Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WWFSMD?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
utána olvastam és ez a manga követése, és nem kell hozzá az elözö sorozat, mert annyi a különbség, h ez a mangát követi, mint fma:b-nél.
bár elvileg ez egy never ending sorozat lesz...szoval igy meg nemtudom 😄
hát kíváncsi leszek, hogy mit akarnak ebbõl kihozni, mert nem látom hogy a 2 sorozat hogy találkozhatna, de gondolom bakuman történetétõl független lesz és fogadok hogy Roman is benne lesz 😄D
érdekes, hogy crunchyroll a szezonba nem jeleskedik túlsok simulcasttal, pedig ilyenkorra már beszokták jelenteni, de eddig csak a Kimi to boku van....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Megnéztem a C³ elsõ részét és érdekesnek találtam. Hirteken a Kannagi jutott róla eszembe, csak itt már az elsõ részben pironkodik a leányzó és úgy általában idegesítõbb is. 😄
Belenéztem az új Hunter X Hunter-be, az eredetit sosem láttam, de ezt lehet nézni fogom majd.
Fate/Zero pedig alap nézõs lesz.
Maji de Watashi ni Koi Shinasai: gyors, intenzív egy pillanatra sem leülõ 1. részen vagyunk túl...valamiféle történet is lehetséges, nemtom, de a karakterekkel is foglalkoztak egy picit szóval, de korrekt volt és érdekes is lehet még 😄
viszont a Kyokai Senjo no Horizont senki nem akarja fordítani...ez így nem okés....😄
és most nézem...kijött az onigamiden??? coool...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy olyan 8/10-et adnék rá, végülis a vége kivételével egészen tetszett.
A filmet annyira nem várom.
Dantalian no shoka vége: Nah hát nekem ez nagyon tetszett. Kamisama dolls mellett ez volt a másik kedvencem a szezonbol. Egyszerüen annyira jo hangulata volt az összes résznek...Nagyon furcsa volt ez az epizodikus megoldás, mert sztem ilyen anime-t nem láttam ahol ne lett volna szinte semmilyen fötörténeti szál és mégis nagyon jo volt.
Számomra 9/10, és az opening nekem a szezon legjobb op-je 😊
Egyedül azért vagyok szomoru, mert OVA már nem lesz(mondjuk most hirtelen nem tudom miért, csak olvastam valahol, h lefujták) 😞
Pedig ebböl is szivesen néznék még 1évadot. A szereplök is nagyon jol eltaláltak voltak, érdekesek voltak, jo volt a személyiségük.A grafika is nagyon szép és egyedi volt. Szivesen láttam volna több részt a könyvégetö párossal, ök is nagyon tetszettek.
Eléggé kiált egy 2.évadért. Mivel LN adaptácio igy gondolom anyag lenne hozzá még.
Olvasgattam és több 5let is van rá ki lehet: egyrész arra gondolnak, h a 3 kapuör alteregoje egyben(vagyis, h belöle jött létre a többi olvasás hercegnöje). Másrészt egy olyan 5letet is olvastam, h ö Pandora(itt az utolso részben volt egy láda amiböl fekete izé jön ki, meg ugye a minotaur kapuör).
De igazábol fogalmam sincs ki lehet ö :S
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
2011-ben már nem fogok éhen halni, mert lesz mit nézni ebéd közben 😊
Midori no Hibi? Vagy az varázslat?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
やられたらやり返す。倍返しだ!
Így megfogalmazva, igen, rengeteg. Szerintem amiket én vagy 100 sorozatot megnéztem, azoknak nagy része ilyen, mármint napjainkban játszódik, no ufo, no varázslat. Többek között ökörködõs vígjátékok, nyálas románcok, mézes-moés cukiságok, stb.
A Sayonara Zetsubu Sensei az pl. elsõ kategóriába tartozik, abszurd humorú õrültség, bár technikailag tényleg a "mi világunkban" játszódik.
Ebben a világban játszódik még pl. a Toradora, a Bakuman, az AnoHana, a Denpa Onna, a Clannad, a Nichijou, és a K-on is, de ezen túl ezek elég más-más stílusokba tartoznak mind. (Ezek mind fiatalokról szólnak.)
Ha viszont konkrétan ilyen naturalista, fél-cinikus dolgot keresel mint a NHK, akkor passz, én nem sok olyat láttam.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
kapásból egyik kedvenc animém lett. realista felfogású, humor és sötét hangulat között egyensúlyoz végig, és ugyanezt a felfogást követi a vége is. nem nyálas happy end, de óvatosan optimista.
van esetleg még ilyesmi anime? ami nem fantasy, nem robotos, nincsenek benne ufók stb, hanem elejétõl a végéig földhöz ragadt.. és mondjuk japán fiatalokról >18 szól?
most tervezem nézni Genshikent, és olvastam egy bizonyos Sayonara Zetsubou Sensei-rõl, ami még okés lehet.
Így most a Bakuman és az Ika Musume egymás után teljesen visszarepített a múlt õszi évadba.
Valaki elmagyarázná hogy tudom megnézni az új animéimet anélkül hogy meg kéne tanulnom a videolejátszás rejtelmeit?
bakuman2 - onnan folytatódik ahol vége lött, néztem volna még sokáig, kíváncsi vagyok hogy alakul majd...de ugye olvastam itt a spoilereket és halványan emlékszem hogy mi, de na...😄
A Fairy Tail anime meg valószínüleg befejezõdik majd egy idõre a legújabb arc után.
valaki korábban írta, hogy a CG szar, de szerintem egészen jó, láttam már sokkal rosszabbat..érdekesnek ígérkezik....
beelzebub új ED-je meg beteg...😄
Ezek után én nem várnék 2. évadot. Remélem a Sword Art Online és Accel World kettõst nem a Zexcs fogja csinálni, mert akkor azok is halálra vannak ítélve.
Nagyon tetszett, az zenék nagyon jok voltak, op is nagyon jo. A történet is érdekes. Mondjuk itt is a történet komolysága mellett volt néha marhulás, ez 1-2 helyen nem tetszett, de összességében várom a 2. évadot és nagyon ugy néz ki, h meg is csinálják. 😊
De egy 8/10-et igy is dobok rá és örülnék neki, ha lenne egy 2. évad 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#49344 olvasd már el még1x<#gonosz3>#gonosz3>