igazán a sztori.
Lelouch
Egy stúdióváltás még segíthetne. Úgy több esély lenne arra is, hogy végig viszik a mangát, a Manglobe úgyse tenné.
BEAST
A mangak nem igazán hoznak lázba, de köszönöm. 😊 Viszont inkább újranéztem a Special A-t és a Seitokai no Ichizon-t. 😊

Seth
Kipróbáltam. Én kérek elnézést,de ez borzalmas. Nem akarok annak a srácnak a sorsára jutni,aki valóban elvette virtuális barátnõjét(forverealone.jpg) , ennyire nem vagyok antiszociális XD

LasDen
aszittem héten lesz sket dance crossover gintamaba, bár nemtom mér mer a múlt heti sztorinak még nem volt vége...de logikusabb is a dolog..😄DD és nagyon várom már a 2 részt...😄
viszont lehetne már új opening...a 23. részben mikor elrontották a végét, aszittem lesz de nem..😞

LeventeV
van manga is. ha van kedved olvashatod. én is felvettem ptr listába de még nem volt alkalmam nekikezdeni.

tegnap befejeztem a Chaos;Head-et. elment, de jobbra számítottam :|

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
nem vette a kutya se, így esélytelen...

BEAST
Ez biztos? :c

LasDen
Beast: nem lesz 3. évad...😞

Zomil: Itt sincs hír 3. évadról...esetleg lemez eladásuk után majd többet tudunk...de én remélem lesz...😄

Zomil
Baka to test ni 10 megint beteg volt... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy Himeji a kaját csinálja...meg mikor megverik Aki-t és vasember lehajol és mondja neki: "Welcome" 😄DDDD
Meg Aki vallomásánál Yuuji feje... 😄DD

Már csak 3 rész 😞
Van valami hir, h lesz 3. évad? 😊

BEAST
Megnéztem a The World God Only Knows második évadát és legalább annyira tetszett, mint az elsõ. Jöhetne már a harmadik. 😄