Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lelouch: a készitö le se tagadhatná, h elötte a Denpa Onna-t csinálta 😄
Amugy lehet belelesek majd, mert a Denpa Onna grafikája is nagyon szép volt(talán még a történet is egész jo lesz...)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"In the staff commentary of Mahou Shoujo Madoka★Magica Blu-ray vol.6, Urobuchi Gen has announced that he is working on the next work of madoka.
Urobuchi: It's been quite short since I began to work in the anime industry, but I was fortunate that the producers of Madoka let me do in my own way. In order to show my gratitude to the staff, I'm struggling to work out ideas of the next "thing". I think I can announce it someday.
Yuki Aoi: Second season? Second season?
Urobuchi: I'm twisting my brain now.
Yuki Aoi: There could be a parallel world or a different ending?
Urobuchi: Possible. We won't let Madoka go. "
PSN ID.: Beegabor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A
A
+
"Sad Romance - Thao Nguyen Xanh - Over the Green Fields OST"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Angol kollégának mit tanítottunk meg?
Kinyitja a szekrényt, amiben a megfigyelõ rendszerek vannak? (nem kémkedés, gázturbina 😄 )
"Mi ez a szar?!"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nekem az volt
"bazd meg!!"
😄D
szép teljesítmény, és a blog is érdekes volt<#eljen>#eljen>
(ha van még ilyen jellegû, akkor jöhet😛)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Vicces(és egyben tiszteletre mélto) igy olvasni, ahogy valaki probál ezen az elég bonyolult nyelven blogot vezetni. Mert ugye a mi nyelvünk egyáltalán nem egyszerü összehasonlitva mondjuk egy angollal/némettel 😊
Mondjuk ahogy elnézem már nem igazán megy a blog(régen volt uj bejegyzés)
@
Aztán, végigolvasva a japán tejberizs receptjét, rájöttem, ez nem viccel.
Nem volt kedvem mosolyogni 😊
Viszont, akaratereje az van. Vagy jól használja a Translate Google-t (esetleg mindkettõ).
A szép magyar elbeszélõ nyelv labirintusában el lehet tévedni - még egy itthon születettnek is, nemhogy egy idegenajkúnak, aki méltat minket arra, hogy megtanulja a szép nyelvünket.
Több cikket nem olvastam/ok el, de érdekes volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Angriába" szövegnél meg nagyot vigyorogtam 😄
meg tojást se...és petrezselymet se 😊
De szerintem ez nagyon távol áll attól, mindegy. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem csirkét rak bele, hanem csak leveskockát, abban fõzi a rizst sima víz helyett, meg tesz bele hagymát, ami megint tök normális.
Én egyedül petrezselymet hagynám ki.
A blog pedig nemrossz. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Rizs, Csirke leves kocka, Tej, Ujhagyma, Tojás, Só, Petrezselyem
WHAT???? EZ már inkább valami ragufélére hasonlítana
@
viszont lehetne már új opening...a 23. részben mikor elrontották a végét, aszittem lesz de nem..😞
tegnap befejeztem a Chaos;Head-et. elment, de jobbra számítottam :|
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Zomil: Itt sincs hír 3. évadról...esetleg lemez eladásuk után majd többet tudunk...de én remélem lesz...😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg Aki vallomásánál Yuuji feje... 😄DD
Már csak 3 rész 😞
Van valami hir, h lesz 3. évad? 😊