72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Bár egynek elment a sok hasonló között, túl átlátszó lett volna viccnek. A C&T-ben biztosan nem fog csalódni, pont ugyanaz a stílus (nagyrészt), mint amiket most linkelget, és ott is nagyrészt a főszereplők és híres énekesek adják elő a számokat. Nem tudom, van-e még olyan anime, ami ekkora repertoárral rendelkezik, szinte minden epizódban van 1-2 új dal.
(Most látom, elírtam a címet: Carole &Tuesday a helyes.) -
Megnézem ezt is. 
Láttam néhány képet Twitteren (a csajnak valahogy jobban bejön az, mint a Facebook + Instagram), szombatonként ott szokta spammelni a Fate/SAO aktuális részét.
Ami képeket megosztott, azokon tényleg volt egy kisebb tömeg.
De aláírásért közel mindenre is képes lennék, ha nem lenne ilyen messze!
Nem fogsz megtörni, ennél jobb nincs!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.06. 20:02:33 -
Nyüstölöm a Duolingot, többek között japánul is, viszont van benne hülyeség :D
大阪さんはテニスの試合に勝ちました。 (Oszaka megnyerte a tenisz meccset) -
"Á semmi komoly . . . " 
De tudom még fokozni a vágykeltést
párna link
Fotó album link -
Már megijedtem, hogy Love Live!-t vagy valami hasonlót ajánlasz neki. :-D -
Ha ennyire rápörögtél a csajos éneklős témára, akkor a Caroline & Tuesday tutibiztos kedvenced lesz, ha még nem láttad. (A "PAS" változat ajánlott, nagyon igényesen meg van csinálva.) -
Akkor azt is be kell pótolnom.
-
Az Asca album már elérhető Spotify-on is.
A kiscsajt személyesen is le lehet támadni:
Rettentő aranyos.
No comment, pont a piros szín a kedvencem, de ahogy nézem a csajszinak is... -
nézd az Oresukit, ott is főszerepben van és elég jól tolja. -
Tomatsu Haruka was born on February 4, 1990 in Ichinomiya, Japan. 164 cm.
Ehh, nem elég, hogy fiatalabb nálam még kisebb is a real life Asuna.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.06. 11:25:06 -
Kár, hogy errefelé nem sok ilyet látni... Szimpatikusabban és jobban tetszenek nekem, mint az európai nők.
Aktuális SAO-ban is csajoké lesz a főszerep:
-
Sikerül is nekik... anime fronton. 
OFF
Igen, aranyosak.
Régi kép és csak ez az egy van belőle.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szóval alacsonyak, aranyosak és Pearl Harbor óta tudjuk, hogy le akarják igázni a világot, de legfőképp Amerikát.
-
Arrafelé nem nőnek túl magasra az emberek, így biztosan kilógnál a sorból...felfelé.
Még egy kedvenc kép:
-
twitter link
Ő az egyáltalán ?
de itt vannak a találatok
gugli link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.11.05. 22:17:54 -
wtf a képernyőn keresztül olyan nagynak tűnnek. A valóságban pedig én lennék a legnagyobb közöttük (178 cm).
-
LiSA (32) 164 cm magas. Eir Aoi (30) nemtalálom a magasságát. ReoNa (21) meg bizony 148 cm magas.
Olyan mintha tényleg egy anime szereplő lenne. Ezen a képen kifeküdtem.
-
Reonat 148-nak írják. Eir akkor 150+, Lisa meg 160+ -
Igen, ők is nagyon jók. Vicces kép ez. LiSA a legnagyobb, a valóságban mégsem olyan magas. Akkor a másik két hölgy milyen magas lehet. 
Eir Aoi szállította ugye a Sword Art Online 2 opening zenéjét, illetve a Gun Gale Online opening zenéjét.
Ez a koncert október végén Blu-ray kiadásban is megjelent. Nem igazán szívbajosak úgy látom... Tűéles kép + 24 bites LPCM hangsáv. Ez így igencsak odab@sz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 20:51:02 -
Studio Triggernél nagy munkában vannak... -
Igazság szerint nekem több előadó zenéje is tetszik a SAO-ból. Ritkán lehet őket egy képen látni.
