Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
az is lehet hogy már egy éve megvan, de egyszer nem akartam még megnézni...nemtom mér....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Leszedtem az Onigamiden-t, de majd csak holnap tudom megnézni. Elég Brave Storysnak tûnik így elsõre, viszont már csak ezért is megéri megnézni. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Nah lehet 10bit miatt váltanom kell lejátszot, mert vlc még nem támogatja, csak a nightly build...megnézem hogy müködik, de nem sok jora számitok :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Biztos nem azért csinálja a Madhouse, hogy a pénzt kidobja az ablakon, valószínûleg így éri meg nekik. Így újabb nézõket és rajongókat tudnak szerezni, és amúgyis már 7 év telt el az utolsó OVA óta. De valószínüleg szerepet játszik benne a stúdióváltás is, elvégre a hangok is le lettek cserélve.
efti
Eros a gyanum hogy kb mindenki ugy indul (kiveve a vegtelen sorozatokkal behuzott emberek) es elobb utobb olvas olyan ismertetot ami alapjan nekikezd futo sorozatnak is.

WWFSMD?

Zomil
akkor meg mi értelme van ennek az ujnak? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Az elsõ sorozat és az ovák is a mangát követték végig...
Zomil
hm, lehet meglesem 😊
utána olvastam és ez a manga követése, és nem kell hozzá az elözö sorozat, mert annyi a különbség, h ez a mangát követi, mint fma:b-nél.
bár elvileg ez egy never ending sorozat lesz...szoval igy meg nemtudom 😄

LasDen
most olvastam, hogy október-novemberbe egy 3 részes Bakuman x SKET Dance crossover lesz...többet nemtudni
hát kíváncsi leszek, hogy mit akarnak ebbõl kihozni, mert nem látom hogy a 2 sorozat hogy találkozhatna, de gondolom bakuman történetétõl független lesz és fogadok hogy Roman is benne lesz 😄D

érdekes, hogy crunchyroll a szezonba nem jeleskedik túlsok simulcasttal, pedig ilyenkorra már beszokták jelenteni, de eddig csak a Kimi to boku van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A HxH-t mindenképpen érdemes nézni szvsz.
LasDen
ismerõs, bár én idõnként ebbõl-abból 1-2 részt megnézek vagy valami, de nem nagyon találok olyat, ami úgy igazán érdekes lenne....

BEAST
Van egy végtelennek tûnõ ptw listám, de semmi sem érdekel róla. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
érdekes, hogy korábban csak befejezett sorozatokat néztél mostmeg már a szezonos sorozatokat is követed....mivan elfogytak a nézhetõ sorozatoK??? 😄DD

BEAST
Kyokai Senjo-t remélem valaki elvállalja mert érdekelne.

Megnéztem a C³ elsõ részét és érdekesnek találtam. Hirteken a Kannagi jutott róla eszembe, csak itt már az elsõ részben pironkodik a leányzó és úgy általában idegesítõbb is. 😄

Belenéztem az új Hunter X Hunter-be, az eredetit sosem láttam, de ezt lehet nézni fogom majd.

Fate/Zero pedig alap nézõs lesz.

LasDen
Phi Brain: puzzle puzzle puzzle....folyton csak ezt nyomják...még jó is lehet, de ez a folytonos puzzle így puzzle úgy...

Maji de Watashi ni Koi Shinasai: gyors, intenzív egy pillanatra sem leülõ 1. részen vagyunk túl...valamiféle történet is lehetséges, nemtom, de a karakterekkel is foglalkoztak egy picit szóval, de korrekt volt és érdekes is lehet még 😄

viszont a Kyokai Senjo no Horizont senki nem akarja fordítani...ez így nem okés....😄
és most nézem...kijött az onigamiden??? coool...

Zomil
Ao no exorcist vége: Nem volt rossz, de annyira nem is dobtam el az agyam töle...föleg az végén az anime original befejezés nem tetszett...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez az érzelgös sátán nagyon gáz volt, h azért kell uj világot csinálni, mert a szerelmével ezt álmodták meg...

Egy olyan 8/10-et adnék rá, végülis a vége kivételével egészen tetszett.
A filmet annyira nem várom.

