Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Heh, nem tudom, mi lesz a manga vége, de az anime vége a 12. "farok" 😄
Mármint többé-kevésbé
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.06.27. 22:08:05

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Dororo 1x24 END: Ez egész jó volt, volt mögötte egy kerek, egész, jól lezárt történet, dráma, humor, és fejlődés, és az akciók is jók voltak. Viszont a minőség néhol olcsónak tűnt és a filler részek kilógtak a fő szálból, ezért csak 7/10.
RelakS
Hát ez az, hogy hirtelen mintha egy csomó minden kimaradt volna az animében, és a történet végére ugrottak volna. Eleinte szinte manga fejezetről manga fejezetre meg lehetett mondani, hogy mi történik.
Lehet, majd ezt is összevetem az animével, mint az InuYashát 😄 Ott aztán van baj, főleg a Kanketsu-hen első 6-7 részében

PetruZ
Szerintem nem zanzásított, hiszen a manga (amennyire tudom) még hivatalosan sem tart ott, ahol a sorozat lezárult. Naprakész vagyok belőle, olvasom én is, ott kicsit másfajta ending kezd kirajzolódni.
RelakS
Annyira nem tért el, inkább zanzásított szerintem.
Most olvasom újra a mangát pont emiatt.

12 rész. Szerintem megérdemelt volna egy hosszabb évadot.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.06.27. 17:01:16

Shield Hero is borzalmas lett, tucat isekai, MC mindenki isteniti szokásos hárem, a többi hös csak azért hogy még jobban nézzen ki MC, semmi edge az utolsó harc nevetséges, haggy mindenkit elmenni akik elözöleg végezni akartak vele, hárem end, nagyon rossz, miután tisztázodott a neve az egész meghalt teljesen de már előtte voltak gondok 5/10

És adom a kenjo no mago-t is, annyira rossz volt hogy droppoltam szintúgy a szenkot(1-3 elment) de semmi újat nem tudott mutatni később
4? Bokezu vagy...az utolso reszt mar meg sem birtam nezni, de az addigiak 1/10 (a nulla is jatszik..) az az 1 pedig azert, mert nem ment el harembe....de minden mas - nalam - a "lowest of the low"
PetruZ
Kenja no Mago 1x12 END: Csak az ultra-op főhősre adott reakciók miatt volt igazán érdekes (meg az utolsó részek se voltak olyan rosszak, amikor komolyabbra fordult a dolog). Nagyon félbe lett hagyva, idővel biztos lesz valami folytatása. 4/10
PetruZ
Sewayaki Kitsune no Senko-san 1x12 END: Meg lehetett nézni, bár kb. a felétől már eltért a mangától és nekem úgy tűnt, original ending-et kapott (a manga még csak pedzeget egy végjátékot). 5/10
Remek kérdés. 😊
RelakS
Vajon ha egy anime karakter hentait néz, akkor az a számára hentai, vagy pr0n?

biomage
hú lemaradtam az sznapodról? 😞 bocsi

Boldog születés napot 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
Mindenkinek köszönöm 😊 mostmá nézhetek xxx-es animéket is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CalebJoe
ja közben rájöttem köszi😊
IMYke2.0.0.0
Nem az SG nem szereti, hanem a Sankaku nem engedi a közvetlen linkelést.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CalebJoe
na akkor még egyszer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CalebJoe
ja nem szereti az sg nem tudtam<#nemtudom>
RelakS
Boldog Születést!

CalebJoe: Sankaku Complex logo? 😄
Mondjuk miután megnéztem, már nekem is csöcstenger
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.06.18. 17:31:01

CalebJoe
Boldogat uram!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot LasDen! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Spice & Wolf VR simogatás

https://www.facebook.com/RepublicOfLoliComplex/videos/366055560705656/
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2019.06.12. 21:09:54

RelakS
Olyan mágus vagy, akinek a nevelésekor nem használtak gyomirtót 😄

biomage
de nem a yugiohból jött a név. anna sok rpgvel játszotam, és szeretem a mageket, ebböl jött a név, természetmágus, de az sok lett volna és a naturemage is, szal biomage lett.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

biomage
a legnagyobb vicc, játszatom yugioh és megvan ez a lap 😄

És kösz mindenkinek 😊 jó nap volt

RelakS
Boldog Szülinapot Biomage, ha már így utólag is 😊

IMYke2.0.0.0
+1

LasDen
HBD biomage...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

kissé szomorú vagyok, hogy ebből a Boichi mangából előbb lesz anime, mint a Sun Ken Rockból vagy a Wallmanből. Pedig az ám a minőség...

