72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#70951 Igen, ők is nagyon jók. Vicces kép ez. LiSA a legnagyobb, a valóságban mégsem olyan magas. Akkor a másik két hölgy milyen magas lehet.
Eir Aoi szállította ugye a Sword Art Online 2 opening zenéjét, illetve a Gun Gale Online opening zenéjét.
Ez a koncert október végén Blu-ray kiadásban is megjelent. Nem igazán szívbajosak úgy látom... Tűéles kép + 24 bites LPCM hangsáv. Ez így igencsak odab@sz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 20:51:02 -
#70950 Studio Triggernél nagy munkában vannak... -
#70949 Igazság szerint nekem több előadó zenéje is tetszik a SAO-ból. Ritkán lehet őket egy képen látni.
Itt egy ritkaság. Gyorsan el is mentettem. ( Eir Aoi, ReoNa, LiSA )
-
#70948 Nekem erről a fesztiválról egy másik páros előadása tetszett nagyon. Amúgy is nagyon szeretem LiSA énekeit, de így még jobban tetszett. A másik előadó Eir Aoi volt. Két dalt adtak elő és nagyon jól sikerült. Azóta már volt szerencsém jónéhányszor meghallgatni őket.
-
#70947 Jah, látom, időközben már november 6. van náluk:
-
#70946 Nem ritka, sőt azt is megcsinálják hogy "karakterben maradva" énekli :D -
#70945 Emlékeim szerint ez már nem annyira ritkaság. Bár nem szoktam nyomon követni, melyik hang mit énekel még mellette, ami nagyon megmaradt bennem, hogy az Asobi Asobase metálos ending-jét is a három csajszi éne... adja elő. :) -
#70944 A velem egy napon született (szeptember 5.) ASCA művésznéven futó (vagy futtatott) leányzó első albuma ma/holnap jelenik meg. Lesz náluk parti + személyes dedikálás (jó annak, aki most Japánban tartózkodik és rajongó) + az albumhoz koncertanyag is jár Bluray-en (+ videóklipek).
Ezt sajnos nem tudom értelmezni (jó lenne megtanulni ezen a nyelven), de biztos fun:
Kíváncsi vagyok, hogy a Japán Amazon mikorra szállítja le a rendelésem.
A rendszer 3-4 napot ír, nem kis teljesítmény lenne, ha ilyen rövid időn belül leszállítanák a világ másik feléről.
A SAO Alicization intrója óta imádom, és volt idén májusban egy Sacra Music Festival - New Generation nevezetű live show, ahol ő is fellépett. Eléggé meggyőző teljesítményt nyújtott, a Hiroyuki Sawano-val készített közös dal pedig az egyik legjobb dolog, amit idén hallottam.
Nekem nagyon tetszik a munkássága, pedig nem vagyok igazán popzene rajongó. Fura, mert a világ távoli szegletéből származó zene, valóban számomra idegen nyelven, mégis olyan közelinek érzem.
Örülök, hogy rátaláltam...
-
#70943 Akkor ezért volt olyan ismerős a hangja a zenében.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 13:41:22 -
#70942 Amúgy már az első évad ending-jét is ő énekelte. Csak ugye az már elég rég volt.
-
#70941 A Kiritót játszó srác (Matsuoka) sem gyenge.
Múltkor nyomattak stream-et a készülő SAO játékból, ahol a Namco Bandai-s fejlesztőkkel játszottak együtt (Kirito + Asuna hangja) aztán látható volt, hogy kicsit még bugos a játék. Eugeo néha-néha elakadt valami tereptárgyban, Matsuoka pedig mindig úgy reagált erre, mint a sorozatban, amikor Eugeo bajba került. Júdzsió!!! Hatalmas arc. A srác a szerepében marad a DVD audió kommentárig.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 12:54:36 -
#70940 Ő bizonyára kivétel. Igen aktív szinkron színész, énekes, stb.
Haruka Tomatsu -
#70939 Csak azért volt "furcsa", mert nem annyira megszokott, hogy egy karakter megtestesítője énekelje fel a főcím dalt. Legalábbis nekem eléggé szokatlan, de örülök, hogy Japánban erre is adnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 09:30:34 -
#70938 -
Prof William #70937 Én azt hittem, hogy japánban, csak animufigurák, valamint az erdőkben tenyésző csápszörnyek élnek. :) -
#70936 Kenpachit még beszervezhették volna.