Dantalian no shoka vége: Nah hát nekem ez nagyon tetszett. Kamisama dolls mellett ez volt a másik kedvencem a szezonbol. Egyszerüen annyira jo hangulata volt az összes résznek...Nagyon furcsa volt ez az epizodikus megoldás, mert sztem ilyen anime-t nem láttam ahol ne lett volna szinte semmilyen fötörténeti szál és mégis nagyon jo volt.
Számomra 9/10, és az opening nekem a szezon legjobb op-je 😊
Egyedül azért vagyok szomoru, mert OVA már nem lesz(mondjuk most hirtelen nem tudom miért, csak olvastam valahol, h lefujták) 😞
Pedig ebböl is szivesen néznék még 1évadot. A szereplök is nagyon jol eltaláltak voltak, érdekesek voltak, jo volt a személyiségük.A grafika is nagyon szép és egyedi volt. Szivesen láttam volna több részt a könyvégetö párossal, ök is nagyon tetszettek.
Eléggé kiált egy 2.évadért. Mivel LN adaptácio igy gondolom anyag lenne hozzá még.
pl. a fehér haju lányrol kb. semmit nem tudtunk meg azon kivül, h Huey vmi örök idökön át tarto fogságbol akarja kiszabaditani.
Olvasgattam és több 5let is van rá ki lehet: egyrész arra gondolnak, h a 3 kapuör alteregoje egyben(vagyis, h belöle jött létre a többi olvasás hercegnöje). Másrészt egy olyan 5letet is olvastam, h ö Pandora(itt az utolso részben volt egy láda amiböl fekete izé jön ki, meg ugye a minotaur kapuör).
De igazábol fogalmam sincs ki lehet ö :S

RelakS
szerintem Oosakát fogod szeretni, mert már annyira hülye, hogy szó sincs rá 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

edios
azumangából még csak elsõ rész ment le, elég wtf hangulatom volt utána (nem feltétlenül rossz értelemben). de majd még néhány epizódot tuti megnézek, csak most 1 fokkal felnõttesebbre vágyok 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Lelouch
A Midori no Hibi még talán belefér, ha már az AnoHana is volt ajánlva...
edios
KÖSZI mindenkinek!!

2011-ben már nem fogok éhen halni, mert lesz mit nézni ebéd közben 😊

Lelouch
School Days? 😄
RelakS
Azumanga Daioh valahogy kimaradt 😄
Midori no Hibi? Vagy az varázslat?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Győri Devi
Kimi ni Todoke, Usagi Drop(itt 30as a fõszereplö de sztem belefér), Honey and Clover, Cross Game, GTO hirtelen ezek jutnak eszembe

やられたらやり返す。倍返しだ!

Lelouch
Kaiji? Avagy mi történik, ha (az NHK-nál maradva)egy Satou-hoz hasonló lúzer nyakába hatalmas adósság szakad...
Ruley
"Van esetleg még ilyesmi anime? ami nem fantasy, nem robotos, nincsenek benne ufók stb, hanem elejétõl a végéig földhöz ragadt.. és mondjuk japán fiatalokról >18 szól?"

Így megfogalmazva, igen, rengeteg. Szerintem amiket én vagy 100 sorozatot megnéztem, azoknak nagy része ilyen, mármint napjainkban játszódik, no ufo, no varázslat. Többek között ökörködõs vígjátékok, nyálas románcok, mézes-moés cukiságok, stb.

A Sayonara Zetsubu Sensei az pl. elsõ kategóriába tartozik, abszurd humorú õrültség, bár technikailag tényleg a "mi világunkban" játszódik.

Ebben a világban játszódik még pl. a Toradora, a Bakuman, az AnoHana, a Denpa Onna, a Clannad, a Nichijou, és a K-on is, de ezen túl ezek elég más-más stílusokba tartoznak mind. (Ezek mind fiatalokról szólnak.)

Ha viszont konkrétan ilyen naturalista, fél-cinikus dolgot keresel mint a NHK, akkor passz, én nem sok olyat láttam.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
nemtom lûttad e...Nana...asszem az olyan...😄

edios
épp most fejezõdött be Welcome to the NHK.

kapásból egyik kedvenc animém lett. realista felfogású, humor és sötét hangulat között egyensúlyoz végig, és ugyanezt a felfogást követi a vége is. nem nyálas happy end, de óvatosan optimista.

van esetleg még ilyesmi anime? ami nem fantasy, nem robotos, nincsenek benne ufók stb, hanem elejétõl a végéig földhöz ragadt.. és mondjuk japán fiatalokról >18 szól?

most tervezem nézni Genshikent, és olvastam egy bizonyos Sayonara Zetsubou Sensei-rõl, ami még okés lehet.