Itt egy ritkaság. Gyorsan el is mentettem. ( Eir Aoi, ReoNa, LiSA )
-
Nekem erről a fesztiválról egy másik páros előadása tetszett nagyon. Amúgy is nagyon szeretem LiSA énekeit, de így még jobban tetszett. A másik előadó Eir Aoi volt. Két dalt adtak elő és nagyon jól sikerült. Azóta már volt szerencsém jónéhányszor meghallgatni őket.
-
Jah, látom, időközben már november 6. van náluk:
-
Nem ritka, sőt azt is megcsinálják hogy "karakterben maradva" énekli :D -
Emlékeim szerint ez már nem annyira ritkaság. Bár nem szoktam nyomon követni, melyik hang mit énekel még mellette, ami nagyon megmaradt bennem, hogy az Asobi Asobase metálos ending-jét is a három csajszi éne... adja elő. :) -
A velem egy napon született (szeptember 5.) ASCA művésznéven futó (vagy futtatott) leányzó első albuma ma/holnap jelenik meg. Lesz náluk parti + személyes dedikálás (jó annak, aki most Japánban tartózkodik és rajongó) + az albumhoz koncertanyag is jár Bluray-en (+ videóklipek).
Ezt sajnos nem tudom értelmezni (jó lenne megtanulni ezen a nyelven), de biztos fun:
Kíváncsi vagyok, hogy a Japán Amazon mikorra szállítja le a rendelésem.
A rendszer 3-4 napot ír, nem kis teljesítmény lenne, ha ilyen rövid időn belül leszállítanák a világ másik feléről.
A SAO Alicization intrója óta imádom, és volt idén májusban egy Sacra Music Festival - New Generation nevezetű live show, ahol ő is fellépett. Eléggé meggyőző teljesítményt nyújtott, a Hiroyuki Sawano-val készített közös dal pedig az egyik legjobb dolog, amit idén hallottam.
Nekem nagyon tetszik a munkássága, pedig nem vagyok igazán popzene rajongó. Fura, mert a világ távoli szegletéből származó zene, valóban számomra idegen nyelven, mégis olyan közelinek érzem.
Örülök, hogy rátaláltam...
-
Akkor ezért volt olyan ismerős a hangja a zenében. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 13:41:22 -
Amúgy már az első évad ending-jét is ő énekelte. Csak ugye az már elég rég volt.
-
A Kiritót játszó srác (Matsuoka) sem gyenge.
Múltkor nyomattak stream-et a készülő SAO játékból, ahol a Namco Bandai-s fejlesztőkkel játszottak együtt (Kirito + Asuna hangja) aztán látható volt, hogy kicsit még bugos a játék. Eugeo néha-néha elakadt valami tereptárgyban, Matsuoka pedig mindig úgy reagált erre, mint a sorozatban, amikor Eugeo bajba került. Júdzsió!!! Hatalmas arc. A srác a szerepében marad a DVD audió kommentárig.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 12:54:36 -
Ő bizonyára kivétel. Igen aktív szinkron színész, énekes, stb.
Haruka Tomatsu -
Csak azért volt "furcsa", mert nem annyira megszokott, hogy egy karakter megtestesítője énekelje fel a főcím dalt. Legalábbis nekem eléggé szokatlan, de örülök, hogy Japánban erre is adnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 09:30:34 -
-
Prof William #70937 Én azt hittem, hogy japánban, csak animufigurák, valamint az erdőkben tenyésző csápszörnyek élnek. :) -
Kenpachit még beszervezhették volna.
A Bleach filmet láttam először és után kerestem rá az animére, amit aztán "egyben" ledaráltam.
-
Hehe, mikbe nem fut bele az ember :D
-
Ja, vannak ott emberek is :D
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.11.04. 22:54:16 -
Én sem hittem volna. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.04. 19:08:22 -
azt mondod, hogy egy igazi ember kölcsönzi egy karakter hangját? -
Jók ezek a Japán cuccok, aranyosak:
Fun fact: A főcímdalt éneklő és videóban szereplő hölgy kölcsönzi Asuna hangját. -
Fate Grand Orderes Seiko óra mindenkinek, aki szereti a sorozatot:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.01. 09:34:40