A Bleach filmet láttam először és után kerestem rá az animére, amit aztán "egyben" ledaráltam.
-
#70935 Hehe, mikbe nem fut bele az ember :D
-
#70934 Ja, vannak ott emberek is :D
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.11.04. 22:54:16 -
#70933 Én sem hittem volna.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.04. 19:08:22 -
#70932 azt mondod, hogy egy igazi ember kölcsönzi egy karakter hangját? -
#70931 Jók ezek a Japán cuccok, aranyosak:
Fun fact: A főcímdalt éneklő és videóban szereplő hölgy kölcsönzi Asuna hangját. -
#70930 Fate Grand Orderes Seiko óra mindenkinek, aki szereti a sorozatot:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.01. 09:34:40 -
#70929 Népszerűségi lista a héten:
-
#70928 Legyenmárszombat:
-
#70927 Új trailert kapott a jövőre érkező Kimetsu no Yaiba: Demon Slayer - Infinity Train mozifilm.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.23. 21:54:59 -
#70926 Az új részben visszatér a banda:
OP karakterek jönnek:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.23. 20:44:27 -
#70925 GITS SAC 2045 teaser (Netflix, 3D :/) -
#70924 Tegnap óta hatalmas kedvenc az új LiSA dal:
-
#70923 Egész jó volt ez a rész is, Alice op as hell. Ez az Ending pedig az egyik legjobb:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.19. 20:11:22 -
#70922 :( -
#70921 Ehh, Cho komoly térdsérülést szenvedett, a Cowboy Bebop sorozat forgatása félbeszakadt, legalább féléves csúszás várható. -
#70920 Emlékeztek mekkora hír volt az minenhol hogy a dragon ball super broly mozi 30millió dollárt szedett össze az amerikai mozikban?
Eközben a detective conan movie 23 a kínai mozikban:
(jó, ahhoz képest hogy a kimi no na wa 120milliót szedett össze kínai és koreai mozikban ez "semmi" tényleg egyre jobban kezdenek beindulni az animék japánon kívül is, de nem a dragon ball miatt és egyelőre nem elsősorban nyugaton)
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2019.10.18. 18:12:33 -
#70919 ezért nem szabad a nőket csak a tűzhely közelébe engedni. Mindent elrontanak a szükségleteikkel..... -
#70918 A kaja részét író nőci elment szülési szabadságra... Onnan pedig nem volt megállás a lejtőn. :-(
Persze attól még Erina miatt nézős. <3
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.16. 20:57:03 -
#70917 Shokugeki no Souma S4: Azt is mondhatnám, hogy S3/3, mert pont ott folytatódik, ahol az előző (félbevágott) évad abbamaradt. Kezd teljesen elszállni a sorozat, nem véletlen, hogy a mangát is elkaszálták végül. Azt olvastam, még kb. 70-80 fejezetnyi anyag van hátra, lehet, hogy besűrítik ebbe az évadba (kettévágva ismét). A mangát nem olvastam, de a reakciók szerint a Central arc kezdete még elment, utána viszont a történet teljesen szétesett a végtelen shougeki "csatákban" - mint ahogy az az animében is látszik. :( -
#70916 SAO War of Underworld Episode 2 Screenshots
Végre Asuna is látható lesz már.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.16. 11:14:21 -
Prof William #70915 Netflixre vajon ez is felkerül? A Caroline & Tuesdayt is szinte azonnal felrakták. -
#70914 Elindult a Kimetsu no Yaiba amerikai/angol változata is:
-
#70913 Rage of the Bahamut
Elso evad egesz jo volt. Karakterek tetszettek. Sztori rendben. Mindenkinek ajanlom. Semmi egetrengeto de siman 7/10
Most kezdtem el a masodik evadot ( virgin soul).
A rajzolas meg mindig nagyon bejon. Kiscsaj fohost imadnivalo. Igazi waifu material
Elso resz kiraly volt.
-
#70912 Rifle is Beautiful: Kissé szeleburdi hősnőnk a középiskola első napján szembesül azzal, hogy a lövészklub, amiért ide jelentkezett, kimúlóban van - hacsak nem szerez négy tagot estig. Miután ez csodálatosmód összejön, a cél nem is lehet más, mint az olimpia!...
Szokványos középsulis-lányos könnyed slice-of-life. Különlegességét a lövészklub jellege adja, ugyanis nem a hagyományos légpuskára, hanem a modern xenon lézeres, elektronikus változatra épül. Egynek elmegy. :)