Ruley
Kösz.

Így most a Bakuman és az Ika Musume egymás után teljesen visszarepített a múlt õszi évadba.

Lelouch
Legújabb CCCP-t ajánlom, nekem állítgatás nélkül visz mindent.
Ruley
Milyen öröm azzal kezdeni az új évadot, hogy az összes letöltött animém hibásan jelenik meg, és a nyaatorrent kommentjeiben az 8bit-fag és a 10bit-fag megnevezésû úriemberek egymást szidják amiért egyik sem hajlandó formátumot váltani.

Valaki elmagyarázná hogy tudom megnézni az új animéimet anélkül hogy meg kéne tanulnom a videolejátszás rejtelmeit?

Zomil
Lol...Dog Days-böl bejelentették a 2. évadot...mondjuk én még csak a felét láttam, mert a forditonak elromlott a gépe és majd csak most tudja forditani, de annyira sztem nem volt jo...persze kellemes meg jopofa, de inkább közepes 😊

LasDen
C3 - sokminden kisülhet belõle, de ez a fiya csaj az idõ nagy részében idegesítõ lesz...

bakuman2 - onnan folytatódik ahol vége lött, néztem volna még sokáig, kíváncsi vagyok hogy alakul majd...de ugye olvastam itt a spoilereket és halványan emlékszem hogy mi, de na...😄

LasDen
erre gondoltam nah....csak más rémlett...😄D

Lelouch
Hol? A 3. évadis csak augusztusban lett hivatalos...
LasDen
korábban azt olvastam hogy folytatódik majd a 4. évaddal....

Lelouch
Az új Beelzebub OP viszont rémgyenge lett... ED-bõl is jöhetne már végre valami komolyabb.

A Fairy Tail anime meg valószínüleg befejezõdik majd egy idõre a legújabb arc után.
LasDen
hmm...fate zero meglepõen jó volt...bár ha az ember nem vár tõle semmit, akkor nem nehéz..:😄
valaki korábban írta, hogy a CG szar, de szerintem egészen jó, láttam már sokkal rosszabbat..érdekesnek ígérkezik....

beelzebub új ED-je meg beteg...😄

Lelouch
Index movie bejelentve... Miért nem 3. évad jön, vagy a pletykák szerinti Railgun movie? Remélem valami anime original shit dologgal nem vágják majd el a folytatás lehetõségét.
Lelouch
Animator Suzuki Shunji (the general animation director of "Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone") posted on his twitter that the sales of Kadokawa's anime titles in this spring and summer were terrible. He attended a private meeting of people in the anime industry and heard that Nichijou was far from break-even point as well as R-15 and Itsuka Tenma no Kuro Usagi. He said the reputation of Kyoto Animation has been completely lost.

Ezek után én nem várnék 2. évadot. Remélem a Sword Art Online és Accel World kettõst nem a Zexcs fogja csinálni, mert akkor azok is halálra vannak ítélve.
Zomil
Kamisama Dolls-t is befejeztem: 9/10
Nagyon tetszett, az zenék nagyon jok voltak, op is nagyon jo. A történet is érdekes. Mondjuk itt is a történet komolysága mellett volt néha marhulás, ez 1-2 helyen nem tetszett, de összességében várom a 2. évadot és nagyon ugy néz ki, h meg is csinálják. 😊
mondjuk a végén vártam, h Kyohei megmozditsa kukurit... 😊

Zomil
Itsuka Tenma no Kuro Usagi befejezve: Összességében nagyon tetszett, bár örültem volna, ha egy picit komolyabb történetet kapunk...mármint egész komoly volt a történet csak teli volt marhulással 😄
De egy 8/10-et igy is dobok rá és örülnék neki, ha lenne egy 2. évad 😊

LeWyTy
kösz a tied is<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
bevagy rugva? 😄

LasDen
jóa s lokoód lewtyvd....

LeWyTy
Jó elbasztam na hagyatok békén<#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
az év animéjke a steins gate aésk akokor a indnt elmondat...

Zomil
de épp ezaz, h az fsn világ régebbi mint az fma és fairy tail -.-

LeWyTy
Jóvan nekössé*.... ugym. hogy régebbiek.

#49344 olvasd már el még1x<#gonosz3>

armageddon666
Fate/Zero régi?

@

Zomil
fairy tail régi? wow
meg fma-t sem mondanám réginek...állitom, h bepop kivételével mindegyik ujabb fsn-nél 😊