Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Mondanátok egy jót, ami jó minõségben beszerezhetõ magyar felirattal?<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Az LN-tõl való eltérés mértékére gondoltam, mert eltérés az van, legalábbis azt olvastam.
Máté94
Hát... konkrétan már vége a fõcselekménynek, már ami eddig volt, de nem hiszem, hogy ezzel vége is lenne. Még nagyon nagyon sok dolgot meg kellene tudni. Meg lehet a következõ rész vetíti elõ a folytatást. 😊 Vagy megint tengerpartos ökörködés lesz...<#gonosz3>
Lelouch
Ilyen alapon már ennek az egy évadnak se kellett volna megszületnie... Itt az eladások számítanak majd, meg az, hogy a Zexcs mennyire vágja el a folytatás lehetõségét.
Máté94
Boku wa Tomodachi ga Sukunai, azaz "Nincs sok barátom" szerintem kellemes darab lesz. A két lányka folyamatos szövegelése, és az egymás legyõzése vicces lehet egy ideig, de lehet a vége felé unni fogja az ember. Mindenesetre a 0. rész meggyõzött. 😄
Máté94
Nem e? Kurva annyukat! 😄
Én azt sajnálom, hogy elment ecchi irányba az egész, pedig totál nem annak készült szerintem. 😞
Zomil
valaki itt irta, h a light novel-t se nagyon szeretik igy nem nagyon hiszem 😞
pedig én is örülnék egy 2. évadnak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Itsuka Tenma no Kuro Usagi 11: Ennek is mindjárt vége, pedig akkora 2. évadért kiállt... Reméljük kap is. Én nagyon eltudnám nézegetni õket. 😊
LeventeV
nekem tetszik. nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a vége.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
azt nemtom, en a 10dik reszig birtam, de nagyon mazohizmus volt, akkoriban meg nagyon nem dobtam semmit se szinte. Az egyetlen anime ami valaha is 1est kapott tolem. Rettenetes. Minden elismeresem hogy mar ilyen sokaig birtad es meg most is kepes vagy a zenere koncentralni 😄

WWFSMD?

LeventeV
a Requiem for the Phantom 12. részének legelején mi a szám címe? Bad Boys-ba ment valami hasonló.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
ez az idolmaster kezd egyre rosszabb lenni...a legtöbb részben túlcsordul a moe aztán meg ilyen izzaccság szagú drámázás megy...eljutott oda a sorozat, hogy már csak a háttérbe szól és netezek v valami...nem értem persze, de mégsem maradok le semmirõl...
a producer meg olyan mint aki 5 év könyvelést megunva valami teljesen ismeretlenbe kezdett volna....😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zola2000
valaki tudja hogy mi van az LJK fansubbal? Napok óta nem elérhetõ az oldaluk, pedig egész jó sorozatokat vittek (idolmaster, sofuteni)...

A

LasDen
a filmbe még belevehetik 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Nem is maga Titor személye, de a John Titor-írta univerzum, és idõutazás-mechanika.

A CERN-es híren én is jót mosolyogtam. Ha késõbb készülne az anime, biztos ezt is belevennék, mint az LHC-t, amit meg a 2000-es feketelyuk jövendõlésbe kevertek bele.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
azé nem Titor áll a dolgok középpontjában...😄D
és ha már szóba került a dolog....a CERN-nél egy szubatomi részecske lehetséges, hogy átlépte a fénysebességet...

Ruley
Steins;Gate-et most nézem.

Nagyon komoly, az elején azt hittem csak egy ilyen mellékesen bedobott idõutazós utalás lesz az a John Titor, úgy mint a "DeLorean-Mail", meg ezek, de most már úgy tûnik, tényleg errõl a legendáról szól az egész sorozat. Minden benne van, a családi okokból tett kitérõ, az IBM 5100 keresése, a CERN idõgépe...

Ez az igazi "professzionális troll", akinek a munkásságáról tíz évvel késõbb animét készítenek.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
Double-J volt a szezon (de akár az év) legelbaszottab, legidiótább, legfárasztóbb, leghülyébb sorozata....áááh...😄

LasDen
elõrõl semmiképp nem fogom az biztos 😄D de köszi..

Lelouch
Én azt tanácsolnám, hogy a legelejétõl kezdd el. 😄 Hamar végig lehet pörgetni.
Ha azt nézem, mik nem voltak semmilyen formában meganimálva, akkor 34-35. fejezet, utána meg a 42. fejezettõl kezdve végig. Az OVA által feldolgozott 54-55. fejezetet is érdemes elolvasni, mert néhány kulcsmomentumot kihagytak...
LasDen

LasDen
TWGOK OVA után a mangat honnan érdemes elkezdeni??? 😄

Malakai
Ja azóta átnéztem a raw mangákban, amíg el nem értem oda ahol az anime tart és tippre a 9-bõl 7 kötetet dolgoznak fel.
Tehát nem lesz itt második szezon, hacsaknem olyan, ami nem követi a mangát, ami meg ellen menne az eddigiekkel, mert úgytûnik eddig eléggé hûek voltak hozzá.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bloody ( alias Booby )Maidens 6.