PetruZ
Volt 13 epizód, 2 special (és a Petit Gargantia mellékszálak), és a két 1 órás OVA, szerintem elég jól le volt zárva.
Maala
Az alap 13 epizóddal.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

CSOCSO
a 13 epizodjaval vagy a ketto extraval? Mar nagyon reg lattam. Nekem hianyerzetem volt utanna.Tudom, hogy nagyon szerettem volna ha folytatnak. A ketto extra OVA miatt ugyis ujra kell neznem az egeszet.
Maala
De be lett fejezve a Gargantia. :-o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

CSOCSO
Evek ota nem volt ilyen anime ami annyira tetszene mint a Demon Slayer. Nem mondom, hogy a legjobbak koze sorolnam de az elmult 10 evben nem igazan emlekszem olyan animera ami ennyire bejott volna. ( Talan volt 2-3 ami nagyon bejott)

Gurenn Lagann nagyon jol kezdodott de a masodik fele a shownak nem jott be annyira.
Gargantia on the Verdurous Planet vegig tetszett de csak 13 episod es ha jol emlekszem semmi nem lett befejezve ( mondjuk most, hogy meg kellett lesnem mi volt a cime pontosan, eszrevettem a wiki-n, hogy van ket OVA a 13 epizod utan)

LasDen
én annyira nem bírom, de majd meglátjuk

PetruZ
Taika Waititi rendezheti az Akira anime/manga filmváltozatát és a Warner már a bemutatót is kitűzte 2021 májusára. Sokadjára próbálják tető alá hozni a filmet, remélem, most már sikerül (és TW rendezői stílusát nagyon kedvelem).
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.05.26. 12:23:19
BEAST
nem semmi milyen pepecs munka lehet egy-egy ilyet összehozni 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CalebJoe
Nagyon komoly big respect a készítőjének, a dobozt szétlövös chibi nagyon aranyos.<#gun>
IMYke2.0.0.0

CSOCSO
Vegre beolvasott mindenkinek de akkor sem erzem, hogy nagyon rosszul erzik magukat emiatt a tobbiek. Szar volt az utolso resz az biztos. De kivancsi leszek mi lesz mert vegre beolvasott mindenkinek es nem ugyan az megy tovabb mint eddig. Legalabbis remelem.
A legutóbbi rész 19. borzalmas,csak erős idegzetüeknek, egy zs kategóriás shounen szintjére süllyedt az egész :S
xblades
Ilyen amikor azt hiszik, hogy szórakoztató ha önismétlésekbe megy át egy történet. 😞

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

dave9004
talán végre túl vannak rajta. de jah unalmassá vált.
One punch Man? <#circling><#circling>

https://media.giphy.com/media/xT0BKiwgIPGShJNi0g/giphy.gif

(Jobban nem sikerült megoldanom a beszúrást. :/ )

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

PetruZ
Elég hamar dobtam, baromira zavart az az egybites gondolkodás, amit te is leírtál.
A Shieldben engem egy idő után nagyon zavart hogy...

Random hős feltűnik:
- Shield Hero! Most megfizetsz a bűneidért amiért...
- Már vagy ezerszer elmondtam, hogy nem én voltam az!
- Hazudsz! Elraboltad XY-t is!
- Nem is rabolt el! Saját akaratomból mentem vele.
- Te jó ég! A gonosz Shield Hero kimosta az agyad! Ne fél én megmentelek! Készülj a HALÁLRA!

És komolyan MINDEN KIBSZOTT ALKALOMMAL ez megy.

A többi hősnél még nem hordott nagyobb idiótát a hátán a föld-. Kb olyanok mint a Rakétacspat. Pár részeként feltűnnek, megvádolják a főhőst valamivel, majd az egyértelmű tények ellenére sem hiszik el, hogy ez kamu. Megtámadják, majd vesztenek. Aztán majd fél óra múlva újra próbálkoznak.
CSOCSO
Black Coverre gondoltam ( uvoltozos anime)
Szerintem a Promised Neverland is csalodas volt. Valami durvabb dologra vartam.
CSOCSO
Ami a demon slayerben tetszik az maga a raj stilus. A vizes kardozos art is nagyon cool. Nem az a tipikus felchargolom magam meg vilagit mindenem es en vagyok a kamehame es pukk ugyis mindig erosebb leszek.
Ezenkivul maga a karakter is bejon. A csaj nekem egy kicsit claymore-os. Kivancsi leszek mit hoznak ki belole. Kozel nem olyan idegesito shounen mint a masik anime amiben a fohosunk tobbet uvolt mint levegot vesz.

Rising Shieldnel meg elegem van a szenvedesbol, hogy sosem birja meg kb nem is probalja magat megmagyarazni az ember. Ezenkivul nemsok olyan dolgo tortenik ami ertelmes. Az elejen erdekelt mi lesz de kb a legutobbi t-rex es resz meg a KFC farmos resz ultra gagyi volt
Mi a bajod a Shieldel?

A demon slayer nekem nagyon az a tipikus shounen kategória(WSJ), hős családját megölik, találkozik a jövöbeli riválissal, elkezd edzeni és egyik legerősebb tanitvány lesz, meg erősebb kell legyek hogy családom meg védjem stb, sok a klisé és nincs meg bennem az a érzés, hogy ezt látnom kell hogy mi történik legközelebb
A drámai flashbacknek se vagyok a hive, kinyirunk egy démont aztán egy jelenet a múltjából amivel a sajnálatomat akarják elnyerni
A legrosszabb rész talán a belső monológok ahol részletesen mindent a néző szájába rágnak a lehető legegyértelműbb dolgokat is amit tényleg ki nem állhatok. Az mc orditása amúgy Astát juttatja eszembe xddd

A vizuális effektek tényleg jók és látszik hogy költségvetés van mögötte de történet szempontjából nekem nagyon nem adja és elég lassúnak is éreztem az egészet, nem hiszem hogy ebből valaha is lesz vmi több.
PetruZ
A tegnap legjobb ajándéka ez a hír: jön a Non Non Biyori 3. évad!