Végre kiderült 1-2 dolog hogy mi is ez az egész bár remélem nem megy el természetfeletti irányba a sztori.
Eddig egy jó 80-90-es évekbeli Slasher Filmre emlékeztet manga, viszont a gyilkos valószínûleg egy komplett takarítóbrigáddal a háta mögött mászkálhat, mert pl a szentélyes meg az azt követõ kettõs gyilkosság után alsó hangon is 20 liter vér meg egyéb ömlött ki ( köztudomású hogy az anime/manga szereplõk teste 20-25 liternyi nagynyomású vért tartalmat. ) de amikor kb 1 óra múlva keresték õket akkor minden patyolat tiszta volt. Lehet hogy a pali sorozatgyilkos de legalább rendszeretõ és higénikus. 😊
IMYke2.0.0.0
A Narutóból csak fél részt bírtam... úgy, nem is tudom, sok éve... azt hiszem, az RTL Klubon volt, hétvégi reggelen vagy valamelyik kábeltévén (?).
Sikítva kerülöm. A TV-t is, Narutót is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Reméljük kap második évadot. 😊
LasDen
szerintem meg szar...és elmondom a véleményem ha tetszik ha nem...

Malakai
Hogy idõrõl idõre mindig beleütközök ebbe, meg kéne tanulni ezt a francos nyelvet... 😊

Kamisama Dollsból is gondoltam beszerzem mangát, hogy a hamarosan végetérõ rövidke anime évadot folytathassam "papíron", erre az anime rég lehagyta azt, persze mármint amennyit lefordítottak eddig a mangából, báh. 😛

Egyébként meglepõ, az anime eseményei alapján arra tippeltem volna, hogy egy, max két volume-nál nem dolgoznak fel többet az évaddal, erre ez inkább 3 lesz (vagy több), az egyébként még kiadás alatt lévõ, de eddig 9 kötetes mangából.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

piros mogyi
A Naruto az jó, legalábbis én szeretem. Tessék tekintettel lenni másokra.

Ne etesd a trollt!

efti
anno 1-2 love hina epizodot megneztem youtube-on, de ma mar eszembe nem jutna 😄

Illetve volt par rovid darab amiket mashogy nem sikerult megtalalnom, mint pl a Ame to Shoujo to Watashi no Tegami vagy a Tooi Sekai, ugyhogy azokat ott lattam. De azert rendszeresnek nem neveznem...

WWFSMD?

LasDen
én voltam...😄 a szar narutot meg blíícset a szar képminõséggel szoktam megfûszerezni...nagyon cool...

Győri Devi
na valljátok be kivolt az? XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
"Based on their YouTube subscriber information, the defendants reside in the United States, Japan, Canada, Denmark, and Hungary."

😮

Komolyan ki a franc képes yt-on anime részeket megnézni fos minöségben...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

Zomil
Bocsi, az illusztátorra gondoltam igen 😊
Azt tudom, h a készitök nem ugyanazok 😊

Lelouch
A felétõl se sokkal jobb.
Lelouch
Ha készítõként a szerzõre gondolsz, akkor a Denpa Onna-t nem õ csinálta. Csak az illusztrátor ugyanaz. Egyébként szerencsére itt is sikerült elég jól átültetni a stílusát.
Zomil
<#eljen>
bár a zene, nekem annyira nem tetszik 😊

IMYke2.0.0.0
Az-ilyen-ember-már-nem-normális...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ide is....új amv...😄D

LasDen
de nem manga alapján készült...
nem tuttam ki az a kölök...😄

biomage
de az 😊
Láttad azt a kis gyereket akivel goku harcolt az elején?

kemény spoiler!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az a gyerek boo reinkarnációja

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
nem...a z-t se láttam végig, de engem ez nem zavar...amúgy se rendes folytatás..😄

biomage
Visszatér a gyökerekhez, de azért befog indulni 😊 az felénél 😊
Te láttad végig ezt a animét? 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
de én néztem...esténként egynek jó lesz...mondjuk a történet kicsit erõltettet...

biomage
Gondolom senki nem nézte meg ma az animaxon az új animét 😄 a DragonBall GT.
Amikor megláttam vegetat bajuszban 😄 majdnem felröhögtem 😄

RelakS
nna, ez kész 😄
változó bitrátáról már hallottam, na de változó FPS-rõl? 😄 Nézem az Azumangát, és az eleje, meg a vége 30 fps, maga az anime meg 24 <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Gyorsan meg is néztem, tetszik az elsõ rész. Xmen mutánsüldözéssel meg mindennel japán módra. Szimpatikusak a szereplõk is. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
oké....kezdek megijedni az otakuktól....ez már félelmetes.....

armageddon666
Szépnek tûnik. Mi ez a hosszú cím divat mostanában? 😄 Ráadásul ha minden igaz nem is egy stúdió csinálja ezeket...

@